Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Beatrice Nordin

Beatrice Nordin

Om mig

Mitt mål i varje affär är att i slutändan att ha nöjda kunder, oavsett hur detta ser ut för just er om säljare och köpare. Jag ser till att med ett stort engagemang, lyhördhet och strategiska tänkande skapa en affär som gynnar alla parter. Utöver detta är jag villig att lägga ner mycket tid till just din affär och lyssnar in till säljarens önskemål om affärens alla delar såsom extrainsatta och förhandsvisningar samt möten av alla slag på kort varsel med intressenter kopplade till din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparlönnsvägen 9, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Kopparlönnsvägen 9, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Kopparlönnsvägen 9, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Kopparlönnsvägen 9

Lägenhet
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 950 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
26 339 kr/m²

Välkommen till Kopparlönnsvägen 9! Kopparlönnsvägen 9 är en hemtrevlig och väl omhändertagen bostad om hela 112 kvm belägen i ett av Södra Kroppkärrs nyproducerade radhus från 2023 som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan friheten att bo i villa med alla bekvämligheter som hör en bostadsrätt! Bostaden genomsyras av ljus och luftig interiör som ger ett välkomnande intryck redan vid första ögonkastet. De 112 kvm disponeras över ett välplanerat och modernt Marbodalskök med högkvalitativ maskinell utrustning från Husqvarna, två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna för en bekväm vardag, tre sovrum i generös storlek med egen förvaring samt ytor för sociala tillställningar och familjemys. Hela bottenvåningen och badrummet på övervåningen har utrustats med golvvärme för behaglig temperatur året om, även på klinkergolvet. Utöver vackra invändiga ytor följer en trädgård med en lättskött gräsmatta för lek och spel samt ett altandäck i trä med gott om utrymme för möbelgrupp och grillstation för sommarens alla härliga grillkvällar med vänner och familj. På tomten finns ett förråd för extra förvaringsmöjlighet lättillgänglig. Till bostaden hör två parkeringsplatser med möjlighet till laddstolpar för elbil. Här kan hela familjen njuta av lugn och ro samtidigt som ni har närhet till grannar och samhörighet med andra familjer i området. Kopparlönnsvägen 9 är det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt och bekvämt boende utan behov av underhåll med alla bekvämligheter inom räckhåll. Här kan man njuta av det bästa av två världar - villans frihet kombinerat med bostadsrättens bekvämlighet. En drömboende för hela familjen! Välkommen hem! För mer information kring möjlighet till visning och tillträde kontakta ansvarig mäklare Beatrice Nordin!

  • Premium
  • Uteplats
Hamngatan 26A, Tingvallastaden, Karlstads kommun
Hamngatan 26A, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Hamngatan 26A, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Hamngatan 26A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/7
3 917 kr/mån
29 657 kr/m²

Välkommen till Hamngatan 26A! På Hamngatan 26A finner du en välplanerad trea om hela 87,5 generösa kvadratmeter med en stor inglasad balkong i härligt söderläge. Bostaden har genomgått flera renoveringar där både kök och badrum totalrenoverades 2012 och bostadens övriga ytskikt behandlades under 2021. Bostaden har ett ljust, praktiskt kök med maximal förvarning och plats för matgrupp, två generösa sovrum med integrerade garderober och gott om utrymme för dubbelsängar och tillhörande sovrumsmöblemang, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i söderläge samt ett lyxigt badrum med stort spabad med liggplats för två personer och vägghängd tv för bästa möjliga avkoppling och mys i vinter. Hamngatan 26A ligger i Karlstad centrum i området Tingvallastaden vilket innebär närhet till allt som staden har att erbjuda. Här finns allt från populära restauranger, uteserveringar, pubar och nattklubbar till all shopping du kan tänka dig. Du hittar även stadens kollektivtrafik endast ett stenkast bort som tar dig dit du vill åka med buss eller tåg. Den östra delen av Tingvallastaden präglas av grönområdet Frödingsparken intill pråmkanalen och Sandgrundudden med Museiparken och Klarälven i Tingvallastadens norra spets. Hamngatan 26A, med dess attraktiva läge och närhet till allt som kan önskas, är det perfekta boendet för dig som söker dig till ett liv fyllt av aktiviteter och happenings med en omgivning fylld av grönska och vattendrag med möjlighet att med enkelhet ta dig inom hela Värmland och till de större städerna med den omfattande kollektivtrafiken. Stora plus för välskött förening med tilltalande avgifter och där stora renoveringar utförts, så som, stamrenovering 2012. Här finns möjlighet för flexibelt tillträde! Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2