Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Larsson

Johan Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bogsprötsgatan 26, Inre hamn, Karlstads kommun

Bogsprötsgatan 26

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/9
4 412 kr/mån
41 727 kr/m²

Med ett mycket bra läge finner Ni denna nyproducerade bostadsrätt. Här bor Ni med en fantastisk utsikt över hamninloppets glittrande vatten från lägenhetens stora fönsterpartier samt inglasade balkong. Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgående kvalitativa och smakfulla tillval. Badrum med kakel och klinker, parkettgolv i samtliga rum samt ett utrustat kök från Marbodal. I Inre hamn bor ni i en lugn och härlig miljö med vattnet precis utanför porten. Närhet till nöjesliv, restauranger, café och matbutik och endast minuters gångväg till Stora torget och centrum. Varmt välkomna på visning och upplev en fantastisk bostad med det lilla extra i en härlig miljö!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Edet 11, null, Forshaga kommun
  • Budgivning pågår

Edet 11

Gård/Skog
Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
595 000 kr
4 ha tomt

Vid sjön Visten ligger denna stora tomt/lantbruksfastighet med strandremsa intill sjön, skog och mark. Fastigheten är på ca 4 hektar och här finns ett soldattorp från 1700-talet , en lada med förråd, vedförråd, garage samt hönshus. Vid vattnet finns även ett båthus. Samtliga byggnader är i dåligt skick. Kommunalt vatten och avlopp finns draget till tomtgränsen. Forshaga kommuns anslutningsavgift ligger på 110 000:- Fastigheten har ingen egen elanslutning idag men el finns draget till tomtgräns. Även Fiber finns draget till tomtgräns. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

Packhusallén 8D, Tullholmsviken, Karlstads kommun

Packhusallén 8D

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 495 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/7
4 865 kr/mån
40 172 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet som fördelas på fyra rum och kök om 87 kvm samt en tilltagen inglasad balkong. Bostaden präglas av en öppen och social planlösning med ett fantastiskt ljusflöde och genomgående hög standard med kvalitativa materialval. Ni välkomnas in i hallen med golv av klinker vid entrén som sedan bryts av med vackert ekparkettgolv som fortsätter genom hela lägenheten. Här finns både gästtoalett och stilrent helkaklat badrum med vita väggar och golv av svart klinker samt tillgång till både tvättmaskin och torktumlare. Kvalitetskök från Marbodal med öppen planlösning mellan vardagsrummet som ger gott om plats för både soffgrupp och matplats. Tre rymliga sovrum. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen i söderläge med sol större delen av dagen och plats för både soffgrupp och matplats.

  • Balkong
  • Hiss
Norra strandgatan 3, Centrum, Karlstads kommun
  • Mån 20 maj kl 18:00

Norra strandgatan 3

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/5
2 556 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till denna fina och centralt belägna 2:a om 43 kvm. Lägenheten är välplanerad med en öppen planlösning. Stor inglasad balkong med utsikt mot innergård. Bostaden är belägen i det populära området Tingvallastaden som är ett lugnt och mysigt kvarter. Välskött bostadsrättsförening. I närheten av föreningen finns allt det Karlstad har att erbjuda som livsmedelsbutiker, restauranger, shopping, frisörer och nattliv. Hiss finns och bredband ingår i månadsavgiften.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsbygatan 22B, Norrstrand, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 22B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 550 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 687 kr/mån
23 308 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 3:a med renoverat kök och badrum. Här bor Ni i en stabil HSB-förening där internet ingår i månadsavgiften. De genomgående fina ytskikt, den tilltalande planlösning och balkongen i söderläge där solen vilar från förmiddag till kväll gör detta till en lägenhet med det lilla extra. Här bor du nära grönområden, restauranger och goda bussförbindelser både till centrum och Karlstad Universitet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ängbråtsgatan 25, Grossbol, Forshaga kommun

Ängbråtsgatan 25

Villa
Grossbol, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 095 000 kr
135 + 72 m²
7 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till denna renoverade och fina villa med ett högt och bra läge. Huset har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren med ny träfasad , nya 3-glas fönster, tilläggsisolerat, golvvärme, nydragen el och kök från 2020. Övre plan är helrenoverat med nya ytskikt i samtliga rum och ett nytt kök. Huset har en mycket bra planlösning med stora sociala ytor, fem sovrum och gott om förvarings ytor. Här bor Ni i ett barnvänligt, lugnt och tryggt område med närhet till skola, förskolor och grönområden.

Lungsund Nävervikens gård, null, Storfors kommun

Lungsund Nävervikens gård

Villa
Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 850 000 kr
360 m²
9 rum
1,3 ha tomt

Välkomna till Nävervikens gård med anor från 1588. Fastigheten har en gång ägts av Karl den 9:e men huset har sedan dess skadas i brand och nuvarande bostadshus är uppfört 1760. Här är historiens vingslag är påtagliga och gården är varsamt renoverad, där gammalt möter nytt med moderna bekvämligheter. Bostadshuset som är i bra skick har en boyta på ca 360 kvm, imponerande takhöjd i samtliga rum samt gott om sociala ytor. Entréplan har gott om sociala utrymmen. Här möts Ni av en stor hall samt ett gediget kök direkt till vänster om hallen. De sociala rummen består av vardagsrum, matsal, uterum samt bibliotek. På entréplan finns även duschrum, tvättstuga, pannrum, klädkammare samt gäst-wc. På övervåningen i bostadshuset finns 4 stora sovrum och ett centralt och stort vardagsrum. Här finns även ett badrum. Huvudbyggnaden värms via bergvärme och det finns eget vatten & avlopp. Fiber är indraget. Fin gårdsbild med gott om extrabyggnader samt en stor gräsmatta som sköts av två robotgräsklippare. På gården finns även två stora extra byggnader som byggdes 2010. Den första byggnaden innefattar en lägenhet om ca 44 kvm samt ett stort garage om 81 kvm. I den andra byggnaden finns även där ett stort garage med platta om 113 kvm samt förrådsutrymme på andra våningen. Vatten, avlopp och el finns till båda byggnaderna. På gården finns även ett bastuhus från 2017 med utespabad, ytterligare ett garage med platta på mark från 2015, ett förråd samt växthus. Perfekt enskilt läge men ändå med närhet till Kristinehamn, Filipstad och Karlskoga. Fin natur i område och i närområdet ligger Lundsbergsinternatskola ca 4 km samt bjurbäckensslussar. En fastighet som upplevs allra bäst på plats!

Järnvägsgatan 12, Centrum, Karlstads kommun

Järnvägsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 195 000 kr
70 m²
3 rum
5 479 kr/mån
31 357 kr/m²

Välkommen till ett av de och mest attraktiva gårdshusen i Mitt i City. Stor uteplats i sydvästläge som tillsammans med dess gavelläge blir svårslaget för en bostad mitt i centrum. Genomgående fina ytskikt samt ett kök från 2016. Från den lugna miljön på innergården kan Ni ta hissen ner till markplan och utanför entrén finns allt Karlstad har att erbjuda. Ett bekvämt och smidigt boende med mitt i centrum. Välkommen på visning

  • Uteplats
  • Hiss
Malmtorgsgatan 12, Klara, Karlstads kommun

Malmtorgsgatan 12

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/5
4 500 kr/mån
27 778 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna presentera en ytterst välplanerad tvåa i absolut toppskick, belägen i attraktiva och mysiga Klara. Här bor du högt upp i huset, på våning 4 av 5, med en ljuvlig balkong i skyddat läge med vy över takåsarna. De 63 kvadratmetrarna genomsyras av öppna och sociala sällskapsytor med en genomgående gemytlig atmosfär. Köket är stilrent renoverat och erbjuder dessutom all bekvämlighet som önskas. Badrummet är liksom resterande del av hemmet stilfullt och i fint skick. Nydragen el i hela lägenheten 2018. Internet ingår i månadsavgiften. Helt enkelt ett lugnt och tryggt boende i stans absolut bästa läge. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Ulvsbygatan 7B, Norrstrand, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 7B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 459 kr/mån
30 615 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fina 1:a om 32,5 kvm belägen på populära Norrstrand. Genomgående ljus lägenhet med stor balkong, fräscht kök med diskmaskin samt fina ytskikt. På Norrstrand bor ni nära centrum och nära motionsspår, matbutiker, bussförbindelser och skolor. Här är det bara att flytta in! Välkommen på visning!

  • Plus
Wibeligatan 2B, Sundsta, Karlstads kommun

Wibeligatan 2B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/2
3 096 kr/mån
30 833 kr/m²

Med fin utsikt åt två väderstreck ligger denna fina etta om 42 kvm på Sundsta. Lägenheten är väl disponerad med ett stort allrum med praktisk sovalkov samt stora fönsterpartier med vy över Sundstatjärn. Helkaklat badrum från 2019, funktionellt kök med plats för matbord och utgång till balkong i västerläge samt rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni ett lugnt och naturskönt område endast en kort promenad från centrum. Sundsta är en levande stadsdel där ni finner alla nödvändigheter ni kan tänkas behöva. En kort bit ifrån bostaden finner ni allt från matbutiker, apotek, restauranger, badhus till bensinstation. Utanför bostaden finner ni busshållsplats som både tar er upp till universitetet och övriga Karlstad. Hör av er till ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Tomt på Katås 110, null, Karlstads kommun

Tomt på Katås 110

Tomt
Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
980 000 kr
3 400 m² tomt

Nu erbjuds denna stora tomt om ca 3400 kvm ca 10 min från Karlstads centrum med bil. Tomten har fin utsikt över ängar och hagar. Här kan du skapa ditt eget drömboende! Förhandsbesked av bygglov har beviljats för enfamiljshus om 144 kvm samt garage om 50 kvm. Trafikverket har godkänt utfart till väg 702. Förhandsbeskedet är villkorat till att huset placeras minst 50 m från kraftledning (se bilagt förhandsbesked samt bild för tilltänkt placering finns bland dokument och länkar) Tomten är ännu inte avstyckad men säljaren bekostar en avstyckning. Vatten, avlopp och elanslutning får köparen bekosta. Tomtarean kommer att vara ca 3400 m² Fastighetsbildning ska göras, den exakta tomtarean fastställs först då fastighetsbildningen vunnit lagakraft, Välkommen att på egen hand titta på tomten och inkom gärna med frågor eller funderingar via telefon/mail till ansvarig mäklare

Visar alla 12