Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Törnqvist

Lina Törnqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Markgatan 5, Färjestad, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 17:30
Markgatan 5, Färjestad, Karlstads kommun, bild 2
Markgatan 5, Färjestad, Karlstads kommun, bild 3

Markgatan 5

Villa
Färjestad, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 595 000 kr
80 + 67 m²
4 rum
549 m² tomt

Varmt välkomna till ett fint och välplanerat enplans hus med källare, belägen längst in på lugn återvändsgata på Färjestad. Huset är i gott skick med rejält kök, helkaklat badrum och genomgående fina golv och smakfulla färgval på väggarna. Huset värms upp via fjärrvärme och har klass "B" på energideklarationen vilket möjliggör grönt bolån samt ger en fördelaktig boendekostnad. Den friköpta trädgårdstomten är lättskött och prydligt anlagd med fruktträd, bärbuskar och planteringar med en fin inramning med en stor altan i bästa söderläge. Här bor Ni på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, affärer, bussar samt grönområden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Stagnellsgatan 5, Herrhagen, Karlstads kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Stagnellsgatan 5, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Stagnellsgatan 5, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Stagnellsgatan 5

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/6
4 480 kr/mån
30 809 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och inbjudande 3:a med solig balkong och fin utsikt mot Pråmkanalen. Lägenheten är välplanerad och smakfullt renoverad med stora öppna sällskapsytor, två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum och bra förvaringsutrymmen i form av flertalet garderober. Här bor du i en välskött förening med fin uteplats på innergården för de boende att nyttja. Hiss finns! Njut av att bo nära service som restauranger, barer, Willys, Coop och Ica. I området finns även mysiga promenadstråk. På bekvämt promenadavstånd ligger Karlstad centrum varifrån vi har bra kommunikation till Karlstads alla hörn. Längs Strandvägen finns gratis parkeringsalternativ. Föreningen har även bilplatser med separat kö.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Del av Rud 3:1, Rud, Hammarö kommun
  • Budgivning pågår
Del av Rud 3:1, Rud, Hammarö kommun, bild 2
Del av Rud 3:1, Rud, Hammarö kommun, bild 3

Del av Rud 3:1

Tomt
Rud, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Pris saknas
11 ha tomt

Ute på Rud Ängen finner ni denna obebyggda skogsfastighet om ca 11 Ha som är en del av fastigheten Rud 3:1. Skiftet benämns som Rud 3:1 (3,7,8), se även bifogad fastighetskarta. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Vävaregatan 14D, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Ons 7 aug kl 18:15
Vävaregatan 14D, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Vävaregatan 14D, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Vävaregatan 14D

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 781 kr/mån
25 833 kr/m²

Välkommen till denna 2:a med rymliga ytor, högt till tak och bra planlösning belägen endast en halvtrappa upp i välskött fastighet på populära Norrstrand. Lägenheten erbjuder en genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck, ett mysigt kök med matplats, ett vardagsrum med stora fönsterpartier i söderläge, ett rymligt sovrum med utsikt mot gård samt ett kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Brf Varpen är en välskött förening med låga månadsavgifter och mycket god ekonomi. Gemensam innergård med en gemytlig uteplats och ett lusthus för de boende att nyttja. Övernattningslägenhet som medlemmarna kan boka för gäster på besök. Gångavstånd till centrum med goda bussförbindelser strax utanför huset som tar dig till bl a Universitet och övriga Karlstad.I närheten till flera matbutiker, frisörer, apotek, Sundsta badhus/gym samt trevliga promenadstråk längs Sundstatjärn och Klarälven. Parkeringsplats finns att hyra för endast 75 kr/mån. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka din plats på visningen!

  • Premium
Sundängarna 312, Älvsbacka, Karlstads kommun

Sundängarna 312

Fritidshus
Älvsbacka, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
675 000 kr
50 + 31 m²
3 rum
2 500 m² tomt

Välkomna till ditt nya smultronställe! Denna fina sommarstuga med dess intilliggande byggnader är belägen invid sjön Östra Örten i Molkom i ett lugnt och sjönära läge! Vid storstugan finns en stor härlig altan, delvis med tak och underbar utsikt över det vackra glimrande vattnet. Storstugan erbjuder både ett rymligt allrum med vy ut över vattnet och en värmande braskamin, ett praktiskt kök och flera sovmöjligheter. Till arrendet hör även två gäststugor som erbjuder flera sängplatser vilket gör detta till den perfekta samlingsplatsen för familjens semestrar med vänner och familj. Här finns även en lekstuga, verkstadsdel, förråd samt en separat del för förbränningstoalett. Stugan med tillhörande byggnader ligger avskilt med endast en granntomt. I övriga riktningar är stugan omringad av härlig skog som lämpar sig perfekt för svamp- och bärplockning för den som önskar ge sig ut i naturen och vatten för den som hellre vill åka ut på sjön eller ligga och sola på den tillhörande bryggan. En eka med motor ingår i köpet och stugan säljs möblerad (förutom våningssängarna) Observera att det är ett arrende. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Plus
Örtenbråten 6, null, Forshaga kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Örtenbråten 6, null, Forshaga kommun, bild 2
Örtenbråten 6, null, Forshaga kommun, bild 3

Örtenbråten 6

Fritidshus
Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
40 + 2 m²
2 rum
1 031 m² tomt

Med en ljuvlig utsikt över vatten och vidder! Hjärtligt välkommen till Örtenbråten 6 och det här mysiga, friköpta fritidshuset som renoverats och förädlats av nuvarande ägare. Stugan är belägen i ett trevligt område med en blandning av boende året runt och sommarboende. Utan att bo ensligt bor du med naturen som närmsta granne! Storstugan har byggts om och ett rejält kök har installerats med en passande vedspis som komplement, ett trivsamt allrum med vitmålade ytskikt och en mysig kamin att värma sig vid. Gäststugan har även den renoverats av nuvarande ägare med gott om sovplatser, nymålade ytskikt och nytt golv och tak. Perfekt när gäster kommer på besök. Ovanför storstugan finns en mindre byggnad som inrymmer förråd, förbrännings-toa, vedbod samt en utedusch med varmvattenberedare. Från storstugan nås den underbara altanen med en hänförande utsikt över sjön. Till stugan hör en bryggplats med möjlighet till egen båt och bad. Den omkringliggande skogen är ypperlig för skogspromenader, svamp och bärplockning. Ta tillfället i akt att hitta din sommarpärla! Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Snickargatan 3, Lundagård, Forshaga kommun

Snickargatan 3

Villa
Lundagård, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 590 000 kr
116 m²
5 rum
829 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett helt nybyggt, nyckelfärdigt hus med bra läge i Forshaga. Tillsammans med Eksjöhus byggs detta fina enplanshus och Ni har möjlighet att sätta er prägel från början. Husmodellen heter Prio 116 och har ett trivsamt och inbjudande uttryck. Här finns gott om ljusinsläpp och en något kortare takfot vilket bidrar till en elegant känsla. Alla rum och funktioner som du behöver finns på en kvadratsmart yta. I detta hus blir vardagsrummet och köket husets naturliga hjärta och samlingspunkt. Det delar också av husets barn- och föräldradel på ett naturligt sätt (Se planlösningen) Standardutrustningen är komplett och av högsta kvalitet. Huset har en frånluftsvärmepump från Nibe, badrums- och köksinredning från Vedum, samt vitvaror till kök och tvätt från Miele. Här kompromissas det inte med att bygga trähus, därför är massiv ektrappa från Snickarlaget, trägolv från Tarkett och massiva innerdörrar från Swedoor standard i dessa hus. (Vill du uppgradera ytterligare finns många attraktiva val som bestäms ihop med Eksjöhus). Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag. Läs mer här: https://www.eksjohus.se/husmodeller/prio-116/prio-116-modern/

Del av Ruds gård 1 (Tomt 1), null, Kils kommun
Del av Ruds gård 1 (Tomt 1), null, Kils kommun, bild 2
Del av Ruds gård 1 (Tomt 1), null, Kils kommun, bild 3

Del av Ruds gård 1 (Tomt 1)

Tomt
Kils kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
750 000 kr

Nu kan drömmen om ett hus på landet bli sann. Två stycken tomter styckas nu av från en stor fastighet med naturskönt läge kring Ruds gård i Kil. Här kan Ni bygga ert drömhus på en stor och lummig tomt med fri utsikt. Tomterna är belägna utanför planlagt område. Möjlighet finns att köpa båda tomterna och därmed få en stor tomt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. (Kostnad för anslutning av el och V/A tillkommer för köparen. Kostnad för lantmäterikostnad betalas av säljaren)

  • Premium
Bogsprötsgatan 26, Inre hamn, Karlstads kommun

Bogsprötsgatan 26

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 195 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/7
6 993 kr/mån
31 950 kr/m²

Nyproducerad 4:a med bra läge mellan hamninloppet och Tullholmsviken finns nu till salu! Tänk dig en nyproducerad lägenhet där du själv får sätta din prägel och skapa ditt hem, utan att behöva vänta på färdigställandet! Nu finns den möjligheten på Bogsprötsgatan 26. Här stod huset färdigt och inflyttningsklart 2023 och bostaden genomsyras av öppenhet, ljus och elegans. Enhetligt enstavs-parkettgolv i vitlaserad ek, stiligt vitt kök från Marbodal med vitt kakel och en smakfull, ljus bänkskiva i stenkomposit. Två balkonger i olika väderstreck, varav den ena är inglasad med utsikt både mot Tullholmsviken och hamninloppet samt två badrum, båda helkaklade och i god storlek. Måste ses på plats! Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lyckebogatan 8 och 10, Skived, Forshaga kommun

Lyckebogatan 8 och 10

Tomt
Skived, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
395 000 kr
965 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en perfekt villatomt, lugnt och trivsamt belägen i Forshaga. Nu har Ni möjligheten att förverkliga era husdrömmar tillsammans med Eksjöhus. De finns med er hela vägen och tillsammans skapar Ni ert drömhem (förslag på produktionskalkyler finns att få vid förfrågan). Tomten är nästan 1000 kvm och anslutningsmöjligheter till kommunalt V/A och el finns. Bilden visar förslag på hus från Eksjöhus. Beträd gärna tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gå direkt till: https://www.eksjohus.se/kontor/karlstad/

Lyckebogatan 4 och 6, Skived, Forshaga kommun

Lyckebogatan 4 och 6

Tomt
Skived, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
395 000 kr
1 061 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en perfekt villatomt, lugnt och trivsamt belägen i Forshaga. Nu har Ni möjligheten att förverkliga era husdrömmar tillsammans med Eksjöhus. De finns med er hela vägen och tillsammans skapar Ni ert drömhem (förslag på produktionskalkyler finns att få vid förfrågan). Tomten är drygt 1000 kvm och anslutningsmöjligheter till kommunalt V/A och el finns. Bilden visar förslag på hus från Eksjöhus. Beträd gärna tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gå direkt till: https://www.eksjohus.se/kontor/karlstad/

Lyckebogatan 2, Skived, Forshaga kommun

Lyckebogatan 2

Tomt
Skived, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
350 000 kr
754 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en perfekt villatomt, lugnt och trivsamt belägen i Forshaga. Nu har Ni möjligheten att förverkliga era husdrömmar tillsammans med Eksjöhus. De finns med er hela vägen och tillsammans skapar Ni ert drömhem (förslag på produktionskalkyler finns att tillgå vid förfrågan). Tomten är drygt 750 kvm och anslutningsmöjligheter till kommunalt V/A och el finns. Bilden visar förslag på hus från Eksjöhus. Beträd gärna tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gå direkt till: https://www.eksjohus.se/kontor/karlstad/

Eksjöhus och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling presenterar attraktiva tomter i bra läge! , Skived, Forshaga kommun

Eksjöhus och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling presenterar attraktiva tomter i bra läge!

Tomt
Skived, Forshaga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
395 000 kr
1 264 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en perfekt villatomt, lugnt och trivsamt belägen i Forshaga. Nu har Ni möjligheten att förverkliga era husdrömmar tillsammans med Eksjöhus. De finns med er hela vägen och tillsammans skapar Ni ert drömhem (förslag på produktionskalkyler fås vid förfrågan). Tomten är drygt 1200 kvm och anslutningsmöjligheter till kommunalt V/A och el finns. Enligt rådande detaljplan får enfamiljshus om 1 -1,5 plan byggas. Bilden visar förslag på hus från Eksjöhus. Beträd gärna tomten på egen hand. För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller läs mer på https://www.eksjohus.se/kontor/karlstad/

Kyrkogatan 1, Centralt, Filipstads kommun

Kyrkogatan 1

Övrigt
Centralt, Filipstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 395 000 kr
412 m²
609 m² tomt

Välvårdad hyresfastighet i centrala Filipstad med attraktiva hyreslägenheter och ett driftsnetto på ca 236 000kr. På fastigheten finns en byggnad i två plan samt vind och inrymmer sex bostadslägenheter. Byggnaden är uppförd 1870 och genomgick 1989 en omfattande stamrenovering. Uppvärmning sker med fjärrvärme och fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Uthyrningsbar area uppgår till 412 kvm med en tomtareal om 609 kvm. Fastigheterna är belägna med centralt läge i Filipstad. Kommunen har cirka 10 300 invånare. I Filipstad möts riksvägarna 63 och 26. Väg 63 mot Karlstad och väg 26 mot Kristinehamn och E18. Det finns även goda pendlingsmöjligheter med buss. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller visning.

Visar alla 14