Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marika Westerberg

Marika Westerberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Muraregatan 16, Kvarnberget, Karlstads kommun
  • Tor 31 okt kl 17:00
Muraregatan 16, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Muraregatan 16, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Muraregatan 16

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/9
3 794 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på populära Kvarnberget, endast ett stenkast från stadens puls. Här bor du bekvämt på entréplan, utan trappor, men med en vånings upphöjd utsikt över föreningens lummiga innergård. Den inglasade balkongen blir den självklara favoritplatsen under stora delar av året med sol från morgon till tidig eftermiddag, perfekt för avkoppling och mysiga måltider. Planlösningen är optimal där varje kvadratmeter nyttjas till fullo; ett hemtrevligt kök med matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong, två rofyllda sovrum samt ett badrum med duschplats och förberett för tvättmaskin. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i den möblerbara hallen med massor av skåp och garderober. Föreningens tvättstuga är praktiskt belägen på samma våningsplan utanför lägenheten vilket är mycket smidigt. Genomgående ljusa ytskikt, låg månadsavgift samt möjlighet till parkeringsplats (ingen kö i dagsläget) är ytterligare stora plus. Det finns även laddningsplatser för elbilar och hybrider. Förening är mycket välskött med stabil ekonomi, god gemenskap och en lummig inhägnad innergård utrustad med fina grillplatser och planteringslådor för de boende att njuta av. På Kvarnberget är det lätt att trivas och här bor du med närhet till matbutiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Bara med några minuters promenad når du Mariebergsviken med sin charmiga småbåtshamn och badmöjligheter samt Mariebergsskogen med badplats, vackra promenadstråk, restaurang och spännande aktiviteter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsbygatan 33, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 33, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 33, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 33

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 8/9
4 324 kr/mån
21 511 kr/m²

Här erbjuds nu en trevlig och välplanerad 3:a med högt fritt läge, underbar utsikt och stor inglasad balkong. Lägenheten är rymlig med goda sällskapsytor, två sovrum i bra storlek samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående fina golv och ljusmålade väggar. Föreningen är stabil och i månadsavgiften ingår även tv och bredband. Här bor du på omtyckta Norrstrand nära matbutiker, skolor, förskolor och badhus med grönområden runt hörnet och badplats en kort promenad bort. Cykelavstånd till stan samt bra bussförbindelser - både mot stan och Universitet. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strömshall 503, Ulvsby, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Strömshall 503, Ulvsby, Karlstads kommun, bild 2
Strömshall 503, Ulvsby, Karlstads kommun, bild 3

Strömshall 503

Villa
Ulvsby, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
109 + 72 m²
5 rum
1 477 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och rymliga familjevilla om 181 kvm belägen i ett lantligt och lugnt område med skogen inpå knuten endast 10 minuters bilväg från Karlstad. Huset erbjuder fyra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två badrum och tvättstuga. Möjlighet att skapa ytterligare rum finns på husets övervåning som idag är halvinrett och används för förvaring. Lummig och insynsskyddad tomt i soligt sydvästläge med inglasat uterum och pool samt stort dubbelgarage och förråd. Här bor du nära matbutik, förskola och skola (F-6) i en lantlig och levande bygd med bra bussförbindelser mot Karlstad. Nära också till Välsvikens handelsområde med diverse shopping. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Kopparlönnsvägen 9

Radhus
Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
23 170 kr/m²

Ring för visning! Välkommen till Kopparlönnsvägen 9. Här erbjuds en nyproducerad bostad om 112 kvm i två plan belägen i ett av Östra Kroppkärrs nyproducerade radhus från 2023 som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan friheten att bo i hus men med alla bekvämligheter som hör en bostadsrätt till. Bostaden har en ljus och luftig interiör där de 112 kvm disponeras över ett välplanerat Marbodalskök två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare, tre sovrum i generös storlek med egen förvaring samt bra sällskapsytor på båda våningsplanen. Möjlighet att skapa ett extra sovrum finns, se alternativ planritning. Hela bottenvåningen och badrummet på övervåningen har utrustats med golvvärme. Utöver vackra invändiga ytor följer en trädgård med en lättskött gräsmatta för lek och spel samt ett altandäck med utrymme för möbelgrupp för sommarens sköna grillkvällar med vänner och familj. På tomten finns ett förråd för extra förvaringsmöjlighet. Till bostaden hör också två parkeringsplatser med möjlighet till laddstolpar för elbil om så önskas. Här bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, skog och natur. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållsplats i närheten av bostaden samt cykelavstånd till Karlstads centrum. Kopparlönnsvägen 9 är det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt och bekvämt boende utan behov av underhåll kombinerat med bostadsrättens bekvämligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsnäsvägen 19, Spånga, Karlstads kommun
Kungsnäsvägen 19, Spånga, Karlstads kommun, bild 2
Kungsnäsvägen 19, Spånga, Karlstads kommun, bild 3

Kungsnäsvägen 19

Villa
Spånga, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 275 000 kr
96 m²
3 rum
1 823 m² tomt

Sällan till salu! Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fastighet med strålande Vänerutsikt och sol från morgon till kväll. Huset erbjuder fina sällskapsytor, 2-3 sovrum, badrum samt kök. Stora fönsterpartier ger ett underbart ljusinsläpp och fin sjöutsikt. Här finns också en värmande braskamin, en altan under tak och en carport. Fiber är indraget. Under huset finns en rymlig källardel med gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och matkällare. Alldeles nedanför tomten ligger Vänern med goda möjligheter till bad och båtplats. En bit bort finns också en kommunal badplats. Läget är lugnt med endast 10 minuters bilväg till Karlstad och i området finns goda busskommunikationer. I Skattkärr finns förskolor, skola F-6, matbutik, bibliotek och pizzeria. Huset kan användas både som permanentbostad eller som fritidshus. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Skogsbruksvägen 25 E

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 550 000 kr
136 m²
5 rum
7 621 kr/mån
26 103 kr/m²

Vi har nöjet att presentera detta mycket fina arkitektritade radhus i 3 plan med skogen inpå knuten och en härlig takterrass med sjöutsikt. Huset uppfördes 2018 och håller en hög standard med exklusiva materialval, en genomgående sober, modern färgsättning och har ett underbart ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Utrymme ges för den stora familjen om så önskas med hela 3-4 sovrum, 3 badrum och flera sällskapsrum att vistas och umgås på. Utemiljön bjuder på flertalet generösa uteplatser där du kan följa solen hela dagen och kvällen, bra förvaringsmöjligheter i ett förråd beläget vid entrén samt en stor uppfart med plats för flera bilar. Här bor du på lugn återvändsgata med vacker naturnära omgivning; skog och mark alldeles intill huset samt två minuter ner till sjön Alstern med bad- och båtmöjligheter. I närområdet når du även flertalet skolor, förskolor, matbutiker samt Univeristetet och Välsvikens handelsområde. Stadsbuss trafikerar området flera gånger i timmen och fina gång- och cykelvägar finns. Ett perfekt boende för familjen med villalivets alla fördelar men i den bekväma bostadsrättsformen - bara att flytta in och njuta! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
78 m²
3 rum
5 936 kr/mån
11 474 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga hörnlägenhet på andra våningen med fin utsikt och inglasad balkong. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med två sovrum, kök med matplats och utgång till balkong, ett ljust vardagsrum samt två toaletter/badrum. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och en praktiskt inredd klädkammare. Lägenheten har tidigare varit uppdelad i två lägenheter vilket ger en extra dörr mot trapphuset och att sovrum 2 har en egen hall och toalett. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. Garage och parkeringsplats finns att hyra. Här bor du i ett naturnära läge intill skog och mark med närhet till Vänern med badplats, båthamn och promenadstråk längs vattnet. Här finns också populära Lillängshamnen med restaurang och fiskrökeri. Gångavstånd till Skoghalls centrum med flera matbutiker, Systembolag och all tänkbar service. Goda busskommunikationer till Karlstad och Universitetet flera gånger i timmen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Isopvägen 8, Stodene, Karlstads kommun
Isopvägen 8, Stodene, Karlstads kommun, bild 2
Isopvägen 8, Stodene, Karlstads kommun, bild 3

Isopvägen 8

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 600 000 kr
155 m²
697 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla i omtyckta och lugna familjekvarter i Stodene. Här finns plats för den stora familjen med hela fem sovrum, två badrum och goda sällskapsytor i form av kök med matplats och vardagsrum med braskamin. Huset byggdes ut 2015 med ett ljust och luftigt allrum med stora fönsterpartier och öppet upp till nock. Huset är energisnålt och värms med bergvärme och braskamin samt alla fönster är bytta. Fiber finns installerat samt frikyla som ger en härlig svalka i huset sommartid. Uppvuxen trädgård med häckar runtom och gott om plats för odlingar. Här finns även en lekstuga, bärbuskar och fruktträd. Garage med förrådsdel. Solig uteplats i bästa sydvästläge med sol hela dagen och kvällen. Här bor du på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område med förskola, skola, lekplatser och allmänning med lekplats och pulkabacke alldeles intill. Du når Skåre centrum med en kort promenad där det finns välutrustad matbutik, vårdcentral och bibliotek. Inte långt bort finns också badmöjligheter i Klarälven samt Bryngfjorden med både utförsåkning och golfbana. Bra kommunikationer med busshållplats 200 meter från huset med avgångar mot Stora Torget flera gånger i timmen. Huset är besiktigat, protokoll finns i annonsen. Tillträde flexibelt. Välkomna att anmäla dig till visning!

  • Premium

Visar alla 8