Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marika Westerberg

Marika Westerberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Kopparlönnsvägen 9, Östra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Kopparlönnsvägen 9

Radhus
Östra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 750 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
24 554 kr/m²

Välkommen till Kopparlönnsvägen 9. Här erbjuds en nyproducerad bostad om 112 kvm i två plan belägen i ett av Östra Kroppkärrs nyproducerade radhus från 2023 som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan friheten att bo i hus men med alla bekvämligheter som hör en bostadsrätt till. Bostaden har en ljus och luftig interiör där de 112 kvm disponeras över ett välplanerat Marbodalskök två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare, tre sovrum i generös storlek med egen förvaring samt bra sällskapsytor på båda våningsplanen. Möjlighet att skapa ett extra sovrum finns, se alternativ planritning. Hela bottenvåningen och badrummet på övervåningen har utrustats med golvvärme. Utöver vackra invändiga ytor följer en trädgård med en lättskött gräsmatta för lek och spel samt ett altandäck med utrymme för möbelgrupp för sommarens sköna grillkvällar med vänner och familj. På tomten finns ett förråd för extra förvaringsmöjlighet. Till bostaden hör också två parkeringsplatser med möjlighet till laddstolpar för elbil om så önskas. Här bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, skog och natur. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållsplats i närheten av bostaden samt cykelavstånd till Karlstads centrum. Kopparlönnsvägen 9 är det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt och bekvämt boende utan behov av underhåll kombinerat med bostadsrättens bekvämligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Isopvägen 8, Stodene, Karlstads kommun

Isopvägen 8

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 795 000 kr
155 m²
697 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla i omtyckta och lugna familjekvarter i Stodene. Här finns plats för den stora familjen med hela fem sovrum, två badrum och goda sällskapsytor i form av kök med matplats och vardagsrum med braskamin. Huset byggdes ut 2015 med ett ljust och luftigt allrum med stora fönsterpartier och öppet upp till nock. Huset värms med bergvärme och braskamin och alla fönster är bytta. Fiber finns installerat samt frikyla som ger en härlig svalka i huset sommartid. Uppvuxen trädgård med häckar runtom och gott om plats för odlingar. Här finns även en lekstuga, bärbuskar och fruktträd. Garage med förrådsdel. Solig uteplats i bästa sydvästläge med sol hela dagen och kvällen. Här bor du på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område med förskola, skola, lekplatser och allmänning med lekplats och pulkabacke alldeles intill. Du når Skåre centrum med en kort promenad där det finns välutrustad matbutik, vårdcentral och bibliotek. Inte långt bort finns också badmöjligheter i Klarälven samt Bryngfjorden med både utförsåkning och golfbana. Bra kommunikationer med busshållplats 200 meter från huset med avgångar mot Stora Torget flera gånger i timmen. Huset är besiktigat, protokoll finns i annonsen. Tillträde flexibelt. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
78 m²
3 rum
5 652 kr/mån
11 474 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga hörnlägenhet på andra våningen med fin utsikt och inglasad balkong. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med två sovrum, kök med matplats och utgång till balkong, ett ljust vardagsrum samt två toaletter/badrum. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och en praktiskt inredd klädkammare. Lägenheten har tidigare varit uppdelad i två lägenheter vilket ger en extra dörr mot trapphuset och att sovrum 2 har en egen hall och toalett. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. Garage och parkeringsplats finns att hyra. Här bor du i ett naturnära läge intill skog och mark med närhet till Vänern med badplats, båthamn och promenadstråk längs vattnet. Här finns också populära Lillängshamnen med restaurang och fiskrökeri. Gångavstånd till Skoghalls centrum med flera matbutiker, Systembolag och all tänkbar service. Goda busskommunikationer till Karlstad och Universitetet flera gånger i timmen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Skogsbruksvägen 25 E, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Skogsbruksvägen 25 E

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
3 650 000 kr
136 m²
5 rum
7 621 kr/mån
26 838 kr/m²

Vi har nöjet att presentera detta mycket fina arkitektritade radhus i 3 plan med skogen inpå knuten och en härlig takterrass med sjöutsikt. Huset uppfördes 2018 och håller en hög standard med exklusiva materialval, en genomgående sober, modern färgsättning och har ett underbart ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Utrymme ges för den stora familjen om så önskas med hela 3-4 sovrum, 3 badrum och flera sällskapsrum att vistas och umgås på. Utemiljön bjuder på flertalet generösa uteplatser där du kan följa solen hela dagen och kvällen, bra förvaringsmöjligheter i ett förråd beläget vid entrén samt en stor uppfart med plats för flera bilar. Här bor du på lugn återvändsgata med vacker naturnära omgivning; skog och mark alldeles intill huset samt två minuter ner till sjön Alstern med bad- och båtmöjligheter. I närområdet når du även flertalet skolor, förskolor, matbutiker samt Univeristetet och Välsvikens handelsområde. Stadsbuss trafikerar området flera gånger i timmen och fina gång- och cykelvägar finns. Ett perfekt boende för familjen med villalivets alla fördelar men i den bekväma bostadsrättsformen - bara att flytta in och njuta.! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Toverud 146, Toverud, Hammarö kommun
  • Budgivning pågår
Toverud 146, Toverud, Hammarö kommun, bild 2
Toverud 146, Toverud, Hammarö kommun, bild 3

Toverud 146

Villa
Toverud, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
7 250 000 kr
173 + 49 m²
6 rum
2 120 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska och rymliga 1-plansvilla i vinkel med genomgående hög standard, beläget på natursköna Toverud, Hammarö. Detta hus erbjuder rejäla umgängesytor med flera sällskapsrum, kök i öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum samt groventré/tvättstuga. Huset har stora fönsterpartier med skjutdörrar och vardagsrumstak öppet upp till nock, vilket ger en härlig känsla av rymd. Villan är smakfullt inredd med stilrena, påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Hög komfort med golvvärme i hela huset samt braskamin. Läget är fantastiskt, längst in på återvändsgata med vacker utsikt mot skog och ängar. Trädgården badar i ljus och har plana gräsytor, vilket passar för den som vill bygga pool eller ha planteringar och odlingar. Ett altandäck löper längs två sidor av huset med gott om plats för sittgrupper och ett spa-bad, praktiskt beläget vid husets största badrum. Till huset hör även en byggnad med garage utrustat med elbilsladdare, carport samt två uppvärmda förrådsrum som kan användas som kontor om så önskas. En stor grusad uppfart leder upp till garaget. Här bor du med skog och rekreationsmöjligheter inpå knuten och med närhet till bad- och båtmöjligheter i Vänern. Området kännetecknas av sin vackra natur och skärgårdsmiljö där många barnfamiljer valt att bosätta sig. Skola/förskola finns på bara några minuters bilavstånd, dit det också går buss med Länstrafiken ett par gånger i timmen. I närområdet ligger I närområdet ligger även populära Kilenegården med sina motionsspår, lekpark och gym. En direktanslutning till motionsspår finns bakom tomten. Huset är besiktigat. Tillträde flexibelt. Detta är en bostad att uppleva på plats med dess härliga omgivning och idylliska läge - välkommen att boka dig på visning!

  • Premium

Visar alla 5