Mäklare Martin Rydell

Martin Rydell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergslagsvägen 6C, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6C

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
775 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
10 915 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6 C i Köping - Här välkomnas du till ett mycket välvårdat hem att trivas i. Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket av en rustik karaktär med industrikänsla. Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare har man det stora vardagsrummet och även här har man plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer , matbutik och bad & sporthall! Välkommen på visning!

 • Balkong
Torsgatan 23A, Nyckelberget, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Torsgatan 23A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
575 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 768 kr/mån
10 550 kr/m²

Välkommen hem till Torsgatan 23A! Mycket välskött och trivsam bostadsrättslägenhet intill Nyckelbergområdet. Bostaden är fördelad på yteffektiva 54,5 kvadratmeter om 2 rum och kök belägen på våning 2 av 3. Tillhörande balkong, modell större. Lägenheten är genomgående renoverad i form av kök samt övriga ytskikt. Här bor du vid ett av Nyckelbergets bästa lägen, med den skyddade innergården precis utanför porten. Nyckelbergsskolan ligger en kort promenad bort och Big inn med butiker finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Köping har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
Barnhemsgatan 7B, Centrum, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Barnhemsgatan 7B

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
685 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 152 kr/mån
11 610 kr/m²

Välkommen hem till Barnhemsgatan 7B, mitt i centrum! Trivsam och välvårdad bostadsrättslägenhet om 2 rum och kök. Beläget på trygga våningsplan 2 av 3 med praktiskt och tilltalande kök i öppen planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot den trivsamma innergården, men fin utsikt över Köpings takåsar. Eftersökt område! Denna bostadsrättslägenhet är extremt yteffektiv med en praktisk och välplanerad planlösning. Belägen i centrala delarna av Köping. Med omnejd finner du allt Köping har att erbjuda som bland annat butiker, dagligvaruhandel, resturanger och skolor. Det erbjuds även goda pendlingsmöjligheter till större städer såsom Västerås, Stockholm, Eskilstuna och Örebro. Föreningen aviserar inga ytterligare avgiftshöjningar för år 2024! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Mariebergsgatan 26C, null, Köpings kommun

Mariebergsgatan 26C

Lägenhet
Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 134 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen hem till Mariebergsgatan 26 C i Köping! Trivsam 2 rum och kök på bekväma första plan. Här välkomnas du till en välplanerad lägenhet belägen en halv trappa upp med spännande utvecklingsmöjligheter! Bostaden är fördelad på yteffektiva 54 kvadratmeter och består bland annat av ett stort vardagsrum som är bostadens hjärta, med flera fönster som ger generöst med ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till en rymlig inglasad balkong under tak och med fri och härlig utsikt. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 2 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningens hus tilläggsisolerats, fått ny fasad och nya fönster. Allt modernt och fräscht! Nyckelberget är ett attraktivt beläget område med grönområden och elljusspår runt knuten samt med nära gångavstånd till både centrum och köpcentrum, förskola och grundskola. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ringvägen 14, Centralt, Kungsörs kommun

Ringvägen 14

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 995 000 kr
93 + 93 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen hem till Ringvägen 14 i Kungsör! Här välkomnas man till en trivsam och välvårdad 1-plansvilla med inredd källare belägen i centrala delarna av Kungsör i ett lugnt och familjevänligt område. Gångavstånd till skolor, förskolor och centrum. Bostadshuset karaktäriseras bland annat av den putsade fasaden och det välbevarade ekparkettgolvet på entréplanet. En väl genomtänkt planlösning med ett separat kök med tillhörande matplatsavdelning. Vardagsrum modell större med fönster åt flera väderstreck vilket skapar gott om ljusinsläpp. Rymlig altan med tillgång till fri och härlig utsikt beläget med eftermiddag/kvällssol. Bostadshuset har två sovrum på entréplan, samt två inredda rum i källaren vilket lämpar sig utmärkt till ytterligare sovrumsmöjligheter. Flertalet omfattande renoveringar utförda i form av ny dränering , nytt yttertak, tilläggsisolerad vind samt ny vvs. Huset värms upp via ett energieffektivt luftvattensystem. Fiber installerat! Goda pendlingsmöjligheter där du når Eskilstuna omkring 20 minuter med bil. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Skridskogatan 23, Ullvibackar, Köpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 mar kl 11:00

Skridskogatan 23

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
126 m²
6 rum
605 m² tomt

Välkommen hem till Skridskogatan 23 i Köping ! Trivsamt och välvårdat 1½-planshus på Ullvibackar med en prunkande och insynsskyddad trädgårdstomt. En oas för avkoppling! Idrottsgatorna på Ullvibackar med dess praktiskta läge med närhet till mataffär, skolor samt skog & natur med motionsspår runt husknuten, samt badhuset Köpings Bad och Sport. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med ett rymligt och trivsamt kök med tillhörande matplatsavdelning. Ett väl tilltaget vardagsrum på nedervåningen. Fyra sovrum samt en rymlig tvättstuga. Garaget är ombyggt till ett hobbyrum, modell större. Går att återställa vid behov! Energieffektivt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt delvis nya 3-glasfönster. Internet finns bekvämt via Köpings kabel-tv. Goda pendlingsmöjligheter där du når Örebro, Västerås och Eskilstuna omkring 30 minuter med bil. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

 • Plus
Konvaljegatan 7, Ullvibackar, Köpings kommun

Konvaljegatan 7

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
3 995 000 kr
164 m²
6 rum
903 m² tomt

Välkommen hem till Konvaljegatan 7 i Köping! Möjlighet att förvärva en nyproducerad 1 ½-plansvilla intill Ullvibackar och Skogsledens förlängning. Byggnaden är uppförd i 1 ½- plan och fördelas på yteffektiva 162 kvadratmetrar. Tilltalande och öppen planlösning där köket integreras med vardagsrummet på ett önskvärt sätt. År 2022 stod denna gediget välbyggda villan klar via en totalentreprenad med Movehome/Trivselhus. Nu har ni chansen att bli de nya husägarna! - Nybyggt 2022 - Hela 164 kvadratmetrar med plats för den stora familjen - Social och öppen planlösning - Plats för flera bilar på uppfart - Möjlighet till att bygga garage/carport - Fri från fastighetsavgift de första 15 åren - Fjärrvärme och fiberanslutet Bostaden har en total boyta om hela 164 kvm som är fördelat på 6 rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett stilrent och fräscht kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och möjlighet till utgång till ett trädäck/altan som vetter mot den insynsskyddade baksidan.Beläget med eftermiddag/kvällssol. Villan erbjuder fyra rymliga och rogivande sovrum. Vidare finns två helkaklade och fräscha badrum. Praktisk tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Bara att flytta in! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Bergslagsvägen 18A, Karlsdal, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Bergslagsvägen 18A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/3
6 231 kr/mån
10 234 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 18 A - Mycket välvårdad 5 r o k om hela 107 m2. Lägenheten är genomgående renoverad i form av kök, helkaklade badrum samt övriga ytskikt. Beläget på bekväma våning 1 av 3 med fönster åt flera väderstreck. En mycket trivsam lägenheten för den stora familjen! Lägenheten består av en inbjudande möblerbar hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är stilrent, renoverat och innehar bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Helkaklat wc/badrum. Fyra rymliga sovrum samt ytterligare en gäst-wc. Det centrala läget här på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

 • Balkong
Västeråsvägen 168, Munktorp, Köpings kommun

Västeråsvägen 168

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
995 000 kr
156 m²
6 rum
5 850 m² tomt

Välkommen hem till Västeråsvägen 168, ett stenkast från Munktorps samhälle! 5850 rymliga kvadratmetrar till tomt med möjlighet till avstyckning. Rymlig familjevilla om hela 156 m2, fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. Drömmer du om ett intressant renoveringsobjekt med stor potential? Då har du kommit helt rätt! Förberett för fiber - Vattenburet system - Tillhörande solfångare- Vidbyggt garage! Renoveringsbehov föreligger. Västeråsvägen 168 är beläget i utkanten av Munktorp med närhet till populär förskola och grundskola. Goda kommunikationer med buss eller bil till såväl Köping, Arboga eller Kungsör. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

 • Plus
Torsgatan 23B, Nyckelberget, Köpings kommun

Torsgatan 23B

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 202 kr/mån
8 462 kr/m²

Välkommen hem till Torsgatan 23B! Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet intill Nyckelbergområdet. Bostaden är fördelad på yteffektiva 58,5 kvadratmetrar om 2 rum och kök, belägen på våning 2 av 3. Tillhörande balkong, modell större. Gavelläge med flertalet fönsterpartier vilket skapar gott om ljusinsläpp! Tillhörande vind och källarförråd. Här bor du vid ett av Nyckelbergets bästa lägen, med den skyddade innergården precis utanför porten. Nyckelbergsskolan ligger en kort promenad bort och Big inn med butiker finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Köping har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
Skolvägen 52, Ullvibackar, Köpings kommun

Skolvägen 52

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 295 000 kr
138 m²
5 rum
332 m² tomt

Välkommen hem till Skolvägen 52! Attraktivt belägen och välvårdad 1 ½-plansvilla på Ullvibackar med närhet till såväl lekpark, mataffär, skola samt skog & natur. Skolvägen 52 möter framtidens behov i form av nytt yttertak, 3-glasfönster, ny luftvärmepump och kamin samt en ny solcellsanläggning via SESOL. Anläggningen är beställd och betalas av nuvarande ägare och är beräknad att vara på plats i November 2023. 13 st solpaneler vilket skall producera 6.300 kwh/ år. Vidare har byggnaden försetts med nytt kök samt renovering av wc. Samfälligheten Stoet har fokus på ständiga förbättringar och har såväl installerat fiber i området och elsbilsladdare till samtliga garage. Trivsam familjevilla om rymliga 138 kvadratmetrar. Villan erbjuder 5 rum varav tre till fyra sovrum. Går att omdisponera till ytterligare sovrum. Huset säljes förbesiktigat med dolda-felförsäkring. Välkommen på visning!

Alphyddevägen 8, Ladubacksgärdena, Arboga kommun

Alphyddevägen 8

Radhus
Ladubacksgärdena, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
110 m²
4 rum
7 781 kr/mån
11 773 kr/m²

Välkommen hem till Alphyddevägen 8 i Arboga ! Invid Ladubacksgärdet finns nu chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättsradhus om 110 m2 ! Bebyggt i 2-plan om 4 r o k, varav 3 sovrum. Finns möjlighet att omdisponera planlösningen till ytterligare ett sovrum så det blir en 5 rum och kök vid behov! Här bor ni nytt och fräscht med noggrant utvald inredning i kök och badrum. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum. Altanen på baksidan bjuder in till härliga sociala tillställningar. Beläget i söderläge! Tillhörande förråd samt carport med parkeringsplats invid uppfarten. Grundavgiften består av kallhyra vilket även inkluderar vatten och parkering samt renhållning. Sedan tillkommer kostnad för uppvärmning/el samt försäkring och varmvatten. Här bor ni med cykelavstånd till centrum och till mataffärer! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kihlmansgatan 24 A, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24 A

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
700 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
8 485 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmangatan 24 A- Till denna trivsamma och tilltalande lägenhet fördelad på 3 rum och kök om 82,5 välplanerade kvadratmetrar. Välvårdad och delvis renoverad lägenhet i form av nytt kök och övriga ytskikt. 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är försedd med stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och beskrivs som den "naturliga samlingspunkten" En trivsam miljö att bjuda över gäster på. Närhet till dagligvaruhandel, skola, dagis och centrum. Bostaden är dessutom belägen nära grönområden med motionsspår. Föreningen erbjuder relax/spa som föreningens medlemmar kan hyra samt ett gym som medlemmarna kan ta del av. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till daglig varuhandel och skola. Det är cykelavstånd till Köpings stadskärna med bland annat resturanger, butiker och banker. Du erbjuds goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås, Örebro och Eskilstuna. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 13