Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin  Rydell

Martin Rydell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapellgatan 24C, Söder, Arboga kommun
  • Tor 2 maj

Kapellgatan 24C

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
155 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 463 kr/mån
3 563 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 24C ! En trivsam enrumslägenhet i en stabil bostadsrättsförening med låg avgift. Lägenheten har en generös yta om 43,5 kvm med ett väl tilltaget kök med tillhörande matplats. Vardagsrummet går utmärkt att skärma av för att dela upp sovrum och vardagsrum för att verkligen ge känslan av ett rogivande sovrum men samtidigt ha vardagsrum med sociala ytor och soffgrupp. Ett perfekt boende för den som vill bo billigt och bekvämt! Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio med minuters gångväg. Välkommen på visning!

  • Plus
Östanåsgatan 17, Östanås, Köpings kommun
  • Mån 29 apr

Östanåsgatan 17

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 992 kr/mån
9 929 kr/m²

Välkommen hem till Östanåsgatan 17 i Köping! Trivsam och rymlig bostadsrättslägenhet om 70 kvadratmeter fördelat på 3 r o k med radhuskänsla! Fina förutsättningar att sätta sin egen prägel. Solid och välskött förening i det mycket attraktiva området Östanås. Föreningen tillhandahåller gym och festlokal. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 4 som är en välskött förening med fokus på ständiga förbättringar och fin grannsamverkan. Östanås är ett mycket populärt område med grönområden, mataffärer, förskolor och grundskolor samt gångavstånd till Köpings centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bergslagsvägen 12B, Karlsdal, Köpings kommun
  • Mån 6 maj

Bergslagsvägen 12B

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 762 kr/mån
10 085 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 12B i Köping! Här erbjuds en genomgående totalrenoverad och välplanerad lägenhet med 2 rum och kök på våning 1 av 3. Lägenheten består av en rymlig hall, ett trevligt vardagsrum med utgång till balkong. Trivsamt och utrustat kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det centrala läget på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är nära till skolor, affärer och matbutik. Köping erbjuder goda pendlingsmöjligheter till större städer som Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Västerås! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Strömsnäsvägen 21, Nedre Brattberget, Arboga kommun

Strömsnäsvägen 21

Villa
Nedre Brattberget, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
2 195 000 kr
130 + 37 m²
5 rum
779 m² tomt

Välkommen hem till Strömsnäsvägen 21 i Arboga! Här möts man av en inbjudande och prydlig entrésida med härlig grönskande trädgård. Bostaden har ett stort kök med tillhörande matplatsavdelning, perfekt för middagsgäster! Vardagsrum modell större , går med enkelhet att omdisponera till ytterligare sovrum vid behov. Inglasat uterum med fantastisk rymd. Uterummet förlänger årstiderna och här kan man sitta och njuta av våren eller känna njutning av kräftskivan sent inpå hösten! Beläget i nordvästligt läge med kvällssol. Lummig och trivsam trädgård med delvis insynsskyddad baksida. Boende på barnvänlig gata. Närhet till såväl mataffär, skola och motionsspår. Huset består av fem rum varav tre till fyra sovrum. Perfekt för såväl den mindre och den större familjen! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen med din intresseanmälan!

Ringvägen 55, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
450 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 8/9
4 415 kr/mån
7 200 kr/m²

Välkommen hem till Ringvägen 55 i Köping - Till denna lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. Välplanerad hörnlägenhet om 2 rum och kök fördelat på 62,5 m2. Från vardagsrummet finns det utgång till en stor balkong med eftermiddag/kvällssol. Möjlighet till inglasning! Härlig plats att spendera sena sommarkvällar på! Byggnaden är försedd med hiss! Johannisdal är ett populärt område nära Johannisdalsskogen med utegym och elljusspår. Gångavstånd till centrum och närhet till skolor, förskolor och matvaruaffär. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Österled 12B, Söder, Arboga kommun
  • Tor 2 maj

Österled 12B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
225 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 463 kr/mån
5 000 kr/m²

Välkommen hem till Österled 12 B i Arboga. Trivsam och välvårdad 1,5 :a om 45 m2 med närhet till Arbogas stadskärna. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet! Beläget på bekväma våning 1 av 3 med rymlig kök samt tillhörande balkong. Bostaden är centralt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här prioriteras trygghet i form av ett trapphus med porttelefon och passersystem. Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Brf Långa Raden är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bergslagsvägen 6B, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6B

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
745 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
10 493 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6B i Köping! Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket. Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Genomgående nylagt ekparkettgolv! Vardagsrum med fönster åt flera väderstreck. God plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer , matbutik och bad & sporthall! Välkommen på visning!

  • Balkong
Bergslagsvägen 6C, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6C

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
775 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
10 915 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6 C i Köping - Här välkomnas du till ett mycket välvårdat hem att trivas i. Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket av en rustik karaktär med industrikänsla. Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare har man det stora vardagsrummet och även här har man plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer , matbutik och bad & sporthall! Välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 14, Centralt, Kungsörs kommun

Ringvägen 14

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 995 000 kr
93 + 93 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen hem till Ringvägen 14 i Kungsör! Här välkomnas man till en trivsam och välvårdad 1-plansvilla med inredd källare belägen i centrala delarna av Kungsör i ett lugnt och familjevänligt område. Gångavstånd till skolor, förskolor och centrum. Bostadshuset karaktäriseras bland annat av den putsade fasaden och det välbevarade ekparkettgolvet på entréplanet. En väl genomtänkt planlösning med ett separat kök med tillhörande matplatsavdelning. Vardagsrum modell större med fönster åt flera väderstreck vilket skapar gott om ljusinsläpp. Rymlig altan med tillgång till fri och härlig utsikt beläget med eftermiddag/kvällssol. Bostadshuset har två sovrum på entréplan, samt två inredda rum i källaren vilket lämpar sig utmärkt till ytterligare sovrumsmöjligheter. Flertalet omfattande renoveringar utförda i form av ny dränering , nytt yttertak, tilläggsisolerad vind samt ny vvs. Huset värms upp via ett energieffektivt luftvattensystem. Fiber installerat! Goda pendlingsmöjligheter där du når Eskilstuna omkring 20 minuter med bil. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Konvaljegatan 7, Ullvibackar, Köpings kommun

Konvaljegatan 7

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
3 995 000 kr
164 m²
6 rum
903 m² tomt

Välkommen hem till Konvaljegatan 7 i Köping! Möjlighet att förvärva en nyproducerad 1 ½-plansvilla intill Ullvibackar och Skogsledens förlängning. Byggnaden är uppförd i 1 ½- plan och fördelas på yteffektiva 162 kvadratmetrar. Tilltalande och öppen planlösning där köket integreras med vardagsrummet på ett önskvärt sätt. År 2022 stod denna gediget välbyggda villan klar via en totalentreprenad med Movehome/Trivselhus. Nu har ni chansen att bli de nya husägarna! - Nybyggt 2022 - Hela 164 kvadratmetrar med plats för den stora familjen - Social och öppen planlösning - Plats för flera bilar på uppfart - Möjlighet till att bygga garage/carport - Fri från fastighetsavgift de första 15 åren - Fjärrvärme och fiberanslutet Bostaden har en total boyta om hela 164 kvm som är fördelat på 6 rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett stilrent och fräscht kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och möjlighet till utgång till ett trädäck/altan som vetter mot den insynsskyddade baksidan.Beläget med eftermiddag/kvällssol. Villan erbjuder fyra rymliga och rogivande sovrum. Vidare finns två helkaklade och fräscha badrum. Praktisk tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Bara att flytta in! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Bergslagsvägen 18A, Karlsdal, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Bergslagsvägen 18A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/3
6 231 kr/mån
10 234 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 18 A - Mycket välvårdad 5 r o k om hela 107 m2. Lägenheten är genomgående renoverad i form av kök, helkaklade badrum samt övriga ytskikt. Beläget på bekväma våning 1 av 3 med fönster åt flera väderstreck. En mycket trivsam lägenheten för den stora familjen! Lägenheten består av en inbjudande möblerbar hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är stilrent, renoverat och innehar bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Helkaklat wc/badrum. Fyra rymliga sovrum samt ytterligare en gäst-wc. Det centrala läget här på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västeråsvägen 168, Munktorp, Köpings kommun

Västeråsvägen 168

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
995 000 kr
156 m²
6 rum
5 850 m² tomt

Välkommen hem till Västeråsvägen 168, ett stenkast från Munktorps samhälle! 5850 rymliga kvadratmetrar till tomt med möjlighet till avstyckning. Rymlig familjevilla om hela 156 m2, fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. Drömmer du om ett intressant renoveringsobjekt med stor potential? Då har du kommit helt rätt! Förberett för fiber - Vattenburet system - Tillhörande solfångare- Vidbyggt garage! Renoveringsbehov föreligger. Västeråsvägen 168 är beläget i utkanten av Munktorp med närhet till populär förskola och grundskola. Goda kommunikationer med buss eller bil till såväl Köping, Arboga eller Kungsör. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

  • Plus
Skolvägen 52, Ullvibackar, Köpings kommun

Skolvägen 52

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 195 000 kr
138 m²
5 rum
332 m² tomt

Välkommen hem till Skolvägen 52! Attraktivt belägen och välvårdad 1 ½-plansvilla på Ullvibackar med närhet till såväl lekpark, mataffär, skola samt skog & natur. Skolvägen 52 möter framtidens behov i form av nytt yttertak, 3-glasfönster, ny luftvärmepump och kamin samt ny solcellsanläggning via SESOL. Anläggningen består av 13 st solpaneler vilket skall producera ca 6.300 kwh/år. Vidare har byggnaden försetts med nytt kök samt renovering av wc. Samfälligheten Stoet har fokus på ständiga förbättringar och har såväl installerat fiber i området och elbilsladdare till samtliga garage. Trivsam familjevilla om rymliga 138 kvadratmetrar. Villan erbjuder 5 rum varav tre till fyra sovurm. Går att omdisponera till ytterligare sovrum. Huset säljes förbesiktigat med dolda-felförsäkring. Välkommen på visning!

Alphyddevägen 8, Ladubacksgärdena, Arboga kommun

Alphyddevägen 8

Radhus
Ladubacksgärdena, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
110 m²
4 rum
7 781 kr/mån
11 773 kr/m²

Välkommen hem till Alphyddevägen 8 i Arboga ! Invid Ladubacksgärdet finns nu chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättsradhus om 110 m2 ! Bebyggt i 2-plan om 4 r o k, varav 3 sovrum. Finns möjlighet att omdisponera planlösningen till ytterligare ett sovrum så det blir en 5 rum och kök vid behov! Här bor ni nytt och fräscht med noggrant utvald inredning i kök och badrum. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum. Altanen på baksidan bjuder in till härliga sociala tillställningar. Beläget i söderläge! Tillhörande förråd samt carport med parkeringsplats invid uppfarten. Grundavgiften består av kallhyra vilket även inkluderar vatten och parkering samt renhållning. Sedan tillkommer kostnad för uppvärmning/el samt försäkring och varmvatten. Här bor ni med cykelavstånd till centrum och till mataffärer! Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 14