Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktor Widesjö

Viktor Widesjö

Om mig

Med stort engagemang vägleder jag dig genom en trygg och personlig förmedlingsprocess. Upplevelsen av nöjda kunder efter avslutad affär är vad som driver mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Poppelvägen 26, Centralt, Bromölla kommun

Poppelvägen 26

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 395 000 kr
133 + 100 m²
6 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa på barnvänliga Poppelvägen. Här möts du av ett luftigt och ljust boende med en modern touch. Med sina generösa 133+100 kvadratmeter får du gott om utrymme att trivas på. Bostaden erbjuder 4 sovrum varav 3 på entréplan samt flertalet sällskapsytor. Det ljusa vardagsrummet strålar av naturligt ljus, perfekt för umgänge och avkoppling. Köket är stilrent och fullutrustat. Förvaringsutrymmen finns det gott om, både i källaren och i garaget som har plats för en bil samt extra utrymme för förvaring. Den torra och goda miljön i källaren gör den till ett perfekt utrymme för olika aktiviteter. Här kan man skapa sin egna hobbyhörna eller inreda ett extra vardagsrum för barnen att leka i. Bostaden har flertalet rum med slitstarka golv vilket är perfekt för dig som har hund eller småbarn. Med en tomtarea på 850 kvadratmeter finns det gott om plats för lek utomhus. Här kan barnen springa fritt och njuta av trädgårdens grönska. Här finns även en pool ovan mark med värmepump. Detta är ett perfekt hem för en barnfamilj som söker den perfekta kombinationen av modernitet, funktionalitet och närhet till naturen. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna pärla på Poppelvägen i Bromölla.

Falkviksvägen 34, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Falkviksvägen 34

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 095 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
552 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa belägen på Falkviksvägen i Sölvesborg. Med en yta på 110+110 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa gott om utrymme för den stora familjen. Entréplan består av tre rymliga sovrum med inbyggda garderober, ett kök med matplats för 4+ personer samt ett badrum och en separat toalett. Här finns även en generös sällskapsyta med plats för både vardagsrum och matgrupp, där du kan sitta och njuta av kaminens mysiga värme. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet som ligger i sydväst som bjuder på flertalet soltimmar. I källaren finns en gillestuga som kan användas som sovrum vid behov, samt ett ytterligare badrum med dusch, tvättställ, tvättmaskin och en härlig bastu. Du hittar även ett större rum med groventré och avlopp, som kan omvandlas till en rymlig tvättstuga om så önskas. Källaren erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter i form av förråd, pannrum, matkällare och verkstad. På den 552 kvadratmeter stora tomten finner du även ett garage med plats för en bil samt en verkstad, en vedbod och en vacker liten damm som skapar en fridfull atmosfär. Denna villa är utrustad med fjärrvärme för effektiv uppvärmning, vattenburen golvvärme i badrummet i källaren och fiber är installerat för snabbt internet. Här erbjuds trevlig naturupplevelse med närheten till Tredenborgs strandbad, härliga cykel- och skogspromenader samt Hejans småbåtshamn. För den aktiva finns även en fin simhall i närheten. Bostaden har ett perfekt läge med gångavstånd till förskola, skola, vårdcentral och stadskärnan. För pendlaren är det smidigt att nå resecentrum med öresunds- och pågatåg samt buss på bara några minuter med cykel. Dessutom finns en busshållplats i närheten av villan. E22an når du lätt med bil, vilket gör det enkelt att ta sig runt Missa inte chansen att bli ägare till denna välkomnande villa i Falkvik. Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse och boka en visning!

  • Energieffektiv
Vångavägen 27B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 27B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
790 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
14 766 kr/m²

Bostadsrätter på första plan med tillhörande uteplats växer inte på träd. Nu finns chansen att förvärva en på Vångavägen 27B i Gamla Näsby. Perfekt bostad för den som vill bo med närhet till både fin natur samt allt som staden har att erbjuda. Yteffektiv lägenhet med en väl genomtänkt och sammanlänkad färgskala samt gott om ljusinsläpp som bidrar till en härlig rymd. Lägenheten erbjuder ett sovrum med två inbyggda garderober, funktionellt kök, renoverat badrum från 2018 samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du balkongen och den mycket fina uteplatsen en trappa ner. Uteplatsen byggdes om 2021 och ger en mycket lyxig känsla med insynsskydd och fin stenläggning. Trevlig föreningen sköter sitt ansvar angående underhåll mycket väl. Föreningen erbjuder fin gräsmatta, grillplats, cykelförråd samt gym.

  • Uteplats

Visar alla 3