Mäklare Viktor Widesjö

Viktor Widesjö

Om mig

Med stort engagemang vägleder jag dig genom en trygg och personlig förmedlingsprocess. Upplevelsen av nöjda kunder efter avslutad affär är vad som driver mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Falkviksvägen 34, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Falkviksvägen 34

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 095 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
552 m² tomt

Välkommen till falkviksvägen 34! Den smarta planlösningen ger plats för även den stora familjen. På entréplan erbjuds tre sovrum med inbyggda garderober. Kök med matplats för 4+ personer. Utrustat spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl. Badrum med klinker, våtrumstapet, WC, tvättställ och badkar. Toalett med klinker, våtrumstapet, WC och tvättställ. Slutligen har vi entréplans stora sällskapsyta vilket är vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp där du kan sitta och njuta av kaminens ljus och värme. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet som ligger i sydväst. I källaren finner du en gillestuga som går att göra till sovrum om behovet finns. Ytterligare ett badrum som är utrustat med dusch, tvättställ, tvättmaskin samt en bastu. Vidare finner du ett större rum med groventré och avlopp. Om en större tvättstuga önskas kan du göra om detta rum till en stor tvättstuga. Slutligen erbjuder källaren förråd, pannrum, matkällare och verkstad. På fastigheten finner du även ett garage med plats för en bil + verkstad, en vedbod samt en mycket vacker liten damm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Slåttervägen 25, Hedentorp, Kristianstads kommun
  • Tor 5 okt kl 16:30

Slåttervägen 25

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 750 000 kr
107 + 132 m²
6 rum
886 m² tomt

Välkommen till Slåttervägen 25! Perfekt familjevilla med flertalet sällskapsytor och gångavstånd till både förskola och skola. Bostaden är genomgående ljus och modern. På entréplan finner du två-tre sovrum. Vardagsrum med kamin och gott om ljusinsläpp. Härifrån når du det inglasade uterummet i söderläge. Vidare har du ett fullutrustat kök med matplats för 4+ personer. Badrum med dusch, wc och tvättställ. I källaren finner du ett stort allrum som även kan bli sovrum för det äldre barnet. Vidare har du ytterligare ett sovrum. Badrum med dusch, wc och tvättställ. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och groventré. I källaren finns även ett gym och slutligen två förrådsutrymmen. Huset står på en rogivande och välskött tomt som får många soltimmar. Nylagd uppfart in till carport med anslutande förråd. Det är ett sprinklersystem nedlagt i gräsmattan vilket är till stor hjälp för att hålla gräset grönt och fint hela sommarhalvåret. I nordöstra hörnet av tomten finns den stenlagda uteplatsen dit solens strålar når sent in på kvällen. Denna fastighet har gott om plats för bus och lek där en familj kommer skapa sig många härliga minnen. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Vångavägen 152, Västanå, Bromölla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vångavägen 152

Villa
Västanå, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 295 000 kr
79 + 74 m²
3 rum
6 671 m² tomt

Lantligt belägen enplansvilla på 79 kvm, med källare. Här finns två sovrum båda i bra storlek med bra garderobsmöjligheter, vardagsrum, badrum och kök med matplats. Fastigheten erbjuder även ett uterum och en gjuten uteplats. Vissa renoveringar har gjorts bland annat har en dränering gjorts runt bostaden, platonmattan är lagd 2016 och avloppet är omgjort med en ny infiltrationsbädd 2021. Fastigheten har en stor tomt på 6 670 kvm, trädgården bjuder på flertalet fruktträd då tomten tidigare varit en fruktodling. Tomten bör upplevas på plats!

Abbotens väg 15, Bäckaskog, Kristianstads kommun

Abbotens väg 15

Villa
Bäckaskog, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 600 000 kr
147 + 22 m²
5 rum
925 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga familjevilla i natursköna Bäckaskog. Fastigheten är belägen längst ner på en återvändsgränd, sen tar den härliga skogen vid. Med många fina sällskapsytor och ett rymligt dubbelgarage är denna fastighet perfekt för en familj med barn i alla åldrar. Gott om plats för lek och bus samt mek och hemmasnickeri i garaget. Huset erbjuder 6 rum varav 4 sovrum. Köket har matplats för flertalet personer och är fullt utrustat med spis, spisfläkt, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Från köket nås groventré och tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsmöjligheter. Vidare har du öppen planlösning från kök till matsal/vardagsrum varifrån det inglasade och välisolerade uterummet nås. På fastigheten finns även ett attefallshus samt ett dubbelgarage med trefasuttag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Ryttmästarevägen 249, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Ryttmästarevägen 249

Gård/Skog
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
3 995 000 kr
212 + 41 m²
9 rum
3,8 ha tomt

Söker du en fristad att kalla din egen? Nu finns chansen att förvärva Ryttmästarevägen 249. När du anländer till fastigheten möts du av en ståtlig stenmur som leder dig in på innergården och i samma stund infaller lugnet. Fastigheten som är på dryga 3,7 ha består av vackra blomsterängar, en liten skogsdunge, damm samt åkermark. Här har du ett hem som erbjuder harmonisk och rofylld miljö året runt. De stora ytorna ger dig möjligheten att skapa din egen hästgård om så önskas. Bostaden är från början av 1900-talet och mycket av den äldre charmen är bevarad i form av vackra kakelugnar, bibliotek med inbyggda bokhyllor, kök med glasade skåpsluckor, murad spisfläkt och vedspis. Samtidigt som moderna bekvämligheter har adderats. Huset har flera sällskapsytor, 4 sovrum, 2 badrum och mycket förvaringsutrymme. På fastigheten finner du även flera uteplatser där du kan sitta och avnjuta morgonkaffet i soluppgången eller en trevlig middag med familjen. Vidare finns en länga med med vackra stenväggar, bakugn och kamin. Perfekt utrymme för större bjudningar. I samma byggnad finns även ett förråd och en matkällare. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vångavägen 27B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 27B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
790 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
14 766 kr/m²

Bostadsrätter på första plan med tillhörande uteplats växer inte på träd. Nu finns chansen att förvärva en på Vångavägen 27B i Gamla Näsby. Perfekt bostad för den som vill bo med närhet till både fin natur samt allt som staden har att erbjuda. Yteffektiv lägenhet med en väl genomtänkt och sammanlänkad färgskala samt gott om ljusinsläpp som bidrar till en härlig rymd. Lägenheten erbjuder ett sovrum med två inbyggda garderober, funktionellt kök, renoverat badrum från 2018 samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du balkongen och den mycket fina uteplatsen en trappa ner. Uteplatsen byggdes om 2021 och ger en mycket lyxig känsla med insynsskydd och fin stenläggning. Trevlig föreningen sköter sitt ansvar angående underhåll mycket väl. Föreningen erbjuder fin gräsmatta, grillplats, cykelförråd samt gym.

  • Uteplats
Skånevägen 7, Centralt, Sölvesborgs kommun

Skånevägen 7

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 295 000 kr
150 + 50 m²
5 rum
898 m² tomt

Välskött sutterängvilla på centralt läge med närhet till centrum, resecentrum och skola. 2005 genomfördes en stor renovering där hela planlösningen på entréplan ändades helt. Huset erbjuder rymliga sällskapsytor och öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall, allrum med utgång till stor balkong och kök. 2 sovrum samt 1 badrum med både dusch och badkar. Nedre suterräng plan erbjuder allrum med eldstad och utgång till uteplatsen, badrum, 1 sovrum, tvättstuga samt utgång till garaget samt möjlighet till ingång även på denna plan. Exteriört är framsidan belagd med stensättningar, staket runt om. Stor balkong och uteplats under. Parkerings på tomt, i carport och garage. Mindre lekstuga. Fiber anslutet. Laddare för elbil vid garaget. Huset är besiktigad av OBM och samtliga dokument tillgängliga på mäklarens hemsida. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Visar alla 7