Mäklare Yvonne Karlsson

Yvonne Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Matskärsvägen 78, Tjuvkil, Kungälvs kommun

Matskärsvägen 78

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

6 665 000 kr

1 205 m² tomt

Nu erbjuds en riktigt fin chans till att skapa drömboendet på en av de absolut sista byggbara tomterna i det populära Matskärsområdet. Plan, lättbyggd tomt med ett läge som ligger fritt. Här bor du i en vacker miljö med bästa solläge i en havsnära miljö med naturen som granne. Detaljplanerat område med generös och garanterad byggrätt för hus och garage. Försäljningen sker i samarbete med husleverantör där kostnadskalkyl och ritningar finns att ta del av. Vi presenterar ett förslag från Dala Trähus. Offerten gäller ett ladhus special uppritat för att anpassas till detaljplanen 165 kvm total boyta. En populär husmodell som utnyttjar alla boendeytor maximalt. Tillkommande kostnad enl.kalkyl 717.000kr avser schakt, el, VA bygglov. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till enskild visning!

Sålådevägen 554, Ullstorp, Kungälvs kommun
  • Tor 1 jun kl 17:00
Sålådevägen 554, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 2
Sålådevägen 554, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 3

Sålådevägen 554

Villa
Ullstorp, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

9 250 000 kr

173 m²

6 rum

800 m² tomt

Välkommen till ett hem med extra allt i attraktiva Ullstorp! Här möts du av detaljer och hög takhöjd som skapar rymd. Huset är lättskött med putsad fasad med mörkgrå bandtäckning. Mörkbruna träpartier finns runt om huset för att skapa liv i fasaden. Fasaden har dessutom det nya putssystemet med bakomliggande luftspalt. Spännande och väl genomtänkt planlösning och oändligt med detaljer och stilsäkra material- och färgval. Huset känns direkt välkomnade när man stiger in i hallen och ser rakt igenom huset ut till trädgården. Detta är huset för dig med höga krav och att allt är noga planerat vilket man känner tydligt när man går runt i huset. Varma härliga färger knyter samman alla rum och ger ett härligt flow. Fastigheten är väl underhållen och har uppdaterats under årens lopp. Helt klart ett hem som måste upplevas! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information. Välkommen på visning. Här bor man på en lugn gata med naturen nära inpå men med närhet till kommunikationer, barnomsorg och skola samt Kungälvs centrum som expanderar. Stort köpcenter med ca 100 butiker och restauranger att tillgå, som invigdes under 2019. I området bor mestadels barnfamiljer och de boende har mycket fin sammanhållning. Här erbjuds ni ett bekvämt och trivsamt boende i ett av Kungälvs mest populära områden!

  • Premium
Korpvägen 279, Ullstorp, Kungälvs kommun
  • Idag kl 16:30

Korpvägen 279

Villa
Ullstorp, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

5 995 000 kr

133 m²

4 rum

522 m² tomt

Välkommen till en mycket välbyggd 4-5-rumsvilla med puts och träfasad med praktisk planlösning samt generösa utrymmen att umgås i. På entréplanet finner man ett väl tilltaget kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med höga fönster och därmed stort ljusinsläpp som når långt in. Helkaklat badrum med duschhörna, praktisk tvättstuga i nära anslutning till entrén. Kontorsrum/förråd med genomgång till det uppvärmda garaget som också kan byggas om till ytterligare sovrum/tv-rum om familjens behov ändras över tid. Övervåningen i sin tur bjuder på fyra bra sovrum, möblerbar hall, klädkammare, badrum med hörnbadkar och dusch. Husets privata baksida och uteplats bjuder på extra stor terrass i vinkel med gott om plats för både loungegrupp och matbordsmöblemang. Extra bonus är så klart den öppna och fria sikten ner mot en av områdets allmänningar, och inte minst det härliga läget med sol hela dagen. Här bor man på en lugn gata med naturen nära inpå men med närhet till kommunikationer, barnomsorg och skola samt Kungälvs centrum som expanderar. Stort köpcenter med ca 100 butiker och restauranger att tillgå, som invigdes under 2019. I området bor mestadels barnfamiljer och de boende har mycket fin sammanhållning. Här erbjuds ni ett bekvämt och trivsamt boende i ett av Kungälvs mest populära områden! Helt klart ett hus som måste upplevas. Välkommen på visning!

  • Plus
Västra Röd 165, Kärna, Kungälvs kommun

Västra Röd 165

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

5 995 000 kr

151 m²

5 rum

2 263 m² tomt

Kommande försäljning! Inom kort har vi förmånen att erbjuda ett mycket tilltalande tvåplanshus med fantastiskt läge helt utan insyn. Här bor man skyddat omgiven av naturen med ett härligt solläge från morgon till kväll. Huset har en trevlig arkitektur med stora fönsterpartier som vetter ut mot naturen. Välplanerat och yteffektivt hus med genomgående stilrena materialval, härlig rymd. Vacker omgivning i lugnt populärt område med naturen som närmaste granne där man når Ytterby på 10 minuter med bilen. Extra bonus med dubbelgarage. Huset erbjuder fyra sovrum kök och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum. Genomgående ljusa materialval och vattenburen värme i hela huset. Låga energikostnader genom ett mycket bra och energisnålt värmesystem via frånluftvärmepump. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Bergkristallvägen 8, Kode, Kungälvs kommun
  • Idag kl 15:00

Bergkristallvägen 8

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 795 000 kr

127 m²

4 rum

518 m² tomt

Nu erbjuds en rymlig och kvadratsmart friliggande villa med ett åtråvärt läge på lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Kode. Huset byggdes så sent som 2010 och har genomgående påkostade materialval och tilltalande färgsättning. Det rymliga vardagsrummet, med sin separata matsalsdel, har utgång direkt till trädgården och en helt ljuvlig nordvästvänd baksida, skyddad från blåst, trafik och insyn där uteplatser och etage skapar flera fina tillhåll invid berget. Ett läge som är smått unikt för gatan. Därutöver är tre bra möjliga sovrum, två helkaklade badrum, varav det ena med både dusch och badkar, stort vardagsrum som med enkla medel kan delas av till ytterligare ett rum om familjens behov ändras över tid, separat tvättstuga med egen groventré bara några av alla fördelar med detta ekonomiska och bekymmersfria boende. Fristående förråd samt asfalterad uppfart för flertalet bilar. Ett boende som måste upplevas, varmt välkommen på visning! På Bergkristallvägen får man ett optimalt läge i samhället med omedelbar närhet till samhällets hela utbud av populära skolor, mataffär, fritidsaktiviteter och riktigt bra pendlingsmöjligheter, både via tåg och buss. Allt endast en kort promenad bort samtidigt som påfart för E6 går lätt och snabbt att nå. Kode ligger 12 km norr om Kungälv, passeras av E6 och har hållplats på Bohusbanan med 26 min till Göteborg C. En idyllisk och naturskön ort med omedelbar närhet till såväl hav som skog, sjö och flertalet golfbanor. Kommunen är också mycket expansiv där det planeras cykelväg mellan Kode-Kungälv och det stora köpcentret med Kungälvs nya handelsplats som stod klart 2019.

  • Plus
Tvetgatan 243, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 243

Radhus
Tveten, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 250 000 kr

131 m²

6 rum

138 m² tomt

Välkommen till Tveten och ett av områdets bästa lägen! Här erbjuds ett kvadratsmart friköpt radhus om totalt 150 kvm, fördelat på tre plan med ljusa öppna ytor. Entréplan bjuder på praktisk hall, gästtoalett, smakfullt och påkostat kök, separat matplats, trivsamt vardagsrum med direkt access till balkong och uteplatsen på framsidan. På övre plan i sin tur finns den mer privata sovrumsavdelningen med tre bra sovrum, stort badrum och möblerbar hall. I källardelen finns det stort allrum med sovalkov, stor möblerbar hall/kontor, praktisk och nyrenoverad tvättstuga, helkaklat nyrenoverat badrum med duschhörna. Perfekt våningsplan som med enkla medel kan avskärmas för uthyrningsmöjlighet eller egen verksamhet, På framsidan samsas praktiskt förråd och en skyddad uteplats. På Tveten får man ett modernt och bekymmerslöst boende i ett uppvuxet och lugnt område med gångavstånd till det snabbt expanderande Kungälv och all dess fina service. Bebyggelsen är blandad med mycket barn och attraktiva förutsättningar tack vare bilfria gårdar och nybyggd lekplats. Det är inte svårt att förstå varför barnfamiljer finner det så populärt med sitt lugn och avskildhet, samtidigt som man får omedelbar närhet till skola och grönområden. Välbesökta Fontin ligger bara några minuter bort till fots med fina motionsslingor och vacker natur. Omtyckta ICA Skafferiet med ett bra grundutbud väntar sedan på ett kort promenadavstånd också. Mycket smidigt pendelavstånd till Göteborg där buss från Kungälvs nya resecentrum bara tar ca 30 min. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Yvonne Karlsson, 0704-241625 för intresseanmälan och mer information!

Duvesjön 228, Romelanda, Kungälvs kommun
  • Lör 3 jun kl 11:00

Duvesjön 228

Villa
Romelanda, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 395 000 kr

121 m²

5 rum

1 150 m² tomt

Välkommen att ta del av en ljus och tilltalande enplansvilla med vidbyggt garage i Duvesjön. Mycket attraktivt läge som ett av de sista husen längst in i området på lugn återvändsväg. Dels kan barnen springa fritt utan att man behöver oroa sig för trafik och höga hastigheter men också att naturen blir närmsta granne med en baksida som är helt fri från insyn och fylld av sol genom hela dagen. Om man blir sugen på ett bad ligger den gemensamma badplatsen en kort promenad bort. En samfällighet för område tar hand om såväl vägar som grönområden, lekplats och badplats men också allting kring den gemensamma vatten- och avloppslösningen. Huset disponeras idag med tre sovrum men ett fjärde skulle enkelt kunna delas av om man så önskar och jämte garaget finns ytterligare rumsmöjligheter. Den öppna planlösningen erbjuder stora rum och gott om förvaringsmöjligheter där det största sovrummet även har egen klädkammare. Stor tvättstuga med mycket förvaring och fina ytor. Helkaklat badrum och en separat andra toalett finns också. Effektiv uppvärmning tack vare husets frånluftsvärmepump där braskaminen hjälper till ytterligare med både värme och mysfaktor. Sammanbyggt med huset finns även 37 kvm med enbilsgarage, förråd och möjlighet till extra allrum eller sovrum om man skulle önska. Baksidan är verkligen något utöver det vanliga, helt skyddad från insyn med sol hela dagen i sydvästläge och angränsande mot grönområde. Den stora uteplatsen är rejäl och inte minst står det också ett härligt spabad här. Duvesjön är ett populärt tillhåll året om, där sommargäster samsas med permanentboende och delar på vackra omgivningar samtidigt som golfbana och populära friluftsområden i Svartedalens naturreservat finns nära tillhands. Skolbussen går även i området! Närliggande Diseröd utvecklas för fullt och erbjuder inte bara nybyggda bostäder och en utbyggd skolverksamhet, utan också ett nybyggt centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek. Till Kungälv kan man ta sig skyddat och enkelt via cykelbana från Diseröd.

  • Plus
Löstorp 185, Olseröd, Kungälvs kommun

Löstorp 185

Villa
Olseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

7 795 000 kr

181 m²

10 rum

3 154 m² tomt

Välkommen till Löstorp 185 i Olseröd/Kareby! Vill du bo med naturen som närmsta granne men ändå med närhet till skolor, barnomsorg och kommunikation? Då finns möjligheten till ett fantastiskt boende på väl utnyttjade 181+140 kvadratmeter. Fastigheten med byggår 2000 ligger belägen på stor och lättskött tomt stor nog att styckas av! Runt fastigheten löper terrassdäcket och de påkostade stensättningarna med möjlighet för uteplatser i solsken eller skyddande skugga. Lättskött trädgård med stora gräsmattor och vackra rabatter med perenna buskar och blommor. Bekymmersfritt och enkelt boende med låga driftskostnader via effektiv bergvärme mm. Vad sägs om en planlösning som bjuder på ett stort och luftigt vardagsrum i vinkel, stort kök med extra allt och direkt access till väl tilltagen tvättstuga med groventré, två stora helkaklade badrum, minst åtta bra sovrum, oändligt med förvaringsutrymmen. Dubbelgarage med inredd lägenhet som bjuder på oändligt med möjligheter så som tonårslya/generationsboende/egen verksamhet mm. Helt klart ett hus som måste upplevas! Välkommen på visning!

Visar alla 8