Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristian Winsnes

Kristian Winsnes

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Kungsbacka och har jobbat som fastighetsmäklare här sedan 2009. Idrott har haft stor betydelse i mitt liv och det kräver lika mycket uthållighet och engagemang att nå sina mål i affärer som i sport. För mig är det oerhört viktigt att en bostadsförsäljning går rätt till hela vägen för alla inblandade parter. Jag vill skapa förutsättningar för att alla ska känna sig som vinnare efter det att kontrakten är påskrivna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönemadsvägen 2, Åsa, Kungsbacka kommun

Grönemadsvägen 2

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 500 000 kr
60 m²
3 rum
1 447 m² tomt

Varmt välkomna till Grönemadsvägen 2 - en mindre villa med både gäststuga och garage, perfekt för den lilla familjen att slå rot på, eller ha som fritidshus som nuvarande ägare. Den ombonade och väl underhållna bostaden har ett bra och lättarbetat kök, vardagsrum med braskamin, sovrum med garderober, sovrum med platsbyggd våningssäng samt ett renoverat badrum med golvvärme. Den härliga uteplatsen ligger i perfekt sydväst-läge med mycket sol och lite nedanför finns ett spa-bad installerat. Vid varma dagar är det fantastiskt att kunna svalka av sig med ute-duschen. Gäststugan är idealisk då ni får övernattande gäster eller för ungdomarna. Här finns allrum med köks-pentry, badrum och ett sovrum. I garaget finns gott om plats för förvaring. Bostaden ligger i den idylliska tätorten Åsa där allt som önskas finns nära till hands. De omtyckta badplatserna i Vassbäck och Krokvik nås på gångavstånd och förhöjer livskvaliteten under årets varmaste månader. Vill man testa andra badställen finns bland annat Vita Sand, Skytteviken och Bråtaviken. För rekreation finns Åsa kustpromenad och Näsbokrok naturreservat. Genom en smidig väg via gamla banvallen nås Åsa centrum till fots eller på cykel. Där finns ICA-butik, Åsa Hembageri, vårdcentral, apotek och bibliotek blandat med andra butiker. Med buss, bil eller cykel når ni pendeltågsstationen som gör det enkelt att ta sig både norr och söder över med Öresundstågen. Att åka till Göteborgs central tar till exempel endast 30 minuter! Sammantaget är detta ett perfekt hem för er som vill bo bekvämt i ett barnvänligt område nära havet! Fler bilder och planritning kommer inom kort. Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Kristian Winsnes!

Lunnabergsvägen 15, Vallda, Kungsbacka kommun

Lunnabergsvägen 15

Tomt
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 600 000 kr
1 073 m² tomt

I mysiga och lantligt belägna Lunnaberg finns nu en tomt redo för försäljning. En ändring av detaljplan är nu antagen och inom fastigheten medges nu en större sammanlagd byggnadsarea samt en större area för komplementbyggnad (läs mer under Dokument). Tomten är inte bunden till någon husleverantör så man kan välja helt fritt. På tomten finns idag en mindre stuga där el är indragen, perfekt som byggbod under byggnation samt en liten lekstuga. För den som söker ett barnvänligt och familjevänligt läge är omtyckta och trivsamma Lunnaberg ett perfekt område. Här bor man nära vackra grönområden och trevliga promenadstråk. En lång drive bort finns Gräppås Golfklubb som är belägen i en naturskön miljö. I närheten finns även Vallda Golf & Country club med en trevlig restaurang, golf, tennis och padel. I Vallda finns barnomsorg från förskola till årskurs 6 och service som ICA-affär, restaurang Köket, kiosk och gym. För sol och bad finns både Vallda Sandö och Lerkil på behändigt avstånd. Spillvatten(avlopp) är betalt sedan tidigare och vatten återstår. Kostnaden för detta blir enligt 2024 års taxa 86 818 kr. Kommunen reserverar sig för felskrivningar och det är alltid taxan som gäller. En VA ansökan skall skickas in av fastighetsägaren. Enligt 2023 års taxa tillkommer en kostnad för ändring av detaljplan som är genomförd. Om vi utgår från hur taxan ser ut idag blir planavgiften 37 800 kr. Avgiften betalas för var och en av fastigheterna i samband med att bygglov beviljas för enbostadshus. Hör av er redan idag till ansvarig mäklare, Kristian Winsnes 0709-50 78 58

Bankavägen, Fjärås, Kungsbacka kommun

Bankavägen

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
598 000 kr
1 250 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en tomt möjlig för avstyckning på Bankavägen i Fjärås. Lantmäteriet har lämnat förhandsbesked för att stycka en tomt på fastigheten Äskatorp 1:11. Här välkomnas du av en härlig natur med närhet till sjöar och svampskogar där du kan skapa ditt egna drömboende. Nära E6:an och Fjärås med endast 20 minuters bilväg till centrala Kungsbacka. Försäljningen av tomten kommer inte vara knuten till någon husleverantör vilket ger er möjligheten att bygga ert egna drömhus. På Bankavägen bor man med kort avstånd till trevliga Fjärås Bräcka som är ett populärt utflyktsmål och har cirka 9 km in till Fjärås centrum. Här finns förskolor samt skola upp till årskurs 9, mataffär, idrottsplats, vårdcentral med mera.

Visar alla 3