Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabell Bengtsson

Isabell Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björbäck 55, Våxtorp, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björbäck 55

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 750 000 kr
110 + 80 m²
4 rum
6,5 ha tomt

Möjligheter som denna kommer väldigt sällan! Välkommen till denna hästgård som ligger i utkanten av Våxtorps tätort. Här erbjuds en komplett fastighet med nybyggt stall om 6 hästboxar, bra åkermark med paddock samt egen travbana. I omgivningen finns goda möjligheter att rida ut i skogen på många fina stigar med Hallandsåsen som utsikt. Bostadshuset erbjuder ett nyare kök i lantlig stil, trevliga umgängesytor på entréplan samt ett bra värmesystem som borgar för låga driftkostnader. Våxtorp som ort erbjuder bra barnomsorg och skola upp till nionde klass, olika föreningar som främjar idrotten för barn, extra mervärde för närheten till Björbäcks ryttarförening. Välkommen på visning för att uppleva allt på plats!

Stora Strandvägen 3, lgh 26, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3, lgh 26

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
4 027 kr/mån
25 645 kr/m²

Med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt till försäljning men som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, fräscht pentry och bra med plats för dubbelsäng samt havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Hiss
Stora Strandvägen 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
895 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
4 027 kr/mån
28 871 kr/m²

På ett av Skummeslövsstrands bästa läge med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, egen uteplats och havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3