Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jon Ralph

Jon Ralph

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harpogränd 4, Musikkvarteren, Laholms kommun

Harpogränd 4

Villa
Musikkvarteren, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 795 000 kr
140 m²
7 rum
776 m² tomt

Mycket välplanerad villa som inrymmer hela 6 sovrum, luftiga umgängesytor, lyxigt renoverat helkaklat badrum i entréplanet samt extra duschrum på ovanvåningen. Merparten av ytskikten har renoverats senaste 5 åren. En rymlig inglasad altan ger bra bonusyta stora delar av året och den välplanerade tomten är väl insynsskyddad. En nyligen installerad luft/vatten värmepump borgar för låg driftkostnad. Välkommen på visning av denna välplanerade villa i populära musikkvarteren

Plingshult 11, Mästocka, Laholms kommun

Plingshult 11

Villa
Mästocka, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 275 000 kr
82 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Naturskönt beläget finns denna charmigt renoverade "backstuga" som renoverats såväl exteriört med fasad, fönster, tak och avloppsanläggning som invändigt med kök, badrum och övriga ytskikt. Umgängesytorna är rymliga med ryggåstak, synliga takbjälkar och värmande kamin som ger mycket karaktär till bostaden, Här finns 2 sovrum samt ett helkaklat modernt badrum med smakfulla materialval dessutom en inredd vind med takfönster, nås via antingen vindstrappa i hallen eller utvändigt. Här bor man lantligt med skog och natur runt husknuten!

Våxtorpsvägen 18 och 20, Hasslöv, Laholms kommun

Våxtorpsvägen 18 och 20

Övrigt
Hasslöv, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 800 000 kr
7 927 m² tomt

Tillfälle att förvärva Hallandsåsens Växtbutiks f.d lokaler, som passar utmärkt för den dom vill bedriva någon form av verksamhet, fastigheten omfattar såväl boningshus som cafélokal, kontor med personalutrymmen, växthus och lagerutrymmen. På fastigheten finns även en anlagd gårdsplan med stensatta gångar, asfalterad parkering för ett stort antal bilar samt en grusad parkering.

Rapphönsvägen 11, Mellbystrand, Laholms kommun

Rapphönsvägen 11

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
5 500 000 kr
160 m²
5 rum
1 349 m² tomt

Äntligen kan vi presentera en rymlig familjevilla i omtyckta Mellbystrand. Med sin närhet till den vackra naturen och havets salta bad är det lätt att förstå varför området har blivit en av Sveriges populäraste sommarorter. En kort promenad från stranden finner vi detta 1-plans hus om hela 160 kvm uppfört så sent som 2008 med många spännande vinklar som ger huset karaktär. Härlig öppen planlösning med enorma sällskapsytor, vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump samt värmande kamin i kombination med ca 13 kw solceller borgar för låg driftkostnad och hög komfort. Bostaden är mycket välskött med tilltalande såväl exteriör som interiör, vardagsrum/kök är öppet upp i nock, vilket bidrar till en luftig och rymlig atmosfär. Bostaden har idag 2-3 sovrum som enkelt kan utökas om så önskas, dessutom rymligt garage och gäststuga samt en välplanerad tomt och insynsskyddade uteplatser med ett hav av perenna växter. Fastigheten gränsar till ett lummigt skogsparti. Denna villa måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Trekanten 23, Ysby, Laholms kommun

Trekanten 23

Villa
Ysby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 650 000 kr
100 + 128 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Välkomna till Trekanten 23 och denna familjevilla med fint läge i barnvänliga Ysby. Med sina väldisponerade kvadratmeter bjuds ni på ett praktiskt boende med allt som familjen kan tänkas att behöva. Entréplanet har genomgått omfattande renoveringar i närtid med nya ytskikt i hall, sovrum, kök och vardagsrum. En trappa upp möts vi av två sovrum och gott om förvaring. Rejäl källare med nyrenoverad tvättstuga och gott om förvaring. Utvändigt möts ni av en lättskött trädgård angränsandes öppna fält och inte minst ett dubbelgarage om 47 kvm. Varmt välkomna på visning!

Östra Långhultsbygget Klaragården, Hishult, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Långhultsbygget Klaragården

Gård/Skog
Hishult, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 995 000 kr
146 + 40 m²
5 rum
16 ha tomt

Vackert och lugnt belägen gård om drygt 15 ha mark varav merparten ungskog (se skogsbruksplan). Gården ger ett välskött intryck, Bostadshuset har genomgått stora renoveringar senaste åren med bl.a dränering kring bostadshuset och gjutit nya golv med cellplastisolering i källarplanet. Man har dragit om inkommande vattenledning och installerat filteranläggning till det egna vattnet. Fasaden har klätts om och tilläggsisolerats samt har nya fönster och ytterdörrar satts in. Invändigt har ovanvåningen renoverats med nya ytskikt i sin helhet och ny el har dragits. Fiber har installerats. Kamin är installerad och skorstenen är inplåtad.

Magnoliavägen 3, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Magnoliavägen 3

Villa
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 595 000 kr
119 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Utmärkt familjevilla (Villa Nybro) i ett plan om 119 kvm med inredningsbar ovanvåning (skulle isåfall ge en boyta om 195 kvm), nybyggd [-22] med generösa ytor, placerad på lugnt och barnvänligt området i Lilla Tjärby som är beläget ca 15 min med bil från Halmstad. Bostaden innefattar tre rymliga sovrum, helkaklat badrum/duschrum, vardagsrum, Vedum kök och tvättstuga. Huset har smakfulla materialval och en väl uttänkt planlösning. Vattenburen värme kopplad till frånlufts värmepump borgar för låg driftkostnad. Då bostaden är nybyggd 2022 är den fri från kommunal fastighetsavgift första 15 åren. Tomten har en grusad uppfart, färdig anlagd gräsmatta och mur som ramar in mot gatan. Här bor du med närhet till Laholms centrum, skola, förskola, busskommunikationer och natur med gångstråk intill Lilla Tjärby sjö. Bostadshuset har ännu ej blivit taxerat. Välkomna på visning!

Hemmeslövsvägen 33 och 35, Hemmeslöv, Båstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hemmeslövsvägen 33 och 35

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 795 000 kr
149 + 35 m²
4 rum
1 728 m² tomt

Påkostad villa i Hemmeslöv som lämpar sig ypperligt för den som bedriver verksamhet eller bara vill ha bra förvaringslokaler i anslutning till bostaden. Bostadshuset har renoverats och byggts ut löpande sedan inköpet 2011 med såväl fasad/fönster, kök, badrum och ytskikt. Jordvärmepump borgar för låg driftkostnad. Utöver Hemmeslöv 7:5 som är 1728 kvm så finns möjlighet att förvärva även grannfastigheten 10:7 som omfattar hela 4084 kvm med ett taxeringsvärde om 298 tkr och erbjuder ett utmärkt skyltläge för den som vill bedriva någon form av verksamhet samt ett större växthus/uthus.

Hjortvägen 2, Mellbystrand, Laholms kommun

Hjortvägen 2

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 975 000 kr
154 + 70 m²
6 rum
1 547 m² tomt

Här är chansen att förvärva en rymlig och välbevarad 1-plansvilla med ett fantastiskt läge längst in på återvändsgata med skogen som närmsta granne. Med en stor lummig och välskött tomt om hela 1547 kvm som gränsar till skogsområde ligger denna fastighet endast en kort promenad från strand och hav. Mellbystrandsskolan med fräscha lokaler ligger bara några hundra meter bort.

Visar alla 9