Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jon Ralph

Jon Ralph

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Påfågelvägen 11, Mellbystrand, Laholms kommun

Påfågelvägen 11

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
6 975 000 kr
130 + 190 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Nu finns den ypperliga möjligheten att förvärva denna moderna och totalrenoverade villa långt utöver det "vanliga" med utomhuspool i populära Mellbystrand med gångavstånd till salta bad utmed Sveriges längsta sandstrand. Huset omfattas av 130 välplanerade kvadratmeter med stora sociala ytor både invändigt och utvändigt, en inredd källare som erbjuder gott om bonusytor och idag nyttjas till såväl sovrum som gym. Stort altandäck med nedfälld pool, utomhusdusch och stora sällskapsytor. Vidare erbjuds en tilltalande planlösning med 2-3 sovrum i entréplanet samt extra rum i källarplanet, Lyxigt helkaklat badrum, vardagsrum/kök med enorma glaspartier som öppnar upp mot poolområdet och trädgården. Till fastigheten hör dessutom ett rymligt garage, trädgårdsförråd samt uppfart med plats för flertalet bilar.

Oxbärsvägen 12A, null, Laholms kommun

Oxbärsvägen 12A

Lägenhet
Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
895 000 kr
130,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 799 kr/mån
6 858 kr/m²

Välkommen till denna fräscha 4:a i stabila föreningen Månelys. Lättskött trädgård och egen carport runt husknuten. LillaTjärbysjö ligger endast ett stenkast från området! Promenadavstånd till Laholm och bra kommunikationer till Halmstad!

  • Balkong
  • Uteplats
Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 750 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
7 436 kr/mån
18 617 kr/m²

Låt oss presentera denna fyrarummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Denna lägenhet är den enda fyrarummaren i föreningen och erbjuder välkomnande hall, tre rymliga sovrum, två helkaklat badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt över dalen. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 901 kr/mån
23 478 kr/m²

Vi är stolta att få presentera denna tvårummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten består av hall, rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Margaretagatan 1B, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 1B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 550 000 kr
155 m²
4 rum
765 m² tomt

Låt oss presentera denna stilrena villa på två hela plan med utmärkt läge med ett stenkast till Laholms centrum, trevliga promenadstråk utmed Lagan och i Stadsparken. Bostaden som byggdes år 2012 är i toppskick och har allt som man kan önska sig. Bostaden erbjuder stora och öppna sociala ytor med kök, vardagsrum och allrum samt stilrena materialval med bland annat genomgående mattlackerad ekparkett och fönsterbänkar av kalksten. Från ovanvåningen ser man även även öppna landskap över takåsarna och hur Lagan ringlar sig bort. Villans 155 kvadratmeter omfattas av två entréer, stilrent och modernt kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, helkaklat badrum och funktionell tvättstuga på entréplan. Ovanvåningen omfattas i sin tur av ett öppet och luftigt allrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt två sovrum med tillhörande walk-in closet till det ena sovrummet. På tomten ligger dessutom en byggnad med carport och två rum på markplan som går att göra till sovrum för tonåringen, kontor för den som arbetar hemma eller som gästrum. I suterrängplanet finns en verkstad/hobbylokal. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 5