Mäklare Martin Qvarfordt

Martin Qvarfordt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodlindor Bodlindorsvägen 12, Bodlindor, Leksands kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00

Bodlindor Bodlindorsvägen 12

Villa
Bodlindor, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
4 495 000 kr
237 + 87 m²
7 rum
6 693 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa belägen i det natursköna området Bodlindor i Leksand. Med sin ljusa och luftiga atmosfär erbjuder denna bostad en trivsam och bekväm livsstil. Bostaden har sju rum och kök, inklusive fyra sovrum. Här finns även en eldstad i köket, en i vardagsrummet och en i källaren. För den som vill njuta av sjönära boende och samtidigt ha tillgång till bekvämligheter som pool, bastu och garage är denna bostad det perfekta valet. På samma våningsplan finns husets 3 av 4 sovrum, vilket ger en praktisk och funktionell boendelösning. Här finns även ett garage på 96 kvm och tre utomhusförråd, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Njut av solen på den trevliga uteplatsen som erbjuder många soltimmar och en vacker sjöutsikt. För den som söker avkoppling finns ett poolhus med en vedeldad bastu samt en uppvärmd pool att njuta av. Förutom bostaden finns flera andra byggnader på tomten, såsom ett varmgarage med golvvärme på cirka 96 kvadratmeter, samt ett uthus, kallgarage, vedbod och växthus. Här finns också en vedeldad badtunna från 2017 för extra avkoppling. Med närhet till den vackra sjön Opplimen är detta hem perfekt för den naturälskande köparen. Med 287 kvadratmeter boarea, 87 kvadratmeter biarea och en tomt på hela 6693 kvadratmeter finns gott om utrymme för familjen att trivas. Välkommen till Bodlindor Bodlindorsvägen!

  • Plus
  • Energieffektiv
Ullvi Sågmyravägen 221, Ullvi, Leksands kommun
  • Lör 17 aug kl 15:00
Ullvi Sågmyravägen 221, Ullvi, Leksands kommun, bild 2
Ullvi Sågmyravägen 221, Ullvi, Leksands kommun, bild 3

Ullvi Sågmyravägen 221

Fritidshus
Ullvi, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 195 000 kr
118 m²
4 341 m² tomt

Välkommen till dessa mysiga och lantliga fritidshus med vacker utsikt över byn. Här får du möjlighet att skapa ditt drömboende med en stor och lättskött tomt. Fastigheten erbjuder både en fin timmervilla och ett charmigt sommarhus från tidigt 1900-tal. Timmervillan är vinterbonad och är på 49 kvadratmeter. Här finns ett modernt kök och badrum samt träpanel på väggar och i tak, vilket ger en rustik och hemtrevlig atmosfär. Uteplatsen ca.20kvm som är en riktig pärla med många soltimmar, perfekt för avkoppling och trevliga stunder tillsammans. Sommarhuset är på hela 75 kvadratmeter och erbjuder extra utrymme för gäster eller kanske som en separat arbetsplats. På tomten finns även ett uthus för bra förvaring och vedbod. Läget är fantastiskt med närhet till bad och möjlighet till sköna promenader i naturen. Här kan du njuta av den lantliga atmosfären samtidigt som du har bekvämt avstånd till Leksand. Fastigheten har visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet. Med några uppdateringar kan du skapa ditt drömboende i en vacker och rogivande miljö. Välkommen till Ullvi Sågmyravägen – en perfekt plats för dig som söker det lantliga livet nära naturen! Välkommen att boka dig på vising.

  • Premium
Orrvägen 10, Insjön, Leksands kommun

Orrvägen 10

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
600 000 kr
74 + 35 m²
3 rum
2 311 m² tomt

Denna charmiga villa med stort renoveringsbehov är perfekt för den handlingskraftige köparen som vill skapa sitt drömhem. Belägen på en stor och lummig tomt i Insjön, erbjuder detta objekt en fantastisk potential. Huset har tre rum och kök och på övervåningen finns en oinredd vind som kan omvandlas till extra bostadsyta eller användas som förvaringsutrymme. Dessutom finns det ett gästhus, förråd och ett gammalt garage på tomten, vilket ger möjlighet till ytterligare utrymme och funktioner. Vattenburen värme via oljepanna/elpatron och en luft/luft-värmepump ger möjlighet till effektiv uppvärmning. Den stora tomten ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Fastigheten är ett renoveringsobjekt och kräver investeringar för att återställa sin forna prakt. Men med rätt vision och arbetsinsats kan detta bli ett fantastiskt hem som speglar din personliga stil och smak. Välkommen att boka dig på visning

Rotgärdsgattu 1, Björken Siljansnäs, Leksands kommun

Rotgärdsgattu 1

Villa
Björken Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
4 295 000 kr
190 + 46 m²
6 rum
2 434 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade villa belägen på den åtråvärda adressen Björken i populära Siljansnäs. Med sin ljusa och luftiga atmosfär erbjuder denna moderna pärla enastående komfort och stil. Njut av den fria utsikten över det vackra Siljansnäs och Byrviken från både inomhus och utomhus. Den trevliga uteplatsen, som badar i solens strålar under många timmar, är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Denna exklusiva villa har allt du kan önska dig och mer därtill. Ett varmbonat dubbelgarage med plats för två bilar, förrådsbod och två härbren ger gott om utrymme för förvaring och hobbyverksamhet. Trädgården är en fröjd för ögat med sin lekstuga, vackra fruktträd och bärbuskar samt välskötta träd och rabatter. Här finns till och med två Honda Miimo 310 robotgräsklippare som följer med köpet. Inuti huset finner du en vedspis i köket, en kakelugn i allrummet och en braskamin på övervåningen för att skapa en mysig atmosfär. För de som älskar avkoppling erbjuds även en bastu och utespa. Denna naturnära pärla är perfekt belägen i ett barnvänligt område med närhet till naturen och har allt du kan önska dig. Missa inte chansen att äga ditt drömhem med sjöutsikt i denna exklusiva del av Siljansnäs. Välkommen att boka dig på visning.

Matsers väg 8, Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun

Matsers väg 8

Villa
Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 295 000 kr
109 m²
4 rum
549 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med hörntomt belägen i det populära området Källberget i Leksand. Här erbjuds ett naturnära och barnvänligt boende med närhet till förskola och friluftsområden. Huset är välplanerat och det ryms många rum på de 109kvm som finns, idag är det två sovrum, två toaletter och ett stort allrum/matrum, kök och ett pannrum/tvättstuga med grovingång. Det finns även möjlighet att bygga om matrummet till ett tredje sovrum om så önskas. Den öppna spisen i allrummet skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kyliga kvällar. Bostaden är utrustad med vattenburen värme via elpanna. Den trevliga uteplatsen, belägen intill husets ena gavel, erbjuder många soltimmar och är perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Tomten är liten men mysig och erbjuder både gräsytor och växtlighet. Till fastigheten hör ett förråd och ett kallgarage. Kallgaraget till i en garagelänga som man delar med andra fastighetsägare. Området erbjuder även närhet till natur och friluftsanläggningar, inklusive skidspår, mountain bike aktiviteter och golf freesbi bana. Dessutom finns en cykelväg från bostadsområdet till Åkerö skola. Välkommen till detta fina boende i Källberget - en perfekt plats för den naturälskande familjen! Välkommen att boka dig på visning!

Tibble Sågmyravägen 59, Tibble och Lycka, Leksands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tibble Sågmyravägen 59

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
150 + 21 m²
5 rum
3 040 m² tomt

Välkommen till Tibble och denna fina villa från tidigt 1900-tal, belägen ett stenkast från Leksands centrum. Bostaden har en toalett, allrum, kök, tvättstuga och ett matrum på markplan. På övervåningen finns samtliga sovrum samlade, vilket ger en praktisk och trivsam boendelösning. Ett av sovrummen har till och med en balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen. Bostadens badrum finns även på övervåningen. Bostaden erbjuder också flera utomhusförråd, vilket ger gott om plats för förvaring. Dessutom finns ett fint gästhus på 48kvm med två rum och kök, som säljaren idag hyr ut via AIRbnb som idag genererar hyresintäkter om cirka 80 000 kronor per år. På tomten finns även ett vackert härbre i två våningar med sängplatser, perfekt för gäster eller kanske som en extra mysig plats att koppla av på. Förutom den generösa tomten finns även flera trevliga uteplatser med många soltimmar, där du kan njuta av både lugn och fri utsikt. Dessutom har du en fin altan av trallvirke med markis, där du kan njuta av utsikten mot Dalälven. Övriga fördelar med denna bostad inkluderar ett garage med plats för en bil samt ett varmbonat uthus som tidigare har använts som vävstuga och snickeriverkstad. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en fantastisk möjlighet att bo i en charmig villa med stor och härlig tomt, flera utomhusförråd och möjlighet till hyresintäkter. Läget är perfekt med närhet till både Leksands centrum och vackra vatten. Välkommen till Tibble Sågmyravägen! Välkommen att boka dig på visning!

Heden Jönsesgattu 7, null, Leksands kommun

Heden Jönsesgattu 7

Tomt
Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
395 000 kr
1 519 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till en tomt med godkänt bygglov. Tomten är belägen i Heden som ligger utanför 5 km utanför Leksand. Tomten är på 1519kvm och har ett taxeringsvärde på 330 000kr. Fastigheten har idag ett godkänt bygglov för en enplansvilla med tillhörande garage. Välkommen till Heden

Jönsgattu 44, Tällberg, Leksands kommun
Jönsgattu 44, Tällberg, Leksands kommun, bild 2
Jönsgattu 44, Tällberg, Leksands kommun, bild 3

Jönsgattu 44

Fritidshus
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 995 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
1 475 m² tomt

Välkommen till detta mysiga villa / fritidshus beläget i vackra Tällberg. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att få njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Detta charmiga timmerhus erbjuder en bekväm och modern livsstil med sina väl genomtänkta renoveringar och praktiska lösningar. Med en yta på 77 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom finns det ett trevligt gästhus med plats för dubbelsäng, perfekt för gäster eller för att hyra ut. Den stora och lättskötta tomten är som gjord för att njuta av soliga dagar utomhus. Här finns en trevlig uteplats med många soltimmar, perfekt för att koppla av eller umgås med vänner och familj. För den som gillar att bada bastu finns det en härlig bastu att njuta av, samt ett utespa på altanen för extra avkoppling. Förutom huvudbyggnaden finns det flera andra byggnader på tomten, förråd, vedbod och gäststuga. Dessutom finns det en inglasad altan intill huskroppen där man kan njuta av den vackra omgivningen. Med vattenburen bergvärme och eldstäder på båda våningarna är detta hem både modernt och energieffektivt. Här finns även ett garage i källarvåningen för smidig parkering och förvaring. Missa inte chansen att få äga denna fantastiska fastighet i Tällberg. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

  • Premium
Österfors 66, Gagnef, Gagnefs kommun

Österfors 66

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 400 000 kr
99 + 13 m²
3 rum
2 113 m² tomt

Välkommen till denna dalagård belägen i vackra Österfors, en k-märkt by vid Österdalälven i Gagnef. Gården är rymlig med ett charmigt uthus, isolerat dubbelgarage och härbre. Bostadshuset är på 99 kvm fördelat på två våningsplan. På husets baksida som vätter ner mot älven finns ett inglasat uterum att njuta i. Atmosfären och stilen såväl interiört som exteriört, är lantlig och inbjudande. Vedspis i köket och öppens spis med insats i allrummet på bottenvåningen. Gården, med charmigt uthus och rymlig vedbod, omges av ängar och kohagar. Dubbelgaraget har ett oinrett rum som idag används som förråd kan inredas till ett gästrum eller uthyrningsdel. Härbret är stort och har två våningar, används som förråd idag. Bostaden erbjuder en perfekt kombination av naturnära boende i en vacker dalaby och närheten till bekvämligheter i Gagnef, Insjön, Leksand och Djurås. Välkommen till visning!

Holsåkersvägen 24, Insjön, Leksands kommun

Holsåkersvägen 24

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 295 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
866 m² tomt

Trevlig 1,5 plans villa om 5 rok och källare. I entréplan finns snyggt kök, allrum, badrum och ett sovrum med walk-in-closet. Kök och ytskikten i villan är löpande renoverade under de senaste åren. Från köket är det utgång till den nybyggda altanen och trädgården. Det övre planet bjuder på två bra sovrum, en möblerbar hall samt en liten toalett. I källarplanet finns bland annat tvättstuga och pannrum med bergvärmecentralen. Här är det bara att flytta in och njuta av sin fina villa! Insynsskyddad, lättskött tomt med häck och delvis staket runt. På tomten finns en liten friggebod passande som gäststuga eller lekstuga. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber och larm finns installerat. Närhet till Insjöns centrum med mataffär, tågstation, Hjultorgets shoppingcenter m.m. Insjöns skola samt flera förskolor finns i närområdet. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Lycka Majorshagsvägen 4, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 4

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
131 + 100 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Lycka och Majorshagsvägen 4 där vi finner denna fina sutterängvilla med källare och vidbyggt garage. En hemtrevlig interiör går som en röd tråd genom husets alla rum. Bostaden består utav hall, ett ombonat kök i körsbär med matplats intill, allrum med access till balkong, två sovrum och ett badrum på entréplan. I källaren finner vi groventré, allrum med plats för både tv-soffhörna och matplats samt ett sovrum intill. Vidare finns badrum, bastu, tvättstuga med torkrum och rymligt förråd. På den trevliga hörntomten finns bärbuskar och äppelträd. Trädgårdssidan ligger i perfekt läge där det är sol både dag och kväll. Tomten omgärdas av norsk spireahäck som blommar ljuvligt tidig sommar. I byn finns den egna förskolan, Olympica. I grannbyn finns Ullvi skola som har klasserna F-6. Cykelväg till Leksands noret, busskommunikationer och båt /badplats vid Tibble bystuga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun, bild 2
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun, bild 3

Källberget Gropgärdsgattu 14

Villa
Källberget/Källbergsgärdet, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 595 000 kr
128 + 31 m²
3 rum
1 253 m² tomt

Här erbjuder vi ett falurött, underbart hus i den gamla delen av Källbergets by. Huset som är i två plan, innehåller 3 rok och en liten källare. Rymligt kök med fin vedspis i köket och öppet in mot allrummet. På övre plan hittar vi två trevliga sovrum och ett badrum. Vattenburen uppvärmning gnm pellets. Fiber installerat. Uppväxt tomt med fina planteringar och ett gulligt litet uthus inrett med sommarrum för övernattande gäster. Gamla Källberget är en mycket omtyckt by med cykelväg in till Noret. Intill finns Källbackens förskola och det är också nära till Åkerö skola. Till Leksand ca 2 km. Ett idylliskt läge med fina natur som Källans motionsspår både för skidor och att springa i, härifrån går även fina mtb-leder vidare ut i skogen mot Asaklitt och Heden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Mullbackvägen 15, Insjön, Leksands kommun

Mullbackvägen 15

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 900 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
3 570 m² tomt

Ett enplanshus på Mullbackvägen 15 som erbjuder ett hemtrevligt och rymligt boende där du bara kan flytta in. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med stora gräsytor, lekstuga, uthus, stallbyggnad, gästhus med bagarstuga. Här finns dessutom ett platsbyggt och stort växthus och ett litet och välplanerat hönshus med förråd.

  • Energieffektiv
Hagen Norrgärdsvägen 4, Häradsbygden, Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun

Hagen Norrgärdsvägen 4

Villa
Häradsbygden, Gärde, Västannor och Smedby, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
148,5 m²
6 rum
1 073 m² tomt

* Bli den första som flyttar in * Tilltalande planlösning * 4-5 sovrum * Modern planlösning * Nära förskola * Bra pendlingsläge Nu har vi äran att presentera en mycket tilltalande enplansvilla från BraHus. Här väntar en villa med plats för den stora familjen med fyra sovrum, två helkaklade badrum samt öppna och trevliga sällskapsytor. I hjärtat av bostaden finner vi ett kök av högsta kvalitet med påkostade och pricksäkra materialval. Köket och vardagsrummet är en riktigt hit. Här finns allt man behöver för att lyckas i köket. Centralt placerat finns en köksö med ho, spis och inbyggd fläkt där middagsgästerna på nära håll kan följa händelseutvecklingen. Mittemot finns ett öppet vardagsrum i tilltalande storlek med sprakande braskamin från Contura samt utgången mot den trallagda uteplatsen. Detta hus vänder sig till er som söker ett hem som inbjuder till välmående och trivsel istället för att lägga massa tid och pengar på renovering. Bli den första att flytta in i detta trevliga hus! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Hjortnäsheden Stenbacken 2, Hjortnäsheden, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 2

Tomt
Hjortnäsheden, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
750 000 kr
2 638 m² tomt

Möjlighet att förvärva en tomt inom detaljplanerat område beläget i ett naturskönt och trevligt tomtområde med närhet till Siljan. Tomten ligger mellan Leksand och Tällberg med ca 5 km in till Leksand centrum och något längre till Tällberg. Som ägare av fastigheten så ges möjlighet att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Idag är fastigheten inte ansluten till kommunala VA nätet möjligheten finns då det är framdraget till tomtgränsen. Likaså gäller fiberanslutning. Under dokument finns detaljplan med byggrätt och de regler som tillämpas vid byggnation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 15