Mäklare Jonas Persson

Jonas Persson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2012 och är specialiserad på förmedling av bostadsrätter samt villor på Lidingö och Östermalm. Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Med Länsförsäkringars välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar jag förtroendet att få vägleda mina kunder genom deras kanske största affär i livet på bästa möjliga sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun
  • Idag kl 13:00
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Källängsvägen 67

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 111 kr/mån
56 549 kr/m²

Välkomna till denna helrenoverade och mysiga tvåa, belägen i de populära pelarhusen med låg månadsavgift. Fint läge på entréplan med fri utsikt mot skogen från alla fönster samt från den franska balkongen. Trevlig lägenhet med en välplanerad planlösning och rejäla rum. Nyrenoverat kök med modern färgsättning som inbjuder till matlagning med gott om förvaring och arbetsytor. I köket finns dessutom plats för matbord intill fönstret. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel. I denna lägenhet får ni också gott om förvaring i hallen tack vare en två dubbelgarderober med skjutdörrar. Stort vardagsrum med fransk balkong belägen i ett härligt nordvästläge där ni kan njuta av kvällssolen. Även badrummet är renoverat och utrustat med dusch och golvvärme. Tvättstuga finns i föreningen samt källarförråd tillhör lägenheten. Brf Lodjuret 4 är en populär förening på Näset med grönska rakt utanför fönstret. Föreningen har flertalet garage och parkeringsplatser att hyra samt avgiftsfri parkering på gatan precis utanför. Föreningen har en uteplats med grillmöjligheter för medlemmarna att nyttja. Här får ni bo i en föreningen med en fantastiskt god ekonomi med noll kronor i skuldsättning. Näset är ett lugnt och centralt område på Lidingö med närhet till natur och grönområden med fina promenadstråk. I närområdet finns idrottsanläggning för den sportintresserade med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn. Goda kommunikationer utanför dörren som tar dig till Ropsten på ca 10 minuter, eller med bil till Stockholms innerstad på ca 15 min. På Näset finns skola och förskola i området. På Källängstorget finns matbutik och restaurang.

  • Premium
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Terrängvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 2/3
3 800 kr/mån
61 842 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade samt renoverade trea med ett av Sticklingehöjdens absolut bästa lägen. Högt upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Välplanerade ytor samt en stor balkong i bästa söderläge som ger sol hela dagen är ytterligare ett plus att lägga till listan som gör detta till ett drömboende. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot det renoverade köket. Master bedroom är väl tilltaget och ger plats till såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang och garderobsvägg om så önskas. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det renoverade badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. I köket ligger en ljus klinker som golv och i övriga rum ligger en fin parkett av ek. Ytskikten är genomgående ljusa. Gott om plats finns för förvaring i walk-in-closet som nås via hallen samt i vindsförrådet om ca 6 kvm. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr. Här får ni ett boende i ett högt läge helt utan insyn och fin utsikt över trädtopparna. Ett ytterligare plus att addera till listan är att föreningen har en väldigt bra ekonomi med en stark kassa och en låg belåningsgrad. Detta har resulterat i flertalet avgiftssänkningar genom åren. Ni är dessutom garanterade en parkeringsplats utanför porten för endast 350 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källängsvägen 56, 3 tr, Näset, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Källängsvägen 56, 3 tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 500 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 406 kr/mån
50 847 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkomna till en välplanerad samt helrenoverad och ljus fyra högst upp i huset med genomgående planlösning. På populära Näset med grönska runt knuten är denna trivsamma våning belägen. Balkongen ligger i ett högt och fritt söderläge som bjuder på sol hela dagen. Hela lägenheten är smakfullt renoverad med ett gediget hantverk. Det nya köket ligger i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i hela lägenheten skänker ett härligt ljus åt rummen. I alla rum ligger en fin trestavig ekparkett på golv. Badrum och gäst-wc är även de renoverade. Lägg därtill tre bra sovrum i fil som samtliga ligger med fönster i ett svalt norrläge, fräscha ytskikt, en praktisk klädkammare, flertalet garderober samt ett generöst vardagsrum och ni blir lätt bekväma med tanken att detta kan vara ert nya hem. På Källängsvägen 56 har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget bjuder på bland annat restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 203 som tar dig till Ropstens T-bana på 13 minuter. Med bil är ni i Ropsten på ca 5 minuter. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3