Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lillåkersvägen 48, 4 tr, Gångsätra, Lidingö kommun

Lillåkersvägen 48, 4 tr

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/4
6 066 kr/mån
44 808 kr/m²

Välkomna till denna stilfullt renoverade och ljusa trea belägen i ett insynsskyddat läge högst upp i huset. Hallen är hjärtat av lägenheten och härifrån når ni lägenhetens alla utrymmen. Lägenheten inrymmer idag ett modernt och snyggt renoverat kök med gott om förvaring i skåp och goda arbetsytor, plats finns även för ett matbord intill fönstret. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen belägen i ett härligt söderläge. Därutöver har ni två väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett snyggt renoverat badrum med påkostade materialval samt med golvvärme och tvätt-och torkmaskin. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. För er som gillar att träna finns det flera olika gym i området t.ex. SATS och Nordic Wellness.

  • Balkong
  • Hiss
Pyrolavägen 49, bv, Skärsätra, Lidingö kommun

Pyrolavägen 49, bv

Lägenhet
Skärsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
1 913 kr/mån
60 633 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet med stor uteplats på populära Pyrolavägen! I denna lägenhet får ni ett rymligt kök som inbjuder till matlagning med gott om arbetsytor och förvaring. I köket finns det dessutom utrymme för en matplats. Hela lägenheten vetter ut mot den lummiga innergården. Säljaren har också låtit bygga en sovalkov som gör att ni får en separat sovdel som inrymmer en dubbelsäng. I vardagsrummet får ni plats med en soffmöbel och här finns det också förvaring i platsbyggd garderob. Lägg därtill den stora uteplatsen som just nu nås från porten men för den som önskar kan man öppna upp en dörr från lägenheten. I lägenheten finns dessutom ett stambytt och stilrent badrum. På Pyrolavägen 49 har du naturen precis in på knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Kottlasjön för bad och fika på Vattenverket. Skärsätra torg bjuder på bland annat restauranger och goda kommunikationer i form av Lidingöbanan som tar dig till Ropstens T-bana. Föreningen har ett gym precis i anslutning till tvättstugan på Pyrolavägen 30. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Högnäsvägen 8, Näset, Lidingö kommun
Högnäsvägen 8, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Högnäsvägen 8, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Högnäsvägen 8

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 295 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån -1/4
2 875 kr/mån
64 648 kr/m²

Trivsam etta i fint skick med stor balkong i soligt söderläge som dessutom är inglasad. Från balkongen får ni utsikt över grönska helt utan insyn. Lägenheten erbjuder ett stort allrum där sovdelen är snyggt avdelad med garderober och på så vis skapas en alkov. I övrigt ger allrummet plats för all önskvärd möblering. Via vackra dubbeldörrar av glas når ni balkongen och söderläget ger rikligt med ljus åt lägenheten. Köket är stort och det är renoverat med gott om plats till förvaring i skåp med vita luckor. I köket finns plats för matbord invid fönster. Badrummet är stambytt av föreningen 2002. Genomgående parkettgolv av ek samt nymålade väggar i vitt. Säkerhetsdörren tillsammans med de nya 3-glasfönstren ger en tyst och lugn boendemiljö. Två stora garderober finns till förvaring. Det finns även en klädkammare som kan användas till förvaring eller som den görs idag, som hemmakontor. Omtyckt Brf med god ekonomi och alla de stora renoveringarna bakom sig. Lägg dessutom till att det finns flertalet hyresrätter kvar som ligger som ett dolt värde i föreningen. På Högnäsvägen 8 har du naturen precis in på knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget erbjuder café, restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 238 som tar dig till Lidingö Centrum och buss 203 till Ropstens T-bana. För den sportintresserade är det gångavstånd till Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott, konstfrusen hockeyrink med gott om tider för allmän åkning samt fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor.

  • Premium
  • Balkong
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Terrängvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 261 kr/mån
61 842 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade samt renoverade trea med ett av Sticklingehöjdens absolut bästa lägen. Högt upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Välplanerade ytor samt en stor balkong i bästa söderläge som ger sol hela dagen är ytterligare ett plus att lägga till listan som gör detta till ett drömboende. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot det renoverade köket. Master bedroom är väl tilltaget och ger plats till såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang och garderobsvägg om så önskas. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det renoverade badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. I köket ligger en ljus klinker som golv och i övriga rum ligger en fin parkett av ek. Ytskikten är genomgående ljusa. Gott om plats finns för förvaring i walk-in-closet som nås via hallen samt i vindsförrådet om ca 6 kvm. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr. Här får ni ett boende i ett högt läge helt utan insyn och fin utsikt över trädtopparna. Ett ytterligare plus att addera till listan är att föreningen har en väldigt bra ekonomi med en stark kassa och en låg belåningsgrad. Detta har resulterat i flertalet avgiftssänkningar genom åren. Ni är dessutom garanterade en parkeringsplats utanför porten för endast 350 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frisksportarvägen 4, 3 tr, Sticklinge, Lidingö kommun

Frisksportarvägen 4, 3 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
6 295 000 kr
101,7 m²
5 rum
vån 3/3
6 139 kr/mån
61 898 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkomna till en välplanerad hörnlägenhet högst upp i huset med en stor balkong i söderläge helt utan insyn. Här får ni fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt flöde av ljus i lägenheten. Vardagsrummet är stort och inrymmer även matsalsmöbel om så önskas, köket är väl tilltaget med plats för matbord för ett sällskap om ca 6 personer invid fönster, sovrummen är alla i bra storlek och förvaringsmöjligheterna är goda tack vare flertalet garderober samt klädkammare. Här får ni även två stycken badrum som båda är utrustade med dusch men plats finns för badkar i det stora badrummet. Lägenheten är omgjord från en fyra till en femma där det stora sovrummet är avdelat till två mindre rum som passar perfekt som barnrum. För er som hellre vill ha en fyra så går den med enkelhet att återställa till originalplanlösningen. Utanför porten finns möjlighet att hyra p-plats för 200 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Balkong
  • Hiss
Bodalsvägen 2, Baggeby, Lidingö kommun

Bodalsvägen 2

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 800 000 kr
33,7 m²
1 rum
3 121 kr/mån
83 086 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta etta med fint läge. Lägenheten är fräsch och är utrustad med allt du kan tänkas behöva i form av kök, duschrum, och ett rymligt allrum. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med en parkett. Denna bostad gör sig perfekt som första boende. Omtyckt förening som godkänner andrahandsuthyrning och juridisk person. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Bodalsvägen 2 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Plus
Torsvikssvängen 50, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 50, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 395 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 685 kr/mån
67 095 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Nu ges möjlighet att förvärva denna unika och charmiga tvåa med sjöutsikt. En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och med en fantastisk utsikt mot brofästet. Lägenheten inrymmer idag ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar tack vare det härliga sydvästläget. Vidare har ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i inbyggda garderober. Ett renoverat kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och en köksö med förvaring och sittplats. Ni får även ett stambytt och helkaklat badrum samt flertalet garderober i hallen till förvaring. Lägg därtill att det är en populär och välskött förening med otroligt låga avgifter, vilket gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

  • Balkong
Kostervägen 8, Baggeby, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Kostervägen 8

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 221 kr/mån
56 188 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på 80 välplanerade kvadratmetrar med stambytt badrum och balkong i söderläge. Bra kök med gott om skåp till förvaring samtidigt som plats för matbord finns till ett sällskap om 4 personer. Tre väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Vid vändplanen finns en upprustad lekpark med klätterställning, sandlåda, rutschkana, gungor, studsmattor, pingisbord, belyst bollplan, fruktträd och bärbuskar. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 8 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Balkong

Visar alla 8