Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:45
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Terrängvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 261 kr/mån
61 842 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade samt renoverade trea med ett av Sticklingehöjdens absolut bästa lägen. Högt upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Välplanerade ytor samt en stor balkong i bästa söderläge som ger sol hela dagen är ytterligare ett plus att lägga till listan som gör detta till ett drömboende. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot det renoverade köket. Master bedroom är väl tilltaget och ger plats till såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang och garderobsvägg om så önskas. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det renoverade badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. I köket ligger en ljus klinker som golv och i övriga rum ligger en fin parkett av ek. Ytskikten är genomgående ljusa. Gott om plats finns för förvaring i walk-in-closet som nås via hallen samt i vindsförrådet om ca 6 kvm. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr. Här får ni ett boende i ett högt läge helt utan insyn och fin utsikt över trädtopparna. Ett ytterligare plus att addera till listan är att föreningen har en väldigt bra ekonomi med en stark kassa och en låg belåningsgrad. Detta har resulterat i flertalet avgiftssänkningar genom åren. Ni är dessutom garanterade en parkeringsplats utanför porten för endast 350 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 39

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 150 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån -1/3
5 010 kr/mån
47 368 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhetslösning där ni förvärvar 66,5 kvm fördelat på två lägenheter, 38,5 kvm samt 28 kvm. Detta ger möjlighet att utnyttja det som två separata lägenheter eller för den som önskar går det även att öppna upp mellan lägenheterna vilket då ger er en stor och rymlig tvåa. Båda lägenheterna är nyligen renoverade förutom badrummen som är ifrån stambytet 2004. Den större av de två lägenheterna är stilfullt renoverad med nytt kök från 2023 belägen i en social och delvis öppen planlösning mot allrummet. Allrummet ger plats för såväl säng, soffmöbel samt förvaringsmöbel. Från allrummet når ni också den möblerbara balkongen fri från insyn och med utsikt mot lummig grönska. Stort och rymligt badrum med dusch. Den andra lägenheten inrymmer idag ett pentry, ett rymligt allrum med plats för såväl säng, soffa samt tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i garderober. Även detta badrum är stort och helkaklat med badkar. På Bodalsvägen 39 har ni mycket nära till kommunikationer i form av Lidingöbanan och bussar som tar er till Ropsten och Lidingö centrum. Matvarubutiker, restauranger, småbutiker och gym finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

  • Premium
  • Balkong
Herserudsvägen 6, 3 tr, Herserud, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Herserudsvägen 6, 3 tr, Herserud, Lidingö kommun, bild 2
Herserudsvägen 6, 3 tr, Herserud, Lidingö kommun, bild 3

Herserudsvägen 6, 3 tr

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/5
7 345 kr/mån
75 000 kr/m²

Välkomna till denna stilrena och nyrenoverade tvåa belägen på populära Herserudsvägen 6. Kliv in genom dörren och möts av en ljus och modern lägenhet, redo att flytta in till. Lägenheten inrymmer idag ett stilrent kök i delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen, med högt ljust läge och utsikt mot Värtan och Lidingöbron. Utöver detta får ni ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring i garderober. Lägg därtill en rymlig klädkammare och ett nyrenoverat badrum. Här bor ni ett attraktivt och fantastiskt läge intill brofästet, med närhet till såväl natur som till city. Hiertagården erbjuder 55+ medlemmarna någonting utöver det vanliga med klubbhus och aktiviteter. Medlemmarna får bland annat nyttja pool, gym, hobbyrum och restaurangen. Fastigheten ligger högt belägen omgiven av en naturskön park- och trädgårdsmiljö präglad av både generösa ytor och varierande miljöer för de boende. Här finns plats för både avkoppling och umgänge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 2
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 3

Högsätravägen 9 A

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
1 895 000 kr
35,1 m²
1.5 rum
3 195 kr/mån
53 989 kr/m²

I centralt och lugnt läge finner ni denna fräscha lägenhet på Högsätravägen 9A! Här får ni en egen uteplats i soligt söderläge samt en egen ingång med säkerhetsdörr. Köket renoverades 2016 och är utrustat med bl.a. smart kombinerad lösning för diskmaskin, ugn och glaskeramikhäll. Ytskikten är målade i en ljus kulör och golven består av ett ljust snyggt trägolv som ligger flytande genom hela lägenheten utan trösklar. Vardagsrummet är lättmöblerat och inrymmer plats för såväl soffmöblemang som för matplats. Intill vardagsrummet finns en praktisk sovalkov med med en öppning i vägg mot vardagsrum för ljusinsläpp. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2022, består av helkaklade vita väggar, grå klinker på golv, golvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt dusch. Söker ni kvalitéer som dessa ska du gå på visningen av denna lägenhet. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Pyrolavägen 19, 2 tr, Skärsätra, Lidingö kommun

Pyrolavägen 19, 2 tr

Lägenhet
Skärsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 895 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/3
4 226 kr/mån
49 936 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna topprenoverade fyra i natursköna Skärsätra. Kliv in genom den trygga säkerhetsdörren och möts av en stilren och modern lägenhet där det bara är att flytta in och trivas. Lägenheten erbjuder ett stilfullt kök med gott om förvaringsmöjligheter i skåp och goda arbetsytor på bänkskiva av sten, plats finns även för ett större matbord intill fönstret. Från både köket och hallen når ni det rymliga och ljusa vardagsrummet med plats för såväl soffa med tillhörande möblemang som för ett ytterligare matbord för den som önskar. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkong i ett insynsskyddat läge. Utöver detta får ni tre sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett stambytt duschrum samt en separat stambytt wc. Välkomna hit för att trivas! På Pyrolavägen 19 har du närhet till såväl natur som till centrum. På trevliga Skärsätra torg finns det ett flertal restauranger och även flera butiker. Bland annat finns den omtalade Lidingö Saluhall med ett stort utbud av fisk och kött. Närheten till naturen får man genom Långängens naturreservat och Kottlasjön . På Pyrolavägen har man Lidingöbanan precis nedanför Skärsätra torg som tar er till Ropsten på ca 10 minuter

  • Balkong
Prismastigen 2, 1 tr, Dalénum, Lidingö kommun

Prismastigen 2, 1 tr

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
7 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/7
5 400 kr/mån
87 151 kr/m²

Välkommen till en stor trea med fint och fritt läge mot intilliggande park. I denna lägenhet får ni två bra sovrum, ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök, gott om förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill den stora balkongen med utsikt mot vattnet. I Dalénum njuter man av närheten till vatten och natur. Här har ni gångavstånd till utmärkta kommunikationer både via land- och sjövägen. Bra utbud av butiker, restauranger, skolor och barnomsorg. Dalénum är definitivt ett område att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Karlavägen 31B, 4 tr, Hersby, Lidingö kommun

Karlavägen 31B, 4 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
4 796 kr/mån
57 899 kr/m²

Här ges möjlighet att förvärva denna välplanerade lägenhet belägen mitt i Hersbys villaidyll. Här möts ni av en lägenhet med ett härligt genomgående ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och extra takhöjd i form av snedtak ger en härlig rymd till rummet. Lägenheten inrymmer idag ett vitt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket inbjuder till socialt umgänge. Två välplanerade sovrum med plats för såväl säng som förvarings- eller skrivbordsmöbel, i båda sovrummen har ni inbyggda garderober till förvaring. Lägg därtill ett helkaklat badrum med golvvärme. Här får ni både en möblerbar balkong i söderläge samt en härligt uteplats med förmiddagssol vilket gör det lätt för er att trivas här! Populära Karlavägen är belägen i Hersby, ett idylliskt villaområde centralt på Lidingö med närhet till såväl grönområden som till Stockholms innerstad. Bekvämt gångavstånd till såväl Lidingöbanans station Baggeby som till Lidingö centrum.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Larsbergsvägen 41, Larsberg, Lidingö kommun

Larsbergsvägen 41

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 195 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/6
2 730 kr/mån
73 448 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och ljusa tvåa belägen precis intill vattnet. Lägenheten präglas av ljusa ytor tack vare ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I denna lägenhet får ni genomgående fina ytskikt, ett rymligt vardagsrum med en praktisk sovalkov som med enkelhet går att skärma av för avskildhet tack vara platsbyggda vikdörrar. Lägenheten erbjuder även ett väl tilltaget och fint kök som inbjuder till matlagning och med utrymme för matplats intill fönstret. Därutöver får ni en stor inglasad balkong i söderläge med utsikt över Stockholms inlopp och Värtan. Lägg därtill att ni direkt via hissen når föreningens garage. Här finns 160 st garageplatser som hyrs ut för 500 kr/månad. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Larsbergsvägen 41 ligger i ett naturskönt område samtidigt som det mesta finns inom bekvämt avstånd från fastigheten. Ypperliga kommunikationer med buss 203 som trafikerar Larsbergsvägen och med Lidingöbanan som nås på 5 minuters promenadavstånd. Från Larsbergsbryggan går även båten Sjövägen som tar er in mot stan.

  • Balkong
  • Hiss
Källängsvägen 72, Näset, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Källängsvägen 72

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 250 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
4 869 kr/mån
48 851 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade fyra med ett renoverat kök som inbjuder till matlagning. Här får ni en lägenhet med ett fint och genomgående ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten inrymmer ett stort och ljust vardagsrum med plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel samt tre väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen med utsikt mot lummig grönska. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober i sovrummen samt en klädkammare i hallen. Lägg därtill både ett större badrum samt en wc. På Källängsvägen 72 har du naturen precis in på knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget bjuder på bland annat restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 203 som tar dig till Lidingö Centrum eller Ropstens T-bana. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor.

  • Balkong
Svedjevägen 37, Rudboda, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Svedjevägen 37, Rudboda, Lidingö kommun, bild 2
Svedjevägen 37, Rudboda, Lidingö kommun, bild 3

Svedjevägen 37

Radhus
Rudboda, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
10 495 000 kr
147 + 38 m²
6 rum
331 m² tomt

Välkomna till detta hemtrevliga radhus om ca 185 kvm totalyta. Här bor du granne med skogen på en av Lidingös högsta punkter. Framsidan vetter mot en lugn återvändsgata och på baksidan kan du njuta av en insynsskyddad trädgård och utsikt mot Västra Rudboda. På framsidan finns ett garage samt en stor trädäckad uteplats. Läget kan knappast bli bättre med barnvänliga omgivningar, 10 minuters promenad till Elfviks stora naturskyddsområde och 25 minuters cykeltur till Kungsträdgården. Välplanerade ytor med ett stort vardagsrum och matrum som går att nyttja som sovrum, ett sovrum, helkaklat badrum och kök på entréplan. På nedre plan finns sällskapsrum, två sovrum, tvättstuga samt badrum och förvaring. Tomten är lättskött och inbjuder till lek och underbara grillkvällar. Här finns det möjlighet att njuta av solen både förmiddag och kväll på någon av de två uteplatserna, samt möjlighet till skugga en varm sommardag, för den som söker det. Läget i Björnbos radhusidyll är utmärkt med promenadavstånd till såväl natur och fotbollsplaner som ett urval av förskolor och grundskolor. Området beskrivs bäst som lugnt och naturnära. Det är nära till såväl bussar mot Ropsten som till Lidingö Centrum.

  • Premium
Källängsvägen 28, 5 tr, Näset, Lidingö kommun
  • Idag kl 16:00

Källängsvägen 28, 5 tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 5/9
6 690 kr/mån
46 725 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade fyra högt upp i huset i ett attraktivt läge med fri utsikt samt en stor balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt. Lägenheten inrymmer idag ett stort och socialt vardagsrum med plats för såväl soffmöbel som matbord för den som önskar. Charmigt kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Plats för matplats finns intill fönstret. Därutöver får ni tre väl tilltagna sovrum där det får plats dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler i samtliga. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 50, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Torsvikssvängen 50, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 495 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 685 kr/mån
69 071 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna unika och charmiga tvåa med sjöutsikt. En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och med en fantastisk utsikt mot brofästet. Lägenheten inrymmer idag ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar tack vare det härliga sydvästläget. Vidare har ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i inbyggda garderober. Ett renoverat kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och en köksö med förvaring och sittplats. Ni får även ett stambytt och helkaklat badrum samt flertalet garderober i hallen till förvaring. Lägg därtill att det är en populär och välskött förening med otroligt låga avgifter, vilket gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

  • Balkong
Herserudsvägen 2D, 3 tr, Herserud, Lidingö kommun

Herserudsvägen 2D, 3 tr

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
7 295 000 kr
106,7 m²
4 rum
vån 3/3
4 684 kr/mån
68 369 kr/m²

På eftertraktad adress med sjöutsikt från såväl balkong, master bedroom och vardagsrum finner ni denna fint renoverade fyra med öppen spis. Lägenheten har en genomgående planlösning med stora sociala ytor så ni kan underhålla era gäster eller bara inrymma den större familjen. I vardagsrummet får ni en solklar central punkt i lägenheten tack vare den öppna spisen och den stilrent platsbyggda hyllan med inbyggd belysning. Lägg därtill att ni får tre väl tilltagna sovrum, ett fint renoverat kök och två badrum så blir ni snabbt bekväma med tanken på att flytta in. På Herserudsvägen bor du bekvämt med närhet till allt såsom restauranger, matbutik, caféer och övrig service. Utmärkta kommunikationer finns i form av flertalet bussar ett stenkast från fastigheten. För den motionssugne finns förutom diverse gym, många fina motionsspår runt om på ön inom komfortabla avstånd. Till Ropsten tar det 2 minuter med bil, buss eller med Lidingöbanan.

  • Balkong
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Källängsvägen 67, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Källängsvägen 67

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 111 kr/mån
54 779 kr/m²

Välkomna till denna helrenoverade och mysiga tvåa, belägen i de populära pelarhusen med låg månadsavgift. Fint läge på entréplan med fri utsikt mot skogen från alla fönster samt från den franska balkongen. Trevlig lägenhet med en välplanerad planlösning och rejäla rum. Nyrenoverat kök med modern färgsättning som inbjuder till matlagning med gott om förvaring och arbetsytor. I köket finns dessutom plats för matbord intill fönstret. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel. I denna lägenhet får ni också gott om förvaring i hallen tack vare en två dubbelgarderober med skjutdörrar. Stort vardagsrum med fransk balkong belägen i ett härligt nordvästläge där ni kan njuta av kvällssolen. Även badrummet är renoverat och utrustat med dusch och golvvärme. Tvättstuga finns i föreningen samt källarförråd tillhör lägenheten. Brf Lodjuret 4 är en populär förening på Näset med grönska rakt utanför fönstret. Föreningen har flertalet garage och parkeringsplatser att hyra samt avgiftsfri parkering på gatan precis utanför. Föreningen har en uteplats med grillmöjligheter för medlemmarna att nyttja. Här får ni bo i en föreningen med en fantastiskt god ekonomi med noll kronor i skuldsättning. Näset är ett lugnt och centralt område på Lidingö med närhet till natur och grönområden med fina promenadstråk. I närområdet finns idrottsanläggning för den sportintresserade med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn. Goda kommunikationer utanför dörren som tar dig till Ropsten på ca 10 minuter, eller med bil till Stockholms innerstad på ca 15 min. På Näset finns skola och förskola i området. På Källängstorget finns matbutik och restaurang.

  • Premium
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Karins Allé 10

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
6 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/4
7 030 kr/mån
61 773 kr/m²

Äntligen en stor gavelfyra i populära Brf Silverräven! Längst in på lugn återvändsgata finner ni denna blivande pärla med fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet som är väl tilltaget inbjuder till sammankomster med släkt och vänner såväl som lugna stunder. Stora fönster mot skogsparti ger rikligt med ljusinsläpp utan att kompromissa med insynen. Välkomna våren på den rymliga balkongen om hela 9,5 kvm som vetter mot skogen. Lägg även till på pluslistan att det finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Tre bra sovrum placerade på optimalt vis för att inte störa varandra. Gemytligt kök som är fullt utrustat och har gott om skåp till förvaring. Plats finns för matbord till ett sällskap om 6-8 personer. Bostadens belägenhet i huset är 1 tr upp från entrén men då huset är byggt i souterräng upplevs det som våning 3. Stor hiss i huset gör vardagen enkel. På Karins Allé har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget bjuder på bland annat restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 203 som tar dig till Ropstens T-bana på 13 minuter. Med bil är ni i Ropsten på ca 5 minuter. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor. I närområdet finns två populära skolor; Källängens skola med klasser 4-9 samt Vittra skola med förskola och grundskola i klasser fsk-9.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolmårdsvägen 51, 3 tr, Killinge, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Kolmårdsvägen 51, 3 tr, Killinge, Lidingö kommun, bild 2
Kolmårdsvägen 51, 3 tr, Killinge, Lidingö kommun, bild 3

Kolmårdsvägen 51, 3 tr

Lägenhet
Killinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 595 000 kr
57,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 796 kr/mån
44 974 kr/m²

Välkommen till Killingehöjdens kanske finaste 2:a med en finish utöver det vanliga. Lägenheten, som är totalrenoverad, ligger högst upp i huset med västvänd balkong. Såväl kök som badrum är renoverade med smakfulla materialval som visar på öga för detaljer. Genomgående nya fina golv, släta målade väggar, sänkta tak med spotlights och många platsbyggda garderober. All el är omdragen i hela lägenheten och uppdaterad med Plejd som ger dig möjlighet att styra belysningen i telefonen. Lägenheten är belägen i omtyckta Brf Kolveden med stabil ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har dessutom investerat i ett gym och en bastu/relax för sina medlemmar att nyttja. Snabbt bredband (1000 mbit/s) finns att tillgå via fiberuttag i varje lägenhet. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutik som kommunikationer som tar er till Lidingö centrum och in till Stockholm city. På några minuters promenadavstånd nås Lidingöbanans station Käppala. Killingehöjden strax ovanför Killingeparken är mycket populärt och barnvänligt med gångavstånd till Långängens naturreservat. Där anordnas skidspår på vintern och löpspår finns året om. Vid Kottlasjön finns badplats på sommaren och på vintern finns möjlighet till skridskoåkning. Populära Käppalabadet, med klippor och sandstrand i fin liten vik, nås på promenadavstånd. I området ligger även Långängens gård, Breviksbadet, populära kvarterskrogen Quarti, Restaurang Bryggan och matvarubutik. Närhet till Gåshaga med båtförbindelse till Stockholm city eller till övriga skärgården. I Gåshaga finns gym, padelbanor och småbåtshamn.

  • Premium
  • Balkong
Lillåkersvägen 16, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Lillåkersvägen 16

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 795 000 kr
92,4 m²
4 rum
vån 3/5
6 442 kr/mån
41 071 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och ljusa fyra belägen i ett insynsskyddat läge. Hallen är hjärtat av lägenheten och härifrån når ni lägenhetens alla utrymmen. Lägenheten inrymmer idag ett modernt kök med gott om förvaring i skåp med gråa luckor och bänkskiva av sten. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen i ett fritt läge. Därutöver har ni tre väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett snyggt renoverat och stambytt badrum med golvvärme och kombimaskin samt en wc. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. För er som gillar att träna finns det flera olika gym i området t.ex. SATS och Nordic Wellness.

  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 8, Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 8

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 695 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 221 kr/mån
58 688 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på 80 välplanerade kvadratmetrar med stambytt badrum och balkong i söderläge. Bra kök med gott om skåp till förvaring samtidigt som plats för matbord finns till ett sällskap om 4 personer. Tre väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Vid vändplanen finns en upprustad lekpark med klätterställning, sandlåda, rutschkana, gungor, studsmattor, pingisbord, belyst bollplan, fruktträd och bärbuskar. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 8 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Balkong
Björnvägen 9, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
Björnvägen 9, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Björnvägen 9, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Björnvägen 9, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
3 350 kr/mån
72 391 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och välplanerade trea med ett härligt ljusinsläpp belägen på Björnvägen 9. Här bor ni i en av Lidingös mest välskötta föreningar, med god ekonomi och en stor trevlig trädgård för föreningarnas medlemmar att nyttja. Hörnlägenheten har en välkomnande hall och ett väl tilltaget vardagsrum med delvis öppen planlösning till det moderna köket, vilket inbjuder till sociala sammankomster och umgänge. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen i söderläge där ni kan njuta av solen från morgon till eftermiddag. Under höst- och vintermånaderna kan ni varva ner framför den mysiga öppna spisen i vardagsrummet. Det moderna köket inbjuder till matlagning och plats finns här för matbord intill fönster. Stambytt badrum från 2013 med helkaklade väggar och klinkergolv. Därutöver har ni två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang och plats till förvaring. Ett vinds- och ett källarförråd tillhör lägenheten. I ett lugnt och centralt läge i en välskött förening med närhet till såväl kommunikation, service och natur är det lätt att trivas. Björnvägen ligger i populära kvarter med närhet till det mesta. Fastigheten är högt belägen, omgiven av en naturskön park- och trädgårdsmiljö. Här finns plats för både avkoppling och umgänge. Gångavstånd till bland annat matbutiker och Lidingö centrum, där all form av service finns. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs vattnet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 19