Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gavelvägen 3, 1 tr, Bergsätra, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Gavelvägen 3, 1 tr, Bergsätra, Lidingö kommun, bild 2
Gavelvägen 3, 1 tr, Bergsätra, Lidingö kommun, bild 3

Gavelvägen 3, 1 tr

Lägenhet
Bergsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 300 kr/mån
50 763 kr/m²

Välkommen till en fin 2:a i populära Bersätra. Modernt renoverat kök, stambytt badrum och nymålade ytskikt. Vardagsrummet vetter åt lummigt skogsparti i sydost. Det har tidigare funnits bygglov för byggnation av balkong från vardagsrummet och ny ägare har möjlighet att ansöka om förnyat bygglov. Lägenhetens planlösningen är genomgående vilket bidrar till ett fint ljus från morgon till kväll. Köket har plats för matbord till fyra personer och badrummet är stambytt och helkaklat. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och för skrivbord. Läget kan knappast bli bättre. I Bergsätra, kvarteret ovanför Dalénum råder lugnet och grönskan med föreningens egna parkmark som en grön oas och med närhet till Bergsätras charmiga villaområde. Utöver detta ges närhet till fin natur, badplats vid fantastiska Kottlasjön som även erbjuder löpspår, utegym och grillklippor. Samtidigt finns närhet till all tänkbar service och kommunikationer, framförallt Lidingöbanan som tar er till Ropsten på ca 15 minuter, men också till Skärsätra torg med populära Lidingö Saluhall, Pizzeria och Krua Thai. I området finns förskola och Skärsätra skola (F-5).

 • Premium
Frisksportarvägen 6, 1 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 12:30
Frisksportarvägen 6, 1 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Frisksportarvägen 6, 1 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Frisksportarvägen 6, 1 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 856 kr/mån
64 452 kr/m²

Välkommen till en ljus gaveltrea med inglasad balkong i bästa söderläge. Lägenheten bjuder på stora fönster i tre väderstreck, ett renoverat kök med matplats invid fönster för ca sex personer, ett vardagsrum i gavelläge med plats för matsalsmöbel, två stycken bra planerade sovrum och ett helkaklat badrum. Genomgående ljust målade väggar, ljusa laminatgolv och ekparkett i vardagsrum. Gott om plats till förvaring i form av en stor klädkammare. Lägenheten är dessutom möjlig att enkelt göra om till en fyra (se den alternativa planritningen). På Sticklingehöjden får du ett boende med guldläge och naturen inpå knuten med härliga promenadstråk. För den golfintresserade är det bara ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb. Bra kommunikationer i form av buss 205 som tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 som tar dig direkt till Ropsten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Agavägen 12, 4 tr, Larsberg, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 11:45
Agavägen 12, 4 tr, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Agavägen 12, 4 tr, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Agavägen 12, 4 tr

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 450 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/6
2 569 kr/mån
58 333 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad och välplanerad lägenhet med genomgående trägolv och vitmålade väggar. Stora fönsterpartier i kombination med att lägenheten ligger högt upp i huset ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring i form av en klädkammare, stort vardagsrum som ligger i öppen social planlösning mot Vedumköket med diskmaskin, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett modernt badrum med tvättmaskin/torktumlare. Larsberg är ett område på Lidingö som gränsar till vattnet och här finns trevliga promenadstråk längs med klipporna från Dalénum förbi Larsberg och bort till Lidingöbron. Sommartid fylls klipporna av människor som njuter av solen under en trevlig picknick. I direkt anslutning från bostaden nås såväl Lidingöbanan som bussar och välsorterade mataffärer samt övrig service i form av gym, restauranger, apotek, bank och frisör. Närmaste mataffär är ICA Kvantum, mitt emot fastigheten. Även Willys finns i närområdet. Ypperliga kommunikationerna med både bussar samt Lidingöbanan från station Larsberg till Ropsten, där byte till tunnelbana finns. Med bil tar det ett par minuter till Ropsten och cirka 10 minuter till centrala Stockholm.

 • Premium
 • Hiss
Mittvägen 1E, Bergsätra, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Mittvägen 1E, Bergsätra, Lidingö kommun, bild 2
Mittvägen 1E, Bergsätra, Lidingö kommun, bild 3

Mittvägen 1E

Lägenhet
Bergsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 150 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/5
3 137 kr/mån
59 722 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta pärla i populära Brf Röda Ugglan. Här bor ni högt upp i en fin och välbevarad fastighet anno 1914 där man på bästa vis har blandat det moderna med det gamla. Bevarade originaldetaljer såsom högt till tak och djupa fönsternischer gör detta till ett drömboende. Vintertid får ni havsutsikt över Stockholms inlopp vilket bidrar till en härlig känsla. Köket är rymligt med gott om skåp till förvaring och fullt utrustat. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar i vitt och ett ljust klinkergolv samt är förberett för tvättmaskin. Utöver detta består lägenheten av genomgående parkettgolv av ek, ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp tack vare spröjsade fönster i två väderstreck. Här erbjuds en charmig lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden vilket gör det enkelt att bara flytta in och trivas. Läget kan knappast bli bättre. I Bergsätra, kvarteret ovanför Dalénum, råder lugnet och grönskan med föreningens egen parkmark som en grön oas och med närhet till Bergsätras charmiga villaområde. Utöver detta ges närhet till fantastiska Kottlasjön som erbjuder löpspår, utegym, badplats och grillklippor. Samtidigt finns närhet till all tänkbar service och kommunikationer, framförallt Lidingöbanan som tar er till Ropsten på ca 15 minuter, men också till Skärsätra torg med populära Lidingö Saluhall, Maestro Waffles, Pizzeria och Krua Thai. I området finns förskola och Skärsätra skola (F-5). Området är barnvänligt med närhet till flertalet förskolor och Skärsätra skola (F-6) ligger en kort promenad från huset. Högsätra skola och Käppala skola har klasser från F-9. För den motionssugne ligger Långängens naturreservat i angränsande som utöver motionsspår erbjuder bad- och skridskoåkning på Kottlasjön.

 • Premium
 • Hiss
Korsfararvägen 56, Gångsätra, Lidingö kommun
 • Imorgon kl 17:00
Korsfararvägen 56, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 2
Korsfararvägen 56, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 3

Korsfararvägen 56

Radhus
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
10 750 000 kr
111 m²
5 rum
552 m² tomt

Unik chans till ett av områdets finaste gavelhus med en tomt om hela 552 kvm! Längst in på lugn återvändsgata finner ni denna pärla med fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet som är väl tilltaget inbjuder till sammankomster med släkt och vänner såväl som lugna stunder vid den öppna spisen. Stora fönster mot tomtsidan ger rikligt med ljusinsläpp utan att kompromissa med insynen. Välkomna sommaren på den rymliga uteplatsen och tomten som vetter mot rakt söderläge. Lägg även till på pluslistan att det finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Två till tre bra sovrum på det övre planet samt en inredd vind med fönster. Utöver det är även förrådet inrett som kontor/gästrum! Parkering erbjuds på uppfarten för en bil. Läget i Gångsätras radhusidyll är utmärkt med korta promenadavstånd till såväl ridhus som fotbollsplaner och ett urval av förskolor, grundskolor och gymnasium. Till Lidingö centrum tar ni er på endast 5 min med buss 201 från hållplats Hantverkshuset. Fortsätter ni färden mot Ropsten tar det ca 10 minuter och på mindre än 30 minuter befinner ni er på Östermalmstorg. I Lidingö centrum finns allt man kan tänkas behöva. Här finns välsorterad matbutik, delikatessbutiker, klädesbutiker, leksaksaffär, frisör, apotek, systembolag och en egen biograf. Utöver detta finns flertalet restauranger. Planera även för ett besök på Lidingö museum för att lära mer om Lidingös historia.

 • Premium
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 2
Terrängvägen 5, 2 tr, Sticklinge, Lidingö kommun, bild 3

Terrängvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
64,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 261 kr/mån
61 842 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade samt renoverade trea med ett av Sticklingehöjdens absolut bästa lägen. Högt upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Välplanerade ytor samt en stor balkong i bästa söderläge som ger sol hela dagen är ytterligare ett plus att lägga till listan som gör detta till ett drömboende. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot det renoverade köket. Master bedroom är väl tilltaget och ger plats till såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang och garderobsvägg om så önskas. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det renoverade badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. I köket ligger en ljus klinker som golv och i övriga rum ligger en fin parkett av ek. Ytskikten är genomgående ljusa. Gott om plats finns för förvaring i walk-in-closet som nås via hallen samt i vindsförrådet om ca 6 kvm. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr. Här får ni ett boende i ett högt läge helt utan insyn och fin utsikt över trädtopparna. Ett ytterligare plus att addera till listan är att föreningen har en väldigt bra ekonomi med en stark kassa och en låg belåningsgrad. Detta har resulterat i flertalet avgiftssänkningar genom åren. Ni är dessutom garanterade en parkeringsplats utanför porten för endast 350 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 39

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån -1/3
5 010 kr/mån
44 361 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Välkommen till en unik lägenhetslösning där ni förvärvar 66,5 kvm fördelat på två lägenheter, 38,5 kvm samt 28 kvm. Detta ger möjlighet att utnyttja det som två separata lägenheter eller för den som önskar går det även att öppna upp mellan lägenheterna vilket då ger er en stor och rymlig tvåa. Båda lägenheterna är nyligen renoverade förutom badrummen som är ifrån stambytet 2004. Den större av de två lägenheterna är stilfullt renoverad med nytt kök från 2023 belägen i en social och delvis öppen planlösning mot allrummet. Allrummet ger plats för såväl säng, soffmöbel samt förvaringsmöbel. Från allrummet når ni också den möblerbara balkongen fri från insyn och med utsikt mot lummig grönska. Stort och rymligt badrum med dusch. Den andra lägenheten inrymmer idag ett pentry, ett rymligt allrum med plats för såväl säng, soffa samt tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i garderober. Även detta badrum är stort och helkaklat med badkar. På Bodalsvägen 39 har ni mycket nära till kommunikationer i form av Lidingöbanan och bussar som tar er till Ropsten och Lidingö centrum. Matvarubutiker, restauranger, småbutiker och gym finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

 • Premium
 • Balkong
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 70A, 3 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 524 kr/mån
55 900 kr/m²

Välkomna till denna unika, ljusa och välplanerade etagelägenhet belägen i ett centralt läge på Lidingö. Lägenheter erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, högt till tak med hela 5 meter upp till nock samt två balkonger belägna i ett härligt söderläge. Lägenheten är i toppskick med genomgående ljusa materialval i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Kliv in genom dörren och möts av en hall med avhängning på hatthylla direkt till vänster. Från hallen når ni det rymliga och helkaklade badrummet med dusch och golvvärme. Lägenhetens entréplan inrymmer därutöver ett välutrustat och modernt kök med gott om plats till förvaring i skåp med vita luckor och plats finns också för ett matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter finner ni i såväl en garderob som i en klädkammare. Från sovrummet nås en av lägenhetens balkonger belägen mot lummig grönska. På övre plan finner ni vardagsrummet med plats för soffa med tillhörande möblemang samt en kontor/skrivbordshörna för den som önskar. Ytterligare förvaringsmöjligheter får ni i en klädkammare. Från vardagsrummet når ni lägenhetens andra balkongen som också vetter mot lummig grönska. Välkomna hit för att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Larsbergsvägen 55, EP, Larsberg, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 13:15
Larsbergsvägen 55, EP, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 55, EP, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 55, EP

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
1 495 000 kr
29 m²
1 rum
1 803 kr/mån
51 552 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta etta med praktisk sovalkov. Allrummet är stort och ger plats åt såväl vardagsrumsmöblemang som matbord. Badrummet är helkaklat i vitt med en bård på väggarna och på golvet ligger en ljus klinker. Arbetsköket har gott om skåp till förvaring. I hallen finns en hel garderobsväg till förvaring. Direkt via hissen nås föreningens garage. Här finns 160 st garageplatser som hyrs ut för 500 kr/månad. Framför huset finns en gästparkering. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Larsbergsvägen 55 ligger i ett naturskönt område samtidigt som det mesta finns inom bekvämt avstånd från fastigheten. Ypperliga kommunikationer med buss 203 (direktbuss till Ropsten) som trafikerar Larsbergsvägen och med Lidingöbanan som nås på 5 minuters promenadavstånd. Från Larsbergsbryggan går även båten Sjövägen som tar er in mot stan.

 • Premium
 • Hiss
Lillåkersvägen 16, 3 tr, Gångsätra, Lidingö kommun

Lillåkersvägen 16, 3 tr

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 695 000 kr
92,4 m²
4 rum
vån 3/5
7 087 kr/mån
39 989 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och ljusa fyra belägen i ett insynsskyddat läge. Hallen är hjärtat av lägenheten och härifrån når ni lägenhetens alla utrymmen. Lägenheten inrymmer idag ett modernt kök med gott om förvaring i skåp med gråa luckor och bänkskiva av sten. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen i ett fritt läge. Därutöver har ni tre väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett snyggt renoverat och stambytt badrum med golvvärme och kombimaskin samt en wc. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. För er som gillar att träna finns det flera olika gym i området t.ex. SATS och Nordic Wellness.

 • Balkong
 • Hiss
Frisksportarvägen 4, 3 tr, Sticklinge, Lidingö kommun

Frisksportarvägen 4, 3 tr

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
6 295 000 kr
101,7 m²
5 rum
vån 3/3
6 139 kr/mån
61 898 kr/m²

Välkomna till en välplanerad hörnlägenhet högst upp i huset med en stor balkong i söderläge helt utan insyn. Här får ni fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt flöde av ljus i lägenheten. Vardagsrummet är stort och inrymmer även matsalsmöbel om så önskas, köket är väl tilltaget med plats för matbord för ett sällskap om ca 6 personer invid fönster, sovrummen är alla i bra storlek och förvaringsmöjligheterna är goda tack vare flertalet garderober samt klädkammare. Här får ni även två stycken badrum som båda är utrustade med dusch men plats finns för badkar i det stora badrummet. Lägenheten är omgjord från en fyra till en femma där det stora sovrummet är avdelat till två mindre rum som passar perfekt som barnrum. För er som hellre vill ha en fyra så går den med enkelhet att återställa till originalplanlösningen. Utanför porten finns möjlighet att hyra p-plats för 200 kr/månad. På vackra Sticklingehöjden får du ett boende med naturen inpå knuten med härliga promenadstråk och vackra utflyktsmål. Här finns både skola (åk F-6) och flera förskolor. För den golfintresserade är det endast ett par hundra meter till Lidingö Golfklubb med bl.a. restaurang och driving range. Smidiga kommunikationer med buss 205 tar dig till Ropsten via centrum och buss 225 tar dig direkt till Ropsten. Med bil når du Ropsten och T-bana på endast 7 minuter. SL trafikerar nu även Ropsten med båtlinje till Nybroviken.

 • Balkong
 • Hiss
Tallbergsvägen 18, Killinge, Lidingö kommun

Tallbergsvägen 18

Radhus
Killinge, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
9 295 000 kr
119 + 29 m²
5 rum
410 m² tomt

Har ni också sökt efter ett stilfullt renoverat radhus med stora ytor utvändigt? Då får ni inte missa chansen att köpa Tallbergsvägen 18. Här får ni ett nyrenoverat hus där det bara är att flytta rakt in och trivas. Invändigt har huset genomgått en totalrenovering med ett helt nytt kök med gott om arbetsytor i marmor. I köket finns det dessutom utrymme för en matplats intill fönster i vinkel. Båda badrummen har också renoverats med lyxig marmor som såväl kakel och klinker. Lägg därtill att man har lagt in en fiskbensparkett i hela huset och målat om hela insidan. Förutom alla invändiga renoveringar har man dessutom valt att måla om huset utvändigt och låta bygga en stor träbelagd terrass som gör att ni får plats med matplats, loungemöbler och solstolar på terrassen för de fina vår-, sommar och höstdagarna. Från terrassen når ni tomten i övrigt som ger utrymme för lek. Förutom allt detta finns ett stort vindsutrymme för förvaring, ett garage samt en uppfart med plats för bil. Huset ligger i ett populärt område omgivet av både fin natur och vatten. På några minuters promenadavstånd nås Långängens naturreservat med Breviksbadet och Kottlasjön. Likaså finns direkt närhet till Käppala skola och lekplatser. Välkomna på visning!

Södra Kungsvägen 70A, 2 tr, Hersby, Lidingö kommun

Södra Kungsvägen 70A, 2 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/3
4 000 kr/mån
62 674 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet belägen i ett centralt läge på Lidingö. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp med genomgående ljusa materialval i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Kliv in genom dörren och möts av en hall med avhängning på hatthylla direkt till höger. Från hallen når ni vardagsrummet som erbjuder plats för soffa och tillhörande möblemang. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot det välutrustade och moderna köket med gott om förvaring i skåp med vita luckor, här finns även plats för matbord. Vidare får ni ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter finner ni i en rymlig klädkammare. Lägg därtill ett stort och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Välkomna hit för att trivas!

 • Hiss
Bodalsvägen 2, Baggeby, Lidingö kommun

Bodalsvägen 2

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 800 000 kr
33,7 m²
1 rum
3 121 kr/mån
83 086 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta etta med fint läge. Lägenheten är fräsch och är utrustad med allt du kan tänkas behöva i form av kök, duschrum, och ett rymligt allrum. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med en parkett. Denna bostad gör sig perfekt som första boende. Omtyckt förening som godkänner andrahandsuthyrning och juridisk person. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Bodalsvägen 2 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

 • Plus
Korsfararvägen 17, null, Lidingö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korsfararvägen 17

Radhus
Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
8 700 000 kr
111 m²
5 rum
204 m² tomt

* NYTT LÄGRE PRIS SOM ACCEPTERAS AV SÄLJAREN! * Välkomna till ett hemtrevligt och välskött radhus på populära Korsfararvägen. Här är det mesta gjort med tak, fönster, fasad och inredd vind. Invändigt finner ni ett modernt kök i social planlösning mot vardagsrummet, fräsch tvättstuga smart placerad i entrén och tre bra sovrum på ovanplanet. Den inredda vinden ger gott om plats för sängplats, arbetsplats eller lekrum om så önskas. Husets läge i området bjuder på en hög placering vilket ger en härlig fri utsikt mot skogsparti och över Korsfararvägen. Goda förvaringsmöjligheter i förråd på framsidan och parkering erbjuds i carport samt på uppfarten. Läget i Gångsätras radhusidyll är utmärkt med korta promenadavstånd till såväl ridhus som fotbollsplaner och ett urval av förskolor, grundskolor och gymnasium. Till Lidingö centrum tar ni er på endast 5 min med buss 201 från hållplats Hantverkshuset. I Lidingö centrum finns allt man kan tänkas behöva. Här finns välsorterad matbutik, delikatessbutiker, klädesbutiker, leksaksaffär, frisör, apotek, systembolag och en egen biograf. Utöver detta finns flertalet restauranger. Planera även för ett besök på Lidingö museum för att lära mer om Lidingös historia.

 • Plus
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 2
Högsätravägen 9 A, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 3

Högsätravägen 9 A

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
1 895 000 kr
35,1 m²
1.5 rum
3 195 kr/mån
53 989 kr/m²

I centralt och lugnt läge finner ni denna fräscha lägenhet på Högsätravägen 9A! Här får ni en egen uteplats i soligt söderläge samt en egen ingång med säkerhetsdörr. Köket renoverades 2016 och är utrustat med bl.a. smart kombinerad lösning för diskmaskin, ugn och glaskeramikhäll. Ytskikten är målade i en ljus kulör och golven består av ett ljust snyggt trägolv som ligger flytande genom hela lägenheten utan trösklar. Vardagsrummet är lättmöblerat och inrymmer plats för såväl soffmöblemang som för matplats. Intill vardagsrummet finns en praktisk sovalkov med med en öppning i vägg mot vardagsrum för ljusinsläpp. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2022, består av helkaklade vita väggar, grå klinker på golv, golvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt dusch. Söker ni kvalitéer som dessa ska du gå på visningen av denna lägenhet. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Bodalsvägen 3, Bodal, Lidingö kommun

Bodalsvägen 3

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 195 000 kr
26 m²
1 rum
1 115 kr/mån
84 423 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna fina lägenhet belägen i populära kvarter. Här bor du i en smart planerad lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden. Läckert inredd med ett elegant renoverat kök från Marbodal där moderna materialval gör matlagningen till en fröjd. Genomgående fina parkettgolv, ljusa väggar, stambytt badrum med plats för badkar samt en stor uteplats där ni kan njuta av många soltimmar. Lägger ni dessutom till att föreningen är välskött med de stora renoveringarna bakom sig så som; stambyte, fasader, fönster, tak och balkonger så blir ni säkert snabbt bekväma med tanken att detta kan bli er nästa adress. Ypperliga kommunikationer med buss 203 och 221 som trafikerar Bodalsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Baggeby. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 10 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum, Willy's och mataffären vid Baggeby torg. Vid Baggeby torg finns restaurang/pizzeria, tobak och småbutiker. Fina promenad- och joggingstråk finns längs med vattnet. För den som föredrar motionsslingor finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Gymmet Fitness24seven finns även i Baggeby.

 • Uteplats
Källängsvägen 28, 5 tr, Näset, Lidingö kommun
 • Imorgon

Källängsvägen 28, 5 tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 5/9
6 690 kr/mån
46 725 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Välkomna till denna välplanerade fyra högt upp i huset i ett attraktivt läge med fri utsikt samt en stor balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt. Lägenheten inrymmer idag ett stort och socialt vardagsrum med plats för såväl soffmöbel som matbord för den som önskar. Charmigt kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Plats för matplats finns intill fönstret. Därutöver får ni tre väl tilltagna sovrum där det får plats dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler i samtliga. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torsvikssvängen 50, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 50, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 395 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 685 kr/mån
67 095 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Nu ges möjlighet att förvärva denna unika och charmiga tvåa med sjöutsikt. En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och med en fantastisk utsikt mot brofästet. Lägenheten inrymmer idag ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar tack vare det härliga sydvästläget. Vidare har ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i inbyggda garderober. Ett renoverat kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och en köksö med förvaring och sittplats. Ni får även ett stambytt och helkaklat badrum samt flertalet garderober i hallen till förvaring. Lägg därtill att det är en populär och välskött förening med otroligt låga avgifter, vilket gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

 • Balkong
Kostervägen 8, Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 8

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 221 kr/mån
56 188 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på 80 välplanerade kvadratmetrar med stambytt badrum och balkong i söderläge. Bra kök med gott om skåp till förvaring samtidigt som plats för matbord finns till ett sällskap om 4 personer. Tre väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Vid vändplanen finns en upprustad lekpark med klätterställning, sandlåda, rutschkana, gungor, studsmattor, pingisbord, belyst bollplan, fruktträd och bärbuskar. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 8 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

 • Balkong

Visar alla 20