Mäklare Oscar Eriksson

Oscar Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prismastigen 3, bv, Dalénum, Lidingö kommun
Prismastigen 3, bv, Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Prismastigen 3, bv, Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Prismastigen 3, bv

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/6
3 169 kr/mån
81 531 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna fina tvåa med en stor uteplats i soligt österläge med sjöutsikt. Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägg därtill gott om förvaring i flertalet garderober i hallen samt i klädkammare i sovrummet och ni blir snabbt bekväma med tanken på att detta kan bli ert nästa boende. I Dalénum kan man njuta av närheten till vatten och natur. Här har ni gångavstånd till utmärkta kommunikationer både till land och sjöss samt bra utbud av butiker, restauranger, skolor och barnomsorg. Dalénum är definitivt ett område att trivas i.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sibyllegatan 14A, Stockholm - Östermalm, Stockholms kommun

Sibyllegatan 14A

Lägenhet
Stockholm - Östermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
14 900 000 kr
209 m²
6 667 kr/mån
71 292 kr/m²

På Sibyllegatan 14 har du nu möjligheten att förvandla två separata lägenheter till en extraordinär enhet, som omfattar hela 209 kvadratmeter totalyta fördelat på 60 kvm BOA och 149 kvm BIA. Detta objekt öppnar upp för en rad spännande möjligheter, och det är din chans att skapa en bostad utöver det vanliga. Den övre lägenheten, omfattande 60 kvadratmeter, vetter mot en lugn innergård och disponeras idag som en mysig tvåa. Den nedre lägenheten, som är hela 149 kvadratmeter, har tidigare använts som lager och får inte nyttjas för boendeändamål om de inte byggs samman. Med styrelsens och en stämmas godkännande har du nu möjligheten att skapa en unik boendemiljö. Genom att bygga en trappa som förenar de två enheterna kan du skapa en rymlig bostad med öppna sociala ytor, ett eget musikstudio, en konstnärsateljé – möjligheterna är oändliga. Dessutom har du möjligheten att skapa din egen groventré och en cykelparkering med direkt åtkomst till gatan, vilket ger dig en bekväm och unik boendemiljö. Detta unika objekt är en del av en stabil förening som redan har genomfört de större renoveringarna. Du kan vara trygg med att bo i denna historiska fastighet. Beläget i Stockholms innerstad, har du allt du behöver inom räckhåll. Nära till butiker, restauranger, kulturella sevärdheter och bra kommunikationer. Detta är det perfekta hemmet för dig som älskar stadslivet. Missade du någonsin drömmen om att skapa det ultimata boendet i Stockholms innerstad? Nu är din chans! Välkomna på visning och låt fantasin flöda i detta fantastiska sekelskifteshus. Kontakta mig för mer information och boka din visning redan idag.

Östhammarsgatan 69, Gärdet, Stockholms kommun

Östhammarsgatan 69

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 317 kr/mån
80 886 kr/m²

På Östhammarsgatan 69 finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa. Lägenheten har en modern och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Här får ni dessutom ett stort fönsterparti i vardagsrummet som ger rikligt med ljus till lägenheten. Lägg därtill att hela lägenheten har genomgående trägolv, fina ytskikt, ett helkaklat badrum samt ett bra sovrum och ni blir snabbt bekväma med att detta kan bli ert nästa boende! Brf London 1 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Östhamamrsgatan 69 finns det mesta inom bekvämligt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1, 72 och 76 och ICA i närheten eller T-banestation Gärdet inom 10 minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten och Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

Visar alla 3