Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sezen Demirag

Sezen Demirag

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 39, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 39

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån -1/3
5 010 kr/mån
44 361 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhetslösning där ni förvärvar 66,5 kvm fördelat på två lägenheter, 38,5 kvm samt 28 kvm. Detta ger möjlighet att utnyttja det som två separata lägenheter eller för den som önskar går det även att öppna upp mellan lägenheterna vilket då ger er en stor och rymlig tvåa. Båda lägenheterna är nyligen renoverade förutom badrummen som är ifrån stambytet 2004. Den större av de två lägenheterna är stilfullt renoverad med nytt kök från 2023 belägen i en social och delvis öppen planlösning mot allrummet. Allrummet ger plats för såväl säng, soffmöbel samt förvaringsmöbel. Från allrummet når ni också den möblerbara balkongen fri från insyn och med utsikt mot lummig grönska. Stort och rymligt badrum med dusch. Den andra lägenheten inrymmer idag ett pentry, ett rymligt allrum med plats för såväl säng, soffa samt tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i garderober. Även detta badrum är stort och helkaklat med badkar. På Bodalsvägen 39 har ni mycket nära till kommunikationer i form av Lidingöbanan och bussar som tar er till Ropsten och Lidingö centrum. Matvarubutiker, restauranger, småbutiker och gym finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

 • Premium
 • Balkong
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun
 • Imorgon
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 70A, 3 tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 70A, 3 tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 524 kr/mån
59 900 kr/m²

Välkomna till denna unika, ljusa och välplanerade etagelägenhet belägen i ett centralt läge på Lidingö. Lägenheter erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, högt till tak med hela 5 meter upp till nock samt två balkonger belägna i ett härligt söderläge. Lägenheten är i toppskick med genomgående ljusa materialval i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Kliv in genom dörren och möts av en hall med avhängning på hatthylla direkt till vänster. Från hallen når ni det rymliga och helkaklade badrummet med dusch och golvvärme. Lägenhetens entréplan inrymmer därutöver ett välutrustat och modernt kök med gott om plats till förvaring i skåp med vita luckor och plats finns också för ett matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter finner ni i såväl en garderob som i en klädkammare. Från sovrummet nås en av lägenhetens balkonger belägen mot lummig grönska. På övre plan finner ni vardagsrummet med plats för soffa med tillhörande möblemang samt en kontor/skrivbordshörna för den som önskar. Ytterligare förvaringsmöjligheter får ni i en klädkammare. Från vardagsrummet når ni lägenhetens andra balkongen som också vetter mot lummig grönska. Välkomna hit för att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lillåkersvägen 16, 3 tr, Gångsätra, Lidingö kommun

Lillåkersvägen 16, 3 tr

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 795 000 kr
92,4 m²
4 rum
vån 3/5
7 087 kr/mån
41 071 kr/m²

Välkomna till denna renoverade och ljusa fyra belägen i ett insynsskyddat läge. Hallen är hjärtat av lägenheten och härifrån når ni lägenhetens alla utrymmen. Lägenheten inrymmer idag ett modernt kök med gott om förvaring i skåp med gråa luckor och bänkskiva av sten. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen i ett fritt läge. Därutöver har ni tre väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägg därtill ett snyggt renoverat och stambytt badrum med golvvärme och kombimaskin samt en wc. Läget beskrivs bäst som bekvämt och naturnära. En kort promenad tar dig både till fina promenadstråk längs med vattnet vid Dalénum och vid Kottlasjön, samtidigt som kommunikationer i form av bussar och Lidingöbanan finns i direkt närhet till bostaden. Två stycken stora mataffärer finns i området. För er som gillar att träna finns det flera olika gym i området t.ex. SATS och Nordic Wellness.

 • Balkong
 • Hiss
Bodalsvägen 3, Bodal, Lidingö kommun

Bodalsvägen 3

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
2 195 000 kr
26 m²
1 rum
1 115 kr/mån
84 423 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna fina lägenhet belägen i populära kvarter. Här bor du i en smart planerad lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden. Läckert inredd med ett elegant renoverat kök från Marbodal där moderna materialval gör matlagningen till en fröjd. Genomgående fina parkettgolv, ljusa väggar, stambytt badrum med plats för badkar samt en stor uteplats där ni kan njuta av många soltimmar. Lägger ni dessutom till att föreningen är välskött med de stora renoveringarna bakom sig så som; stambyte, fasader, fönster, tak och balkonger så blir ni säkert snabbt bekväma med tanken att detta kan bli er nästa adress. Ypperliga kommunikationer med buss 203 och 221 som trafikerar Bodalsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Baggeby. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 10 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum, Willy's och mataffären vid Baggeby torg. Vid Baggeby torg finns restaurang/pizzeria, tobak och småbutiker. Fina promenad- och joggingstråk finns längs med vattnet. För den som föredrar motionsslingor finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Gymmet Fitness24seven finns även i Baggeby.

 • Uteplats
Källängsvägen 28, 5 tr, Näset, Lidingö kommun

Källängsvägen 28, 5 tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 995 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 5/9
6 690 kr/mån
46 725 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING. Välkomna till denna välplanerade fyra högt upp i huset i ett attraktivt läge med fri utsikt samt en stor balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt. Lägenheten inrymmer idag ett stort och socialt vardagsrum med plats för såväl soffmöbel som matbord för den som önskar. Charmigt kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Plats för matplats finns intill fönstret. Därutöver får ni tre väl tilltagna sovrum där det får plats dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler i samtliga. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torsvikssvängen 50, 2 tr, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 50, 2 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
3 395 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 685 kr/mån
67 095 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning. Nu ges möjlighet att förvärva denna unika och charmiga tvåa med sjöutsikt. En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och med en fantastisk utsikt mot brofästet. Lägenheten inrymmer idag ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Här finns plats för såväl soffmöbel som matsalsmöbel och ni får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot vattnet. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta många soltimmar tack vare det härliga sydvästläget. Vidare har ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring finner ni i inbyggda garderober. Ett renoverat kök som inbjuder till matlagning med goda förvaringsmöjligheter och en köksö med förvaring och sittplats. Ni får även ett stambytt och helkaklat badrum samt flertalet garderober i hallen till förvaring. Lägg därtill att det är en populär och välskött förening med otroligt låga avgifter, vilket gör det lätt att trivas här. På Torsvikssvängen bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av flertalet bussar på kort promenadavstånd från fastigheten. Ett naturvänligt område med mycket grönska och med en stor och vacker park. För den motionssugne finns närhet till skog och sköna promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns caféer, restauranger och inom bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö Centrum där ni hittar ett generöst utbud av service och shopping.

 • Balkong

Visar alla 6