Mäklare Felicia Ahlberg

Felicia Ahlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Floragatan 25B, null, Lidköpings kommun
 • Tis 13 jun kl 16:00

Floragatan 25B

Lägenhet
Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

545 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 973 kr/mån

9 820 kr/m²

Välkommen till Floragatan 25B! Hör möts du av en trevlig tvårumslägenhet med bekvämt läge på första våning. Bostadens 55,5 kvadratmeter fördelas på hall med förvaringsmöjligheter, sovrum samt badrum med kaklade väggar och duschhörna. Kök och vardagsrum erbjuder öppen planlösning och ger ett utrymme som passar perfekt för umgänge. Härlig balkong i västerläge! I området bor du med närhet till matbutik, förskola/skola samt apotek och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Klövervägen 1B, null, Götene kommun
 • Budgivning pågår

Klövervägen 1B

Radhus
Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

425 000 kr

85,7 m²

3 rum

4 390 kr/mån

4 959 kr/m²

Välkommen till Klövervägen 1B! Nu finns möjligheten att förvärva ett trevlig parhus i bostadsrättsform om 85,7 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är lättskött, erbjuder genomtänkt planlösning och har ett härligt läge med uteplatser och trädgård. Köket är ljust och praktiskt med matplats och badrummet erbjuder badkar. Här finns dessutom hall, separat tvättstuga/groventré, två sovrum samt ett trevligt vardagsrum. Bilen parkerar du smidigt i bostadens garage!

 • Uteplats
Kållandsö Odensvik 57, null, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kållandsö Odensvik 57

Fritidshus
Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

3 095 000 kr

70 m²

4 rum

1 372 m² tomt

Välkommen till Kållandsö Odensvik 57! Redan när du svänger in på den lilla vägen som leder dig fram till fastigheten känner du hur lugnet infinner sig och du börjar slappna av. Här är ditt alldeles egna paradis på jorden, en oas av idyllisk miljö med vackra landskap, härlig grönska och svalkande sjöbris. På fastigheten finns både storstuga, friggebod/gäststuga samt garage, allt för att din vistelse ska bli så trivsam som möjligt. Storstugan är välplanerad och erbjuder ett tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger en trevlig och social umgängesyta samt ett praktiskt och fullutrustat kök med ordentlig matplats. Här finns även tre sovrum i varierande storlek samt helkaklat och fräscht badrum med duschhörna. Friggeboden är en mycket praktiskt utrymme som förenklar för den stora familjen i behov av fler sängplatser eller tillhandahåller eget och separat utrymme för dina gäster. Inredd med allrum med sovplatser, pentry och eget badrum. Tomten har ett underbart läge med mycket sol och både gräsytor och växtlighet. Här erbjuds också härliga uteplatser såsom veranda med skyddat läge samt en stenlagd uteplats och sjöglimt. Från storstugan tar du enkelt promenaden ner till vattnet, där finns gemensam badplats och möjlighet till båtplats via samfällighetens brygga. Härifrån kan du ta båten vidare för att utforska och upptäcka Lidköpings vackra sjöliv och skärgård. Du kan nå både Djurgårdsudde och Ulleredsbro med en kortare båttur och där erbjuds sommaröppet café respektive servering av mat och dryck. I området finns självklart även mycket att uppleva på land. Förutom den idylliska miljön finns bl.a Spikens fiskehamn och dess fiskebodar med hantverk och restauranger samt kulturhistoriska Läckö Slott inom en kvarts bilresa. Lidköpings centrum där flertalet mataffärer och shopping finns nås på ca 30 minuter. En fantastisk fastighet du inte vill missa, varmt välkommen på visning!

Kvarnegårdsgatan 13A, null, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Kvarnegårdsgatan 13A

Lägenhet
Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

745 000 kr

58 m²

2 rum

3 903 kr/mån

12 845 kr/m²

På Kvarnegårdsgatan 13A möts du av en smakfullt renoverad tvårumslägenhet! Här fördelas 58 välplanerade kvadratmeter på ett tidlöst kök från 2015 och ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Bostaden inrymmer även ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med bekvämligheten av egen tvättmaskin. Inglasad balkong i härligt österläge! Lägenheten är i genomgående gott skick med stilrena färg-och materialval, perfekt för dig som bara vill flytta in och börja trivas. Missa inte denna bostad, välkommen på visning!

 • Balkong
Prostgatan 6E, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Ons 7 jun kl 16:00

Prostgatan 6E

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

1 095 000 kr

72 m²

3 rum

5 004 kr/mån

15 208 kr/m²

SÄNKT PRIS! ÖPPEN SPIS, FÖRSTA VÅNING, GAVELLÄGE & BALKONG I SÖDER! Nu finns möjlighet att förvärva denna mycket fina trerumslägenhet om 72 kvadratmeter. Välplanerad lägenhet som under 2022 genomgått en större renovering till dagens goda skick. Här möts vackra och välbevarade detaljer med modern känsla och bekvämlighet. Lägenhetens gavelläge ger fönster i tre väderstreck och skapar ett härligt ljus genom bostaden. Balkong i soligt söderläge med utsikt över gemensamma grönytor. Ett perfekt boende för dig som bara vill flytta in och börja trivas. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 5