Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felicia Ahlberg

Felicia Ahlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Selvéns väg 24, Filsbäck, Lidköpings kommun

Selvéns väg 24

Fritidshus
Filsbäck, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 350 000 kr
65 m²
3 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Selvéns väg 24! Nu finns tillfälle att förvärva ett friköpt mindre hus beläget i lugna Filsbäck med Vänerns strand som granne. Huset är vinterbonat, så här finns både möjlighet att skapa sin drömtillvaro på sommarhalvåret eller nyttja som permanentboende med alla dess bekvämligheter. Detta trivsamma boende erbjuder kök med skafferi och matplats samt ett trevligt allrum med plats för soffhörna. Dessutom finns här två ytterligare rum som båda lämpar sig bra som sovrum eller kan nyttjas efter egen smak och tycke. Badrummet har duschhörna och bekvämligheten av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten, som precis styckats av och friköpts, har en tomt om 1 225 kvadratmeter med många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Tomten erbjuder öppna gräsytor blandat med vacker växtlighet i form av buskar och fruktträd. Flera härliga uteplatser där du kan slå dig ner om njuta av omgivningen! Här finns även ett uthus om ca 10 kvadratmeter som ger bra förvaringsmöjligheter. Läget erbjuder en bra gång-och cykelväg till Lidköping och dessutom finns goda buss- och tågförbindelser för att förenkla tillvaron. En kort promenad bort nås Filsbäcks camping med badplats och i området finns dessutom golfbana och vacker natur. Missa inte denna pärla, varmt välkommen på visning!

Kittelgatan 3 C, Götene, Götene kommun

Kittelgatan 3 C

Lägenhet
Götene, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
450 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
6 718 kr/mån
4 891 kr/m²

Välkommen till Kittelgatan 3C! Här möts du av en trevlig fyrarumslägenhet belägen på andra våning. Bostadens 92 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett praktiskt kök med matplats samt ett socialt vardagsrum med plats för soffgrupp. Här finns även tre sovrum i bra storlek, en toalett och ett badrum med tvättmöjligheter. Härlig balkong med fritt läge! Ett bekvämt boende som passar såväl det äldre paret som den mindre barnfamiljen. I området bor du med närhet till de flesta vardagliga bekvämligheterna, centrum återfinns några hundra meter bort med mataffär, restauranger och butiker. Precis i närområdet finns både förskola och skola, vilket gör området väldigt barnvänligt! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Braxenvägen 19, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 19

Radhus
Källby, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 100 000 kr
114 m²
5 rum
6 267 kr/mån
9 649 kr/m²

Välkommen till Braxenvägen 19! Trevligt och välplanerat gavelradhus i lugnt område. Här erbjuds ett bekvämt boende i bostadsrättsform men som även ger härlig huskänsla. Bostaden fördelar sig på två plan om 114 kvadratmeter, allt med genomtänkt planlösning. Invändigt erbjuder detta boende på sociala ytor i form av vardagsrum och matsal i anslutning till det renoverade och stilrena köket. Dessutom finns tre sovrum, två badrum och tvättmöjligheter. Boendet erbjuder även uteplatser i två väderstreck och en trädgård med insynsskyddat läge. Bilen parkeras enkelt i det intilliggande garaget. I området bor du lugnt och trivsamt. På gården finns en lekplats och inom gångavstånd nås badplats och båthamn. Missa inte detta bekväma boende, varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Kvarnegårdsgatan 11B, null, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 11B

Lägenhet
Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
525 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
4 060 kr/mån
9 052 kr/m²

Välkommen till Kvarnegårdsgatan 11B! Nu finns möjlighet att förvärva denna trevlig tvårumslägenhet om 58 välplanerade kvadratmeter. Bostadens gavelläge erbjuder fönster i två väderstreck och gott om ljusinsläpp. Lägenheten inrymmer hall, ljust och praktiskt kök med mindre matplats samt sovrum med plats åt dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Här finns även ett trevligt och rymligt vardagsrum samt ett badrum med förberett för egen tvättmaskin och torktumlare. Härlig inglasad balkong i sydöstligt läge där du njuter av morgon-och förmiddagssolen! Här bor du i ett lugnt område med en härlig innergård samt i en omtyckt och stabil HSB-förening. Optimalt läge med närhet till mataffärer, skola/förskola och vårdcentral. Ett stenkast bort finns stadsbussens hållplats in till Lidköpings stadskärna med shopping och caféer! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Braxenvägen 22, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 22

Radhus
Källby, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 300 000 kr
114 m²
4 rum
6 267 kr/mån
11 404 kr/m²

Välkommen till Braxenvägen 22! Nu finns möjligheten att förvärva ett hemtrevligt tvåplansradhus i bostadsrättsform om 114 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är lättskött, har genomtänkt planlösning och erbjuder huskänsla med fördelarna och bekvämligheten som bostadsrätt för med sig. Här erbjuds ett ljust och fint kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som har plats för såväl matsalsdel samt soffhörna. Ett utrymme perfekt för socialt umgänge och avkoppling! Radhuset har tre sovrum i bra storlek, det ena med praktisk klädkammare. Dessutom finns här två badrum, ett på vardera våning, samt tvättmöjligheter. Uteplatser i form av altan på framsida och ett inglasat uterum på baksidan som härligt kopplar ihop inomhus- och utomhusmiljön. Lagom stor trädgård som ger plats åt lek eller yta för dig med gröna fingrar. Till bostaden hör dessutom ett intilliggande garage där man enkelt parkerar bilen. I området bor du lugnt och trivsamt. På gården finns en lekplats och inom gångavstånd nås badplats och båthamn. Låter detta som ett boende för dig? Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Medelplana Skogslund 1, Hällekis, Götene kommun
  • Budgivning pågår

Medelplana Skogslund 1

Villa
Hällekis, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 600 000 kr
180 + 37 m²
6 rum
2 216 m² tomt

Välkommen till Medelplana Skogslund 1! Charmig villa med fantastisk potential väntar på att bli upptäckt av dig! Denna härliga fastighet är perfekt för dig som vill ta vid och skapa ditt hem efter egen smak och tycke. Med en omsorgsfull renovering kan du förvandla denna pärla till ditt nästa drömboende. Huset som uppfördes 1914 fördelas över 1 & 1/2-plan med källardel och erbjuder 180 kvadratmeter boarea och 37 kvadratmeter biarea. Här finns gott om plats för familjens alla medlemmar! På entréplan återfinns ett rymligt kök med ordentlig matplats samt vardagsrum och allrum i fil, där ena rummet har en vacker och värmande öppen spis. På detta plan finns dessutom två sovrum i bra storlek, en praktisk tvättstuga och toalett. En trappa upp möts du av ett luftigt allrum, två sovrum samt ett badrum. I husets källare finns de mer praktiska utrymmena såsom pannrum och dusch & bastu. På fastigheten finns utöver bostadshuset även två uthus där ena bl.a. inrymmer gäststuga och det andra erbjuder goda förvaringsmöjligheter och dessutom finns ett dubbelgarage. Trädgården är som gjord för den som älskar att odla och pyssla. Här finns gott om utrymme för både lek och grönska. En perfekt plats för lugna sommarkvällar och härliga grillmiddagar. Är detta ditt nästa drömboende? Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Nonnens väg 9 B, Nya Staden, Lidköpings kommun

Nonnens väg 9 B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
330 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 877 kr/mån
7 765 kr/m²

Välkommen till Nonnens väg 9B! Här möts du av en välplanerad enrumslägenhet fördelad på 42,5 kvadratmeter! Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med matplats, vardagsrum med plats för både säng-och soffhörna samt goda förvaringsmöjligheter via garderob och även ett helkaklat badrum med bekvämligheten av egen tvättmaskin. Ordentlig balkong med västerläge som erbjuder härlig kvällssol! Välskött förening med bra månadsavgift, där kabel-tv och bredband ingår. I området bor man med närhet till så väl shopping i Lidköpings centrum som Framnäs köpcentrum, hållplats för pendeltåg, mataffärer och skolor! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Jollevägen 10, Filsbäck, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jollevägen 10

Villa
Filsbäck, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 350 000 kr
112 + 172 m²
6 rum
977 m² tomt

Välkommen till Jollevägen 10! På en lugn återvändsgata i Filsbäck återfinns detta hemtrevliga boende fördelat på ett plan med källare. Bostadens 112 kvadratmeter boarea och 172 kvadratmeter biarea ger gott om plats för såväl den mindre som större familjen att trivas och bo. Husets entréplan inrymmer ett trevligt vardagsrum som skapar ett perfekt utrymme för avkoppling och socialt umgänge samt ett luftigt kök med bra arbetsytor och plats för hela familjen med middagsgäster vid den rymliga matplatsen. Dessutom finns här tre sovrum i olika storlek samt ett helkaklat badrum. Husets källarplan erbjuder en tilltagen gillestuga med anslutande rum som ger möjlighet att nyttja efter behov, kanske ytterligare sovrum eller kontor? Här finns också de mer praktiska utrymmena såsom pannrum, tvättstuga, duschutrymme, toalett och goda förvaringsmöjligheter via matkällare och förråd. Trädgården är lättskött och erbjuder en härlig uteplats i soligt söderläge med del under tak om man hellre svalkar sig i skuggan. Bilen parkerar du enkelt på den grusade uppfarten eller i dubbelgaraget. Ett bekvämt boende med närhet till Vänerns strand, golfbanor, förskola, lekplats och vacker natur. Dessutom finns goda kommunikationer till både Lidköping och Götene. Ett hem att trivas i, varmt välkommen på visning!

Visar alla 8