Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nonnens väg 1A, Nya Staden, Lidköpings kommun

Nonnens väg 1A

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
350 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 250 kr/mån
5 426 kr/m²

Välkommen till Nonnens väg 1A! Här möts du av en tvårumslägenhet med bekvämt läge på första våning i huset. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och erbjuder en genomtänkt planlösning där rummen fördelas över 64,5 kvadratmeter. I bostaden återfinns hall med klädkammare, ett sovrum, badrum där det är förberett för egen tvättmaskin, kök med matplats samt ett luftigt vardagsrum. Dessutom finns en härlig balkong med utsikt mot gården! Lägenheten har renoveringsbehov, så detta är en perfekt bostad för dig som vill ta vid och forma ditt nästa hem. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lidåkersgatan 8B, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 8B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 998 kr/mån
10 171 kr/m²

Välkommen till Lidåkersgatan 8B! Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga tvårumslägenhet om 58,5 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och erbjuder en genomtänkt planlösning. Denna bostad inrymmer hall med plats att hänga av dig ytterkläderna, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt och socialt vardagsrum. Dessutom finns ett ljust och hemtrevligt kök med matplats samt badrum med duschhörna och förberett för egen tvättmaskin. Den inglasade balkongen förlänger säsongen och har ett härligt läge i sydväst! Föreningen är välskött och har låga avgifter där även grundutbud på tv samt bredband ingår. Lugnt och omtyckt område med bekvämt avstånd till Lidköpings stadskärna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tomter i Filsbäck!, Filsbäck, Lidköpings kommun

Tomter i Filsbäck!

Tomt
Filsbäck, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
183 400 kr
917 m² tomt

I lugna och natursköna Filsbäck med läge intill Vänern, finns nu möjlighet att förvärva tomt! Läget erbjuder en bra gång-och cykelväg till Lidköping och dessutom finns goda buss- och tågförbindelser för att förenkla tillvaron. En kort promenad bort nås Filsbäcks camping med badplats och i området finns dessutom golfbana och vacker natur. Här har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar, skapa din drömtillvaro på sommarhalvåret eller bygg ett mindre permanentboende. Det finns fyra stycken tomter tillgängliga, se mer information på mäklarens hemsida. Lidköping Filsbäck 3:104 - 799 kvm, 159 800kr Lidköping Filsbäck 3:105 - 828 kvm, 165 600kr Lidköping Filsbäck 3:107 - 917 kvm, 183 400kr Lidköping Filsbäck 3:108 - 916 kvm, 183 200kr Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Wennerbergsvägen 18C, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 18C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
625 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 811 kr/mån
10 246 kr/m²

Välkommen till Wennerbergsvägen 18C! Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma tvårumslägenhet om 61 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder genomtänkt planlösning, är genomgående med fönster i två väderstreck samt har ett enhetligt golv i hela lägenheten. Här inryms hall med goda förvaringsmöjligheter, ljust och praktiskt kök med matplats samt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. I lägenheten finns även ett badrum samt ett trevligt vardagsrum varifrån du når den inglasade balkongen. Balkongen har ett härligt söderläge och förlänger säsongen! Hiss finns i huset. Området är lugnt och omtyckt och har närhet till mataffärer, förskola/skola, vårdcentral och busskommunikation. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vetegatan 2, Majåker, Lidköpings kommun
Vetegatan 2, Majåker, Lidköpings kommun, bild 2
Vetegatan 2, Majåker, Lidköpings kommun, bild 3

Vetegatan 2

Villa
Majåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 850 000 kr
116 + 155 m²
6 rum
1 281 m² tomt

Välkommen till Vetegatan 2! I omtyckta Majåker finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga enplansvilla med inredd källare och lugnt läge på återvändsgata. Här erbjuds en genomtänkt planlösning där bostadens entréplan inrymmer generösa sällskapsytor i form av rymligt vardagsrum i vinkel och intilliggande kök med matplats. På detta plan återfinns även tre sovrum samt ett helkaklat badrum som renoverades 2015. I villans källare återfinns gillestuga, hobbyrum och de mer praktiska utrymmena såsom tvättstuga, pannrum och förråd. Utomhus erbjuds härlig miljö med tilltagen uteplats på baksidan och gräsytor på såväl framsida som baksida, där det inbjuds till lek och umgänge. Vidbyggt enkelgarage där du enkelt parkerar bilen. Många av de stora renoveringar är avklarade på fastigheten såsom nytt tak, nya fönster och dränering. Dessutom finns ett effektivt vattenburet värmesystem kopplat till fjärrvärme. Med närhet till förskola, skola, natur och fritidsaktiviteter är detta boende som gjort för barnfamiljen. Här bor du i ett lugnt område med bra bussförbindelser och cykelbanor som tar dig smidigt in till stadskärnan. Här är det lätt att trivas. Välkommen på visning!

  • Premium
Grindstugegatan 5, Majåker, Lidköpings kommun

Grindstugegatan 5

Villa
Majåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 995 000 kr
143 m²
5 rum
910 m² tomt

Varmt välkomna till Grindstugegatan 5! Detta trevliga enplanshus byggdes 2008 och är beläget på Majåker som är ett av Lidköpings populäraste områden. Bostaden om 143 kvm fördelas på fyra sovrum, ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Det finns även två helkaklade badrum, tvättstuga samt ett vidbyggt garage. På baksidan finns det ett inglasat uterum i härligt västerläge. Här bor man i ett lugnt område med närhet till förskola, skola och centrum ligger på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkomna på visning!

Vallgatan 16A, Nya Staden, Lidköpings kommun

Vallgatan 16A

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 100 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 566 kr/mån
11 518 kr/m²

Varmt välkommen till Vallgatan 16A och denna centralt belägna fyrarumslägenhet! Här erbjuds en väldisponerad bostad med generösa ytor. Lägenheten är inredd med tre sovrum, kök med matplats, toalett samt badrum. Vidare bjuder bostaden på ett tilltaget vardagsrum som rymmer en större soffgrupp och matsalsdel. I dagsläget används ett av sovrummen som allrum som är öppnat mot vardagsrummet, så här finns möjlighet att förlänga den sociala ytan till det intilliggande rummet. Trevliga bevarade detaljer såsom glasparti in mot vardagsrum samt öppen spis ökar bostadens trivsel. Härlig balkong i soligt söderläge med utsikt över gågata och Folkets hus! Möjlighet till trapphiss finns. Detta är en bostad perfekt för dig som uppskattar bekvämlighet. Med sitt läge direkt intill gågatan kan du knappast bo mer centralt och når härifrån vardagens alla bekvämligheter inom gångavstånd. Missa inte denna bostad, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ledsjövägen 11, Lundsbrunn, Götene kommun

Ledsjövägen 11

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 100 000 kr
220 + 100 m²
9 rum
2 423 m² tomt

Här erbjuds en mycket trevlig och generöst tilltagen villa om totalt 320 kvm med härliga uteplatser, lättskött och soldränkt trädgårdstomt med grönytor för barnen att leka och ha skoj på. Detta boende om 9 rum och kök är verkligen något utöver det vanliga! Bevarad charm så som vackra trägolv, spegeldörrar och fönsterpartier kombineras snyggt med alla moderna bekvämligheter. På entréplan finner man ett stort kök med vackert skafferi, i anslutning till köket finns även det rymliga vardagsrummet. På entréplan finns även ett sovrum/kontor och en gästtoalett. Här finner du fyra sovrum och ett "bibliotek" (har tidigare använts som walk-in closet) på andra våning, även badrummet hittar vi här. På vindsvåningen finns gott om förvaringsmöjligheter. På tomten finns även en annexet som ger bra förvaringsmöjligheter. I andra delen av trädgården finns ett trädäck med pergola. Bilen parkeras i garaget eller på den stora grusade uppfarten. Missa inte chansen att uppleva detta charmiga hus. Välkomna på visning!

Stenportsgatan 77, Dalängen, Lidköpings kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Stenportsgatan 77, Dalängen, Lidköpings kommun, bild 2
Stenportsgatan 77, Dalängen, Lidköpings kommun, bild 3

Stenportsgatan 77

Villa
Dalängen, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 995 000 kr
94 + 38 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till Stenportsgatan 77! Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet i ett av Lidköpings mest populära områden. 1 & 1/2-plansvilla där rummen fördelas över 94+38 kvadratmeter. Under 2023/2024 har huset fått sig en rejäl uppfräschning då man har renoverat badrum, nytt Vedum-kök, renoverat tvättstuga samt nya ytskikt i hela huset. Här välkomnas du av hallen som sedan tar dig vidare in i bostaden. På entréplan finns vardagsrum med fönster i två väderstreck och i öppen planlösning med det fina köket från Vedum. Det finns även en praktisk tvättstuga samt ett badrum med dusch. En trappa upp möts du av en hall, tre sovrum och förvaring via sidovindar. Stor tomt om 1 096 kvm som ger många möjligheter för den trädgårdsintresserade, eller möjlighet för tillbyggnad av bostaden. I detta område bor du med ett av stans bästa lägen! Inom gångavstånd nås alla vardagliga bekvämligheter bl.a. mataffär, förskola, skola. Även bekvämt avstånd till centrum och dess utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Västergatan 34, Götene, Götene kommun

Västergatan 34

Villa
Götene, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 150 000 kr
257 m²
9 rum
3 664 m² tomt

Varmt välkomna till Västerbygård! Denna otroligt charmiga fastighet är verkligen något utöver det vanliga. Här erbjuds ett rejält boningshus om 257kvm där man på entréplan en rymlig hall, ett kök, matsal, vardagsrum, tv-rum/sovrum och en toalett. På övervåningen finns en möblerbar hall, ett badrum, tre sovrum i bra storlek, samt ett mindre sovrum som kan fungera som gästrum eller hemmakontor. I källaren finns tvättstuga, dusch och bastu samt pannrum. På fastigheten finns även ett enklare garage, ett magasin som fungerar som förråd, samt en gäststuga. Gäststugan är ca 60kvm och inrymmer hall, ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum. På övervåningen har man isolerat och påbörjat renovering. Stor tomt om 3 664kvm som ger många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Det finns en stenlagt uteplats i västerläge, samt en altan och inglasad balkong som ligger i söderläge. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till såväl mataffär, skola och centrum. Ett hem att trivas i!

Braxenvägen 19, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 19

Radhus
Källby, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
995 000 kr
114 m²
5 rum
6 267 kr/mån
8 728 kr/m²

Välkommen till Braxenvägen 19! Trevligt och välplanerat gavelradhus i lugnt område. Här erbjuds ett bekvämt boende i bostadsrättsform men som även ger härlig huskänsla. Bostaden fördelar sig på två plan om 114 kvadratmeter, allt med genomtänkt planlösning. Invändigt erbjuder detta boende på sociala ytor i form av vardagsrum och matsal i anslutning till det renoverade och stilrena köket. Dessutom finns tre sovrum, två badrum och tvättmöjligheter. Boendet erbjuder även uteplatser i två väderstreck och en trädgård med insynsskyddat läge. Bilen parkeras enkelt i det intilliggande garaget. I området bor du lugnt och trivsamt. På gården finns en lekplats och inom gångavstånd nås badplats och båthamn. Missa inte detta bekväma boende, varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hangelösa Hagalund 1, Hangelösa, Götene kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Hangelösa Hagalund 1

Gård/Skog
Hangelösa, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 500 000 kr
100 + 30 m²
5 rum
3 ha tomt

Varmt välkomna till denna lantliga idyll i Hangelösa! Här får ni möjligheten att förvärva en härlig gård med ett nyrenoverat bostadshus. Under de senaste fem åren har bostaden fått sig en rejäl uppfräschning då man har målat fasad och nytt yttertak. Man har även dragit om elen, nya ytskikt överallt samt ett nytt kök. Bostaden om 100 kvm erbjuder på entrévåning ett rymligt vardagsrum, matrum, kombinerat badrum och tvättstuga och ett fint lantligt kök. På övervåningen finns en hall och tre sovrum. Huset omgärdas av en trevlig trädgård med stora gräsytor, fruktträd, växthus och en fin köksträdgård. Gården erbjuder i övrigt ladugård, verkstad, två st garage samt ett gästhus. Tre hektar mark i tre sammanhängande skiften, där marken har eko-odlats sedan många år tillbaka. Bra pendlingsmöjligheter med 8km till Skara, drygt 2 mil till Lidköping och 1,5 mil till Götene. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet, välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Kvarnegårdsgatan 11B, null, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 11B

Lägenhet
Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
525 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
4 060 kr/mån
9 052 kr/m²

Välkommen till Kvarnegårdsgatan 11B! Nu finns möjlighet att förvärva denna trevlig tvårumslägenhet om 58 välplanerade kvadratmeter. Bostadens gavelläge erbjuder fönster i två väderstreck och gott om ljusinsläpp. Lägenheten inrymmer hall, ljust och praktiskt kök med mindre matplats samt sovrum med plats åt dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Här finns även ett trevligt och rymligt vardagsrum samt ett badrum med förberett för egen tvättmaskin och torktumlare. Härlig inglasad balkong i sydöstligt läge där du njuter av morgon-och förmiddagssolen! Här bor du i ett lugnt område med en härlig innergård samt i en omtyckt och stabil HSB-förening. Optimalt läge med närhet till mataffärer, skola/förskola och vårdcentral. Ett stenkast bort finns stadsbussens hållplats in till Lidköpings stadskärna med shopping och caféer! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Medelplana Skogslund 1, Hällekis, Götene kommun
  • Budgivning pågår

Medelplana Skogslund 1

Villa
Hällekis, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 495 000 kr
180 + 37 m²
6 rum
2 216 m² tomt

Välkommen till Medelplana Skogslund 1! Charmig villa med fantastisk potential väntar på att bli upptäckt av dig! Denna härliga fastighet är perfekt för dig som vill ta vid och skapa ditt hem efter egen smak och tycke. Med en omsorgsfull renovering kan du förvandla denna pärla till ditt nästa drömboende. Huset som uppfördes 1914 fördelas över 1 & 1/2-plan med källardel och erbjuder 180 kvadratmeter boarea och 37 kvadratmeter biarea. Här finns gott om plats för familjens alla medlemmar! På entréplan återfinns ett rymligt kök med ordentlig matplats samt vardagsrum och allrum i fil, där ena rummet har en vacker och värmande öppen spis. På detta plan finns dessutom två sovrum i bra storlek, en praktisk tvättstuga och toalett. En trappa upp möts du av ett luftigt allrum, två sovrum samt ett badrum. I husets källare finns de mer praktiska utrymmena såsom pannrum och dusch & bastu. På fastigheten finns utöver bostadshuset även två uthus där ena bl.a. inrymmer gäststuga och det andra erbjuder goda förvaringsmöjligheter och dessutom finns ett dubbelgarage. Trädgården är som gjord för den som älskar att odla och pyssla. Här finns gott om utrymme för både lek och grönska. En perfekt plats för lugna sommarkvällar och härliga grillmiddagar. Är detta ditt nästa drömboende? Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Majorsallén 62B, Lidåker, Lidköpings kommun

Majorsallén 62B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
13 590 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på tredje våning! Bostaden om sina 58,5 kvm erbjuder ett ljust kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng, hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det finns även ett rymligt vardagsrum som har utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum och ligger i österläge. Populär och välskött förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften! Här bor man med ett bra läge vilket passar den som önskar ett centralt men ändå lugnt boende med närhet till såväl innerstan som grönområden. Välkomna på visning!

  • Balkong
Trässberg Tomta 3, Trässberg, Lidköpings kommun

Trässberg Tomta 3

Villa
Trässberg, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 595 000 kr
130 + 110 m²
4 rum
7 429 m² tomt

I Trässberg, drygt 1 mil utanför Lidköping, finner ni denna bostad om 130+110 kvadratmeter. Här har stora renoveringar gjorts så som nyare tak och fönster, och smidig uppvärmning via jordvärme. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är installerat. Husets entréplan erbjuder härliga sällskapsytor i form av ett kök med plats för stort matbord, ett vardagsrum och kombinerat badrum/tvättstuga som renoverades 2012. En trappa upp finns en hall och tre sovrum. I källaren finns pannrum och flera förvaringsutrymmen. Tomten är väl tilltagen och utöver stora gräsytor erbjuds altan, inglasat uterum samt en pool. På fastigheten finns dessutom förrådsbyggnad samt en gäststuga. Det finns även en stor ladugård. Allt omringat av vacker natur! Varmt välkomna på visning!

Linnégatan 3C, Götene, Götene kommun

Linnégatan 3C

Lägenhet
Götene, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
180 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 669 kr/mån
4 000 kr/m²

Välkomna till Linnégatan 3C! En välplanerad tvåa med enhetligt golv, ljusa ytskikt samt ett uppfräschat kök. Bostaden om 45 kvm erbjuder utöver detta ett rymligt sovrum med bra förvaring, badrum med tvättmaskin. Det finns även ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Bra månadsavgift där förutom värme, vatten/avlopp även elnätskostnad och tv/bredband via Telia ingår. Här bor man med ett centralt läge i Götene med närhet till mataffär, pizzeria, skola och vårdcentral. Välkomna på visning!

Visar alla 17