Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Medelplana Skogslund 1, Hällekis, Götene kommun
 • Ons 24 apr kl 16:00

Medelplana Skogslund 1

Villa
Hällekis, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 600 000 kr
180 + 37 m²
6 rum
2 216 m² tomt

Välkommen till Medelplana Skogslund 1! Charmig villa med fantastisk potential väntar på att bli upptäckt av dig! Denna härliga fastighet är perfekt för dig som vill ta vid och skapa ditt hem efter egen smak och tycke. Med en omsorgsfull renovering kan du förvandla denna pärla till ditt nästa drömboende. Huset som uppfördes 1914 fördelas över 1 & 1/2-plan med källardel och erbjuder 180 kvadratmeter boarea och 37 kvadratmeter biarea. Här finns gott om plats för familjens alla medlemmar! På entréplan återfinns ett rymligt kök med ordentlig matplats samt vardagsrum och allrum i fil, där ena rummet har en vacker och värmande öppen spis. På detta plan finns dessutom två sovrum i bra storlek, en praktisk tvättstuga och toalett. En trappa upp möts du av ett luftigt allrum, två sovrum samt ett badrum. I husets källare finns de mer praktiska utrymmena såsom pannrum och dusch & bastu. På fastigheten finns utöver bostadshuset även två uthus där ena bl.a. inrymmer gäststuga och det andra erbjuder goda förvaringsmöjligheter och dessutom finns ett dubbelgarage. Trädgården är som gjord för den som älskar att odla och pyssla. Här finns gott om utrymme för både lek och grönska. En perfekt plats för lugna sommarkvällar och härliga grillmiddagar. Är detta ditt nästa drömboende? Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Vändgatan 5A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Vändgatan 5A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 468 kr/mån
9 835 kr/m²

Välkommen till Vändgatan 5A! Här erbjuds en tvåa om 60,5kvm som är belägen med fritt och ljust läge på tredje våning. Bostaden har ett fint kök med gott om förvaring samt plats för matbord, ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum. Det finns även ett vardagsrum i bra storlek med utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum och ligger i sydostläge. Man har även ett förråd i husets källare, här finns även gemensam tvättstuga. Här bor man med ett lugnt och bra läge med närhet till mataffärer, apotek, pizzeria och med gång/cykelavstånd till Lidköpings centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Duhagsvägen 2I, Hällekis, Götene kommun

Duhagsvägen 2I

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
175 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 583 kr/mån
2 869 kr/m²

Välkommen till Duhagsvägen 2I på andra våning med hiss. Belägen i Hällekis, en by vid foten av Kinnekulle längs Vänerns strand. Bostaden om 61 kvadratmeter erbjuder en ljus hall, sovrum med bra förvaring och ett badrum med tvättmaskin. Det finns också ett vardagsrum i bra storlek och ett kök. Ifrån vardagsrummet når man balkongen som ligger i österläge. Här bor du nära vattnet och med gångavstånd till gästhamn och badplats. Du har också naturen runt hörnet och det finns fantastiska vandringsleder på Kinnekulle. I Hällekis finns livsmedelsbutik och du kan också ta dig enkelt till Mariestad, Lidköping och Göteborg via tåget som stannar på stationen i Hällekis. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nonnens väg 9 B, Nya Staden, Lidköpings kommun

Nonnens väg 9 B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
330 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 877 kr/mån
7 765 kr/m²

Välkommen till Nonnens väg 9B! Här möts du av en välplanerad enrumslägenhet fördelad på 42,5 kvadratmeter! Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med matplats, vardagsrum med plats för både säng-och soffhörna samt goda förvaringsmöjligheter via garderob och även ett helkaklat badrum med bekvämligheten av egen tvättmaskin. Ordentlig balkong med västerläge som erbjuder härlig kvällssol! Välskött förening med bra månadsavgift, där kabel-tv och bredband ingår. I området bor man med närhet till så väl shopping i Lidköpings centrum som Framnäs köpcentrum, hållplats för pendeltåg, mataffärer och skolor! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Härenegatan 4B, Lidåker, Lidköpings kommun
 • Ons 17 apr kl 16:00

Härenegatan 4B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
975 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 717 kr/mån
12 745 kr/m²

Välkommen till Härenegatan 4B och denna renoverade och inflyttningsklara trerumslägenhet! Bostaden som återfinns på andra våning i huset erbjuder en välplanerad planlösning där du huserar 76,5 trivsamma kvadratmeter. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och mysig hemtrevnad. Tidlöst kök som renoverades 2015 och ett luftigt vardagsrum med plats för hela familjen att umgås och koppla av. I bostaden finns dessutom två sovrum i bra storlek, en praktisk klädkammare med garderobsinredning samt ett helkaklat badrum där det är förberett för egen tvättmaskin. Härlig balkong i soligt söderläge som tack vare inglasningen fungerar som ett extra rum stora delar av året. Föreningen är skötsam och området är lugnt och omtyckt. Närhet till både förskola, skola, matbutik, natur och med bekvämt avstånd till centrum. Söker du ett boende där det bara är att flytta in och börja trivas? Då är du varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Bandyvägen 33, Ulriksdal, Lidköpings kommun

Bandyvägen 33

Villa
Ulriksdal, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 300 000 kr
106 + 27 m²
4 rum
485 m² tomt

Varmt välkomna till Bandyvägen 33! Trivsam enplansvilla med genomtänkt planlösning i populära Ulriksdal. Denna bostad om 106kvm erbjuder tre sovrum, ett badrum med både badkar och dusch, gästtoalett och tvättstuga. Det finns även ett fint kök samt ett vardagsrum. Bilen parkerar du bekvämt i garaget eller på den asfalterade uppfarten. På baksidan av huset finns en altan som ligger i österläge, och på framsidan finns en stenlagd uteplats i västerläge, så man kan njuta av solen från morgon till kväll. I Ulriksdal bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, Villabadet och bra cykelvägar till centrum.. Välkomna på visning!

 • Plus
Östbygatan 7B, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Östbygatan 7B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
635 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
3 864 kr/mån
10 242 kr/m²

Högst upp i huset, med ett lugnt och fritt läge finner vi denna fina tvåa. Lägenheten om 62 kvm erbjuder en rymlig hall, ett fräscht helkaklat badrum som har förberett för installation av tvättmaskin samt ett sovrum i bra storlek. Det finns även ett fint kök och ett rymligt vardagsrum. Ifrån vardagsrummet når man den inglasade balkongen som ligger i härligt söderläge och blir som ett extra rum till lägenheten. Stabil och omtyckt förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Här bor man med närhet till mataffär, pizzeria, vårdcentral samt promenadavstånd till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Alvines väg 24, Filsbäck, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Alvines väg 24

Fritidshus
Filsbäck, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 350 000 kr
52 + 19 m²
3 rum
1 408 m² tomt

Välkommen till Alvines väg 24! Nu finns tillfälle att förvärva ett friköpt mindre hus beläget i lugna Filsbäck med Vänerns strand som granne. Huset är vinterbonat, så här finns både möjlighet att skapa sin drömtillvaro på sommarhalvåret eller nyttja som permanentboende med alla dess bekvämligheter. Detta trivsamma boende erbjuder kök och allrum i öppen planlösning, vilket skapar ett perfekt utrymme för socialt umgänge och avkoppling. Dessutom finns här två ytterligare rum där det större lämpar sig bra som sovrum och det något mindre som kontor eller varför inte gästrum? Badrummet är helkaklat och har duschhörna. Fastigheten, som precis styckats av och friköpts, har en tomt om 1 408 kvadratmeter med många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här finns även en friggebod om ca 15 kvadratmeter samt förvaringsmöjligheter via vidbyggt förråd. Läget erbjuder en bra gång-och cykelväg till Lidköping och dessutom finns goda buss- och tågförbindelser för att förenkla tillvaron. En kort promenad bort nås Filsbäcks camping med badplats och i området finns dessutom golfbana och vacker natur. Ses bäst med egna ögon, varmt välkommen på visning!

Saleby Fläggagården 1, Saleby, Lidköpings kommun

Saleby Fläggagården 1

Villa
Saleby, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 200 000 kr
75 + 60 m²
5 rum
6 427 m² tomt

Välkommen till detta idylliska hus på landet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Stor renovering är påbörjad, mycket är färdigställt men en del kvarstår och lämnas vidare till nästa ägare att ta över. Sedan 2019 är stora renoveringar gjorda så som nya fönster och dörrar, nytt golvbjälklag, nytt tak samt att man då lyfte taket för att bättre kunna nyttja övervåningen. Nedervåningen har renoverats med enhetligt golv i alla rum, ljusa ytskikt samt ett nytt badrum och kök. På övervåningen är renoveringen påbörjad men ej färdigställd. Kommunalt vatten och avlopp finns, fiber finns till tomtgräns och kan grävas in och anslutas av köpare om så önskas. På fastigheten finns förutom bostadshuset även ladugård, maskinhall, tork, verkstad, garage och vedbod. Fastigheten har ett fint och fritt läge och är omgärdat av åkrar. Beläget 17 km från Lidköping och 23 km från Vara. Fastigheten och dess byggnader kommer att lämnas i befintligt skick, med detta menas att: Bostadsbyggnaden och övriga byggnader kommer inte utrymmas och städas/rengöras och tomten kommer ej avstädas. All lös egendom som finns på fastigheten, i byggnaderna och på tomten, lämnas kvar på fastigheten och tillfaller köparen på tillträdesdagen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kinne-Vedum Dalhem 1, Kinne-Vedum, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kinne-Vedum Dalhem 1

Villa
Kinne-Vedum, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 600 000 kr
82 + 46 m²
3 rum
1 450 m² tomt

Välkomna till Kinne-Vedum Dalhem 1! Ett charmigt, rött hus med vita knutar om totalt 128 kvm med ett lugnt och familjärt läge. Mycket har renoverats de senaste åren där man bl.a. har installerat bergvärme, renoverat kök och badrum samt enhetligt golv i hela huset. På nedervåningen finner man ett fint och lantligt kök från 2018, ett rymligt vardagsrum samt en gästtoalett. På övervåningen finns en möblerbar hall, två sovrum och ett fräscht badrum från 2018. Det finns även en kattvind som har renoverats under 2024 för att kunna användas mer än bara förråd. Huset har även en källare där tvättstugan finns. Fastigheten ligger i närheten av Kinnekulle som har vacker natur med många fina cykel- och vandringsleder. In till Götene tar man sig på ca 10 min med bil, och man har ett bra pendlingsläge där man når både Lidköping, Skara och Mariestad på under 30 min. Varmt välkomna på visning!

Jollevägen 10, Filsbäck, Lidköpings kommun

Jollevägen 10

Villa
Filsbäck, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 350 000 kr
112 + 172 m²
6 rum
977 m² tomt

Välkommen till Jollevägen 10! På en lugn återvändsgata i Filsbäck återfinns detta hemtrevliga boende fördelat på ett plan med källare. Bostadens 112 kvadratmeter boarea och 172 kvadratmeter biarea ger gott om plats för såväl den mindre som större familjen att trivas och bo. Husets entréplan inrymmer ett trevligt vardagsrum som skapar ett perfekt utrymme för avkoppling och socialt umgänge samt ett luftigt kök med bra arbetsytor och plats för hela familjen med middagsgäster vid den rymliga matplatsen. Dessutom finns här tre sovrum i olika storlek samt ett helkaklat badrum. Husets källarplan erbjuder en tilltagen gillestuga med anslutande rum som ger möjlighet att nyttja efter behov, kanske ytterligare sovrum eller kontor? Här finns också de mer praktiska utrymmena såsom pannrum, tvättstuga, duschutrymme, toalett och goda förvaringsmöjligheter via matkällare och förråd. Trädgården är lättskött och erbjuder en härlig uteplats i soligt söderläge med del under tak om man hellre svalkar sig i skuggan. Bilen parkerar du enkelt på den grusade uppfarten eller i dubbelgaraget. Ett bekvämt boende med närhet till Vänerns strand, golfbanor, förskola, lekplats och vacker natur. Dessutom finns goda kommunikationer till både Lidköping och Götene. Ett hem att trivas i, varmt välkommen på visning!

Wennerbergsvägen 7B, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 7B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 791 kr/mån
12 523 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna fantastiska lägenhet med stort ljusinsläpp erbjuder en fin kombination av stil, komfort och bekvämlighet och har många fördelar som en tilltalande planlösning, enhetligt golv i hela lägenheten och en rejäl takhöjd. Lägenheten totalrenoverades 2019 då man la in nytt golv och satte in ett nytt kök, badrummet är renoverat några år innan dess. Bostaden om 55,5 kvm erbjuder ett mycket fint kök med platsbyggd soffa intill fönstret, och ett charmigt sovrum. Det finns även ett fräscht helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Välskött förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Här bor man med närhet till centrum, mataffär, pizzeria, resecentrum och fina Örthagsparken. Här finns alla möjligheter att trivas, varmt välkomna på visning!

Skalunda Smedegården 3, Skalunda, Lidköpings kommun

Skalunda Smedegården 3

Villa
Skalunda, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 500 000 kr
120 + 84 m²
5 rum
1 829 m² tomt

I Skalunda, bara en liten bit utanför Lidköping, hittas Smedegården 3! Ett gult 1 & 1/2-planshus om 120 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Husets entréplan erbjuder härliga sällskapsytor i form av matsal och vardagsrum, ett lantligt och ljust kök, samt en toalett. En trappa upp återfinns möblerbar hall, tre sovrum samt badrum med dusch. Det finns även en källare som inrymmer ett pannrum och en rymlig tvättstuga. Tomten är väl tilltagen och utöver stora gräsytor erbjuds både uteplats under tak och inglasat uterum. På fastigheten finns dessutom ett garage med plats för en bil, i samma byggnad finns ett inrett rum samt toalett, dusch och bastu. Det finns även ett praktiskt redskapsförråd. Allt omringat av vacker natur! Cykelavstånd till badplatsen Sandvik, och Lidköpings centrum ligger drygt 1 mil bort. En bostadsidyll som vi alla någon gång haft en dröm om att äga.

Gillstad Skärstomten 1, Gillstad, Lidköpings kommun

Gillstad Skärstomten 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 675 000 kr
129 + 52 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Varmt välkomna till Gillstad Skärstomten 1! Denna mycket trevliga fastighet om 1,6 hektar är det perfekta boendet för dig som är ute efter en mindre gård på landet. Under 2020/2021 gjorde man en rejäl uppfräschning av huset då man byggde ut och skapade ett nytt badrum, tilläggsisolerade och bytte fasad, nya fönster, nytt tak och dränerade. Bostadshuset om 129 kvm erbjuder ett fint kök, rymligt vardagsrum med braskamin samt dubbeldörrar ut till altanen, och ett fräscht badrum från 2021. På övervåningen finner man två sovrum, möblerbar hall och wc/dusch. Huset har även en källare som erbjuder förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även en ladugård som har hönshus, sadelkammare samt äldre djurstall. Det finns en verkstad med hundgård samt en förrådsbyggnad med fyra portar. Här bor ni i ett naturnära och lugnt läge, där Lidköpings stadskärna endast ligger 15 min bort. I området finns fina ridvägar och vackra promenadstigar. Här kommer ni att trivas! Välkomna på visning!

 • Plus
Saleby Antorp 1, Saleby, Lidköpings kommun

Saleby Antorp 1

Gård/Skog
Saleby, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 200 000 kr
152 + 97 m²
6 rum
3,8 ha tomt

Varmt välkomna till Saleby Antorp 1! Belägen knappt 2 mil utanför Lidköping hittar ni denna trevliga gård om 3,8 hektar. På fastigheten finns en ladugård som inrymmer stor lösdrift, maskinhall och förråd. Det finns även en garage/förrådsbyggnad som ger goda förvaringsmöjligheter och där ena delen idag är inredd till hönshus med hönsgård. Gården har ett fint och unikt läge med ån som omgärdar västra sidan, och med utsikt över öppna landskap. Trevligt bostadshus byggt 1955 om 152+97kvm som fördelas på 1½-plan och källare. Här är många stora renoveringar gjorda så som nya fönster, yttertak och dränering. Andra fördelar att lyfta fram är smidig uppvärmning via jordvärme, kommunalt vatten och fiber samt trekammarbrunn med infiltration från 2017. På entréplan erbjuder huset ett stort kök med praktiskt skafferi, matrum och vardagsrum i öppen planlösning, toalett samt ett allrum som kan användas som kontor eller sovrum. På övervåningen finns en möblerbar hall, tre sovrum samt ett badrum som renoverades 2015. I källaren finns bra förvaringsutrymmen, tvättstuga med torkrum, pannrum samt garage. Denna fastighet måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Majorsallén 25C, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Majorsallén 25C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
3 638 kr/mån
16 548 kr/m²

Välkommen till Majorsallén 25C! Nu finns möjligheten att förvärva en smakfullt renoverad tvårumslägenhet på tredje våning. Lägenheten har under 2022 renoverats omsorgsfullt med stort fokus på stilrena och hållbara färg- och materialval. Här hittas ett vackert kalkstensgolv, neutralt vinylgolv, dekorativa lister & dörrfoder samt slottsvred på element vilket ger en känsla av sekelskifte. Bostadens 42 välplanerade kvadratmeter inrymmer hall med plats för avhängning, sovrum med garderobsförvaring samt badrum med duschhörna och egen tvättmaskin. Här finns också ett trevligt vardagsrum samt ett fint och ljust Ikea-kök. Balkong med härligt västerläge där du kan njuta av eftermiddags-och kvällssolen! Ses bäst med egna ögon, varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Majorsallén 62B, Lidåker, Lidköpings kommun

Majorsallén 62B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
13 590 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på tredje våning! Bostaden om sina 58,5 kvm erbjuder ett ljust kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng, hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det finns även ett rymligt vardagsrum som har utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum och ligger i österläge. Populär och välskött förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften! Här bor man med ett bra läge vilket passar den som önskar ett centralt men ändå lugnt boende med närhet till såväl innerstan som grönområden. Välkomna på visning!

 • Balkong
Prostgatan 5C, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Prostgatan 5C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
395 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
3 445 kr/mån
8 977 kr/m²

Välkommen till Prostgatan 5C! Här finns en rymlig enrumslägenhet om 44 kvadratmeter belägen på tredje våning. Bostaden erbjuder hall med anslutande alkov/klädkammare, allrum med plats för säng och soffa, ett rymligt kök med matplats samt badrum med duschhörna. Lägenheten har genomgått renovering under slutet av 2023 där den fått nya enhetliga golv, ljusa väggar och ett uppfräschat kök. En perfekt bostad för dig som bara vill flytta in och börja bo! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Holmestad Lilla Berget 1, Holmestad, Götene kommun

Holmestad Lilla Berget 1

Villa
Holmestad, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 895 000 kr
180 m²
6 rum
2 870 m² tomt

Välkomna till Holmestad Lilla Berget 1! Här erbjuds ni en charmig familjevilla med lantligt läge, där man på 10 min med bil når Götene centrum. Fastigheten är belägen i ett lugnt och fridfullt område där naturen är närmaste granne. 1½-plansvilla om 180kvm där man på entrévåning finner kök, rymligt vardagsrum, kombinerat badrum och tvättstuga, tv-rum och ett sovrum. På övervåningen finns tre sovrum och en toalett. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum som ligger i härligt västerläge. På fastigheten finns även ett varmgarage med plats för två bilar, samt carport utanför. Det finns även förrådsbyggnad som inrymmer förråd och bastu. Här bor man med närhet till naturområden på Kinnekulle och goda förbindelser finns till både Götene, Skövde och Mariestad. Välkomna på visning!

Trässberg Tomta 3, Trässberg, Lidköpings kommun

Trässberg Tomta 3

Villa
Trässberg, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 750 000 kr
130 + 110 m²
4 rum
7 429 m² tomt

I Trässberg, drygt 1 mil utanför Lidköping, finner ni denna bostad om 130+110 kvadratmeter. Här har stora renoveringar gjorts så som nyare tak och fönster, och smidig uppvärmning via jordvärme. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är installerat. Husets entréplan erbjuder härliga sällskapsytor i form av ett kök med plats för stort matbord, ett vardagsrum och kombinerat badrum/tvättstuga som renoverades 2012. En trappa upp finns en hall och tre sovrum. I källaren finns pannrum och flera förvaringsutrymmen. Tomten är väl tilltagen och utöver stora gräsytor erbjuds altan, inglasat uterum samt en pool. På fastigheten finns dessutom förrådsbyggnad samt en gäststuga. Det finns även en stor ladugård. Allt omringat av vacker natur! Varmt välkomna på visning!

Skaragatan 27A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Skaragatan 27A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 275 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 467 kr/mån
14 912 kr/m²

Välkomna till Skaragatan 27A! En mycket trivsam lägenhet om 85,5 kvm som har många fördelar att lyfta fram så som en trevlig planlösning, enhetligt parkettgolv, öppen spis, och ett fint kök som renoverades 2018. Bostaden erbjuder även två sovrum i bra storlek, ett vardagsrum, samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. Det finns även en inglasad balkong som ligger i härligt söderläge! Här bor man med centralt läge och har närhet till allt som staden har att erbjuda, som affärer, restauranger, parker och kollektivtrafik. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Linnégatan 3C, Götene, Götene kommun

Linnégatan 3C

Lägenhet
Götene, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 669 kr/mån
4 333 kr/m²

Välkomna till Linnégatan 3C! En välplanerad tvåa med enhetligt golv, ljusa ytskikt samt ett uppfräschat kök. Bostaden om 45 kvm erbjuder utöver detta ett rymligt sovrum med bra förvaring, badrum med tvättmaskin. Det finns även ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Bra månadsavgift där förutom värme, vatten/avlopp även elnätskostnad och tv/bredband via Telia ingår. Här bor man med ett centralt läge i Götene med närhet till mataffär, pizzeria, skola och vårdcentral. Välkomna på visning!

Lidåkersgatan 13B, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 13B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
600 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
5 222 kr/mån
8 955 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga tvåa på Lidåkersgatan 13B! Lägenheten har enhetligt laminatgolv och ljusa väggar i alla rum. Bostaden om 67 kvm erbjuder ett kök med plats för matbord, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum. Det finns även ett vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i västerläge. Här bor man bekvämt i en omtyckt förening med närhet till grönskande omgivningar, förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Trässberg Månsagården 2, Trässberg, Lidköpings kommun

Trässberg Månsagården 2

Villa
Trässberg, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 950 000 kr
200 + 45 m²
9 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna fina och rymliga familjevilla! Med hela fem sovrum, ett stort och fräscht kök samt vardagsrum och allrum lämpar sig det här huset för den som önskar utrymme och luftiga ytor och/eller är i behov av flera sovrum. Smidig och billig uppvärmning via jordvärme som installerades 2010. Här möts ni av en luftig hall, till höger finns ett sovrum och rakt fram finner vi vardagsrummet med plats för matgrupp och stor soffa samt övrigt möblemang. Här finns också en eldstad som höjer mysfaktorn under kalla vinterdagar eller vid trevliga sammankomster. I anslutning till vardagsrummet ligger köket som renoverades 2011 och för att värma både kropp och själ finns också en vedspis och bakugn som tillför mycket charm i det moderna köket. På nedre plan finns även en matsal med utgång till det inglasade uterummet, och ett fräscht helkaklat badrum. Övervåningen nås antingen från hallen eller groventrén och erbjuder tre sovrum i bra storlek, ett stort allrum, ett helkaklat badrum och ett rum som idag används gästrum. Tomt med stora gräsytor, buskar, träd och en härlig damm. Altan finns på både fram och baksida så man kan njuta av solen både morgon och kväll. På tomten finns även en drängstuga, magasin, carport och ladugård som idag bl.a. används som hemmagym och festlokal. Detta hus måste upplevas, välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Sävare Villa Marie 1, Sävare, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sävare Villa Marie 1

Villa
Sävare, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 995 000 kr
126 m²
5 rum
2 801 m² tomt

I trevlig och lantlig miljö ligger denna trevliga enplansvilla i Sävare! Bostaden om 126 kvm erbjuder fyra sovrum, ett vardagsrum och ett rymligt kök. Det finns även gästtoalett, helkaklat badrum som renoverades 2021 samt en tvättstuga. På baksidan finns en stor härlig altan som sträcker sig runt ena gaveln. Det finns ett isolerat dubbelgarage med plats för två bilar, här finns även ett inrett rum som kan exempelvis kan användas som allrum, gästrum eller som hemmakontor. Stor trädgård med många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här bor man granne med hästhagar och vacker natur, och med endast 8km till Lidköpings stadskärna. Varmt välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 26