Mäklare Julia Svensson

Julia Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Majorsallén 76D, Lidåker, Lidköpings kommun

Majorsallén 76D

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
625 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 936 kr/mån
10 684 kr/m²

Välkommen till Majorsallén 76D! Denna tvåa om 58,5kvm är belägen på andra våning i populär och välskött förening. När man kliver in i lägenheten möts man först av hallen som tar oss vidare till lägenhetens alla rum. Till höger finns köket som har god förvaring samt plats för matbord. Det finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring via hel garderobsvägg. Ett rymligt vardagsrum och ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Det finns även en inglasad balkong som ligger i österläge och fungerar som ett extra rum. I den redan låga månadsavgiften ingår även grundutbud tv och bredband via Tele2. Här bor man med ett bra läge vilket passar den som önskar ett centralt men ändå lugnt boende med närhet till såväl innerstan som grönområden. Välkomna på visning!

  • Balkong
Wennerbergsvägen 19C, Gamla Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Wennerbergsvägen 19C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 997 kr/mån
13 590 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna fantastiska lägenhet med stort ljusinsläpp erbjuder en fin kombination av stil, komfort och bekvämlighet och har många fördelar som en tilltalande planlösning, takhöjd på hela 260 cm samt nyrenoverade ytor med smakfulla färg- och materialval. Under 2021 renoverades lägenheten med vackra slipade parkettgolv i hall, vardagsrum och sovrum. Nytt klinkergolv i kök och badrum. Alla väggar och köksluckor målades, ny köksbänkskiva och ny inbyggd kyl/frys. Diskmaskin och spis i rostfritt stål. Nya svarta hopfällbara duschdörrar i badrum och tvättmaskin. Bostaden om 58,5 kvm erbjuder ett fint kök med plats för matbord, ett trevligt vardagsrum med platsbyggd bokhylla, fönsterkornisch och vacker pardörr. Stort sovrum, som vetter mot lugn trädgård, med plats för dubbelsäng samt bra förvaring med walk in closet. Dessutom finns balkong i härligt söderläge med sol från förmiddag till sen kväll som nås från vardagsrummet. Välskött förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften som inte planeras att höjas 2024. Här bor man med kort gångavstånd till Örthagsparken, mataffär, pizzeria, resecentrum och shopping i Lidköpings stadskärna. Två förråd ingår, det ena bara en våning upp och är mycket rymligt. Parkeringsplats kan erhålles tämligen snabbt genom förening. Här finns alla möjligheter att trivas, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Majorsallén 62B, Lidåker, Lidköpings kommun

Majorsallén 62B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
13 590 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på tredje våning! Bostaden om sina 58,5 kvm erbjuder ett ljust kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng, hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det finns även ett rymligt vardagsrum som har utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum och ligger i österläge. Populär och välskött förening där tv och bredband ingår i den redan låga månadsavgiften! Här bor man med ett bra läge vilket passar den som önskar ett centralt men ändå lugnt boende med närhet till såväl innerstan som grönområden. Välkomna på visning!

  • Balkong
Holmestad Lilla Berget 1, Holmestad, Götene kommun

Holmestad Lilla Berget 1

Villa
Holmestad, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 100 000 kr
180 m²
6 rum
2 870 m² tomt

Välkomna till Holmestad Lilla Berget 1! Här erbjuds ni en charmig familjevilla med lantligt läge, där man på 10 min med bil når Götene centrum. Fastigheten är belägen i ett lugnt och fridfullt område där naturen är närmaste granne. 1½-plansvilla om 180kvm där man på entrévåning finner kök, rymligt vardagsrum, kombinerat badrum och tvättstuga, tv-rum och ett sovrum. På övervåningen finns tre sovrum och en toalett. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum som ligger i härligt västerläge. På fastigheten finns även ett varmgarage med plats för två bilar, samt carport utanför. Det finns även förrådsbyggnad som inrymmer förråd och bastu. Här bor man med närhet till naturområden på Kinnekulle och goda förbindelser finns till både Götene, Skövde och Mariestad. Välkomna på visning!

Trässberg Tomta 3, Trässberg, Lidköpings kommun

Trässberg Tomta 3

Villa
Trässberg, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 750 000 kr
130 + 110 m²
4 rum
7 429 m² tomt

I Trässberg, drygt 1 mil utanför Lidköping, finner ni denna bostad om 130+110 kvadratmeter. Här har stora renoveringar gjorts så som nyare tak och fönster, och smidig uppvärmning via jordvärme. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är installerat. Husets entréplan erbjuder härliga sällskapsytor i form av ett kök med plats för stort matbord, ett vardagsrum och kombinerat badrum/tvättstuga som renoverades 2012. En trappa upp finns en hall och tre sovrum. I källaren finns pannrum och flera förvaringsutrymmen. Tomten är väl tilltagen och utöver stora gräsytor erbjuds altan, inglasat uterum samt en pool. På fastigheten finns dessutom förrådsbyggnad samt en gäststuga. Det finns även en stor ladugård. Allt omringat av vacker natur! Varmt välkomna på visning!

Skaragatan 27A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Skaragatan 27A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 275 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 467 kr/mån
14 912 kr/m²

Välkomna till Skaragatan 27A! En mycket trivsam lägenhet om 85,5 kvm som har många fördelar att lyfta fram så som en trevlig planlösning, enhetligt parkettgolv, öppen spis, och ett fint kök som renoverades 2018. Bostaden erbjuder även två sovrum i bra storlek, ett vardagsrum, samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. Det finns även en inglasad balkong som ligger i härligt söderläge! Här bor man med centralt läge och har närhet till allt som staden har att erbjuda, som affärer, restauranger, parker och kollektivtrafik. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Linnégatan 3C, Götene, Götene kommun

Linnégatan 3C

Lägenhet
Götene, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 669 kr/mån
4 333 kr/m²

Välkomna till Linnégatan 3C! En välplanerad tvåa med enhetligt golv, ljusa ytskikt samt ett uppfräschat kök. Bostaden om 45 kvm erbjuder utöver detta ett rymligt sovrum med bra förvaring, badrum med tvättmaskin. Det finns även ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Bra månadsavgift där förutom värme, vatten/avlopp även elnätskostnad och tv/bredband via Telia ingår. Här bor man med ett centralt läge i Götene med närhet till mataffär, pizzeria, skola och vårdcentral. Välkomna på visning!

Lidåkersgatan 13B, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 13B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
600 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
5 222 kr/mån
8 955 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga tvåa på Lidåkersgatan 13B! Lägenheten har enhetligt laminatgolv och ljusa väggar i alla rum. Bostaden om 67 kvm erbjuder ett kök med plats för matbord, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum. Det finns även ett vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i västerläge. Här bor man bekvämt i en omtyckt förening med närhet till grönskande omgivningar, förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Karlagatan 26 A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Karlagatan 26 A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
650 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 463 kr/mån
10 833 kr/m²

Trevlig och välplanerad lägenhet på Karlagatan 26A! Denna bostad om 60 kvm har fint ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck och en balkong i öster med fritt läge. Lägenheten erbjuder ett kök, fräscht helkaklat badrum, sovrum i bra storlek och ett rymligt vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och en klädkammare. Tv och bredband via Tele2 ingår i den redan låga månadsavgiften. Här bor man i ett av Lidköpings populäraste områden med närhet till centrum! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Trässberg Månsagården 2, Trässberg, Lidköpings kommun

Trässberg Månsagården 2

Villa
Trässberg, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
3 950 000 kr
200 + 45 m²
9 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna fina och rymliga familjevilla! Med hela fem sovrum, ett stort och fräscht kök samt vardagsrum och allrum lämpar sig det här huset för den som önskar utrymme och luftiga ytor och/eller är i behov av flera sovrum. Smidig och billig uppvärmning via jordvärme som installerades 2010. Här möts ni av en luftig hall, till höger finns ett sovrum och rakt fram finner vi vardagsrummet med plats för matgrupp och stor soffa samt övrigt möblemang. Här finns också en eldstad som höjer mysfaktorn under kalla vinterdagar eller vid trevliga sammankomster. I anslutning till vardagsrummet ligger köket som renoverades 2011 och för att värma både kropp och själ finns också en vedspis och bakugn som tillför mycket charm i det moderna köket. På nedre plan finns även en matsal med utgång till det inglasade uterummet, och ett fräscht helkaklat badrum. Övervåningen nås antingen från hallen eller groventrén och erbjuder tre sovrum i bra storlek, ett stort allrum, ett helkaklat badrum och ett rum som idag används gästrum. Tomt med stora gräsytor, buskar, träd och en härlig damm. Altan finns på både fram och baksida så man kan njuta av solen både morgon och kväll. På tomten finns även en drängstuga, magasin, carport och ladugård som idag bl.a. används som hemmagym och festlokal. Detta hus måste upplevas, välkomna på visning!

Sävare Villa Marie 1, Sävare, Lidköpings kommun

Sävare Villa Marie 1

Villa
Sävare, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 995 000 kr
126 m²
5 rum
2 801 m² tomt

I trevlig och lantlig miljö ligger denna trevliga enplansvilla i Sävare! Bostaden om 126 kvm erbjuder fyra sovrum, ett vardagsrum och ett rymligt kök. Det finns även gästtoalett, helkaklat badrum som renoverades 2021 samt en tvättstuga. På baksidan finns en stor härlig altan som sträcker sig runt ena gaveln. Det finns ett isolerat dubbelgarage med plats för två bilar, här finns även ett inrett rum som kan exempelvis kan användas som allrum, gästrum eller som hemmakontor. Stor trädgård med många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här bor man granne med hästhagar och vacker natur, och med endast 8km till Lidköpings stadskärna. Varmt välkomna på visning!

Gillstad Skärstomten 1, Gillstad, Lidköpings kommun

Gillstad Skärstomten 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
2 825 000 kr
129 + 52 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Varmt välkomna till Gillstad Skärstomten 1! Denna mycket trevliga fastighet om 1,6 hektar är det perfekta boendet för dig som är ute efter en mindre gård på landet. Under 2020/2021 gjorde man en rejäl uppfräschning av huset då man byggde ut och skapade ett nytt badrum, tilläggsisolerade och bytte fasad, nya fönster, nytt tak och dränerade. Bostadshuset om 129 kvm erbjuder ett fint kök, rymligt vardagsrum med braskamin samt dubbeldörrar ut till altanen, och ett fräscht badrum från 2021. På övervåningen finner man två sovrum, möblerbar hall och wc/dusch. Huset har även en källare som erbjuder förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även en ladugård som har hönshus, sadelkammare samt äldre djurstall. Det finns en verkstad med hundgård samt en förrådsbyggnad med fyra portar. Här bor ni i ett naturnära och lugnt läge, där Lidköpings stadskärna endast ligger 15 min bort. I området finns fina ridvägar och vackra promenadstigar. Här kommer ni att trivas! Välkomna på visning!

  • Plus
Slättgatan 5, Järpås, Lidköpings kommun

Slättgatan 5

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
1 195 000 kr
98 + 62 m²
3 rum
931 m² tomt

Välkomna till Slättgatan 5! Här finns fördelar att lyfta fram så som nytt tak, ny fasad och nya fönster på övervåning. Denna bostad erbjuder entréplan med kök, rymligt vardagsrum och ett badrum. På övervåningen finns två sovrum och en toalett. I källaren har man tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Närhet till mataffär, skola och bra kommunikationer till både Lidköping och Vara. Välkomna på visning!

Visar alla 13