Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Gustafsson

Erik Gustafsson

Om mig

Född och uppvuxen i Vikingstad, strax utanför Linköping tar jag med mig en stor lokalkännedom och ett brett kontaktnät in i min roll som fastighetsmäklare. Men viktigast av allt så kommer jag med ett genuint intresse för affärer och bostäder alltid att ge 100% för att just din affär ska uppfylla alla dina krav. Kontakta mig så berättar jag gärna mer om varför du ska välja just mig till din nästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Söderleden 17, Vimanshäll, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Söderleden 17, Vimanshäll, Linköpings kommun, bild 2
Söderleden 17, Vimanshäll, Linköpings kommun, bild 3

Söderleden 17

Villa
Vimanshäll, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
5 495 000 kr
124 + 91 m²
7 rum
652 m² tomt

Välkommen till denna stilrena friliggande villa i 40-talsstil, belägen på Söderleden i det populära området Vimanshäll i centrala Linköping. Med en lummig tomt om 652 kvadratmeter bjuder denna bostad på en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Energieffektivt hem med bergvärme och solpaneler som bidrar till ett hållbart boende med låga driftskostnader. Den centralt belägna fastigheten erbjuder närhet till kommunikationer och har gott om ytor för en flexibel boendelösning. Här finns även en uthyrningslägenhet utrustad med pentry, dusch, WC och tvättmaskin som ger möjligheten till extra intäkter. Inomhus möts du av en ljus och levande planlösning med generösa sällskapsytor och gott om rum. Vardagsrummet är öppet och ljust och leder in till en trevlig matsal där du kan blicka ut över trädgården genom ett vackert fönster. Eldstaden skapar en mysig atmosfär och ger värme under kyliga kvällar. Tack vare en utbyggnad av vinden nyttjas idag även denna yta för sovrum, gästrum och ett badrum vilket ger stora möjligheter även för den större familjen. Källaren ger gott om praktiska lösningar i form av förvaringsyta och rum för hobby. Dessutom finns ett garage och en elbilsladdare för den miljömedvetna bilägaren. Denna villa erbjuder inte bara en praktisk och bekväm livsstil, utan också en stilren design och vackra detaljer från 40-talet. Med en bostadsyta om 124 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Välkommen hem till denna unika möjlighet att kombinera stil, bekvämlighet och hållbarhet i centrala Linköping.

  • Premium
Skäggetorps Centrum 32, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Skäggetorps Centrum 32, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Skäggetorps Centrum 32, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Skäggetorps Centrum 32

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
895 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 897 kr/mån
12 013 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och fräscha 3:a om 74,5 m². Här saluförs nu en ljus och hemtrevlig lägenhet i mycket bra skick, med en stor inglasad loftgångsbalkong. Här gör du entré till lägenheten redan i loftgången där du har en egen dörr du kan låsa, detta gör att hela loftgången kan utnyttjas som din privata balkong där du kan ha det möblerat året om tack vare inglasningen. När du sedan kliver in i själva bostaden möts du av ljusa väggar och fint parkettgolv, ett ljust och välutrustat kök, härligt ljusinsläpp och smart fördelade kvadratmeter. Bostaden erbjuder vidare två rymliga sovrum, ett vardagsrum med stora fönsterpartier, ett fräscht badrum från 2011 med tvättmaskin, dusch och WC samt ett kök helrenoverat 2017. Ägaren satte under hösten 2023 in en AC vilket ger en extra lyx i att kunna svalka ner bostaden under sommarhalvåret. Stabil HSB-förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder dessutom tvättstuga, bastu, samlingslokal och övernattningsrum att hyra. Här bor ni med bra kommunikationer, promenadavstånd till Skäggetorp köpcentrum, närhet till Tornby handelsområde samt bra cykelvägar till både city och Universitetet. I omgivningarna ligger barnomsorg, skola samt Rydskogen med härliga strövområden och motionsspår. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järdalavägen 88A, Ekholmen, Linköpings kommun
Järdalavägen 88A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Järdalavägen 88A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Järdalavägen 88A

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 750 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
5 123 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och trivsamma lägenhet i det eftertraktade området Ekholmen! Denna lägenhet på tredje våningen är en riktig pärla som bjuder på en underbar utsikt med fritt insynsskyddat läge. Stora fönster från två väderstreck gör att ljuset strömmar in i varje hörn av lägenheten och skapar en ljus och hemtrevlig känsla. Planlösningen är mycket väl genomtänkt och erbjuder fyra rum och kök som ger dig gott om utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster. De tre rymliga sovrummen garanterar att du får en god natts sömn, medan det stora vardagsrummet skapar en perfekt plats för att umgås med vänner och familj, och med två badrum kommer du aldrig behöva trängas. Det nyrenoverade köket har en ljus och modern estetik med gott om förvaringsutrymme, uppdaterad maskinell utrustning samt plats för matbord. Lägenheten bjuder också på några extra förmåner - en stor klädkammare ger dig gott om utrymme för att organisera dina kläder, skor och accessoarer på ett snyggt sätt. Ett separat förråd ger också extra lagringsutrymme för allt som du inte behöver ha framme. Denna bostad har förmånen att ingå i den välskötta och lågt belånade bostadsrättsföreningen L19, belägen bara en kort promenad från Ekholmens livliga centrum som bjuder på en mängd bekvämligheter såsom matbutiker, butiker, apotek, pizzerior med mera. Området är dessutom utrustat med en vårdcentral samt flera förskolor och skolor vilket gör det till en optimal plats för familjer. Tack vare goda kommunikationer tar du dig enkelt och smidigt till stadens puls, medan det vackra området bjuder på fina promenadstråk för avkoppling och rekreation. Det här är det ultimata läget för att leva ett bekvämt och praktiskt liv, utan att behöva göra avkall på det natursköna och avslappnande området. Säljarens egna ord om omgivningen: "Det här är ett lugnt område med allt från barn familjer till pensionärer. Baksidan av huset vetter mot en ekdunge där det springer ekorrar i träden. Utsikten från balkongen över träden gör att det känns som man nästan bor på landet. Närheten till mataffärer, apotek, vårdcentral mm är bekvämt. Närhet till skola, fritidssysselsättning så som fotboll, golf, Friskis & Svettis gör vardagspusslet enkelt. Det är smidigt att ta sig in till stan med buss, flera busslinjer passerar utanför. Här är det nära till badplats, koloniområden och fina promenadstråk längs Stångån, skogen är inte heller långt borta. Här kan man enkelt ta cykeln till allt man behöver!" Missa inte denna chans, boka in dig på visning direkt!

  • Premium
  • Balkong
Brinkbacken 12, Vimanshäll, Linköpings kommun

Brinkbacken 12

Villa
Vimanshäll, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
5 990 000 kr
140 + 15 m²
5 rum
795 m² tomt

Varmt välkommen till det attraktiva och centralt belägna villaområdet Vimanshäll och detta fantastiska souterrängvilla med högt läge. Här stoltserar en modern och praktisk villa anno 1992 med hög standard och låga driftkostnader. Ett perfekt hem för dig som söker efter ett hus som rymmer hela familjen i ett lummigt kvarter med gångavstånd till centrum. Villan är väl renoverad under åren till vad som idag är ett modernt hem med en ljus och gemytlig känsla. På övre plan finns ett fullutrustat kök renoverat 2020, ett luftigt allrum i husets hörn med härligt ljusinsläpp där middagar kan avnjutas framför värmen från den vackra kakelugnen och med vacker utsikt över takåsarna, ett vardagsrum med access till uteplats samt ett helkaklat badrum ifrån 2017. På entréplan finns ett sovrum, en praktisk tvättstuga, ett helkaklat badrum samt gott om förrådsutrymme. 2023 installerades ett nytt tak med integrerade solpaneler från Sunroof. Detta exklusiva tak ger inte bara en överlägsen elproduktion utan också en vacker estetik tack vare de integrerade solpanelerna och dess unika design. Tack vare denna lösning i kombination med värmesystemet har man här en billig driftkostnad. Brinkbacken 12 ligger placerat i änden på en lugn gata utan genomfart, och trädgården med dess uteplatser och terrasser har en härlig naturtomtkänsla med mycket växtlighet under sommarhalvåret, som en härlig oas perfekt för de som gillar att odla eller bara spendera tid utomhus. Man är också granne med ett skogsparti vilket bidrar med extra känsla av enskildhet och av en stor tomt med fritt läge. Säljarens egna ord om kvarteret: Fantastiskt trevligt villakvarter med närhet till en härlig utsiktsplats, till å-promenaden och även gångavstånd till stan. Eftersom huset ligger i höjd med Tannefors slussar är det också bara några minuters promenad till slusscafét för en trevlig kvällsdrink om sommaren. Närhet till affär med 10 min promenad och till såväl bensinmackar som hundhage. Området är väldigt lugnt trots dess centrala läge och väldigt lummigt och vackert på sommarhalvåret. Närliggande grannar märks ytterst lite och man kan ha en väldigt privat tillvaro om så önskas. Bussförbindelsen till stan och resecentrum är mycket god, hållplatsen ligger bara ett stenkast från tomten och två busslinjer som går ofta finns att välja på. Till Trädgårdstorget tar man sig med buss på ca 5 min, Resecentrum 10 min. Egen uppfart och en avtagsväg som sköts av kommunen.

Rappestad Klockargården 2, Rappestad, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Rappestad Klockargården 2

Villa
Rappestad, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 995 000 kr
180 + 110 m²
9 rum
1 378 m² tomt

Varmt välkommen till Klockargården 2 i vackra och gemytliga Rappestad, en pärla på landet endast ca 15 minuter från Linköping. Denna fantastiska villa uppförd 1945 erbjuder gott om charm, en stor tomt och tillräckligt med utrymme för den även den stora familjen. Här kan du som letar efter en härlig plats att bo på i ett lugnt samhälle verkligen känna dig hemma, dessutom med bekväm närhet till allt du behöver. Fördelat på 180 + 110m² och med en tomtarea på dryga 1400m² erbjuder denna fastighet generösa ytor för hela familjen, detta i kombination med ett charmigt 40-tals hus och en praktisk planlösning. När du kliver in genom bostadens entré välkomnas du genast av en praktisk och välordnad hall som sedan leder dig vidare in till bostadens hjärta i form av kök och vardagsrum. Entréplanet ger en familjär känsla med en modern planlösning optimal för sociala ändamål. Här har en modern standard blandats vackert med äldre detaljer som bevarats, i matsal och vardagsrum ligger vacker fiskbensparkett och i vardagsrummet kan du spendera långa kvällar framför värmen från braskaminen. Kliver du upp på övre plan finns här totalt 3 stora sovrum, hall som idag används som ett kontor, vardagsrum med tillgång till balkong i söderläge samt ett badrum med både badkar och separat dusch. Husets källare erbjuder mängder av yta för förvaring, hobby eller lek. Här finns också en tvättstuga och verkstad. Källaren kan nås inifrån samt utifrån via 2 separata ingångar. Fastigheten har en underbar trädgård med böljande växter och mängder av platser att spendera härliga sommardagar på. Här kan du sitta i soligt eller skuggigt läge och njuta av det lugn en bostad på landet erbjuder. Här finns fruktträd, blommor och buskar i mängder och uteplatser på både baksidan och framsidan av huset. Det finns även en hönsgård för den som vill dela tomten med tvåbenta vänner. I det familjära samhället Rappestad bor du på en fridfull plats på landsbygden utanför Linköping. Här bor många familjer och du bor dessutom granne med bygdens vackra kyrka. I närliggande Vikingstad finns förskolor, skolor, livsmedelsbutik, frisör och restauranger och hit tar du dig enkelt via bussen som stannar precis på gatan utanför huset. Från Vikingstad går även pendeltåg vidare till Linköping, Norrköping, Mjölby osv. Säljarens ord om området: Fin natur med flera promenadstråk Lekplats samt ridskola i anslutning till byn, samt flera större stall. God grannsamverkan med regelbunden aktivitet i byn, så som pubkvällar, gökotta osv. Varför missa chansen att förvärva denna fantastiska fastighet. Varmt välkommen på visning.

  • Plus

Visar alla 5