Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Norman

Anna Norman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun, bild 2
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun, bild 3

Ed Zetrinsvägen 13

Villa
Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
895 000 kr
115 m²
7 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till Ed Zetrinsvägen 13 och ett Per Albin torp på en solig tomt med en markareal om 2.29 ha. Torpet är från 1936 och 1973 byggdes torpet till och har nu en boarea på 115 kvm som fördelas på 7 rum och kök. Entréplan består av hall med platsbyggd förvaring och därefter kommer ett ljust kök med fönster i två väderstreck, köket har plats för matmöbel. Vardagsrummet har en vedkamin som höjer mysfaktorn samt tillför bra värme. I den utbyggda delen finns det tre sovrum, för den som vill finns möjligheten att öppna upp mellan två sovrum och återskapa till vardagsrum och kontor som det var 1973 när denna del byggdes. På entréplan finner även husets dusch-, wc-rum som även inrymmer en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På övre plan finns tre sovrum samt ett wc-rum. Den stora soliga tomten ger goda möjligheter för dig som vill odla eller ha djur. På tomten finns en äldre lada/ladugård med två boxar, mått 2,8*3,5 och 2,6*3,5, båda med takhöjd 2,11 m, möjlighet finns att bygga till fler boxar i den del av ladan som har högre tak. På tomten står tre timmerlador samt en lekstuga. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
Åsgatan 33, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Åsgatan 33

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 400 000 kr
103 + 101 m²
6 rum
976 m² tomt

Välplanerade villa med 6 rum och kök varav den ljusa och mysiga gillestugan samt ett rum är placerad på källarplan. Här finns gott om plats för hela familjen och allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive en bastu för avkoppling och återhämtning. Bostaden har även en inglasad altan och ett altandäck där du kan njuta av utomhuslivet oavsett väder. Läget är bra med närhet till livsmedelsaffärer, skolor, sjukvård och ett elljusspår för härliga promenader, joggingturer och vintertid längdskidåkning. För den sportintresserade finns även en tennishall och en curlinghall i närheten. På tomtens 976 kvadratmeter finns även ett garage med plats för en bil, garaget är utrustat med elbilsladdare och garageuppfarten är rejält tilltagen med plats för flera fordon. Villan är väl omhändertagen och renoveringar har gjorts löpande genom åren, inklusive installerad bergvärmepump, nya ytskikt i alla rum och renoverat badrum. Denna villa är perfekt för den som söker en centralt belägen bostad med närhet till allt man kan behöva. Välkommen att boka in dig på visning! Besiktningsprotokoll finns att läsa under rubriken dokument.

  • Energieffektiv
Yckelsbo Sjöstig 8, Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun

Yckelsbo Sjöstig 8

Tomt
Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
600 000 kr
1 666 m² tomt

Tomt om 1 666 kvm i rofyllt och lantligt läge med närhet till Yckelsbosjön som erbjuder både badplats, brygga och möjlighet till fiske. Fin natur med goda möjligheter för bärplockning av lingon och blåbär, Karljohan svamp har plockats på den egna tomten. Närhet till Järvsö och till Järvsöbackens norra nedfarter tar det cirka 8 minuter med bil. Vattenförening finns i området och det är möjligt att ansluta tomten. Avlopp saknas. Fiber finns till tomtgräns. Järvsö har ett generöst utbud av aktiviteter med bland annat slalomåkning, välpreparerade skidspår, cykling i Järvsö bergsykel park, skoterleder, Vildriket – Nordens Vildmarkscenter och vackra vandringleder.

Åsgatan 24, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Åsgatan 24

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 750 000 kr
127 + 64 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Centralt belägen villa i omtyckt område. Bostadens 127 kvm fördelas på 1½ plan och fem rum och kök och här finns en stor tomt om 1500 kvm ger goda möjligheter för utomhus aktiviteter eller t.ex odling. På entréplan finner du bland annat kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med braskamin, samt rum, hobbyrum, tvättstuga och en bastu. På övervåningen finns tre sovrum samt ett badrum. Det vidbyggda varmgaraget med plats för en bil kan nås via hobbyrummet. Villan har haft samma ägare sedan den byggdes 1972 och underhåll samt viss renovering har skett löpande men stor del av villan har fortfarande äldre inredning vilket ger potential för den som vill sätta sin personliga prägel. 2017 installerades bergvärme. Försäljningen omfattar två fastighetsbeteckningar Slotte 30:15 och Slotte 30:18 och dessa två tillsamman ger tomtarea på 1500 kvm. Välkommen att boka in dig på en visning till denna denna villa med en central och bekväm boendemiljö med närhet till hälsovård, skolor, kommunikationer, fritidsaktiviteter och mycket mer. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument.

Brattbergavägen 5, Los, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brattbergavägen 5

Villa
Los, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
500 000 kr
105 + 63 m²
4 rum
1 657 m² tomt

Välkommen till Brattbergavägen 5, här finner du en villa med stor tomt i avskilt och lugnt läge och med närhet till Tempo, bageri med mera. Husets 105 kvm omfattar 4 rok fördelat på två plan. På entréplan finner du kök, vardagsrum och ett mindre rum lämpligt som kontor eller gästrum samt en gästwc. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. Los passar den som är intresserad av naturen, här har du närhet till skog och vattendrag, bärplockning, jakt och fiske. Bra vandringsleder som även kan passa för cykling, vintertid är detta ett snösäkert område med fina skoterleder och du tar dig med lätthet från huset till skoterleden. Elljusspåret erbjuder vintertid fint längdskidspår och i Los finns även en slalombacke. Kontakta mäklaren för att boka visning,

Museivägen 5, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Museivägen 5

Övrigt
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 000 000 kr
2 856 m² tomt

Välkommen till Museivägen 5, det f.d museet som efter att museiverksamheten flyttade ut användes för förskoleverksamhet under ett par år. I samband med att förskolan skulle flytta in 2021 så byggdes entréplan om för att anpassas för förskoleverksamhet, renovering av ytskikt samt anpassningar för kök, personalutrymmen och toaletter. Lokalerna omfattar en bruksarea på 1030 kvm fördelat på entréplan och källarplan. Fastigheten är i dagsläget taxerad som specialenhet, skolbyggnad, mer information kring detta finns under övrigt om fastigheten. Fri prövningsrätt råder och köpet behöver godkännas av kommunstyrelsen. Fastigheten säljs med s.k friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan samt för visning.

Humlegårdsvägen 6, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Humlegårdsvägen 6

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 450 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
2 534 m² tomt

Villa om 5 rum och kök i Nore, närhet till Ljusdal, Nore badet och Ljusnanleden. Trådgårdstomt om 2 534 kvm, bebyggd med villa, gäststuga, växthus och en äldre lekstuga som nu används som hönshus. Villans boarea om 135 kvm fördelas på 1½ plan varav du finner hall, kök, matrum och vardagsrum samt ett rymligt sovrum på entréplan. Både vardagsrum och matrum har vackra kakelugnar som pryder rummen. Mellan matrummet och sovrummet finner du ett wc-rum samt ett duschrum och från sovrummet kan du ta dig ut till den takade altanen som även nås utifrån via trädgården. På övre plan finns två sovrum och ett badrum, på vardera sida om det ena sovrummet finns kattvindar som ger bra förvaringsmöjligheter. Källare med bland annat enklare tvättstuga, förrådsrum och snickarrum/hobbyrum. I Nore bor du med närhet till både centrala Ljusdal och närhet till det fina Norebadet vid sjön Växnan. Här kan du trivas sommar som vintern med bad, båt, flotte och fiske sommar som vinter. Vintertid har du närhet till skoterled. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument.

  • Energieffektiv
Hybo Groland 2, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun

Hybo Groland 2

Övrigt
Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
695 000 kr
1,2 ha tomt

Välkommen till Hybopaviljongen, den forna danspaviljongen som många har positiva minnen från danserna förr i tiden. Nu är det många år sedan det dansades i lokalerna och de senaste åren har det istället bedrivits loppis och café i begränsad omfattning. Markyta om ca 1,19 ha med väl tilltagna parkeringsytor som dock börjat gro igen en del. När du kommer in i lokalerna via byggnadens huvudentré finner du först till vänster den tidigare korvkiosken som har serveringslucka ut genom fönstret och till höger finns biljettluckan kvar. Vidare in i lokalerna kommer du in i en väl tilltagen hall med kapprum och toalettrum. Från hallen tar du dig även in i danspaviljongen som är rymlig och har ett eget värmesystem vilket gör att detta utrymme lätt kan kallställas när utrymmet inte används. Scenen finns kvar och så även skyltarna som styrt om det var damerna eller herrarna som skulle bjuda upp till dans. Tidigare var det öppen planlösning mellan paviljongen och serveringen men de är nu åtskilda med en vägg och en avskild yta för servering / café har skapats. Caféet är möblerat med flera mindre sittgrupper och de äldre sittgrupperna kommer att ingå i köpet. Serveringsdisk med förvaring och hyllor lättillgänglig för personal samt en dörr till köket gör det lättsamt att röra sig mellan caféets serveringsdel och köket där viss tillredning av fika, mackor eller enklare mat kan ske. Köket har även en personalingång och det finns även ett personalutrymme med dusch/wc och ett rum passande för kontor och/eller övernattningsrum. Vid intresse kontakta mäklaren för att boka visning.

Pell-Persvägen 3, Järvsö, Centralt, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pell-Persvägen 3

Villa
Järvsö, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
3 900 000 kr
151 + 50 m²
7 rum
1 134 m² tomt

Fin och välskött villa i lugnt och trivsamt bostadsområde i Järvsö. Du välkomnas in i villan via en luftig hall med bra plats för klädavhängning samt förvaring av ytterkläder, därefter kommer du vidare in i köket som har plats för matmöbel. Mellan kökets del med matmöbel är det öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet som även har dörr ut till balkongen som delvis ligger skyddad under tak. Vidare finner du tre sovrum samt ett badrum. På souterrängplan finner du trivsam gillestuga med öppen spis med kamininsats, två sovrum, ett hobbyrum, tvättstuga, wc-rum, duschrum samt en bastu. Här finns även ett förråd och matkällare. Välplanerad och fin tomt i etage. Blommor, buskar, hallon och vinbär samt en liten fontän gör trädgården till en inbjudande plats att vistas på. I anslutning till husets entré finns en insynsskyddad uteplats med markis och från entrén kan du även gå vidare mot balkongen som således kan nås både inifrån och från utsidan. Isolerad gäststuga om 20 kvm. Promenadavstånd till Järvsö centralort, Järvsöbacken, Järvsö Bergscykel Park och vandringsleder, nära till badplats i Sorttjärn. Villan har besiktats av Anticimex, besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan, visning erbjuds på begäran.

Hybo byväg 67, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun

Hybo byväg 67

Övrigt
Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 200 000 kr
226,8 m²
4 385 m² tomt

Hyresfastighet med fyra stycken hyreslägenheter på vardera 56,7 kvm fördelat på två rum och kök. Alla lägenheterna har gemensamt trapphus och det finns två lägenheter per plan, lägenheterna har likvärdig planlösning. Trivsamma bostäder med bra ljusinsläpp där både sovrum och vardagsrum har fönster i två väderstreck. Kök är utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frys och har plats för matbord. Lägenhetsförråd finns på vinden och i källaren finns bland annat tvättstuga och torkrum. Trivsam trädgårdstomt som ger möjlighet för utemöbel och utomhuslek för den som så önskar. Se ifylld frågelista under rubrik dokument för mer information om fastigheten samt utförda renoveringar. Alla fyra lägenheter är uthyrda och den totala hyresintäkten vid full uthyrning uppgår till 187 200 kr/år. Kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Plus
Lillbyringen 16A, Färila, Centralt, Ljusdals kommun

Lillbyringen 16A

Övrigt
Färila, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 450 000 kr
239 m²
1 593 m² tomt

Med centralt läge i Färila finns nu tillfälle att förvärva fastighet med två byggnader med lokaler och hyreslägenheter. På hela entréplanet i huvudbyggnaden bedrivs förskoleverksamhet och på våning två finns en bostadslägenhet bestående av 4 rum och kök. Högst upp i huset finns en lägenhet om 2,5 rum och kök. I det röda huset finns på entréplan en lokal som idag nyttjas för företagsverksamhet och på våning två finns en lägenhet på 2,5 rum och kök. Totala hyresintäkter vid full uthyrning uppgår till 370 836:-, i dagsläget är en lägenheter och en lokal vakant. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt för att boka visning.

Skålbovägen 60, Järvsö, Skålbo, Ljusdals kommun

Skålbovägen 60

Tomt
Järvsö, Skålbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
700 000 kr
1 821 m² tomt

5 km från Järvsö, med utsikt över Skålbosjön och Järvsöklack ligger denna tomt. Naturskönt läge och med många möjligheter för dig som vill bygga eget fritids- eller bostadshus. Tomtstorlek är 1821 m² . En härlig liten badplats med sandstrand finns endast 100 meter bort. Förhandsbesked har funnits, men var giltigt i två år från 2021-08-18 så det har nu gått ut. Byggrätten i förhandsbeskedet gällde då 150-170 m² i 1 eller 1 ½ plan, + garage i Hälsingestil som ska passa in i landskapsbilden och rådande byggnadstraditionen. Ansökan om bygglov görs på Ljusdals kommun. El-och fiberanslutning finns vid tomtgränsen (anslutningskostnader 2022-06-15 schablonkostnad elnät Ellevio för max 25 A 38 125:- för upp till 200 m från elskåp, fiber 12 500 kr ) Ny tillfartsväg är anlagt. Visning går att lösa efter önskemål, kontakta mäklaren.

  • Plus

Visar alla 12