Mäklare Anna Norman

Anna Norman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckebovägen 11, Tallåsen, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckebovägen 11

Villa
Tallåsen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 200 000 kr
133 + 38 m²
1 980 m² tomt

Välkommen till Bäckebovägen 11; här finner du en rymlig villa på en stor trädgårdstomt med gårdsbyggnader som uthus/förråd/vedbod och garage/loge. Husets entréplan består av hall, kök, matrum med kakelugn samt ett rymligt rum som både kan agera sovrum eller vardagsrum. På övre plan finns hall, allrum/vardagsrum, två sovrum samt en alkov/walk-in-closet. I källaren finns tvättstuga samt pannrum, ett förråd och matkällare. Stor och trivsam trädgårdstomt med två byggnader där en av dem mest används som förråd och vedbod. Den andra byggnaden med en garagedel samt en loge som under sommartid har möblerats med utemöbler och använts som skyddad plats för t.ex. kalas. Här bor du fint och nära till det Tallåsen har att erbjuda. Säljarnas egna ord om området: En fin lekplats finns väldigt nära inpå gården alldeles utanför tomtgränsen. Tallvallen, en mindre skid- och motionsstadion med utomhusgym och elljusspår finns i närheten. Restaurang Torget med livs som serverar mat och liveunderhållning är mycket omtyckt i hela kommunen. Förskola och grundskola finns inom gångavstånd. Nedanför grundskolan finns även en isrink som sköts väldigt bra, har nyligen fått ett tillskott i kassan för renovering. Motionsslinga går runt byn över broarna och är mycket vacker och välbesökt. Möbelaffären Möbeltjänst är en av de äldsta i kommunen och en stor konkurrent till de större kedjorna i Ljusdal. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument.

  • Plus
Brattbergavägen 5, Los, Ljusdals kommun

Brattbergavägen 5

Villa
Los, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
500 000 kr
105 + 63 m²
4 rum
1 657 m² tomt

Välkommen till Brattbergavägen 5, här finner du en villa med stor tomt i avskilt och lugnt läge och med närhet till Tempo, bageri med mera. Husets 105 kvm omfattar 4 rok fördelat på två plan. På entréplan finner du kök, vardagsrum och ett mindre rum lämpligt som kontor eller gästrum samt en gästwc. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. Los passar den som är intresserad av naturen, här har du närhet till skog och vattendrag, bärplockning, jakt och fiske. Bra vandringsleder som även kan passa för cykling, vintertid är detta ett snösäkert område med fina skoterleder och du tar dig med lätthet från huset till skoterleden. Elljusspåret erbjuder vintertid fint längdskidspår och i Los finns även en slalombacke.

Lilla järnvägsgatan 7, Lgh 1202, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lilla järnvägsgatan 7, Lgh 1202

Lägenhet
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
195 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 263 kr/mån
9 070 kr/m²

Centralt belägen övernattningslägenhet alternativt studentboende om 1 rum med kokvrå. Bostaden är ljus, trivsam och har bra ljusinsläpp och består av ett allrum med kokvrå där kokvrån utrustats med fullstor spis och kombinerat kyl/frys. Nuvarande ägare har fräschat till lägenheten med ny färg och laminatgolv i allrummet samt med nya ytskikt som klinker och kakel i wc-rummet och klinkergolv i hallen. I källaren finns fräscht duschutrymme att nyttja då denna bostad saknar dusch. Gemensam tvättstuga och torkrum finns i källaren samt att det till bostaden finns två förråd varav ett i källaren och ett på vinden. Ca 800 meter till buss / tågstationen och ca 250 meter till närmaste busshållplats.

Museivägen 5, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Museivägen 5

Övrigt
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 000 000 kr
2 856 m² tomt

Välkommen till Museivägen 5, det f.d museet som efter att museiverksamheten flyttade ut användes för förskoleverksamhet under ett par år. I samband med att förskolan skulle flytta in 2021 så byggdes entréplan om för att anpassas för förskoleverksamhet, renovering av ytskikt samt anpassningar för kök, personalutrymmen och toaletter. Lokalerna omfattar en bruksarea på 1030 kvm fördelat på entréplan och källarplan. Fastigheten är i dagsläget taxerad som specialenhet, skolbyggnad, mer information kring detta finns under övrigt om fastigheten. Fri prövningsrätt råder och köpet behöver godkännas av kommunstyrelsen. Fastigheten säljs med s.k friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan samt för visning.

Hennan Cafevägen 18, Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hennan Cafevägen 18

Övrigt
Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
500 000 kr
5 725 m² tomt

Välkommen till Hennan och Väljegården som har bra lokaler som lämpar sig lika väl för mindre sällskap som för större sällskap. Lokalerna är fördelad på flera rum och den större lokalen kan delas av med skjutparti för att på så sätt kunna anpassa storleken på rummet utifrån behovet. Byggnaden omfattar 140 kvm lokalytor och består av entré med kapprum, två toaletter varav en är handikapptoalett. Via kapprummet når du en mindre lokal samt även den stora lokalen, innanför den stora lokalen finns ytterligare ett rum med plats för ett mindre sällskap. Köket kan nås från lokalerna men har även en egen entré via byggnadens baksida, köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I anslutning till köket finns ett intilliggande rum som använts som mötesrum. Väljegården ligger bra placerad i byn och parkeringsmöjligheter finns på fastigheten. Byggrätt 168m². De senaste 10 åren har fastigheten ägts av Hennans byaråd och dessförinnan ägdes den av Svenska kyrkan. Lokalerna har använts som möteslokaler för bybor uthyrningsmöjligheter har funnits men i begränsad omfattning och då till en fördelaktig hyra. På denna fastighet finns två byggnader som tillhör grannfastigheten Välje 4:38, servitutsavtal har nyligen tecknats angående detta och kommer att registreras hos Lantmäteriet. Servitutsavtalet omfattar de två bodarna samt uppställningsplats för bil, traktor, husvagn, släpvagn och ved. För att se området som berörs finns bild bifogad under rubrik dokument. Användning av området och byggnaderna godkändes av den tidigare ägaren Svenska kyrkan och har så fortsatt därefter och därav har servitutsavtal tecknats för att tydliggöra vad som gäller. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan och för att boka visning.

Humlegårdsvägen 6, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Humlegårdsvägen 6

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 595 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
2 534 m² tomt

Villa om 5 rum och kök i Nore, närhet till Ljusdal, Nore badet och Ljusnanleden. Trådgårdstomt om 2 534 kvm, bebyggd med villa, gäststuga, växthus och en äldre lekstuga som nu används som hönshus. Villans boarea om 135 kvm fördelas på 1½ plan varav du finner hall, kök, matrum och vardagsrum samt ett rymligt sovrum på entréplan. Både vardagsrum och matrum har vackra kakelugnar som pryder rummen. Mellan matrummet och sovrummet finner du ett wc-rum samt ett duschrum och från sovrummet kan du ta dig ut till den takade altanen som även nås utifrån via trädgården. På övre plan finns två sovrum och ett badrum, på vardera sida om det ena sovrummet finns kattvindar som ger bra förvaringsmöjligheter. Källare med bland annat enklare tvättstuga, förrådsrum och snickarrum/hobbyrum. I Nore bor du med närhet till både centrala Ljusdal och närhet till det fina Norebadet vid sjön Växnan. Här kan du trivas sommar som vintern med bad, båt, flotte och fiske sommar som vinter. Vintertid har du närhet till skoterled. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument.

Hybo Groland 2, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun

Hybo Groland 2

Övrigt
Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
695 000 kr
1,2 ha tomt

Välkommen till Hybopaviljongen, den forna danspaviljongen som många har positiva minnen från danserna förr i tiden. Nu är det många år sedan det dansades i lokalerna och de senaste åren har det istället bedrivits loppis och café i begränsad omfattning. Markyta om ca 1,19 ha med väl tilltagna parkeringsytor som dock börjat gro igen en del. När du kommer in i lokalerna via byggnadens huvudentré finner du först till vänster den tidigare korvkiosken som har serveringslucka ut genom fönstret och till höger finns biljettluckan kvar. Vidare in i lokalerna kommer du in i en väl tilltagen hall med kapprum och toalettrum. Från hallen tar du dig även in i danspaviljongen som är rymlig och har ett eget värmesystem vilket gör att detta utrymme lätt kan kallställas när utrymmet inte används. Scenen finns kvar och så även skyltarna som styrt om det var damerna eller herrarna som skulle bjuda upp till dans. Tidigare var det öppen planlösning mellan paviljongen och serveringen men de är nu åtskilda med en vägg och en avskild yta för servering / café har skapats. Caféet är möblerat med flera mindre sittgrupper och de äldre sittgrupperna kommer att ingå i köpet. Serveringsdisk med förvaring och hyllor lättillgänglig för personal samt en dörr till köket gör det lättsamt att röra sig mellan caféets serveringsdel och köket där viss tillredning av fika, mackor eller enklare mat kan ske. Köket har även en personalingång och det finns även ett personalutrymme med dusch/wc och ett rum passande för kontor och/eller övernattningsrum. Vid intresse kontakta mäklaren för att boka visning.

Pell-Persvägen 3, Järvsö, Centralt, Ljusdals kommun

Pell-Persvägen 3

Villa
Järvsö, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
4 900 000 kr
151 + 50 m²
7 rum
1 134 m² tomt

Fin och välskött villa i lugnt och trivsamt bostadsområde i Järvsö. Du välkomnas in i villan via en luftig hall med bra plats för klädavhängning samt förvaring av ytterkläder, därefter kommer du vidare in i köket som har plats för matmöbel. Mellan kökets del med matmöbel är det öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet som även har dörr ut till balkongen som delvis ligger skyddad under tak. Vidare finner du tre sovrum samt ett badrum. På souterrängplan finner du trivsam gillestuga med öppen spis med kamininsats, två sovrum, ett hobbyrum, tvättstuga, wc-rum, duschrum samt en bastu. Här finns även ett förråd och matkällare. Välplanerad och fin tomt i etage. Blommor, buskar, hallon och vinbär samt en liten fontän gör trädgården till en inbjudande plats att vistas på. I anslutning till husets entré finns en insynsskyddad uteplats med markis och från entrén kan du även gå vidare mot balkongen som således kan nås både inifrån och från utsidan. Isolerad gäststuga om 20 kvm. Promenadavstånd till Järvsö centralort, Järvsöbacken, Järvsö Bergscykel Park och vandringsleder, nära till badplats i Sorttjärn. Villan har besiktats av Anticimex, besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan, visning erbjuds på begäran.

Hybo byväg 67, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun

Hybo byväg 67

Övrigt
Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 200 000 kr
226,8 m²
4 385 m² tomt

Hyresfastighet med fyra stycken hyreslägenheter på vardera 56,7 kvm fördelat på två rum och kök. Alla lägenheterna har gemensamt trapphus och det finns två lägenheter per plan, lägenheterna har likvärdig planlösning. Trivsamma bostäder med bra ljusinsläpp där både sovrum och vardagsrum har fönster i två väderstreck. Kök är utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frys och har plats för matbord. Lägenhetsförråd finns på vinden och i källaren finns bland annat tvättstuga och torkrum. Trivsam trädgårdstomt som ger möjlighet för utemöbel och utomhuslek för den som så önskar. Se ifylld frågelista under rubrik dokument för mer information om fastigheten samt utförda renoveringar. Tre lägenheter är uthyrd, en är vakant. Totala hyresintäkter vid full uthyrning uppgår till 187 200 kr/år. Kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Plus
Lillbyringen 16A, Färila, Centralt, Ljusdals kommun

Lillbyringen 16A

Övrigt
Färila, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 990 000 kr
239 m²
1 593 m² tomt

Med centralt läge i Färila finns nu tillfälle att förvärva fastighet med två byggnader med lokaler och hyreslägenheter. På hela entréplanet i huvudbyggnaden bedrivs förskoleverksamhet och på våning två finns en bostadslägenhet bestående av 4 rum och kök. Högst upp i huset finns en lägenhet om 2,5 rum och kök. I det röda huset finns på entréplan en lokal som idag nyttjas för företagsverksamhet och på våning två finns en lägenhet på 2,5 rum och kök. Totala hyresintäkter vid full uthyrning uppgår till 370 836:-, i dagsläget är en lägenheter och en lokal vakant. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt för att boka visning.

Skålbovägen 60, Järvsö, Skålbo, Ljusdals kommun

Skålbovägen 60

Tomt
Järvsö, Skålbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
700 000 kr
1 821 m² tomt

5 km från Järvsö, med utsikt över Skålbosjön och Järvsöklack ligger denna tomt. Naturskönt läge och med många möjligheter för dig som vill bygga eget fritids- eller bostadshus. Tomtstorlek är 1821 m² . En härlig liten badplats med sandstrand finns endast 100 meter bort. Förhandsbesked har funnits, men var giltigt i två år från 2021-08-18 så det har nu gått ut. Byggrätten i förhandsbeskedet gällde då 150-170 m² i 1 eller 1 ½ plan, + garage i Hälsingestil som ska passa in i landskapsbilden och rådande byggnadstraditionen. Ansökan om bygglov görs på Ljusdals kommun. El-och fiberanslutning finns vid tomtgränsen (anslutningskostnader 2022-06-15 schablonkostnad elnät Ellevio för max 25 A 38 125:- för upp till 200 m från elskåp, fiber 12 500 kr ) Ny tillfartsväg är anlagt. Visning går att lösa efter önskemål, kontakta mäklaren.

  • Plus

Visar alla 11