Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rolfhamrevägen 5, Ljusdal, Rolfhamre, Ljusdals kommun

Rolfhamrevägen 5

Villa
Ljusdal, Rolfhamre, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 895 000 kr
170 + 22,5 m²
7 rum
1 484 m² tomt

Välkommen till denna fina 1½ plans villa belägen i det lugna området Rolfhamre. Villan har en stor, trevlig tomt med naturskönt läge med angränsande skog bakom. Villans entréplan är välplanerat och inbjudande. Köket är härligt och har en praktisk köksö. Vardagsrummet har delats av med en vägg för att på så sätt skapa ett matrum ett mysigt vardagsrum. Här finns även två sovrum samt ett välplanerat badrum med både dusch och badkar, för extra bekvämlighet finns en separat tvättstuga. På övre planet finns ett allrum samt tre sovrum, varav ett är ett mindre rum. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och även få egna utrymmen. I anslutning till entréerna på framsidan finns ett trivsamt altandäck med plats för sittgrupp och på baksidan av villan finns både ett soldäck och en inbjudande inglasad altan som nås från både matrummet/vardagsrummet och den trevliga trädgården. Här kan du njuta av lugnet och umgås med familj och vänner. Garaget, som är vidbyggt huset rymmer en bil och från garaget kan du kan ta dig direkt in i husets boendedel. Rolfhamre ligger ca 5 km från centrala Ljusdal och under 2024 kommer det att byggas en gång- och cykelväg som sträcker sig från Ljusdal till närliggande busshållplats, vilket kommer att göra det ännu enklare att ta sig runt. Besiktningsprotokoll ligger bifogad under rubrik dokument. Inomhusbilder kommer inom kort. Välkommen till ditt nya hem i Rolfhamre! Vid intresse kontakta mäklaren med din intresseanmälan.

  • Plus
Sånghussjön 235, Färila, Stocksbo, Ljusdals kommun

Sånghussjön 235

Tomt
Färila, Stocksbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
90 000 kr
1 595 m² tomt

Denna skogstomt om 1595 kvm är perfekt för den som längtar efter lugn och ro i naturskön omgivning. Med närheten till vackra Sånghussjön har du naturen omkring dig och tomtens lugna läge ger dig möjlighet att njuta av den stillhet som bara naturen kan erbjuda. Sånghussjöns populära badplats, belägen cirka 4,5 km bort, är en pärla för de som älskar att bada och koppla av vid vattnet. Här kan du spendera soliga dagar med familj och vänner, njutandes av den friska luften och den vackra omgivningen. Visningen av tomten kan vara ett utmärkt tillfälle att gå en promenad i området och utforska dess potential. Observera att pilarna på bilderna endast är riktlinjer för tomtens läge och inte exakta markeringar. Välkommen till denna natursköna tomt där du kan bygga din drömstuga och uppleva harmonin som naturen har att erbjuda. Visning kan ske på egen hand. Kontakta mäklaren vid frågor och intresse.

Bryggargatan 1E, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Bryggargatan 1E

Lägenhet
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 195 000 kr
65 + 11 m²
2 rum
vån 3/3
4 490 kr/mån
18 385 kr/m²

Denna exklusiva gavellägenhet som har en boyta på 65 kvm samt en inglasad balkong på 11 kvm, är verkligen något alldeles extra. Detta ljusa och trevliga hem erbjuder fönster i tre riktningar, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är genomtänkt och välkomnar dig med en luftig entré samt ett rymligt kök som är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av måltider i trevligt sällskap. Längs hallen och köket sträcker sig ett vackert golv i granitsten, vilket ger ett elegant intryck. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder en utgång till den härliga balkongen där du kan avnjuta en vacker utsikt. Det stora och mysiga sovrummet är utrustat med ett fint garderobsskåp som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt att både vardagsrum och sovrum har fönster i två riktningar för optimalt ljusinsläpp. Duschrummet är stilrent inrett med klinkergolv samt kakel på väggarna. I källaren finns gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och torkrum, vilket underlättar vardagen. Dessutom ingår ett lägenhetsförråd för extra förvaring. Välkommen med din anmälan till visning.

  • Plus
  • Balkong
Hurtigsvägen 4, Los, Ljusdals kommun

Hurtigsvägen 4

Villa
Los, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
300 000 kr
110 + 67 m²
4 rum
988 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen på en lummig tomt med en lekplats som granne. Här finner du en bostad på 110 kvm fördelad på två våningar. På entréplan möts du av ett kök med plats för matmöbel, ett vardagsrum med en bred öppning mot det intilliggande rummet, som även har utgång till en takad altan/balkong. Dessutom finns det ett dusch- och wc-rum på detta plan. På övre plan möts du av en möblerbar hall samt två sovrum. Här finns även en gäst wc. Observera att balkongen på detta plan behöver repareras innan den kan användas. Fastigheten erbjuder även en oinredd källare med pannrum samt fler källarrum för extra förvaring. Det är viktigt att notera att villan är i genomgående äldre skick och i behov av renovering och underhåll. Fastigheten säljs med en s.k. friskrivningsklausul och säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Ytterligare städning kommer ej att utföras.

Norrbyvägen 86, Los, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrbyvägen 86

Villa
Los, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
100 000 kr
100 m²
3 rum
1,1 ha tomt

Två fastigheter om en total tomtareal på 11 148 kvm. På tomten står en villa i dåligt skick, ett garage samt en uthusbyggnad. Villan har stått obebodd i några år och är ej i beboligt skick. Byggnaderna kommer ej att tömmas på lösöre och städning kommer ej att ske. Fastigheten säljs med s.k friskrivningsklausul. Enligt information från Länsstyrelsen så ingår fastighet i Los VVO, Ljusnan Voxnan älgförvaltningsområde samt Los Voxna mixområde. Mäklare kommer finnas på plats den 9/8 kl 12:30 för de som trots husets dåliga skick vill titta invändigt. Munskydd rekommenderas.

Lilla Järnvägsgatan 6, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Lilla Järnvägsgatan 6

Lägenhet
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
590 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 249 kr/mån
10 536 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare i brf Gärde, belägen med gångavstånd till centrala Ljusdal. Bostaden är i äldre skick och ger köparen goda möjlighet att skapa sin egna drömbostad. I anslutning till vardagsrummet finns en stor och härlig inglasad balkong där du kan sitta och njuta. Lägenheten erbjuder lägenhetsförråd i både källaren och på vinden, vilket ger bra utrymme för förvaring. I källaren finns även en gemensam tvättstuga och torkrum (tvättmaskin finns även i lägenheten). Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en bra grund för att skapa din drömbostad, med närhet till centrala Ljusdal och dess utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen att ta del av denna möjlighet att forma ditt eget hem!

  • Balkong
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun, bild 2
Ed Zetrinsvägen 13, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun, bild 3

Ed Zetrinsvägen 13

Villa
Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
895 000 kr
115 m²
7 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till Ed Zetrinsvägen 13 och ett Per Albin torp på en solig tomt med en markareal om 2.29 ha. Torpet är från 1936 och 1973 byggdes torpet till och har nu en boarea på 115 kvm som fördelas på 7 rum och kök. Entréplan består av hall med platsbyggd förvaring och därefter kommer ett ljust kök med fönster i två väderstreck, köket har plats för matmöbel. Vardagsrummet har en vedkamin som höjer mysfaktorn samt tillför bra värme. I den utbyggda delen finns det tre sovrum, för den som vill finns möjligheten att öppna upp mellan två sovrum och återskapa till vardagsrum och kontor som det var 1973 när denna del byggdes. På entréplan finner även husets dusch-, wc-rum som även inrymmer en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På övre plan finns tre sovrum samt ett wc-rum. Den stora soliga tomten ger goda möjligheter för dig som vill odla eller ha djur. På tomten finns en äldre lada/ladugård med två boxar, mått 2,8*3,5 och 2,6*3,5, båda med takhöjd 2,11 m, möjlighet finns att bygga till fler boxar i den del av ladan som har högre tak. På tomten står tre timmerlador samt en lekstuga. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Premium
Hamravägen 138, Hamravägen 140, Los, Hamra, Ljusdals kommun
Hamravägen 138, Hamravägen 140, Los, Hamra, Ljusdals kommun, bild 2
Hamravägen 138, Hamravägen 140, Los, Hamra, Ljusdals kommun, bild 3

Hamravägen 138, Hamravägen 140

Villa
Los, Hamra, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
650 000 kr
101 + 95 m²
4 rum
1 935 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och trivsamma villa belägen i Hamra. Med sina 4 rum och kök på entréplan, inklusive ett wc-rum, erbjuder denna bostad ett bekvämt och praktisk boende. Huset är ljust och härligt, har två utgångar till den underbara inglasade altanen, både från vardagsrummet och ett av sovrummen. En härlig plats att sitta och njuta av lugnet på. En trevlig detalj i vardagsrummet är den mysiga vedkaminen, som inte bara ger värme utan även höjer mysfaktorn. I källaren hittar du bland annat ett kombinerat duschrum/tvättstuga, ett extra rum samt ett garage. Här finns gott om utrymme för förvaring och praktiska ändamål. Denna fastighet omfattar två fastighetsbeteckningar, vilket ger dig en generös tomtareal på 1935 kvm med bra utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Förutom de attraktiva boendefaciliteterna har Hamra även mycket att erbjuda i form av natursköna omgivningar. Området är känt för bra fiskevatten, jaktmöjligheter och bärplockning. Under vintermånaderna är det också ett populärt område för skoteråkning. Närhet till Hamra nationalpark som kan upplevas året om, här kan du uppleva urgamla skogar, stilla myrland och vilda forsar. Vissa möbler och visst lösöre ingår i köpet, vilket gör det enklare för dig att komma igång med ditt nya hem. Välkommen med din intresseanmälan och anmälan till visning.

  • Premium
Högbackavägen 15, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Högbackavägen 15, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun, bild 2
Högbackavägen 15, Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun, bild 3

Högbackavägen 15

Villa
Ljusdal, Hybo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
795 000 kr
152 + 29 m²
7 rum
1 845 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus med en stor och härlig tomt i ett lugnt område. Huset är trivsamt och hemtrevlig i ett välvårdat äldre skick. På tomten finns en garagebyggnad samt 2 uthusbyggnader varav en med jordkällare placerad under. På tomten finns gott om utrymme för lek och avkoppling och den grönskande miljön ger en avkopplande atmosfär där du kan njuta av lugnet och stillheten. Om du är trädgårdsintresserad och vill odla finns fina möjligheter för detta. Detta hem är perfekt för den som söker en rofylld tillvaro, samtidigt som det finns möjlighet till praktiska lösningar med hjälp av uthusbyggnaderna. Här ges en unik chans att skapa sitt drömboende på en härlig tomt och i ett lugnt område. Det mesta av lösöret som finns kvar vid visning kommer att ingå i köpet och däribland finns bland annat åkgräsklippare och snöslunga. Välkommen med din anmälan till visning. Besiktningsprotokoll ligger bifogad att läsa under dokument.

  • Premium
Kavenvägen 137, Ljusdal, Kaven, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kavenvägen 137

Villa
Ljusdal, Kaven, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 200 000 kr
110 + 70 m²
4 rum
7 775 m² tomt

Välkommen till Kavenvägen 137 där du finner detta smakfullt renoverade bostadshus på en stor och trivsam tomt. Med en yta på 7 775 kvm erbjuder tomten både en del trädgårdstomt och en del skog. Här finns även en trevlig grillkåta och en takad grillplats för mysiga utomhusmiddagar. Dessutom finns det en praktisk garage/förrådsbyggnad samt ett extra garage/lada som är perfekt för förvaring av t.ex husvagn, husbil eller båt. Läget är lantligt och ger närhet till naturen samtidigt som det bara är 2 km till centrala Ljusdal. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till Ljusdals centrums bekvämligheter. Nuvarande ägare har satsat på att skapa ett vackert och trivsamt hem. Här finner du väl genomtänkta lösningar, vackra detaljer och exklusiva material som höjer boendestandarden. Bostaden erbjuder fantastiska möjligheter att förverkliga din dröm om ett perfekt hem. Entréplanet består av kök, matrum, vardagsrum och duschrum medan de två sovrummen finns på övre plan. För att öka boytan har ägarna haft planer på att bygga ut entrén med 32 kvm och bygglov beviljades för detta 2022-02-27, dock har inget arbete för utbyggnad påbörjats. Annonsen kommer att kompletteras med bilder och besiktningsprotokoll andra halvan av juni, i samband med detta kommer datum för visning att läggas ut. Välkommen med din intresseanmälan. Säljarnas egna ord om fastigheten: Lugnt och fint område, lantligt läge, stor tomt och närhet till natur, gångavstånd till Ljusdal centrum, väldigt trevliga grannar! Kontakta mäklaren för att boka visning.

Hybovägen 24, Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun

Hybovägen 24

Villa
Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 680 000 kr
110 m²
4 rum
1 381 m² tomt

Nyrenoverad villa med stor tomt strax utanför centrala Ljusdal. Hela huset är renoverat i ljusa fräscha färger. På entréplan ligger tvättrum, kök, matrum med kakelugn samt vardagsrum, med utgång till inglasad veranda. Övervåningen har en liten hall som går att möblera, ett sovrum med kakelugn samt lekrum / mindre sovrum / klädgarderob, ett sovrum med klädgarderob med platsbyggda garderober. Badrum. Golfbana ligger med 5 minuters promenadväg ifrån huset. Gångavstånd till centrum i Ljusdal ( ca 20 minuter). Välkomna att höra av Er för intresseanmälan och visning!

Bäckan Fällavägen 6, Ljusdal, Bäckan, Ljusdals kommun

Bäckan Fällavägen 6

Fritidshus
Ljusdal, Bäckan, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
325 000 kr
60 m²
2 rum
1 050 m² tomt

Idylliskt liten stuga om 1,5-plan beläget i Bäckan, 27 km utanför Ljusdal. Här finner Ni naturen runt husknuten och fina fiskevatten nära inpå. Hall med trappa till övervåning. Kök i bevarat 70-tals stuk med vedspis och plats för matbord. Mysigt vardagsrum med kamin för kalla höstkvällar. Sovrum i grön ton. Wc, där det finns en förbränningstoa. Gammal gedigen trätrappa till oisolerad övervåningen med en hall och ett sommarrum. I trädgården finns en vattenpump där man kan pumpa upp vatten för ett bad ute i det fria. Trädgården är lummig och det finns gått om plats för både uteplatser och trädgård. Huset säljs med sk "friskrivning" Varmt välkomna att höra av Er med intresseanmälan!

Näsvägen 22, Ramsjö, Ljusdals kommun
  • Fre 16 aug kl 12:30

Näsvägen 22

Villa
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
550 000 kr
106 + 44 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma 1-plans villa belägen på en lättskött trädgårdstomt med lugnt läge i Ramsjö. Här finner du ett fint renoverat kök med gott om skåpförvaring, generösa avlastningsytor och en öppen planlösning mot matplatsen. Det rymliga vardagsrummet har bra ljusinsläpp med stora fönsterpartier mot tomtens baksida. Tre välplanerade sovrum varav två har garderober. Smakfullt renoverat dusch-, wc-rum med dubbla handfat med kommod, klinkergolv och kakel. I anslutning till groventrén finns tvättstuga, bastu, dusch och en wc samt att du även från denna del har en dörr som tar dig ut till garaget. En takad altan finns tillgänglig både från villan och från trädgården, vilket erbjuder en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Boende i Ramsjö har närhet till vacker natur, bärplockning, bad, bra fiskevatten sommar-, som vintertid. T.ex så är sjön Lesatten Ramsjö FVO:s mest besökta fiske­vatten såväl vinter som sommar, området är lättillgängligt med handikappbrygga, flugfiskebryggor samt flera vindskydd med bord och grillplatser. Skoterled finns i närheten och fina vandringsleder med möjlighet att starta vid Tempo. I Ramsjö finns ett elljusspår som används året om. Välkommen med din anmälan till visning.

  • Plus
Marmabyn 12, Kårböle, Ljusdals kommun

Marmabyn 12

Villa
Kårböle, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
575 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 701 m² tomt

Charmig Villa med Stor Tomt och Fantastiska Fritidsmöjligheter. Välkommen till denna ljusa och inbjudande villa som ligger i ett lugnt område med en stor, solig tomt. Här njuter du av sol hela dagen och en del av tomten består av en vacker sommaräng som kan omvandlas till en prunkande trädgård för den odlingsintresserade. Interiör och Planlösning: På entréplanet möts du av ett rymligt kök, ett trevligt vardagsrum, två sovrum, dusch- och WC. Källarplanet är smakfullt inrett med golvvärme som ger en behaglig atmosfär. Här finns två rum som används som TV-rum och sovrum, och ett av rummen har en egen ingång via husets gavel. I källaren finns också ett stort dusch- och WC-rum med en vedeldad bastu, en separat tvättstuga och en praktisk matkällare. Närhet till Natur och Fritidsaktiviteter: En kort promenad på cirka 180 meter tar dig till den idylliska badplatsen vid Kårån. Nära till hands finns också Kårböle stavkyrka och den charmiga Osen med bykbryggan, som sommartid är en populär plats för bad och tvätt av mattor. För de aktiva finns Kårböle idrottsplats med utegym, fotbollsplan och elljusspår som vintertid erbjuder fantastiska skidspår. För barnen finns en trivsam lekpark i närheten. Perfekt för Naturälskare: Omgivningarna kring Kårböle bjuder på rika möjligheter för naturentusiasten. Förutom det natursköna badet finns utmärkta möjligheter för fiske, jakt och friluftsliv. För mer information om aktiviteter och besöksmål, rekommenderar vi ett besök på www.karbole.se. Välkommen till ditt nya hem: Missa inte chansen att bo i detta underbara område med allt du kan önska dig i närheten. Välkommen att anmäla dig till visning och uppleva ditt nya drömhem! Kontakta mäklaren för att boka visning.

Furugatan 80, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Furugatan 80

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 600 000 kr
178 + 40 m²
6 rum
935 m² tomt

Välkommen till detta välhållna hus med en genomtänkt, väl fungerande planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Villans boyta om 178 kvm är fördelat på 1½ plan och består av 6 rum och kök och det finns ett dusch-, wc-rum per våningsplan. Behövs fler rum finns det möjlighet att dela av det stora allrummet på övre plan till två sovrum samt ett mindre allrum. Köket har plats för matmöbel och den generösa öppningen mot vardagsrummet ger bra ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en trivsam och rymlig inglasad altan och härifrån kan du även ta dig vidare ut i den trevliga trädgården. Villan ligger med lugnt läge efter Furugatan och har närhet till livsmedelsaffärer, skolor, sjukvård och ett elljusspår för härliga promenader, joggingturer och vintertid längdskidåkning. För den sportintresserade finns även en tennishall och en curlinghall i närheten. Till Ljusdals centrum har du ca 2 km. Besiktningsprotokollet som visar att villan är i gott finns att läsa under dokument. Välkommen med din anmälan till visning.

Letsbo Färjestadsvägen 58, Letsbo, Tallåsen, Ljusdals kommun

Letsbo Färjestadsvägen 58

Tomt
Letsbo, Tallåsen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
380 000 kr
2 112 m² tomt

Välkommen till Letsbo Färjestadsvägen och en tomt med fint läge och vacker utsikt över Letsjön, här erbjuds du möjligheten att skapa ditt egna drömställe. Till den trevliga badstranden där det även sommartid bedrivs simskola är det ca 700 meter och i Letsbo finns det omtyckta föräldrakooperativet Linblommans förskola. Tomten har ett naturskönt läge med bra möjligheter till bad, fiske, skoteråkning och vandringsleder passande även för cykling. Älgskyttebana finns i byn och i trakten finns fina jaktmarker. Cirka 20 minuters resväg till Ljusdal och 35 minuter till Järvsö. Som fastighetsägare tipsar vi om möjligheten att bli medlem i Hedsta Letsbo Byalag som är ett aktivt byalag med flertalet trevliga aktiviteter fördelat över året samt att få tillgång till att hyra bastun som ligger vid Hedsta tjärnen. Byggrätt - den gällande detaljplanen ger rätt att uppföra bostad i en våning, högst 4,5 meter och maximal byggnadsarea är 130 kvm. För mer information se bifogad detaljplan under rubrik dokument. Vid frågor gällande detaljplanen och eventuella bygglov kontakta Ljusdals kommun, Bygg och Miljö, tel 0651-18300. Väg, el, fiber samt vatten och avlopp finns draget vid tomtgräns.

Åkernvägen 35, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Åkernvägen 35

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
3 100 000 kr
148 + 79 m²
7 rum
918 m² tomt

Rymlig renoverad villa med öppen planlösning i populärt område i Ljusdal. Här möts vi av en häftig entré med dekorativ väggsten, och en trappa ned till källarplan. Två sovrum samt ett duschrum med kakel / klinker. Huset är välplanerat med ett stort nytt kök och en intill liggande matplats, här finns även balkongdörren till den inglasade uteplatsen. Ett stort öppet soldäck med plats för utemöbler finns här också samt ett spabad, för varma dagar eller mysiga kvällar. Vidare på entréplanet efter allrummet, ett trappsteg ned, så ligger vardagsrummet, här finns en balkongdörr till den tredje uteplatsen på baksidan. Här ligger master bedroom. På källarplanet finner vi ett stort sällskapsrum med klädförvaring. Ett gym med öppen spis. Stort badrum med bubbelbad, en vuxen och ett barn wc samt tvättrum med tvättmaskin och ett rum för att hänga kläder ( kanske en blivande bastu). Här finns också en vedspis. Matkällare. Mindre förråd under trappan. Garage att köra in bilen i samt en carport. Under objektets hemsida på fliken dokument kan du läsa mer på besiktningen samt energideklaration. Hör gärna av Er om Ni har frågor eller om Ni önskar anmäla Ert intresse för visning. Anmälan kan även göras på fastighetens sida. VÄLKOMNA!

Letsbo Ramsjövägen 423, Letsbo, Tallåsen, Ljusdals kommun

Letsbo Ramsjövägen 423

Villa
Letsbo, Tallåsen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
425 000 kr
85 m²
3 rum
955 m² tomt

Välkommen till samhället Letsbo och denna villa om 1½ plan som passar både för permanentboende alternativt för den som söker ett fritidsboende. Här erbjuds en hemtrevlig bostad med en rymlig takad altan som är delvis inglasad och inbyggd, där du kan njuta av härliga sommardagar. Närhet till en trevlig badplats där det även bedrivs simskola på sommaren samt att föräldrakooperativet Linblommans förskola ligger endast ca 700 meter bort, vilket gör det till en idealisk plats för familjer med små barn. På tomten finns en isolerad gäststuga som kan nyttjas året runt samt att det finns flera uthusbyggnader varav en inrymmer en snickarbod för den händige. Bostaden är fördelad på två plan och erbjuder tre rum och kök. Nytt värmesystem installerades 2016, en luft/vatten värmepump för att säkerställa ett energieffektivt och bekvämt boende. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen med din anmälan på visning, Letsbo Ramsjövägen 423.

Lasarettsgatan 8, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Lasarettsgatan 8

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 575 000 kr
180 + 124 m²
7 rum
1 147 m² tomt

Smakfullt renoverad rymlig familjevilla centralt i Ljusdal med generösa ytor för den stora familjen eller om man vill hyra ut tex övre planet. Nymålade ljusa rum, nytt kök och fräscha badrum. Stor altan för härliga sommarkvällar och ett inglasat uterum i anslutning för extra utrymme och som förlänger säsongen. Tomten ligger i direkt söderläge med gräsmattan gränsande till en grönskande park. Eldstad finns för mysiga kvällar framför brasan. Gångavstånd till allt. Med xxx kvadratmeter boyta och många rum finns gott om plats för alla. Njut av att bo centralt med en stor tomt med flera fruktträd och en trevlig 30-talsvilla! Fiber är anslutet. 2-plansvilla med källare 5-8 sovrum 180 m²

  • Plus
  • Energieffektiv
Sundsvägen 23, Ramsjö, Ljusdals kommun
  • Fre 16 aug kl 14:00

Sundsvägen 23

Villa
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 400 000 kr
112 m²
3 rum
2 591 m² tomt

Hälsingland, Ljusdals kommun, Ramsjö. Fritidshus som även kan vara permanentboende, fiber finns indraget. Strandtomt med högst 75 meter från huset till strandlinjen. Huset ligger mitt i byn men ändå avskilt, ca 15 minuters gångväg till affären och bussförbindelse till Ljusdal. På husets entréplan finns en hall och ett duschrum med wc. Ett stort kök där det även finns en vedspis, stort vardagsrum med vedkamin (galt). Från både kök och vardagsrum finns vacker utsikt över Hennansjön. På övervåningen finns två stora rum, en hall och bra förvaringsutrymmen med flera skrubbar / kattvindar. På tomten finns en uthusbyggnad som inrymmer vedbod och förvaringsutrymme. Det mesta av inventarierna kan ingå, dock efter överenskommelse med säljaren. Båt med tvåtaktsmotor ingår i köpet. Närhet till vacker natur, bärplockning, vandringsleder, bad, bra fiskevatten sommar-, som vintertid och skoterleder. Fastigheten säljs med s.k friskrivningsklausul. Vid intresse och anmälan till visning är du välkommen att kontakta mäklaren.

  • Plus
Sundsvägen 79, Ramsjö, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 2 aug kl 12:00

Sundsvägen 79

Gård/Skog
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
750 000 kr
80 + 10 m²
4 rum
3 ha tomt

Välkommen till detta charmiga och trivsamma torp som har alla förutsättningar att bli din perfekta semesteridyll. Med en trevlig tomt som sluttar ned mot sjön kan du njuta av en vacker sjöutsikt från rummen på entréplan. Torpet erbjuder 4 rum och ett rymligt kök med plats för matmöbel och på entréplan finns dessutom ett ljust och trivsamt vardagsrum, ett sovrum och ett dusch-, wc-rum. På övre plan finns två rum, varav ett leder ut till en rymlig balkong / altan med sjöutsikt. Förutom torpet finns en mysig gäststuga på tomten. En kort promenad genom den egna skogen tar dig till den vedeldade bastun som ligger i direkt anslutning till sjön, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att koppla av och njuta av naturen. Egen enklare brygga och båtplats finns också. Torpet är beläget endast 3,6 km från samhället Ramsjö och närmaste livsmedelsbutik samt tankstation, vilket ger dig både närhet till bekvämligheter och möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i området. Här kan du njuta av fin natur, plocka bär, fiska eller vandra i skogen. Området erbjuder flera bra fiskevatten, vandringsleder och skoterleder. Nu har du möjligheten att ge dig själv chansen att äga denna underbara plats där du kan skapa minnen för livet. Förvärvstillstånde behövs för köpare som inte varit folkbokförd i kommunen minst ett år innan förvärvet ( 4 600 kr för privatperson, för juridisk person 7 100 kr ).

  • Plus
Näsvägen 8, Ramsjö, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Näsvägen 8

Villa
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
550 000 kr
91 + 60 m²
4 rum
1 336 m² tomt

Välkommen till denna villa med en trevlig och funktionell planlösning. På entréplan hittar du tre rum samt ett kök med plats för matmöbel. I källaren finns dessutom bland annat ett extra inrett rum som kan användas efter behov, här finns även en avkopplande relaxavdelning med bastu för att skapa en välbehövlig avkoppling. Tomten är trivsam och välskött med möjlighet för barnen att leka i och även utforska den omgivande skogen. För den som har bil finns det ett rymligt dubbelgarage, varav ett har ett stabilt trägolv och det andra är tänkt att gjuta betongplatta på. Den rymliga takade och inglasad altanen är perfekt för mysiga stunder utomhus, oavsett väder. Denna villa erbjuder en kombination av funktion och avkoppling. Här kan du njuta av bekvämligheten med flera rum, bastu och avkopplande utrymmen. Välkommen till ett hem där du kan trivas och njuta av livet! Närhet till vacker natur, bärplockning, bad, bra fiskevatten sommar-, som vintertid. T.ex så är sjön Lesatten Ramsjö FVO:s mest besökta fiske­vatten såväl vinter som sommar, området är lättillgängligt med handikappbrygga, flugfiskebryggor samt flera vindskydd med bord och grillplatser. Skoterled finns och fina vandringsleder med möjlighet att starta vid Tempo, efter vandringslederna finns trevliga ställen att stanna till vid, ett tips är att stanna till för att ta ett bad vid Storhöljan Henån. Visning planeras erbjudas i juni månad. Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan.

  • Plus
Hennan Mosippsvägen 13, Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun
  • Fre 16 aug kl 16:00
Hennan Mosippsvägen 13, Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun, bild 2
Hennan Mosippsvägen 13, Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun, bild 3

Hennan Mosippsvägen 13

Villa
Ramsjö, Hennan, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 095 000 kr
100 + 56 m²
5 rum
1 367 m² tomt

Välkommen till denna välvårdade 1½ plans villa med en avkopplande relaxavdelning i källaren, komplett med bubbelbad och bastu. På entréplanet möts du av ett modernt kök, ljust och bekvämt matrum och vardagsrum med öppen planlösning. Här finns även ett trevligt duschrum inrett med klinker och kakel. Det övre planet används för sovrum och kontor, vilket ger en optimal uppdelning mellan arbete och vila. Från kontorsrummet har du utgång till den inbyggda och inglasade balkongen som även har förråd med bra förvaringsmöjligheter på vardera sida. Den inredda källaren är välplanerad och erbjuder utöver relaxdelen även bland annat extra utrymme med en mysig vedkamin samt ett rymligt rum. Den inglasade altanen på entréplanet och den inglasade/inbyggda balkongen på övre plan ger dig möjlighet att njuta av trädgården och den vackra utsikten mot Hennansjön. Trädgårdstomten har en trevlig och högt belägen position och består mestadels av gräsmatta med goda möjligheter för uteaktiviteter. Dubbelgaraget är utrustat med två el-portar och el-element för din bekvämlighet, garagebyggnaden har även förrådsutrymme samt en carport. Denna villa erbjuder en bra planlösning med gott om förvaringsmöjligheter och är perfekt för den som söker en välskött och trivsam bostad. Närheten till el-ljusspåret ger dig möjlighet att njuta av friluftsliv och motion året runt. I området finns fin natur och trevliga badstränder som t.ex stranden vid Hennan camping samt den trevliga sandstranden vid Storsjön där det även finns möjlighet att lägga i en båt. Bra fiskevatten som t.ex Råtjärn ca 3 km från fastigheten som erbjuder put and take fiske mot avgift. I Hennan folketshus finns ett utrustat gym som kan nyttjas mot en medlemsavgift. Besiktningsprotokoll finns att läsa under rubrik dokument.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hallonstigen 3, Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hallonstigen 3

Villa
Färila, Korskrogen, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
250 000 kr
97 + 60 m²
5 rum
1 846 m² tomt

Välkommen till denna 1½ plans villa belägen på en stor tomt med bra läge i Korskrogen. På entréplanet finner du ett rymligt kök samt två rum, varav ett används som vardagsrum. Här finns även ett badrum för bekvämlighetens skull. Övervåningen erbjuder tre sovrum. I källaren finner du det gamla garaget med infart via husets gavel, perfekt för mindre fordon eller som exempelvis hobbyrum. Här finns även en tvättstuga med tvättmaskin samt en matkällare för extra förvaringsutrymme. Den lättskötta tomten är mestadels täckt av gräsmatta och erbjuder utmärkta möjligheter till utomhusaktiviteter, lek och odling. Här kan du njuta av långa sommardagar och skapa minnen med familj och vänner. Området runt Korskrogen erbjuder vacker natur med möjlighet till bärplockning, vandring och flera bra fiskevatten. Med närhet till busshållplatsen samt Korskrogens förskola, endast 350 meter bort, blir vardagen smidig och bekväm. Dessutom har du enkel tillgång till Färila (5 km), Ljusdal (20 km) och Järvsö (32 km). Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning.

Nordsjö 3663, Vallsta, Bollnäs kommun
  • Budgivning pågår

Nordsjö 3663

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 550 000 kr
185 + 23 m²
6 rum
2 245 m² tomt

Välkommen till denna mysiga bostad belägen mitt i byn Nordsjö, Vallsta. Här finner du en före detta lanthandel med tillhörande bostad, med anor från sekelskiftet. Fastigheten används idag enbart som bostad och har genomgått en hel del renoveringar och har sen 2009 gjorts om till ett mysigt permanent boende. Det stora lantköket är hjärtat i hemmet, med köksö och ingångsskafferi som ger gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga mat och umgås med familj och vänner i en trivsam atmosfär. I det renoverade duschrummet på övre plan finns även en bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Den nybyggda verandan med tak är ett fridfullt utrymme där du kan njuta av soliga dagar i lugn och ro med grillning och mys. Det soliga gårdsplanen och trädgården är en pärla med sina äppelträd, syrener och rabarber. Här kan du njuta av grönska och fåglarnas sång. På fastigheten finns ett gästhus med förrådsplats och ett dubbelgarage. Huset har eget vatten från källa via vattenförening och eget avlopp. Fiber finns indraget, vilket ger snabb och pålitlig internetuppkoppling. Boningshuset värms upp med bergvärme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Närheten till den vackra naturen vid Bysjön ger möjlighet till härliga promenader. Här kan du njuta av den lugna och fridfulla omgivningen. Önskar Ni behålla det mesta av inventarierna så går det att ordna... Varmt välkomna till denna mysiga villa i Nordsjö, Vallsta den 4 maj klockan 12:00, anmälan kan göras på objektets hemsida! På objektets sida ( under dokument) finner Ni besiktning samt energideklaration.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 32