Mäklare Henrik Hansson

Henrik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solviksvägen 30, LUDVIKA Rämshyttan, Ludvika kommun

Solviksvägen 30

Villa
LUDVIKA Rämshyttan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
450 000 kr
81 m²
4 rum
1 045 m² tomt

Varmt välkomna till Solviksvägen 30 i Rämsbyn/Rämshyttan! 1-plansvilla anno 1988 för permanent eller fritidsboende. Fristående garagebyggnad, vedbod samt förråd. Renoverinsbehov förekommer. Naturskönt läge med skog och vatten utanför knuten. Området är beläget ca 2,5 mil söder om Borlänge och ca 2,5 mil norr om Ludvika, med ett kort pendlingsavstånd till båda orterna. Rämsbyn är en liten lugn by med närhet till naturen, skog, badplats, fiske, jakt, längdskidåkning mm. I grannbyn finns även en världsattraktion i form av den populära äventyrsgruvan! Kortare biltur till omtyckta Romme Alpin som är beläget ca 2 mil bort med bra alpin utförsåkning. Fin golf i Ludvika/Hagge GK alternativt Borlänge/Dalsjö Golf mfl. Fastigheten säljs med friskrivning pga dödsbo.

Alsings väg 6, SMEDJEBACKEN Vinsbo/Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
  • Lör 7 okt kl 10:00
Alsings väg 6, SMEDJEBACKEN Vinsbo/Morgårdshammar, Smedjebackens kommun, bild 2
Alsings väg 6, SMEDJEBACKEN Vinsbo/Morgårdshammar, Smedjebackens kommun, bild 3

Alsings väg 6

Villa
SMEDJEBACKEN Vinsbo/Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
750 000 kr
74 + 72 m²
4 rum
1 066 m² tomt

Varmt välkomna till Alsings väg 6 i Morgårdshammar! Trivsam 40-talsvilla i 1-plan med oinredd källarvåning. Underhållsfritt boende med colorocfasad och plåttak, vattenburen uppvärmning samt eldstad och luftvärmepump i entréplanet. Lummig insynsskyddad trädgård med stor trivsam uteplats på baksidan. Härliga öppna ytor för social samvaro. Bra läge med promenadavstånd till skola, dagis och elljusspår.

  • Premium
Östra Storgatan 15C, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15C

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
295 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 784 kr/mån
6 941 kr/m²

Varmt välkomna till Östra Storgatan 15C! Kvadratsmart etta om 42,5 kvm med fin planlösning. Rejält kök och matplats med god maskinell standard, renoverat duschrum samt rum med sovalkov. Genomgående helfräscha och ljusa ytskikt. Bara att flytta in! Hiss finns. Balkong. Fiber. Gångavstånd till centrum, vårdcentral och mataffärer.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Jobsbovägen 5, SMEDJEBACKEN By, Smedjebackens kommun
  • Tor 28 sep kl 16:15

Jobsbovägen 5

Villa
SMEDJEBACKEN By, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
122 + 80 m²
6 rum
949 m² tomt

Varmt välkomna till Jobsbovägen 5! Mycket välskött och påkostad villa med centralt läge som renoverats från ca 2018 och framåt med bl.a. nya fasader, byggnation inglasad uteplats/soldäck, nya 3-glasfönster och dörrar, nytt yttertak, installation insats i öppen spis, fiber, bastu, ytskikt m.m. Vattenburen uppvärmning via pellets med eldstad som komplement. Trevlig planlösning med väl tilltagna sovrum och fina ytor för social samvaro. Hel källarvåning med gott om utrymmen utan uppreglade konstruktioner. Garage i huskropp. Promenadavstånd till centrum, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral, Heros sportfält, badplats mm.

  • Plus
Märrhagsvägen 19, SUNNANSJÖ, Ludvika kommun

Märrhagsvägen 19

Fritidshus
SUNNANSJÖ, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
895 000 kr
59 + 1 m²
3 rum
1 509 m² tomt

Varmt välkomna till Märrhagsvägen 19, Sunnansjö! 1-plansvilla med möjligheter till permanent eller fritidsboende. Mycket idylliskt och avskilt hörnläge i anslutning till skog, bär - och svampmarker med fina strövområden. Gångavstånd till badplatsen i Uvtjärn samt skoter och längdspår i närområdet. Alpint i Romme eller Säfsen resort, ca 30 minuters restid med bil till vardera.

Uddvägen 4, SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun

Uddvägen 4

Villa
SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 350 000 kr
154 + 91 m²
6 rum
1 383 m² tomt

På Uddvägen 4 i populära Söderbärke finner du denna gedigna villa passande barnfamiljen med krav på gott om utrymmen, hela 154 m² ex källaren. Trevlig planlösning och stora sällskapsytor. Ekonomiskt fördelaktig uppvärmning via bergvärme samt fungerande eldstad. Fint läge på återvändsgata i direkt anslutning till skogen och el-ljusspår samt gångavstånd till livsmedel, skola mm och närhet till Södra Barken med möjlighet till bad och båtliv. Fristående dubbelgarage. Fiber.

LUDVIKA Brittsand, LUDVIKA Brittsand, Ludvika kommun

LUDVIKA Brittsand

Tomt
LUDVIKA Brittsand, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 340 000 kr
1 675 m² tomt

Varmt välkomna till Brittsand och detta nyexploaterande bostadsområde med fantastiskt läge invid Väsman strand! Här ges nu tillfälle att förverkliga dina bostadsdrömmar i nybyggnation nära vattnet! En av de bästa tomterna i området kommer nu ut till försäljning längst in på området med oslagbar utsikt! Anslutningsavgifterna för VA & el är betalt. Gemensam badplats på ett stenkast från huset samt planerad småbåtshamn för de boende i området. Fiber finns i området men ej anslutet.

Övre Läsarbo 1, SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun

Övre Läsarbo 1

Villa
SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
102 + 65 m²
4 rum
1 932 m² tomt

Varmt välkomna till Övre Läsarbo 1! Lantligt belägen villa strax utanför Söderbärke centralort. På fastigheten har man ett uppfört bostadshus anno 1980 med högt och fint utsiktsläge över sjön Södra Barken, där man även har tillgång till en båtplats. Fristående garage om ca 44 m² på platta, 3-fas. Gäststuga på plintgrund, el-vatten&avlopp finns. Två nyare luftvärmepumpar är installerade, en på vardera plan samt fungerande eldstäder. Beläget med pendelavstånd till Söderbärke och Fagersta med alla bekvämligheter, kort bilväg till Fagersta GK och till Hagge GK och bad i Eskiln mm. Lämpar sig lika bra som permanentboende som fritidshus.

Visar alla 8