Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ralph Blommé

Ralph Blommé

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Säfsbyn 423, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 423

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
815 000 kr
57 m²
3 rum
4 450 kr/mån
14 298 kr/m²

Bra läge direkt vid blivande Hyttan, med bar, restaurang och möteslokaler. Tillfälle att förvärva en av Säfsens finaste timmerstugor, nyrenoverad i toppskick och med ett mycket attraktivt läge! Fin takad uteplats med tillbyggd solaltan avskilt läge i sydväst och med vacker utsikt. Detta fritidsboende är dessutom mycket lättskött och ägs som bostadsrätt med låg månadsavgift och goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort. Stugan är helrenoverad 2018 interiört och exteriört med nytt kök, badrum, bastu, braskamin mm samt fullt utrustad med nya möbler och inventarier. El-bilsladdare. Fin takad uteplats med avskilt läge och vacker utsikt över björkar, äng, Säfssjön och berg. Förstukvist och påbyggt skidförråd. Goda möjligheter för tillbyggnad av altan/solterrass. Stugan har ett lugnt men ändå centralt läge i stugbyn, då den är belägen längst ner på en återvändsgata med nära gångavstånd till restaurang mm. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd. Välkomna till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Säfsbyn 307, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 307

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
745 000 kr
57 m²
3 rum
4 950 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Plus
  • Uteplats
Solberget 6, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 6

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 885 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
4 866 kr/mån
22 176 kr/m²

Ski-in/Ski-out! Året-runt anläggningen Säfsens med största delen av utbudet rätt utanför dörren. Ypperligt läge direkt i skidbacken och intill längdspår. Mycket trivsam hörnlägenhet med äkta känsla av skidstuga. Braskamin och bastu är pricken över i! En trappa upp i populära brf Vargspåret. Modern lägenhet nybyggd 2015. 5 rok 85 m² med 10+2 bäddar. Modern planlösningen väl anpassad för en storfamilj eller med familjen med sällskap på semestern. Alla möbler, inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du nästan sätter på dig skidorna redan i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning, längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder och bad. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar samt ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering i egen hälsa och ekonomi! Med förvärvet väntar goda hyresintäkter i det förmånliga avtalet med Säfsen resort där man förbinder sig att hyra ut lägenheten viss tid av året.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Säfsbyn 232, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 232

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
665 000 kr
54 m²
3 rum
4 124 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus i populära och natursköna Säfsens stugby. Högt läge med södervänd altan. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats samt fin gemensamhetsanläggning med bastu och tvättstuga. Stugan är i fint skick och fullt utrustad med möbler, inventarier och braskamin. Mysig takad och tillbyggd altan/uteplats, möjlighet finns även att bygga till en bastu eller en större altan om så önskas. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, skoteråkning, mountainbikeleder, skridskoåkning mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar. Fasaden är nymålad 2023. Nya fönster 2023. Nytt automatsäkringsskåp 2021. Ny elbilsladdare med belastningssäkring 2022. Förberedd el för luft/luft v.p.

  • Uteplats
Säfsbyn 205, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 205

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
770 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är nymålad och försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Balkong
  • Uteplats
Säfsbyn 431, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 431

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
945 000 kr
57 m²
3 rum
3 821 kr/mån

Renoverad stuga i fint skick med sjöutsikt och naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt sydvästläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Morgonsol vid förstukvisten. Skidförråd påbyggt på fasaden. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6