Mäklare Ralph Blommé

Ralph Blommé

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Säfsbyn 431, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 431

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
945 000 kr
57 m²
3 rum
3 132 kr/mån

Renoverad stuga i fint skick med sjöutsikt och naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt sydvästläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Morgonsol vid förstukvisten. Skidförråd påbyggt på fasaden. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Hagvägen 31, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Hagvägen 31

Villa
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 675 000 kr
170 m²
7 rum
1 168 m² tomt

Utmärkt planlösning! Perfekt för barnfamiljen. Allt i ett plan med mycket bra och naturnära läge och fin markkontakt. Hörntomt invid vid motionsspår och sjö. Inga direkta renoveringsbehov. Öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Allrum med öppen spis med insats. Utgång till helt insynsskyddad takad terrass med öppen spis och grönytor i fonden. Vidbyggt hobbyrum och förråd i boytan. Liten källare med takad nedgång till förråd. Vidbyggd carport. El-laddare till bil.

  • Plus
Köpmansgatan 12, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Köpmansgatan 12

Villa
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 950 000 kr
160 + 83 m²
7 rum
978 m² tomt

Representativ och stilfullt renoverad villa med bekvämt läge mitt i centrum, nära gångavstånd till allt. Toppskick. Insynsskyddad trädgårdstomt med inglasat uterum och terrass i söderläge, en oas mitt i stan! Fortlöpande renoverad med bland annat nyare kök, våtutrymmen, fjärrvärme och yttertak. All fasad proffsmålad 2010-tal. Rymligt med gott om utrymme för barnfamiljen. Garage i huskropp och separat nybyggd carport. Genuina trägolv och rejält tilltagen takhöjd i hela boytan. Låg driftskostnad tack vare fjärrvärme.

  • Plus
Björsbo 40, Björsbo Hedkärra, Smedjebackens kommun

Björsbo 40

Gård/Skog
Björsbo Hedkärra, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 250 000 kr
100 m²
9 ha tomt

Hästgård 9 ha Välkommen till Björsbo 40 beläget mellan Söderbärke och Fagersta. Här erbjuds du att förvärva en mindre gård med ett bostadshus, en lada med stall samt en stuga med verkstadsdel, allrum samt förvaringsloft. Ladan/stallet om ca 160m² med till 3/4 gjuten platta innehåller stalldel med 3 godkända boxar och möjlighet till en fjärde, uppvärmd isolerad sadelkammare samt ett ouppvärmt hobbyrum och en höskulle. Carport med tillbyggd förvaringsdel. Några hundra meter till sjön Barken där det finns bad och möjlighet till båtplats. Bostadshuset om 5 rok är fördelat på entréplan med hall, kök, matplats, allrum, två sovrum samt duschrum. Övre plan är utrustat med ett allrum samt ett wc-rum. På övre plan har vi även utgång till takterrass. Uppvärmning sker med luft/luftvärmepump samt en vedeldad spis i köket. På övre plan finns även en mindre kamin i allrummet. Bostaden är i gott skick interiört gällande ytskikt. Nya 3-glasfönster med isolerglas samt tak och fasad i gott skick. Enskilt vatten via borrad brunn. Enskilt avlopp via 3-kammarbrunn. Fiber är indraget

Hasses väg 1, SÖDERBÄRKE Kolpebo, Smedjebackens kommun
  • Budgivning pågår

Hasses väg 1

Villa
SÖDERBÄRKE Kolpebo, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 400 000 kr
180 + 100 m²
7 rum

Gård på sjötomt. 12 ha. Unik fastighet. Rymlig herrgårdsliknande huvudbyggnad. Gårdshus, separat egen bostad. Egen hamn ligger i direkt access till sjön Södra Barken via egen strandlinje/strandtomt, med tiotalet båtplatser och båthus. Maskinhall isolerad med högport. Smörjhall med oljeavskiljare. Skog i mindre del och ängsmark samlat i ett stort skifte med ett par förgreningar. Besiktningsprotokoll finns på huvudbyggnaden. Fastigheten som ägs av ett dödsbo säljs med friskrivning. Fastigheten är f.n. föremål för reglering, vilket betyder att vissa servitut och begränsade ytor kommer att ändras innan tillträdet. Tillträde beräknas till vintern/våren 2024. Hyresavtal fram till tillträdet kan tecknas efter att handpenning är betald av köparen.

Strömsdal 47, Strömsdal, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Strömsdal 47

Gård/Skog
Strömsdal, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 625 000 kr
125 m²
6 rum
11,7 ha tomt

Gedigen gård med skog, jakt och fiskerätt. Avskilt men ändå centralt läge i lantlig by-miljö. Sjönära med båtplats. 11 ha med rikligt virkesbestånd uppskattat till drygt 2.200 skogskubik. Mycket rymlig huvudbyggnad med många möjligheter samt flertalet förrådsbyggnader. Idylliskt och högt läge omgivet av skog, berg och sjö. Jakträtt och fiskerätt. 100-200 meter till båt och badplats. Fastigheten säljs med total friskrivning.

Strömsdal 7, Strömsdal, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Strömsdal 7

Fritidshus
Strömsdal, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
575 000 kr
80 + 34 m²
3 rum
9 631 m² tomt

Liten gård med högt läge och en utsikt långt utöver det vanliga! Välskött och mycket trivsamt såväl in- som utvändigt, omgivet av ängsmark. Tre fungerande eldstäder sörjer för både låg driftskostnad och mysig hemtrevnad. Ladugård/traktorgarage och tre förrådsbyggnader. Nyare yttertak, fönster och nymålad fasad. Enkelt avlopp till en-kammar brunn. Borrad egen vatten brunn. Fastigheten som ägs av ett dödsbo säljs med total friskrivning.

Skovelvägen 5, LUDVIKA Golan, Ludvika kommun

Skovelvägen 5

Villa
LUDVIKA Golan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 685 000 kr
184 + 46 m²
6 rum
900 m² tomt

Toppskick! Mycket välrenoverat med bra läge. Inglasat uterum, öppen planlösning, stora ytor och rymliga rum, braskamin och öppenspis. Fräscha och renoverade våtutrymmen. Samtliga ytskikt både in och utvändigt är i bästa skick. Nya fönster och nyare kök samt yttertak. Vidbyggt garage.

Säfsbyn 104, FREDRIKSBERG, Ludvika kommun

Säfsbyn 104

Fritidshus
FREDRIKSBERG, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
57 m²
3 rum
2 657 kr/mån

Fritidshus i absolut toppskick i natursköna Säfsen. Tillbyggd altan med markis i söderläge. Hög beläggning året om, höga hyresintäkter ger ett självfinansierat fritidsboende! Centralt och högt läge i stugbyn, nära gångavstånd till restaurang, handelsbod mm. Helrenoverad interiört och exteriört och fullt utrustad med nya möbler, inventarier och braskamin. Stor tiillbyggd altan med markis. Vackra omgivningar, med tillgång till flertalet året runt aktiviteter, t.ex. skidåkning alpint och längd, vandring, fiske mm.

  • Plus

Visar alla 9