Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petter Lindmark

Petter Lindmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ytterstön 7, Ytterstön, Luleå kommun

Ytterstön 7

Fritidshus
Ytterstön, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
475 000 kr
41 m²
2 rum
1 744 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett fritidshus i skärgården! På Ytterstön finns denna fastighet med indragen el, vedeldad bastu och självklart havsutsikt. Här kan ni verkligen njuta av skärgårdens natur med fiske och svampplockning eller bara koppla av med en god bok. Stugan består av kök, sovrum samt allrum med braskamin. I köket finns både vedeldad köksspis samt vanlig spis med ugn. På tomten finns också en bastubyggnad med vedeldat bastuaggregat, uteplats med öppen spis, utedass samt förrådsbyggnad med sovstuga och vedbod. Lösöre kommer att lämnas så som köksgeråd, verktyg och fiskeredskap. Välkommen att kontakta oss för vidare information eller visning!

  • Plus
Alvägen 20, Skogsvallen, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alvägen 20

Villa
Skogsvallen, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
4 195 000 kr
95,9 + 81,9 m²
4 rum
786 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Skogsvallen! På Alvägen 20 finns nu tillfälle att förvärva denna rymliga villa som under åren genomgått renoveringar samt tillbyggnation. Villan är belägen på ytterslinga och erbjuder en härlig vattenutsikt från större delen av bostaden. På entréplanets ca 95 kvm erbjuds trivsamma sociala ytor med härlig takhöjd och fantastisk fönstersättning via tillbyggnationen som utfördes under 2010. Här finns många möjligheter och användningsområden beroende på vilka önskemål man har. Vidare finner man även två sovrum, ett stilrent renoverat badrum med kakel och klinker, kök med matplats samt vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck. På källarvåningen finns ett rymligt rum som passar perfekt som gästrum eller extra allrum. Rymlig och helkaklad tvättstuga med fin inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns även dusch med bastu i anslutning, helkaklat badrum och förrådsutrymmen. Fjärrvärme, fiber via bredband och FTX ventilation. Friköpt, grönskande tomt som omges av planteringar, växthus, träd och buskar. Utöver bostadshuset finns också ett garage med elbilsladdare samt en asfalterad uppfart med plats för två bilar. Här bor ni med mycket centralt men ändå naturnära läge där ni även har närhet till härliga promenadstråk, fina grönområden, utegym och badplatser. Nya Läroverket med populär skolverksamhet ligger en kort promenad bort och i anslutning finns även kommunalskola. Ormbergets friluftsområde nås enkelt med en liten cykeltur samt att Luleå centrum ligger på gång- och cykelavstånd.

  • Plus
Sandgatan 16, Svartöstaden, Luleå kommun

Sandgatan 16

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
63,9 m²
2 rum
vån 2/2
5 094 kr/mån
18 701 kr/m²

Smakfullt renoverad gavellägenhet i mysiga Svartöstaden. Här erbjuds en rymlig 2:a i toppskick som har helkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök med balkong mot innergården, fina ytskikt med ljusa väggar och golv i grå nyans som är lagt tröskelfritt. Med fönster i tre väderstreck får ni in ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Till lägenheten hör ett väl tilltaget förråd och i gården bredvid finns tillgång till bastu samt tvättstuga. Garagelänga finns på gården. Svartöstaden är ett mysigt område och här finns bland annat skola och fina badstränder. Under vintern dras skidspår på isen och sommartid finns möjlighet till odlingslotter. Bekvämt cykelavstånd till centrala stan.

  • Plus
  • Balkong
Barrgatan 6, Bergviken, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Barrgatan 6

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
3 282 kr/mån
29 605 kr/m²

Välkommen till en modern trea högst upp i huset med stor inglasad balkong i soligt läge! Bostaden är välplanerad och smakfullt inredd med enhetliga golv och ljusa väggar. Här erbjuds två sovrum, ett påkostat och välutrustat kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till balkongen samt ett helkaklat badrum med dusch och bastu. I anslutning till ett av sovrummen finns även en klädkammare. Till lägenheten hör källarförråd. Stabil och välskött förening som är belägen på Bergviken vilket är ett populärt bostadsområde. I närområdet finns mataffär, skolor, apotek men även närheten till LTU, goda bussförbindelser, fina promenadstråk, badstränder och mycket mer.

  • Balkong
Svartbyvägen 31, Fagernäs, Bodens kommun

Svartbyvägen 31

Villa
Fagernäs, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 295 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
624 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Fagernäs finns nu denna trivsamma tvåplansvilla med källare och med fin utsikt över Svartbyträsket! Här bor du med närheten till både förskola och skola, matbutik, hälsocentral och fina promenadstråk samt elljusspår för längdskidåkning och löpning. Tomten är friköpt och utöver bostadshuset finns även ett dubbelt kallgarage med goda förrådsutrymmen. Villan består av 70 + 70 kvm där entréplanet fördelar sig över hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, kök, vardagsrum samt WC. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och här finns möjlighet att möblera med både soff- och matgrupp för den som önskar. Vid behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att återställa väggen som tidigare funnits. Även köket har ett fint ljusflöde och plats för matgrupp intill fönster med fin utsikt över träsket! Modernt renoverad WC med våtrumsmatta- och tapet i grå nyans. En trappa upp finns ett stort allrum som man med fördel kan göra om till ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett stort sovrum samt ett badrum med badkar. I källaren finns tvättstuga med duschkabin, toppmatad tvättmaskin och tvättställ.

Ensittarvägen 37, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Ensittarvägen 37

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 850 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
559 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla belägen i barnvänliga Södra Sunderbyn. Med en stor altan i sydvästläge och ett inglasat uterum kan du njuta av många soltimmar och utomhusaktiviteter året runt. För de yngsta i familjen finns förskola och skola alldeles intill, vilket gör vardagslogistiken smidig och bekväm. Villan består av 120 kvm och erbjuder en trevlig planlösning som fördelar sig på fem rum och kök varav tre sovrum. Ljust och stilrent kök med plats för matgrupp intill och fönster som vetter ut mot gatan. Vidare finns både matplats och vardagsrum i anslutning till varandra och härifrån finns utgång till det rejäla inglasade uterummet som i sin tur leder till den trädäckade altanen i bästa solläge! Från hallen når du badrummet med ljusa ytskikt och gott om förvaring. Här bor ni enkelt och bra på attraktivt och barnvänligt kvarter med med flertalet grönområden. I närheten finns också busshållplats, förskolor, skolor F-9, idrottsanläggning, elljusspår och fina badstränder men även Sunderby sjukhus.

  • Plus
Backbyn 14, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 14

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
685 000 kr
435 m² tomt

Varmt välkommen till Kåbdalis, och dess fantastiska skidanläggning med möjlighet att köpa denna tomt i området Backbyn! Tomterna ligger högt belägen med fantastiskt utsikt över området och härligt ski in ski out läge! Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind. I Kåbdalis erbjuds en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här har flertalet pistade nerfarter, varierad svårighetsgrad, park och barnområde. Finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. För dig som gärna ger dig ut med skoter finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomten.

Visar alla 7