Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petter Lindmark

Petter Lindmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkgatan  18, Centrum, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkgatan 18

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/8
3 514 kr/mån
18 672 kr/m²

På populära Kyrkgatan 18 hittar ni denna trevliga 2:a på sjätte våningen med hiss! Från balkongen och samtliga fönster erbjuds en ljuvlig utsikt. Med endast en kort promenad når du centrum och nedanför huset finns fina promenadstråk längs med bodån. Bostaden erbjuder genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt en rymlig inglasad balkong med förmiddagssol. I hallen finns förvaring via flertalet garderober varav en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar/klädkammare i direkt anslutning. Köket är ljust och intill fönster finns plats för matgrupp. Trivsamt vardagsrum varifrån man når den inglasade balkongen med härlig utsikt. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht badrum med ljus våtrumsmatta- och tapet. Här bor du i en populär förening med bekvämt gångavstånd till centrum. I föreningen finns flertalet gemensamma utrymmen såsom fräscha tvättstugor, samlingsrum med bibliotek, hobbyrum, relax med bastu samt övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten har dubbelsäng och bäddsoffa samt köksdel och badrum. Trädgården sköts av föreningens "Trädgårdskommitté", bestående av en grupp medlemmar som har ett gediget trädgårdsintresse och känsla för estetik, och som förvandlar stadsbilden till en "oas".

  • Balkong
  • Hiss
Backbyn 14, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 14

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
685 000 kr
435 m² tomt

Varmt välkommen till Kåbdalis, och dess fantastiska skidanläggning med möjlighet att köpa denna tomt i området Backbyn! Tomterna ligger högt belägen med fantastiskt utsikt över området och härligt ski in ski out läge! Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind. I Kåbdalis erbjuds en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här har flertalet pistade nerfarter, varierad svårighetsgrad, park och barnområde. Finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. För dig som gärna ger dig ut med skoter finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomten.

Blidvägen 189, Björkskatan, Luleå kommun

Blidvägen 189

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 495 000 kr
109 + 24 m²
5 rum
228 m² tomt

Fint Radhus i tvåplan med nybyggd altan och skärmtak i söderläge! Huset har två sovrum nere samt tvättstuga, bastu/relax, wc och ett större allrum. På övre plan har man en modern planlösning med kök och matplats samt öppna ytor och utgång till balkong. Mot husets baksidan i söderläge har man ett sovrum och allrummet som ansluter till den härliga altanen och den grönskande trädgården. Egen garageplats med kombinerat motorvärmaruttag och ladduttag i samma box (ZPark). Fiber via Lunet. På framsidan av huset har man en friggebod/förråd för god förvaring. På baksidan sitter man insynsskyddat på altanen i en mindre prunkade trädgård (ny 2020) Här tar man sig enkelt ut till Ormbergets motions- och friluftsanläggning. Lugnt och barnvänligt läge med allt som Björkskatan har att erbjuda som närhet till matbutik, gym, pizzerior, hälsocentral och idrottsplats med fotbollsplaner och hockeyrink. Fin natur längs med Björsbyfjärden för skidåkning och skoterkörning på vintern och paddling, båtturer på sommaren. 350 m till närmaste lilla badstrand. Flera förskolor inom några hundra meter och flera skolor, från låg- till högstadiet, ligger på Björkskatan. LTU - Luleå Tekniska Universitet ligger på bekvämt cykelavstånd och goda bussförbindelser med lokaltrafiken till centrum och andra delar av Luleå.

  • Plus
Timotejstigen 9, Gammelstad, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timotejstigen 9

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
4 600 000 kr
184 m²
7 rum
2 413 m² tomt

Gedigen och tillbyggd enplansvilla om cirka 184kvm boarea på ett av områdets största tomter om 2413 kvm. På tomten finns friliggande dubbelgarage (ca 38 kvm) och friggebod, garageuppfarten har påkostad plattsättning och resterande del av tomt har gräsmatta. Interiört är villan väldigt mycket ombyggd med två nya sovrum. Planlösningen är mycket mer öppen med köksö (HTH 2022) och väggen mellan utbyggda delen med ryggåstak är borttagen. Här erbjuds det fantastiska ytor för samvaro, både vardagsrum, allrum och matsal i generös storlek och ryggåstak. Utbyggnaden med fantastiska möjligheter att duka upp långbord för festligheter. För nuvarande finns sex rymliga sovrum. Här finns även badrum, gästtoalett, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns anslutet. Sällan ges tillfälle att förvärva villa och tomt av den här storleken i området. Därtill håller materialen hög standard, exklusiv köksbänkskiva och parkettgolv bland annat. I Gammelstad finns förskolor och grundskola F-9 och i Gammelstads centrum finns bland annat matbutik, bank, apotek, gym, badhus, idrottsanläggning och bibliotek. Allt nås tryggt via gång- och cykelväg. Mycket goda bussförbindelser till såväl Luleå centrum som Sunderby sjukhus. I närheten ligger Luleälv som erbjuder fina badstränder sommartid. Under vårvintern kan ni njuta av det fördelaktiga läget med skoterutflykt och boende i området brukar dessutom dra skidspår till det populära utflyktsmålet Tomholmen Villan besiktigas inför försäljningen, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 4