Mäklare Anna Borgudd

Anna Borgudd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Krankesjövägen 27, Revinge, Lunds kommun

Krankesjövägen 27

Villa
Revinge, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 195 000 kr
102 + 187 m²
5 rum
1 518 m² tomt

Smedjan i Revinge, 120 kvm, med både bostadshus och garage, står nu till salu och bär stolt på sin historia med ett hus byggt 1945. Genom årtionden har det här hemmet varit i familjens ägo (nuvarande ägare från 1985) och bär på berättelser från generationer. Den äldre, uppvuxna och inbäddade trädgården med en fint lusthus, ett växthus, häckar, fruktträd (äpple och plommon, bärbuskar (hallon, vinbär m m), stora gräsytor och perenna växter omger huset, och med åkrar och Kävlingeån som närmaste grannar erbjuder platsen en idyllisk och naturskön omgivning. Det är inte bara ett hem som säljs; det är en chans att forma och skapa ett framtida drömboende efter egna önskemål. Ett mycket välskött bostadshus hus med stora möjligheter och potential blir detta tillfälle en inbjudan till att göra detta hus till ens eget, med smaken och tycket som enda gränser. Smedjan, vilken både har ett kontor, en toalett, dusch och bastu samt ett stort loft har även den en stor potential att utveckla! Välkomna på visning!

Östanbäcksvägen 8, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 8

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
110,5 + 7 m²
4 rum
7 627 kr/mån

1-plans friliggande bostadsrättshus uppfört 1992 med villakänsla! Ett lättskött boende där bostaden har bl a två stycken dusch/badrum, ett stort trevligt kök med gott om plats och ett fint burspråk, en praktisk groventré/tvättstuga + ett stort ljust och trevligt sällskapsrum om 28 kvm med utgång till ett uterum om ca 20 kvm (nytt tak och golv) och trädgårdstomten med ett söderläge. Trädgårdstomten är en privat oas, en helt inhägnad med häckar, gräsytor, bärbuskar (hallon och björnbär), fruktträd (äpple) och perenna växter. Ett uterum förlänger sommaren! I månadsavgiften ingår en garageplats, vatten, sopor och kabeltv grundutbud. Ett förråd är vidbyggt med huset och även en garageplats i en intilliggande gemensam garagelänga. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Hällestadsvägen 8D, Dalby, Lunds kommun

Hällestadsvägen 8D

Lägenhet
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 595 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/5
8 078 kr/mån
29 489 kr/m²

Mitt i byn finns denna mycket trevliga genomgående lägenhet med genomtänkta bostadsutrymmen och mycket bra förvaringsutrymmen. Smakfulla stilrena materialval med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar samt 2 helkaklade duschutrymmen och ett eget tvättutrymme. Till lägenheten finns det även ett varmförråd och tillgång till gemensam samlingslokal, övernattningslägenhet samt en extra tvättstuga. Ett mycket trivsamt boende med en fin och grönskande innergård!

  • Balkong
  • Hiss
Möllevägen 2A, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Möllevägen 2A

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 995 000 kr
105 m²
5 rum
7 383 kr/mån
19 000 kr/m²

Välkomna till detta trevliga och rymliga 1,5-plans parhus med en mycket fin utemiljö/trädäck på ett avskilt läge. En gemensam inhängnad och bilfri trädgård i föreningen med gräsytor, buskar och träd. Huset ligger mitt i byn, men ändå avskilt med Fågelsångsdalen, Sularpsbäcken, Möllan som närmaste granne. Bilparkeringar finns på föreningens gemensamma parkering intill huset. Ett tillfälle att förvärva ett ljust och fräscht parhus med villakänsla. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och sophämtning.

  • Uteplats

Visar alla 4