Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Borgudd

Anna Borgudd

Om mig

Erfaren, kunnig och alltid engagerad är ord jag ofta får höra! Jag har jobbat som fastighetsmäklare i över 20 år och mitt specialområde är Södra Sandby och Dalby med omnejd. Jag är uppvuxen i Södra Sandby och har bott där under många år med min familj, vilket innebär att jag har ett stort nätverk på orten. Jag har under många år även spelat fotboll och tycker inte om att förlora! Jag älskar mitt jobb och nya utmaningar och att få förtroendet att sälja en bostad driver mig framåt i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rapsvägen 37, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00

Rapsvägen 37

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
4 495 000 kr
168 + 58 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkomna till denna mycket trevliga och väl omhändertagna familjevilla i 1,5-plan byggd 1970 med en tillbyggd del innehållande ett extrarum/kontor/allrum, ett stort hobbyrum/förrådsutrymme, vinförråd och ett extraförråd samt dusch och bastu. Det finns även ett vidbyggt garage och två stycken förråd. Framför garaget finns det plats för uppställning av bilar på den stenlagda entrésidan. I området finns det även ett flertal gästparkeringsplatser. Huset har idag 3-4 sovrum med stora möjligheter att få fler - utforma efter egna behov, bl a på ovanvåningen vilken idag består av ett stort sällskapsrum. Bostaden har löpande renoverats med bl a bytt yttertak och utvändig träpanel, installation av värmepanna/gas 2009 och luft/luftvärmepump 2021 m m. Trädgårdstomten ligger med ett perfekt läge i söder och väster och är en helt privat och ingärdad tomt med både plats för lek och spring, odling och ett trevlig anlagt poolområde (pool om 4 x 8 meter uppvärmd med luftvärmepump) med ett stort inglasat uterum om ca 30 kvm. Här finns plats för stora sällskap och uterummet förlänger/tidigarelägger sommaren! I närheten av huset/området finns det ett flertal lekplatser, stora grönområden och fina cykel- och gångvägar till skolor, förskolor och centrum i Södra Sandby. Södra Sandby har mycket bra pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö (bra kommunikation med buss och en asfalterad och upplyst cykelbana till Lund) och all service i närheten, såsom bl a en ny vårdcentral, folktandvård, en fin mataffär, ett gym och ett flertal andra butiker och restauranger.

  • Plus
Backgatan 81, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 81

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 195 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/2
3 989 kr/mån
23 900 kr/m²

På ett centralt och lugnt läge i Södra Sandby med närhet till centrum, service och kommunikation finns denna genomgående och väldisponerade gavellägenhet i markplan med inglasad terrass och möjligheter att nyttja en hörntomt med sol hela dagen (söderläge). Kök med en bra matplats, en stor möblerbar hall och ett bra vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten finns även ett stort varmförråd med låsbar dörr, vilket ligger i direkt anslutning till lägenheten.

  • Uteplats
Assarhusavägen 106, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 19 maj kl 10:30

Assarhusavägen 106

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 575 000 kr
125 + 8 m²
5 rum
315 m² tomt

Med närhet till naturen och med bra gång- och cykelvägar till bl a Skrylleområdet finns detta fräscha och välplanerade soutteränggavelhus, vilket renoverats löpande och senast med bl a ett ombyggt och totalrenoverat kök 2020 med plats för många, ny luft/vattenvärmepump 2020 (energiklass D) och en ny elcentral 2020. Ett mycket praktiskt hus med 4 sovrum, 2 badrum med både badkar och duschplats och en lättskött hörnträdgård med en fin utemiljö från 2021 för soliga sommarkvällar. Ett barnvänligt boende med direkt närhet till förskolor och skolor med bra bilfria gång och cykelvägar. Garage (med fjärrstyrd port och bilparkeringsplats finns i gemensamma garage i närheten av huset. Välkomna på visning!

  • Plus
Skatteberga 1397, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Skatteberga 1397

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 995 000 kr
102 + 25 m²
4 rum
1 320 m² tomt

På ett mycket fint och lugnt läge, helt inbäddat i skogsmiljö med en stor härlig naturtomt/trädgård finns detta 1-planshus uppfört 1965 och tillbyggt 2008. Skatteberga ligger ca 5 km från Södra Sandby och har bra pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö. Även skolbuss finns. Ett 1-planshus med en trevlig planlösning - ett stort sällskapsrum med en centralt placerad pelletskamin - öppet mot köket, 3 st sovrum, badrum kombinerat med tvättutrymme + ytterligare en separat toalett. Luft/luftvärmepump insatt 2023. Ett separat gästhus om ca 25 kvm samt en carport, ett extra förråd samt ett växthus finns på tomten. Det finns även plats för ett flertal bilar framför carporten. Gästhuset innehåller ett extrarum/gästrum/kontor, förrådsutrymmen, vilken förslagsvis kan göras om till en tvättstuga (vatten och avlopp behöver då kopplas in). Det finns även ett inglasat stort uterum vid entrén av huset samt ett trädäck. Tomten är helt ingärdad med stängsel.

Östanbäcksvägen 8, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 8

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
110,5 + 7 m²
4 rum
7 627 kr/mån

1-plans friliggande bostadsrättshus uppfört 1992 med villakänsla! Ett lättskött boende där bostaden har bl a två stycken dusch/badrum, ett stort trevligt kök med gott om plats och ett fint burspråk, en praktisk groventré/tvättstuga + ett stort ljust och trevligt sällskapsrum om 28 kvm med utgång till ett uterum om ca 20 kvm (nytt tak och golv) och trädgårdstomten med ett söderläge. Trädgårdstomten är en privat oas, en helt inhägnad med häckar, gräsytor, bärbuskar (hallon och björnbär), fruktträd (äpple) och perenna växter. Ett uterum förlänger sommaren! I månadsavgiften ingår en garageplats, vatten, sopor och kabeltv grundutbud. Ett förråd är vidbyggt med huset och även en garageplats i en intilliggande gemensam garagelänga. Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5