Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallkärratorn 444, Ladugårdsmarken, Lunds kommun

Vallkärratorn 444

Villa
Ladugårdsmarken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 250 000 kr

113 m²

1 587 m² tomt

Nu finns chans att förvärva ett charmigt 1800-talshus ett stenkast utanför Lund. Fastigheten har stora spännande sidobyggnader tex för dig med stort bil- eller motorcykelintresse. Här har du möjlighet att även ha någon form av företag/verksamhet. Eller varför inte förverkliga dina egna drömmar. Huset är förhandsbesiktigat utan några större akuta behov. Det är i äldre stil och om du vill ha ett modernare hus finns det självklart saker att renovera såsom kök och badrum. Stor tomt på nästan 1600 kvadratmeter. Bra pendlingsmöjligheter via Stångby station på bara ca 6-7 minuters cykelavstånd. Välkommen på visning!

Björkvallastigen 8, GENARP, Lunds kommun

Björkvallastigen 8

Villa
GENARP, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

5 475 000 kr

140,1 m²

5 rum

682 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en högt belägen villatomt i Genarp. Tomten säljs tillsammans med entreprenadkontrakt med Vårgårdahus/HusCompagniet. Välplanerat enplanshus med vackert fasadtegel och svart betongpannetak. Bygglovet för uppförandet av ett enplanshus är redan klart och endast mindre ändringar kommer att kunna göras. Genomgående ekparkett och ljusa målade väggar. Köks-, badrums- och tvättstugeinredning från Vedum. Vitvaror från Siemens. Bygglov finns för carport och förråd. Kostnad för detta tillkommer. Angivet pris avser ett totalpris för tomt och hus enligt det baspaket som presenteras i denna annons. Ev ändringar och tillval kan självklart komma att ändra totalpriset. Kör ut och titta i området, titta på tomten samt de intilliggande husen byggda i samma stil. Ta sedan kontakt med mig som fastighetsmäklare för vidare diskussioner.

 • Nyproduktion
Rudeboksvägen 64, Gunnesbo, Lunds kommun

Rudeboksvägen 64

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 950 000 kr

66 m²

3 rum

5 502 kr/mån

29 545 kr/m²

Välplanerad och mycket ljus lägenhet på 3:e våningen med bl.a rymligt kök, stor söderbalkong med milsvid utsikt i västerläge samt rymligt badrum med tvättmöjligheter. Bra läge i området med fri utsikt mot Öresund och ingen insyn från grannar. Stabil och välskött förening på bra läge med närhet till buss, tåg, skolor, köpcentrum m.m. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bataljonsvägen 23, Stångby, Lunds kommun

Bataljonsvägen 23

Radhus
Stångby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 950 000 kr

105 m²

5 rum

3 501 kr/mån

37 619 kr/m²

Nu finns ett av de välplanerade bostadsrättsradhusen i Stångby till salu. Detta radhus har ett av områdets allra bästa lägen med sin sydvästvända uteplats och trädgård ut mot den stora trevliga gröningen. Bra planlösning med kök och vardagsrum på bottenvåningen. På ovanvåningen finns ljust allrum och tre rymliga sovrum. Helkaklade badrum finns på båda plan. Föreningen ansluten till snabbt bra bredband. Egen p-plats ingår i avgiften. Radhuset ligger på promenadavstånd till såväl Stångby station som skola och förskola. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Backgatan 47, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 47

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

850 000 kr

50 m²

1 rum

3 914 kr/mån

17 000 kr/m²

På ett lugnt, välskött och bra läge i Södra Sandby (ca 1 mil från Lund) finns denna mycket välplanerade marklägenhet. Närhet till både Revinge och Flyingeby. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusflöde in i lägenheten. Lägenheten har ett bra rum med plats för både sovdel och vardagsrumsdel, en stor möblerbar hall med gott om plats för en arbetsplats och ett fint kök med en matplats och därifrån utgång till en överbyggd terrass och trädgård med ett fint söderläge. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Vagnvägen 8, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Lör 10 jun kl 10:00

Vagnvägen 8

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 395 000 kr

77 m²

3 rum

290 m² tomt

Välskött enplans parhus byggt 1991. 77 kvm fördelat på 3 rok med lättskött trädgård och garageplats i länga. Belägen i mycket lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola och tåg. Välkomna på visning!

 • Plus
Fälggatan 2, Sockerbruksområdet, Lunds kommun

Fälggatan 2

Lägenhet
Sockerbruksområdet, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

2 550 000 kr

54 m²

2 rum

3 322 kr/mån

47 222 kr/m²

Välkommen till attraktiva Sockerbruksområdet i centrala Lund. Modern lägenhet i absolut bästa standard och skick! Välplanerade ytor med bl.a kök i öppen planlösning till vardagsrummet, stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt stor balkong med eftermiddagssol. Funktionellt boende med möjlighet till garage och närhet till allt! Sockerbruket är en levande stadsdel i centrala Lund. Här bor du på ett lugnt, tyst läge med endast några minuters promenadavstånd till centralstationen vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter! Här finns bostäder, närbutik, små restauranger, allmänna torg och fina kvartersgårdar. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 5, Dalby, Lunds kommun

Skolgatan 5

Lägenhet
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 475 000 kr

43 m²

1 rum

3 916 kr/mån

34 302 kr/m²

Välkomna till denna mycket rymliga, välplanerade och ljusa lägenhet i ett bekvämt 55+boende. Fint ljusinsläpp från stora fönster i lägenheten, en bra avskiljd sovalkov och även en stenlagd fin uteplats med ett fint söderläge. På ett centralt bra läge med närhet till allt - mataffär, service, affärer, vårdcentral och kommunikation. Till lägenheten finns det även ett stort varmförråd och möjlighet till bil- eller garageplats + tillgång till en gemensamhetslokal med kök samt övernattningsrum för gäster.

 • Uteplats
 • Hiss
Blåmesvägen 32, Södra Sandby, Lunds kommun

Blåmesvägen 32

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

4 495 000 kr

132 m²

4 rum

729 m² tomt

Trevligt och välplanerat stenhus i 1 plan med en inredd källare samt även ett dubbelgarage och förråd (60 kvm). Huset är underhållet löpande och har bl a utbytta isolerglasfönster i hela huset 2013. Ett praktiskt hus med 2 st badrum/duschrum med bl a en bastu, en extratoalett, bra förrådsutrymmen/rum i källaren - perfekta utrymmen för den stora familjen! Huset är beläget i ett lugnt och omtyckt område i Södra Sandby intill Uggleskolan, en förskola, naturområden (bl a Fågelsångsdalen) och även på bra avstånd till kommunikation/busshållplats. Trädgårdstomten är en inbäddad och lummig tomt med gräsytor, häckar och träd och ligger på ett fint söderläge. Välkomna på visning!

Hällestadsvägen 8C, Dalby, Lunds kommun

Hällestadsvägen 8C

Lägenhet
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 895 000 kr

91,5 m²

3 rum

8 238 kr/mån

42 568 kr/m²

Ljus och rymd präglar denna mycket trevliga gavellägenhet med milsvid utsikt! Ett mycket bekvämt 55+boende byggt 2015 på ett centralt läge i Dalby med nära till allt - service, vårdcentral, affärer och kommunikation. En väl genomtänkt planlösning och hög materialstandard med mycket bra förvaring/klädkammare och gott om garderober. 2 st badrum varav ett med tvättutrymme m m. Fina ekparkettgolv genomgående och ljusa väggar genomgående i hela bostaden samt två st inglasade balkong med både ett söder- och norrläge. Bostaden ligger på 4:e våningen med hiss med en milsvid utsikt över det skånska landskapet. Bilparkeringsplats finns i området. Till lägenheten finns det även ett varmförråd, tillgång till en samlingslokal, en övernattningslägenhet samt tvättstuga i angränsande fastighet i området. Ett tillfälle att förvärva en av gavellägenheterna i bostadsrättsföreningen Anemomen i Dalby. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Backgatan 65, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 65

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 995 000 kr

82 m²

3 rum

5 711 kr/mån

24 329 kr/m²

På ett mycket bra centralt bra läge i byn med närhet till service, kommunikation (både Lund och Malmö) och fina grönområden, gång- och cykelvägar och närhet till natur finns denna trevliga lägenhet! Lekplats, grönområde och grillplats finns i närheten av lägenheten. En mycket välskött förening! Lägenheten är ljus, fräsch och genomgående med en mycket väldisponerad planlösning. Hela lägenheten är nyligen vitmålad och det finns ett renoverat badrum och upprustat kök. En överbyggd uteplats med ett fint söderläge och även möjlighet till en trädgårdstäppa med möjligheter att utveckla (idag sköter brf gräsmattan/trädgården). Ett låsbart varmförråd intill lägenheten ger extra bra förråds/förvaringsmöjligheter! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hällestadsvägen 110, Dalby, Lunds kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30
Hällestadsvägen 110, Dalby, Lunds kommun, bild 2
Hällestadsvägen 110, Dalby, Lunds kommun, bild 3

Hällestadsvägen 110

Villa
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 375 000 kr

109 m²

4 rum

151 m² tomt

På ett lugnt och lummigt, men samtidigt centralt läge i Dalby finns detta mycket trevliga och lättskötta 2-plans gavelradhus med en liten trädgårdstäppa och uteplats med markis i söderläge. Huset är renoverat löpande med bl a nytt helkaklat badrum 2015, nya 3-glasisolerfönster 2016, ett modernt och praktiskt kök med en intilliggande stor tvättstuga/grovkök, ett trevligt ljust vardagsrum med både ett stort fönsterparti och en glasdörr ut till uteplats och trädgård. I närheten finns både ett grönområde och en lekplats. Ett bilfritt, mycket lugnt område med en egen garageplats och biluppställningsplatser intill. En fin liten hörnträdgård med fruktträd och blommande perenna växter. Tomten är ingärdad med staket och en grind. Både uteplats (med ny markis 2022) och trädgård har ett fint soligt söderläge!

 • Premium
Klockarevägen 9A, Södra Sandby, Lunds kommun
 • Sön 11 jun kl 13:30

Klockarevägen 9A

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 275 000 kr

141 m²

5 rum

945 m² tomt

Välkomna till detta 1,5-planshus med källare uppfört 1958 och tillbyggt 1972 med stora möjligheter! Ett gediget stenhus där bl a yttertaket byttes ut med nya tegelpannor 2017, köket totalrenoverades 2017 och badrummet byggdes om och totalrenoverades 2009 samt putsen på framsidan byttes ut 2013. Ett hus med stora möjligheter att utveckla efter egna behov och önskemål i bl a den oinredda källaren, vilken idag inrymmer stora förrådsutrymmen, ett pannrum, en f d toalett, en tvättstuga, matkällare och ett stort hobbyrum. En äldre uppvuxen trädgårdstomt med både ett växthus, stora gräsytor, lummiga häckar och bärbuskar. Även här stora utvecklingsmöjligheter för odling eller att göra fler uteplatser/utveckla utemilljön. Huset har både en stenlagd uteplats vid entrén av huset och ett trädäck på trädgårdssidan. Ett vidbyggt garage med en nyare port och även bilparkeringsplats intill huset. Under den tillbyggda delen finns det även ett stort källarförråd med ingång från utsidan av huset.

 • Plus
Assarhusavägen 264, Södra Sandby, Lunds kommun

Assarhusavägen 264

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 295 000 kr

130 m²

4 rum

203 m² tomt

Välplanerat och lättskött boende i 2-plans radhus byggt 1984 och renoverat under senare år med bl a smakfullt renoverat kök, 2 st helkaklade badrum och ett stort härligt sällskapsrum om ca 30 kvm med plats för många! Idag 3 sovrum med gott om förvaring med ett flertal garderober, men möjlighet finns att göra ytterligare rum vid behov. Ett trivsamt boende med närhet till bra cykel- och gångvägar till både Skrylleområdet, förskolor, skolor, lekplatser och kommunikation/bussförbindelser. Förråd om 10 kvm intill huset och garageplats i gemensam länga i närheten (samt även ett flertal bilparkeringsplatser). Energiklass D. Huset säljs med en friskrivningsklausul.

Revingegatan 4C, Centralt, Lunds kommun

Revingegatan 4C

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

2 625 000 kr

53 m²

2 rum

3 215 kr/mån

49 528 kr/m²

Välkommen till attraktiva Revingegatan i centrala Lund. Här bor du på ett lugnt, tyst läge med endast några minuters promenadavstånd till allt centrala Lund har att erbjuda. Stadsparken runt hörnet och bra pendlingsmöjligheter! Denna trevliga bostad är en tvåa i markplan med en stor uteplats i söderläge mot den lugna och tysta innergården där halva uteplatsen är belägen under tak vilket skapar ett naturligt väderskydd. Uteplatsen omgärdas av en härlig grönska vilket ger en lummig och privat miljö. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket skapar rymd och trevliga sociala ytor. Fönsterpartiet och terrassdörren vetter mot uteplatsen och ger bostaden ett fint ljusflöde. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng och skrivbord om så önskas. Lägenheten har bra garderobsförvaring i form av en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Badrummet är rymligt med både tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i föreningen. Välkommen att uppleva en härlig bostad med det där lilla extra i form av uteplatsen som blir som ett extra rum den varma årstiden! Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Backgatan 75, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 75

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 100 000 kr

67 m²

2 rum

4 852 kr/mån

16 418 kr/m²

Ljus och genomgående marklägenhet med en egen liten täppa belägen i lugnt och omtyckt område i centrala Södra Sandby. Närhet till centrum, service och kommunikation och med fina gång- och cykelvägar intill. En mycket välplanerad lägenhet med ett helkaklat badrum från 2009 i övrigt i behov av uppfräschning med möjligheter att forma efter egen smak och tycke! I månadsavgiften ingår värme. I direkt närhet till lägenheten finns ett låsbart varmförråd med eluttag. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Backgatan 85, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 85

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 995 000 kr

82 m²

3 rum

5 711 kr/mån

24 329 kr/m²

På ett lugnt läge finns denna marklägenhet med inglasad terrass med markis (2017) och en liten omgärdad trädgårdstäppa med ett fint söderläge. Lägenheten renoverades och målades om 2015/2016 med nya fina ekparkettgolv och köksluckorna byttes ut. Sedan tidigare har badrummet blivit helkaklat och en duschkabin satts in. I direkt anslutning till lägenheten finns ett bra låsbart varmförråd. En ljus, genomgående och trevlig lägenhet i ett fint skick - välkommen på visning!

 • Uteplats
Gulsparvsvägen 3, Stångby, Lunds kommun

Gulsparvsvägen 3

Radhus
Stångby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

4 595 000 kr

126 m²

5 rum

6 708 kr/mån

36 468 kr/m²

Här erbjuds en nyproducerad bostad med putsad fasad i populära Stångby! Ett ljust och trevligt tvåplansradhus med välplanerade ytor och fina materialval. På bottenplan finns en praktisk hall, ett stilfullt kök från HTH med vita luckor, bänkskiva i ljusgrå komposit samt vitvaror av fabrikat Siemens. Det finns även ett hemtrevligt vardagsrum, helkaklat badrum och en separat tvättstuga. Från vardagsrummet når du trädgården med ett mysigt trädäck där du kan njuta av många trevliga stunder med familj och vänner. På ovanvåningen har du tillgång till tre sovrum, allrum, garderober och ett till badrum. Det finns möjlighet att enkelt ändra planlösningen och göra ett till sovrum av ovanvåningens allrum. För en extra ombonad och lyxig känsla består samtliga golv i bostaden av en stavs vitoljad ek. Till bostadsrätten hör även ett förråd om ca 5 kvm samt tomtmark om ca 112 kvm. Tänk dig den speciella känslan att vara den som först bor i denna bostad. Att vara den första som lagar mat i köket, använder duschen eller tar en första fika i trädgården. Här i detta nyproducerade hem är du först med allt! Trädgården är redan färdigställd, detta inkluderar utrullad gräsmatta, häck, trädäck, fruktträd och cykelställ vid entrén. Ett hem att flytta in i direkt! Här bor du nära naturen i mysiga kvarter med närhet till skola, förskola och tågstation. Genom bra kommunikationer når du lätt Lund, Malmö, Eslöv eller Köpenhamn. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Centrumstigen 4F, Hjärup, Staffanstorps kommun

Centrumstigen 4F

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 195 000 kr

101,5 m²

4 rum

7 009 kr/mån

31 478 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en av 4:orna i Centrumgården! Ett bekvämt boende i hjärtat av Hjärup med 3 rymliga sovrum, två badrum, kök med väl tilltagen matplats samt ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Våning 2 av 3. Hiss finns. Gröna parkliknande omgivningar. Parkering ingår i hyran. Nära pågatågsstation, skola och förskola. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

7 000 000 kr

3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Backgatan 17, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 17

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 050 000 kr

67 m²

2 rum

4 995 kr/mån

15 672 kr/m²

Gavellägenhet med balkong belägen i ett omtyckt och lugnt område centralt i Södra Sandby. Ett fint läge i byn med grönområden, liten skogsdunge, cykel- och gångvägar intill området finns denna ljusa och väldisponerade lägenhet. Södra Sandby har en mycket bra kommunikation till Lund (ca 15 minuter) och till Malmö tar det ca 30 minuter och även närhet till P7/MSB i Revinge och Flyinge Kungsgård (hästcentrum). En välplanerad lägenhet byggd 1971 med ljusa parkettgolv genomgående, ett stort sovrum med en hel garderobsvägg och ett välhållet originalbadrum med badkar. Balkong med trägolv med utgång ifrån matplatsen i köket. Närhet till centrum med service, affärer och kommunikation. Tillträdet till lägenheten kan ske omgående om så önskas eller enligt överenskommelse.Välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 21