Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Måsvägen 10C, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30

Måsvägen 10C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 349 kr/mån
40 566 kr/m²

Nu finns en välplanerad tvåa till salu på Måsvägen. Lägenheten ligger i ett lugnt område med massor av grönska. Området är även utan genomfartstrafik. Lägenheten är i gott skick med riktigt bra planlösning. Kök med matplats för 4-6 personer. Ljust vardagsrum med fin omslipad oljad originalparkett. Sovrum med bra garderobssystem. Helkaklat badrum renoverat 2007. Hall med praktisk klinker och bra förvaring. Härlig balkong i perfekt sydvästläge med en massa grönska runtomkring. I princip obelånad förening. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rudeboksvägen 678, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:30
Rudeboksvägen 678, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Rudeboksvägen 678, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Rudeboksvägen 678

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 850 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 833 kr/mån
27 206 kr/m²

Nu finns en av de stora välplanerade tvåorna till salu på Rudeboksvägen. Lägenheten har dubbla balkonger i öster- respektive västerläge. Lägenheten har stora rum där du tex i köket kan sitta upp till 8-10 personer. Vardagsrummet är också det stort med härligt burspråksliknande fönster samt utgång till den stora balkongen. Sovrummet rymmer såväl en hel vägg med garderober som tex en arbetshörna. Rymligt delvis kaklat badrum med badkar. Egen praktisk separat tvättstuga. Stabil förening där både p-plats och bredband ingår i månadsavgiften. Mycket goda pendlingsmöjligheter via Gunnesbo station endast ca 3 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lokföraregatan 1C, Centralt, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Lokföraregatan 1C

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 656 kr/mån
47 900 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet om 50 kvm, belägen på optimalt läge! Här kombineras klassisk charm med modern komfort, perfekt för dig som vill ha nära till allt. Fiskbensparketten i vardagsrummet ger en elegant känsla och de stora fönstren släpper in riktligt med ljus till rummet. Härifrån har du också direkt utgång till en mysig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en kvällskopp. Det separata köket är fullt utrustat och har plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Sovrummet är generöst och har gott om garderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och fräscht. Lägenheten ligger centralt med närheter till butiker, restauranger och kollektivtraffik med endast 1 minuts gång till Lunds Centralstation. Här har du allt inom räckhåll och kan njuta av stadens puls samtidigt som du har en lugn och trivsam bostad att komma hem till. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun
  • Imorgon
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Talltitevägen 29

Radhus
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
8 150 000 kr
175 + 25 m²
5 rum
641 m² tomt

Detta attraktiva kedjehus i atrium-stil med fantastiskt läge i Bjärred med bara ca 400m till stranden representerar en idealisk kombination av komfort, stil och funktionalitet, vilket gör det till ett attraktivt val för den som söker ett nytt hem i Bjärred. Här erbjuds ett helrenoverat kedjehus med moderna lösningar och gott om plats för hela familjen. Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning som förstärks av generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är rymligt och inbjuder till umgänge, medan den öppna planlösningen till det moderna och välutrustade köket bjuder in till delaktighet, perfekt för den matlagningsintresserade familjen. Det finns flera sovrum som erbjuder flexibilitet för både stora familjer och de som önskar extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Trädgården är en lugn oas som erbjuder privat avkoppling och utrymme för sociala tillställningar. En rymlig altan ger möjlighet till måltider utomhus och avslappning i solen. Den uppvärmda poolen erbjuder tid för att kunna njuta av exklusiv semesterkänsla hemma. Anmäl intresse för att boka din visningstid!

  • Premium
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:30
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 50

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 975 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 778 kr/mån
40 203 kr/m²

Välplanerad trea på Vipeholms Allé med öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten ligger på en gavel och har därför fönster i vardagsrum/kök i två väderstreck. Ljust kök med vackert ljusgrå inredning. Två rymliga sovrum. Stort härligt badrum med riktigt bra planerad tvätthörna. Lägenheten har en stor, ca 13 kvm, balkong i sydvästläge. Balkongen kan glasas in om man så önskar. Praktiskt boende med hiss i huset. Föreningen har eget garage där du kan hyra plats för din bil. Säljaren är öppen för förhandsvisning redan i sommar. Välkommen att höra av er till mäklaren om detta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bankgatan 28A, Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:30
Bankgatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bankgatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bankgatan 28A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 375 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 175 kr/mån
60 897 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en riktigt trevlig 1,5:a med centralt bra läge invid Södra Esplanaden i Lund. Denna etta ligger högst upp i huset och har härlig utsikt över grönskande närområde och takåsarna i Nöden. Den möblerbara inre hallen blir antingen en perfekt arbetsplats eller kanske en separat matplats. Rummet är ljus med hög takhöjd och fin fiskbensparkett. Köket har lite äldre köksinredning i vitt och en bra matplats för ca 4 personer. I denna lägenhet är badrummet utbyggt och betydligt större än i andra liknande lägenheter i föreningen. Nu finns en rymlig avskild duschhörna bakom glasväggar i det trevliga helkaklade badrummet. Dessutom har lägenheten en stor härlig klädkammare vilket inte är så vanligt på ettor i Lund. Detta är helt enkelt en mycket trevlig, ljus och välplanerad lägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
Åldermansgatan 1B, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:30

Åldermansgatan 1B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 175 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 077 kr/mån
51 786 kr/m²

Ljus välplanerad lägenhet med stor härlig balkong i söderläge.. Lägenheten har stort ljust rum med gott om plats för såväl säng som soffhörna och arbetsplats. Den inre hallen bildar ett härligt matrum med ljus från två håll och plats för 6-8 personer på middag. Både kök och badrum är renoverade. Badrummet av fackman 2016, våtrumsintyg finns. Stor klädkammare med massa bra inredning. Lägenheten är i mycket gott skick, ljusa moderna färger och med bra golv. Stor härlig balkong i perfekt söderläge. Från balkongen ser du ut över föreningens gröna gård och omkringliggande grönskande villaträdgårdar. I månadsavgiften ingår bredband samt egen plats i föreningens enklare garagebyggnad. Har du inte bil kan du hyra ut platsen. Söker du en inflyttningsklar etta eller tvåa med lugnt bra läge har du här kommit helt rätt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Backgatan 45, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 45

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
875 000 kr
50 m²
1 rum
vån 2/2
4 183 kr/mån
17 500 kr/m²

Välkomna till denna mycket välplanerade och rymliga lägenhet med bl a ett renoverat badrum, stor möblerbar hall (plats för skrivbord/arbetsplats), ett bra rum och ett uppfräschat originalkök med en stor bra matplats, nyare kylskåp och frysskåp, en spis och även en diskmaskin. Från köket utgång till en stor möblerbar balkong med ett fritt söderläge! Till lägenheten finns även ett stort bra varmförråd med eluttag. Förrådet ligger i direkt närhet till lägenheten. Södra Sandby har mycket bra kommunikation till Lund (ca 15 minuter) och till Malmö tar det ca 30 minuter och även närhet till P7/MSB i Revinge och Flyinge Kungsgård (hästcentrum).

  • Balkong
Tunavägen 51 C, Tuna, Lunds kommun

Tunavägen 51 C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/6
4 948 kr/mån
41 597 kr/m²

Välkommen till populära Tuna! Här finner du denna kvadratsmarta bostad om tre rum och kök med generösa ytor samt bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett rymligt och ljust vardagsrum, bra förvaring i form av många garderober, två trevliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Balkongen når du från vardagsrummet med utsikt mot husets baksida och innergård i västerläge. Brf Scheele promenad 3 är en välskött förening beläget på härliga Tuna. I föreningen finns det en gemensam innergård som erbjuder möjligheter till odling, vilket gör det till en idealisk plats för trädgårdsentusiaster. Det är även en utmärkt plats för social samvaro där grannar kan träffas och för familjer med barn finns det lekmöjligheter på innergården, med en sandlåda och vippdjur. Med några minuters promenad når du grönområden såsom Tunaparken. I området finner du även ett par nationer, en stor matbutik och endast ett stenkast bort finner du två olika gym samt bra bussförbindelser till både centrum och Malmö. Det finns även skolor, förskolor, LTH och Ekonomicentrum. För dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Här bor du i en trivsam boendemiljö, perfekt för dig med en familj eller den som önskar bo med stadens bekvämligheter inom räckhåll. Bostaden ger möjlighet till att få bo i en modern och fin lägenhet med en underbar balkong i solvänliga väster! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fjelievägen 24B, Väster, Lunds kommun

Fjelievägen 24B

Villa
Väster, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
11 500 000 kr
188 + 94 m²
6 rum
476 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna synnerligen charmiga och ljusa 30-talsvilla med många olika användningsmöjligheter. Fastigheten är belägen på en hörntomt "ett stenkast" från centrala Lund. Idag nyttjas fastigheten som 2 lägenheter om drygt 90 kvm vardera med gemensam källare, och vid behov kan det naturligtvis integreras som en enfamiljsvilla med totalt 8 rum plus synnerligen fräsch källare med stora fönster och klinkergolv. Fristående garage med integrerad dusch och toalett. Ett annat alternativ är att hyra ut delar av huset, inreda rum i källaren mm som då ger en bra intäkt. MÖJLIGHETERNA ÄR MÅNGA. På tomten finns det plats för 3 bilar vilket är ett stort plus. Mycket charm med originalfönster, fasad med härlig 30-talskaraktär, högt i tak, originaldetaljer mm. EN FANTASTISK TILLTALANDE OCH GEDIGEN 30-TALSVILLA MED MASSOR AV KARAKTÄR OCH MÅNGA MÖJLIGHETER. VÄLKOMMEN PÅ VISNING! Lunds bevarandeprogram: Tvåfamiljsvillan i brunrött handslaget tegel har en kubisk form. Listverk i mörkare, hårdbränt tegel. Valmat sadeltak med rött tegel. Trappad gesims med tandsnittslist. Fasaderna indelas endast av en enkel list längs underkanten på bottenvåningens fönster. Mittpartiet mot Handskmakaregatan artikuleras på vardera våningen av tre höga, smala hallfönster med blyspröjsade innanfönster. Grupperna hålls samman av ett mönstermurat parti och fyra vertikala tegelband som förenas i rundbågar upptill. Mot trädgården en ursprunglig entrédörr med enkel omfattning som går upp i ett karnisformat överstycke. Vitmålade 4-luftsfönster, matrummen i sydöst har större fönster utdragna mot hörnet. Det färdiga huset köptes av skomakaremästare Gustaf Johannesson. Idag är fastigheten att betrakta som en kulturhistorisk värdefull byggnad.

  • Plus
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun, bild 2
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun, bild 3

Fågelsträcksvägen 14

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 195 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/3
5 948 kr/mån
31 950 kr/m²

Denna etagelägenheten erbjuder en bostad utöver det vanliga! En lantlig men citynära boendemiljö för den som söker komfort och bekvämlighet utan att behöva kompromissa med trivsel eller milsvid utsikt över den Skånska slätten. På två våningar finner man en välordnad planlösning med ett entréplan med kök och matplats som bjuder på en vacker utsikt, vardagsrum med utgång till en stor terrass i sydväst, ett badrum, förråd samt en funktionell hall. En våning upp finner man en allmän sällskapsyta där ett extra allrum kan skapas för barnen med samma vackra utsikt, tre mysiga sovrum samt ett badrum. Terrassen på 15 kvm i sydväst blir som en förlängning av hemmets rum och det blir lätt att föreställa sig avkopplande stunder i solen eller trevliga grillkvällar med nära och kära. Terrassen vetter mot föreningens innergård och har inga anslutande grannar då det är en gavellägenhet vilket ger en fri och härlig känsla. Lägenheten präglas av en modernitet och välskötthet som ger en känsla av nyproduktion. Detta gör att man kan flytta rakt in och njuta från första stund! Att ha vidsträckta fält som närmsta granne bidrar till en svårslagen, vacker utsikt som man kan njuta av dagligen. Uppbyggnaden av området präglas av bostäder i olika utförande och färger vilket skapar en variation och en levande, trevlig boendemiljö. Lekplatsen på innergården inbjuder till spontan lek. och umgänge med grannar. Ett par hundra meter bort finns restaurangen GIOIA med ett kök inspirerat av Italien med bl.a. goda pizzor och pasta. Stångby är by norr om Lund med ett aktivt byliv där både stora och små kan trivas och umgås! Stångby har en egen skog där olika aktiviteter arrangeras löpande under året, ett aktivt byalag samt ett starkt föreningsliv med flera olika idrottsaktiviteter i byn vilket är mycket värt i vardagslivet. Här finns aktiviteter såsom fotboll, handboll, jujutsu, vollyboll, olika gruppträningar och skatepark. Torns Ryttarförening i Vallkärra som är väldigt uppskattad av många. Stångby har även flera förskolor och grundskola med klasser F-6. Den nya stadsdelsparken i Stångby på 7 ha är trevligt tillskott till byn och en given mötespunkt! Det är även planerat att en livsmedelsautomat skall placerad i byn för att skapa möjligheten att spontanhandla en del basvaror lokalt. För pendlare är närheten till Stångby tågstation och de snabba tågförbindelserna till Lund och andra destinationer en extra bonus, vilket gör att man kan ta sig till arbete eller nöjen på ett smidigt sätt. Att cykla in till Lund är lätt och smidigt tack vare cykelväg hela vägen mellan Stångby och Lund. Brf Gulsparven, där denna ljuvliga bostad återfinns, utmärker sig med en välkomnande och levande atmosfär, präglad av sin egen unika stil. Gröna innergårdar och lekplatser skapar mötesplatser och en känsla av gemenskap bland grannar. Det är lätt att förstå varför så många som flyttar till Stångby väljer att stanna kvar - här kan man verkligen njuta av det bästa av både landsbygdens lugn och stadslivets bekvämligheter. Bo på landet men med Lunds cityliv endast en kort tågresa eller cykeltur bort! Läs gärna mer om livet i byn på: https://lund.se/kommun-och-politik/fakta-om-lund/byar-i-lund/stangby-och-vallkarra

  • Premium
  • Balkong
Augustivägen 16, Hjärup, Staffanstorps kommun
Augustivägen 16, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Augustivägen 16, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Augustivägen 16

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
4 695 000 kr
125 m²
6 rum
8 567 kr/mån
37 560 kr/m²

Smakfullt och energisnålt gavelradhus i ett mycket barnvänligt område i populära Hjärup. Huset byggdes 2022. Uteplatser med både morgon och kvällssol. Mysig innergård. Vardagsrum med utgång till den fina uteplatsen, 4 sovrum, allrum, 2 badrum m.m. Biluppställningsplats intill huset. Förråd.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lagerbrings väg 7D, Tuna, Lunds kommun

Lagerbrings väg 7D

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 250 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 574 kr/mån
37 879 kr/m²

Kliv in över tröskeln till denna charmiga tvårumslägenheten på grönskande område! Belägen högst upp i huset, omgivet av grönskande träd och en fridfull atmosfär, erbjuder denna bostad en idyllisk oas! Den välkomnande hallen fungerar som en perfekt introduktion till bostadens alla rum och ger dig en försmak av den vackra harmoni som genomsyrar varje hörn av denna pärla till lägenhet. I det ljusa och härliga vardagsrummet, med klassisk fiskbensparkett som pryder golvet, skapas en inbjudande atmosfär som inbjuder till lugna studer och glada sammankomster. Från vardagsrummet når du balkongen som är belägen i solvänligt söderläge med plats för sittmöbler. Här kan du njuta av solens varma strålar med en kopp kaffe i handen. Det äldre köket, vars detaljer bevarats genom åren, bär på en särskild karaktär som ger en känsla av genuinitet. Det kaklade badrummet bjuder in till avkoppling och vardagslyx med badkar. Det generösa sovrummet är en fristad för avoppling med tillräckligt utrymme för en stor säng och förvaring. Denna lägenhet bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms Allé 53

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 895 kr/mån
41 824 kr/m²

Denna charmiga och rymliga trea med en imponerande stenlagd uteplats är belägen i ett vacket naturområde. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en rymlig hall, där skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats för alla dina förvaringsbehov. Steg för steg leds du vidare in i det fantastiska vardagsrummet som är förenat med köket i en öppen planlösning vilket skapar generösa sällskapsytor. Med fönster från två vädersträck fylls rummet med naturligt ljus genom stora fönster. Det moderna köket är utrustat med grå köksinredning och en stilren bänkskiva i svart, vilket ger en elegant touch till utrymmet. Lägenheten rymmer även ett stort sovrum komplett med inbyggda garderober, samt ett mindre rum som kan anpassas efter dina behov - vare sig det är ett hemmakontor eller en mysig barnhörna. Hela lägenheten är smakfullt inredd med ekparkett i varje rum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hjortstigen 23, GENARP, Lunds kommun

Hjortstigen 23

Villa
GENARP, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 950 000 kr
141 m²
5 rum
769 m² tomt

Nu finns ett trevligt enplanshus till salu alldeles intill Risen i Genarp. Bilfritt läge längst in på återvändsgata. Härlig uppvuxen trädgårdstomt med massor av växter, buskar och fruktträd. Underbart trädäck i perfekt söderläge. Modern planlösning med stora sociala ytor, braskamin i vardagsrummet förhöjer mysfaktorn. Fyra rymliga sovrum. Renoverat helkaklat badrum. Bra driftkostnader med frånluftsvärmepump. Såväl garage som carport och grusad uppfart. Välkommen på visning!

Gamla Lundavägen 33, Hjärup, Staffanstorps kommun

Gamla Lundavägen 33

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 800 000 kr
159 + 78 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera denna stora, unika renoverade 30-tals poolvilla med en lång och häftig historia! En bostad med charm, funktionalism och stora möjligheter. Villan har tidigare verkat som polisstation till i början av 50-talet (vilket fängelsecellerna i källaren vittnar om), distriktssköterskemottagning under tre decennier samt privatbostad på senare år. På entréplan finns stora härliga sällskapsytor, vackra rum i fil, välbevarade tidstypiska detaljer, 2 sovrum, WC, utgång till både fram och baksida samt rymligt kök/matplats. Ovanvåning med allrum med utgång till balkong, badrum, klädkammare och ett stort sovrum. Källarplan med bl.a pannrum, tvättstuga samt flera förvaringsrum. Bostaden har en flexibel planlösning och den nya ägaren kommer ha all möjlighet att skapa sitt eget drömboende efter sina egna behov. Underbar lättskött tomt om hela 1171 kvm med stora härliga gräsytor, fruktträd och två förråd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
7 000 000 kr
3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Visar alla 17