Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kastanjegatan 19F, Centrum, Lunds kommun
 • Sön 26 maj kl 12:15

Kastanjegatan 19F

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 850 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
2 777 kr/mån
54 412 kr/m²

Stig in i denna praktiska och välplanerade tvårumslägenhet på 34 kvadratmeter. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa utrymmet erbjuder gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en matplats. Sovrummet är separat och rymmer en säng samt ett skrivbord för arbete eller studier. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. På Kastanjegatan har du förmånen att bo bara en kort promenad från Lunds centrum, där du har tillgång till alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finner du ett brett utbud av restauranger, studentnationer, shoppingmöjligheter, mataffärer och Stadsparken, allt inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Dekanvägen 15, Dalby, Lunds kommun
 • Imorgon kl 11:30

Dekanvägen 15

Villa
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
4 595 000 kr
124 + 54 m²
4 rum
836 m² tomt

Välkomna till detta 1-planshus med ett mycket fint läge - en unik utsikt över den skånska slätten ända bort till Öresundsbron! I ett lugnt och omtyckt område (Hagalundsområdet) med närhet till både skola, förskola och lekplats. Naturen finns i närområdet (bl a Dalby Söderskog och fina cykel- och gångvägar både in till Dalby centrum och cykelvägen till Lund). Ett väl omhändertaget hus uppfört 1970 med stor potential. 1980 byggdes bostaden och garaget samman med en grovingång och förråd + ett hobbyrum (blivande gästrum/kontor/tonårsrum?). Idag 3 st sovrum, med stora möjligheter att få 4 st och då ta en del av det stora - ca 50 kvm sällskapsrummet. Trädgårdstomten är en äldre uppvuxen tomt med ett fint västerläge. En trevligt stenlagd framsida av huset och en trädgårdssida mot väster där det finns plats för både lek och spring på stora gräsytor, häckar, perenna växter, syréner, magnolia, rosor och odlingsmöjligheter m m. Det finns även en stor överbyggd terrass intill huset med även här ett fint fritt västerläge!

 • Plus
Finalgatan 15C, Arenaparken, Lunds kommun
 • Borttagen före visning
Finalgatan 15C, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 15C, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 15C

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 9/10
2 294 kr/mån
53 030 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lars väg 17, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Imorgon kl 10:30
Lars väg 17, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Lars väg 17, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Lars väg 17

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 800 000 kr
138 + 57 m²
4 rum
1 000 m² tomt

20-talsvillan på Lars väg 17 söker nu en ny ägare. Ett sällsynt tillfälle att förvärva denna mycket charmiga villa på extremt bra Hjärupsläge med en tomt om hela 1000 kvm. Huset är byggt 1929 och har renoverats kontinuerligt vid behov = bara att flytta in och njuta. Total användbar yta exklusive gästhus = nästan 200 kvm. På den stora tomten finns också ett gästhus, perfekt för gäster, arbetsrum eller tonårsboende. Inne i huset finns det kvar många fina originaldetaljer som i kombination med moderna renoveringar ger ett fantastiskt tilltalande boende för den kräsne. Kort sagt, ett hus som måste ses och upplevas på plats. VÄLKOMMEN PÅ EN VISNING!

 • Premium
Östanbäcksvägen 59, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 59

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 195 000 kr
119 m²
4 rum
7 881 kr/mån
18 445 kr/m²

I ett välskött och grönskande område finns detta välplanerade 2-plans parhus med idag 2 st badrum, 3 st sovrum, men kan enkelt få 4 st sovrum vid behov. Ett lättskött boende uppfört 1992 i mestadels originalskick - möjligheter att påverka själv efter smak och tycke! Området är ett bilfritt område med grönområden, lekplatser och fina strövområden intill. Bra cykel- och gångvägar till skolor, förskolor, service och kommunikation. I området finns det även en gemensamhetslokal och ett övernattningsrum för gäster. En hörnträdgårdstomt medhäckar, gräsytor och odlingsmöjlilgheter samt även en stenlagd uteplats i söderläge. Garage ingår till huset i gemensam garagelänga i området. Även bilparkeringsplatser intill garaget. Separat förråd på tomten. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun
 • Imorgon kl 11:45
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 137 kr/mån
28 693 kr/m²

Nu finns en av de välplanerade treorna till salu på Klosters Fälad. Denna lägenhet är i mycket fint skick med både kök och badrum renoverade. Den fantastiskt trevliga inglasade balkongen ligger i denna lägenhet utanför vardagsrummet vilket många uppskattar. Balkongen har perfekt västerläge in mot bilfria grönytor. Rymliga sovrum med bra förvaring, kök med matplats för 4-6 personer samt ett ljust härligt vardagsrum. Det helkaklade badrummet renoverades av fackman 2018 och rymmer även egen kombimaskin tvätt/tork. Stabil bra bostadsrättsföreningen med ett av Lunds snabbaste och billigaste bredband. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Parternas gränd 47, Norra Fäladen, Lunds kommun
Parternas gränd 47, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 47, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 47

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 650 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 356 kr/mån
34 375 kr/m²

Nu finns en av de attraktiva gaveltvåorna till salu på Parternas gränd. Tredje våningen med fönster och balkongdörr i väster ger lägenheten ett härligt ljus. Öppen härlig planlösning. Matplats har du troligen framför fönstret i väster. Rymligt bra sovrum. Välkomnande hall med praktisk klinker och härligt ljus inifrån balkongdörren. Det stora helkaklade badrummet har avskild duschhörna bakom glasdörrar och både tvättmaskin och torktumlare. Från den stora balkongen har du fri vidsträckt utsikt västerut. I närområdet finns Fäladstorget med mycket bra service. Här finns Ica butik, vårdcentral, apotek mm. Mycket bra bussförbindelser till lunds centrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 52

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
3 591 kr/mån
44 352 kr/m²

Bostaden är under produktion - med inflytt i slutet av juni som tidigast! Var den första att flytta in till denna nyproducerade tvåa. Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder alla bekvämligheter du kan behöva. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger detta en fantastisk omfång. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och som pricken över i:et har bostaden en takhöjd på 2,7 meter vilket ger en känsla av rymd. Från vardagsrummet når du även balkongen som är beläget i söder. Här kan du njuta av utsikten mot bland annat Nobelparken. Bostadens sovrum är stort och har god förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Helkaklat badrum i nyanser av vitt och grått. Här finns en kombinerad tvättmaskin med god förvaring. Brf Pärlan är beläget i det moderna och framåtblickande Brunnshög. Stadsdelen är ett blomstrande nytt område som lockar med sin närhet till både Lunds pulserande stadskärna och det innovativa Ideon-området, samt de världsledande forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Det har snabbt etablerat sig som ett av Lunds mest eftertraktade område. Här finner man sig bara en kort cykeltur från centrum, och med bra kollektivförbindelser via spårvagn och buss tar det endast 10 minuter att ta sig till centrum. För dig som föredrar bil finns motorvägspåfarten nära. Ett stenkast från din dörr har du både Hemköp och Coop Flöjtvägen. I området finns även en pizzeria, restaurang Kantin med modern street food, Aiko Sushi, stenugnsbageri, gym och Lunds enda Skybar men fantastisk utsikt. Bostaden är belägen vid Nobelparken men också med närhet till Gryningsparken och Kunskapsparken. Då bostaden fortfarande är under produktion kan inga visningar erbjudas inuti lägenheten. Självklart kan man besöka fastigheten utanför byggstaketet för att få en känsla för husets position och dess omgivningar. OBOS bygger husen och för mer information besök deras hemsida: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/skane/lund/brf-parlan/#projektfakta Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

 • Balkong
 • Hiss
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun
 • Mån 20 maj kl 16:30
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun, bild 2
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun, bild 3

Fågelsträcksvägen 14

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 195 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/3
5 948 kr/mån
31 950 kr/m²

Denna etagelägenheten erbjuder en bostad utöver det vanliga! En lantlig men citynära boendemiljö för den som söker komfort och bekvämlighet utan att behöva kompromissa med trivsel eller milsvid utsikt över den Skånska slätten. På två våningar finner man en välordnad planlösning med ett entréplan med kök och matplats som bjuder på en vacker utsikt, vardagsrum med utgång till en stor terrass i sydväst, ett badrum, förråd samt en funktionell hall. En våning upp finner man en allmän sällskapsyta där ett extra allrum kan skapas för barnen med samma vackra utsikt, tre mysiga sovrum samt ett badrum. Terrassen på 15 kvm i sydväst blir som en förlängning av hemmets rum och det blir lätt att föreställa sig avkopplande stunder i solen eller trevliga grillkvällar med nära och kära. Terrassen vetter mot föreningens innergård och har inga anslutande grannar då det är en gavellägenhet vilket ger en fri och härlig känsla. Lägenheten präglas av en modernitet och välskötthet som ger en känsla av nyproduktion. Detta gör att man kan flytta rakt in och njuta från första stund! Att ha vidsträckta fält som närmsta granne bidrar till en svårslagen, vacker utsikt som man kan njuta av dagligen. Uppbyggnaden av området präglas av bostäder i olika utförande och färger vilket skapar en variation och en levande, trevlig boendemiljö. Lekplatsen på innergården inbjuder till spontan lek. och umgänge med grannar. Ett par hundra meter bort finns restaurangen GIOIA med ett kök inspirerat av Italien med bl.a. goda pizzor och pasta. Stångby är by norr om Lund med ett aktivt byliv där både stora och små kan trivas och umgås! Stångby har en egen skog där olika aktiviteter arrangeras löpande under året, ett aktivt byalag samt ett starkt föreningsliv med flera olika idrottsaktiviteter i byn vilket är mycket värt i vardagslivet. Här finns aktiviteter såsom fotboll, handboll, jujutsu, vollyboll, olika gruppträningar och skatepark. Torns Ryttarförening i Vallkärra som är väldigt uppskattad av många. Stångby har även flera förskolor och grundskola med klasser F-6. Den nya stadsdelsparken i Stångby på 7 ha är trevligt tillskott till byn och en given mötespunkt! Det är även planerat att en livsmedelsautomat skall placerad i byn för att skapa möjligheten att spontanhandla en del basvaror lokalt. För pendlare är närheten till Stångby tågstation och de snabba tågförbindelserna till Lund och andra destinationer en extra bonus, vilket gör att man kan ta sig till arbete eller nöjen på ett smidigt sätt. Att cykla in till Lund är lätt och smidigt tack vare cykelväg hela vägen mellan Stångby och Lund. Brf Gulsparven, där denna ljuvliga bostad återfinns, utmärker sig med en välkomnande och levande atmosfär, präglad av sin egen unika stil. Gröna innergårdar och lekplatser skapar mötesplatser och en känsla av gemenskap bland grannar. Det är lätt att förstå varför så många som flyttar till Stångby väljer att stanna kvar - här kan man verkligen njuta av det bästa av både landsbygdens lugn och stadslivets bekvämligheter. Bo på landet men med Lunds cityliv endast en kort tågresa eller cykeltur bort! Läs gärna mer om livet i byn på: https://lund.se/kommun-och-politik/fakta-om-lund/byar-i-lund/stangby-och-vallkarra

 • Premium
 • Balkong
Gamla byvägen 5, Vomb/Veberöd, Lunds kommun
Gamla byvägen 5, Vomb/Veberöd, Lunds kommun, bild 2
Gamla byvägen 5, Vomb/Veberöd, Lunds kommun, bild 3

Gamla byvägen 5

Villa
Vomb/Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 450 000 kr
240 + 20 m²
8 rum
1 757 m² tomt

Nu finns ett stort spännande hus till salu i Vombs by. Huset är på hela 240 kvm med stora härliga sociala ytor. Här bor du ett stenkast från naturen med stora skogsområden, rikt naturliv och Vombsjön i närområdet. Ändå mitt i byn. Huset är gediget byggt men har idag ett större moderniseringsbehov. Kommunalt vatten och avlopp. Huset är förbesiktigat och protokoll delas ut i samband med visning. Söker du ett hus med enorma möjligheter men är inte rädd för ett renoveringsprojekt så är detta helt rätt för dig. Välkommen på visning!

 • Premium
Lagerbrings väg 7D, Tuna, Lunds kommun

Lagerbrings väg 7D

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 250 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 574 kr/mån
37 879 kr/m²

Kliv in över tröskeln till denna charmiga tvårumslägenheten på grönskande område! Belägen högst upp i huset, omgivet av grönskande träd och en fridfull atmosfär, erbjuder denna bostad en idyllisk oas! Den välkomnande hallen fungerar som en perfekt introduktion till bostadens alla rum och ger dig en försmak av den vackra harmoni som genomsyrar varje hörn av denna pärla till lägenhet. I det ljusa och härliga vardagsrummet, med klassisk fiskbensparkett som pryder golvet, skapas en inbjudande atmosfär som inbjuder till lugna studer och glada sammankomster. Från vardagsrummet når du balkongen som är belägen i solvänligt söderläge med plats för sittmöbler. Här kan du njuta av solens varma strålar med en kopp kaffe i handen. Det äldre köket, vars detaljer bevarats genom åren, bär på en särskild karaktär som ger en känsla av genuinitet. Det kaklade badrummet bjuder in till avkoppling och vardagslyx med badkar. Det generösa sovrummet är en fristad för avoppling med tillräckligt utrymme för en stor säng och förvaring. Denna lägenhet bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Flöjtvägen 10B, Östra Torn, Lunds kommun
 • Imorgon kl 14:30

Flöjtvägen 10B

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 050 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 597 kr/mån
32 031 kr/m²

I populära och mycket välskötta Brf Fagotten förmedlar vi en trivsam och mycket välplanerad bostad om 64 kvm. Hörnlägenheten som är placerad på markplan och med genomtänkta lösningar bjuder även på en härlig tillvaro med uteplats i sydvästläge och med fönster i 3 väderstreck. Det grönskande området med flertalet lekparker och öppna gräsytor skapar en lugn och vilsam tillvaro samtidigt som Lunds centrum aldrig är långt borta. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Backgatan 81, Södra Sandby, Lunds kommun

Backgatan 81

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 195 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/2
3 989 kr/mån
23 900 kr/m²

På ett centralt och lugnt läge i Södra Sandby med närhet till centrum, service och kommunikation finns denna genomgående och väldisponerade gavellägenhet i markplan med inglasad terrass och möjligheter att nyttja en hörntomt med sol hela dagen (söderläge). Kök med en bra matplats, en stor möblerbar hall och ett bra vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten finns även ett stort varmförråd med låsbar dörr, vilket ligger i direkt anslutning till lägenheten.

 • Uteplats
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun
 • Imorgon kl 15:00
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms Allé 53

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 895 kr/mån
41 824 kr/m²

Denna charmiga och rymliga trea med en imponerande stenlagd uteplats är belägen i ett vacket naturområde. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en rymlig hall, där skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats för alla dina förvaringsbehov. Steg för steg leds du vidare in i det fantastiska vardagsrummet som är förenat med köket i en öppen planlösning vilket skapar generösa sällskapsytor. Med fönster från två vädersträck fylls rummet med naturligt ljus genom stora fönster. Det moderna köket är utrustat med grå köksinredning och en stilren bänkskiva i svart, vilket ger en elegant touch till utrymmet. Lägenheten rymmer även ett stort sovrum komplett med inbyggda garderober, samt ett mindre rum som kan anpassas efter dina behov - vare sig det är ett hemmakontor eller en mysig barnhörna. Hela lägenheten är smakfullt inredd med ekparkett i varje rum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Hjortstigen 23, GENARP, Lunds kommun

Hjortstigen 23

Villa
GENARP, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 950 000 kr
141 m²
5 rum
769 m² tomt

Nu finns ett trevligt enplanshus till salu alldeles intill Risen i Genarp. Bilfritt läge längst in på återvändsgata. Härlig uppvuxen trädgårdstomt med massor av växter, buskar och fruktträd. Underbart trädäck i perfekt söderläge. Modern planlösning med stora sociala ytor, braskamin i vardagsrummet förhöjer mysfaktorn. Fyra rymliga sovrum. Renoverat helkaklat badrum. Bra driftkostnader med frånluftsvärmepump. Såväl garage som carport och grusad uppfart. Välkommen på visning!

Parternas gränd 73, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 73

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 250 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 191 kr/mån
25 424 kr/m²

Denna moderna och välplanerade lägenhet är belägen i det populära området Parternas Gränd. Med en yta på 89 kvm erbjuds generösa utrymmen och stora fönsterpartier som fyller hemmet med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum, ett komplett helkaklat badrum, en gästtoalett och en separat tvättstuga för extra bekvämlighet. När du kliver in genom den välkomnande hallen möts du av praktiska klädhängare och gott om plats för att organisera jackor och skor. Det moderna köket är stilrent med sina beigefärgade toner, gott om arbetsyta och en öppen planlösning mot matplatsen. Sovrummen är ljusa och rymliga med inbyggda garderober för smidig förvaring. Det rymliga vardagsrummet leder ut till en härlig balkong i söderläge, perfekt för att njuta av långa och soliga dagar utomhus. Med grönska precis utanför erbjuder balkongen en privat och avkopplande miljö. Beläget på Norra Fäladen har detta omtyckta bostadsområde allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive närhet till förskolor, mataffärer, vackra grönområden och enkel tillgång till kollektivtrafik. Välkommen till ditt nya hem!

 • Balkong
 • Hiss
Skogslyckevägen 26, Dalby, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogslyckevägen 26

Villa
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
5 950 000 kr
175 + 9 m²
5.5 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna stora enplansvilla som erbjuder fyra rymliga sovrum och generösa sociala ytor som är perfekta för familjens sammankomster och umgänge! Köket har en öppen planlösning mot matplatsen som har utrymme för ett stort sällskap under middagarna. Ett välkomnande inslag i hemmet är den mysiga kaminen som skapar en atmosfär av värme och gemenskap under kyliga kvällar. Utsikten mot skogen från vardagsrummet är verkligen magnifik och ger en fantastisk bakgrund för att njuta av olika årstider och naturens skönhet. Att bo granne med skogen ger också möjligheten att njuta av dess lugnande atmosfär och naturupplevelser varje dag. Belägen intill kanten av den vackra skogen, bjuder villan på en fridfull och naturskön miljö med direkt tillgång till vandringsleder och naturupplevelser i den angränsande Skrylleskogen. Att bo granne med skogen innebär att man kan njuta av dess skönhet och lugnande atmosfär varje dag. En trädgård i söderläge förgyller utomhusupplevelsen och bjuder in till soliga dagar och härliga trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns en härlig uteplats under tak där man kan njuta av frisk luft och naturskön utsikt, oavsett väderförhållanden. Dalbacka är ett barnvänligt område som präglas av en stark granngemenskap och en känsla av samhörighet. Här trivs familjer med sina små och kan njuta av en trygg och säker miljö där barnen kan leka fritt och utforska sin omgivning. Med närheten till lekplatser, grönområden och möjligheter till gemensamma aktiviteter, erbjuder Dalbacka en idealisk plats för barn att växa upp och för föräldrar att känna sig del av en sammanhållen gemenskap. Denna villa erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet, med en perfekt balans mellan komfort och naturskönhet! Välkommen på visning!

Stralsundsvägen 92, Östra Torn, Lunds kommun
 • Imorgon kl 14:00

Stralsundsvägen 92

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 695 000 kr
80,5 + 10 m²
4 rum
vån 1/3
6 588 kr/mån
33 478 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet på vackra Östra Torn med en insynsskyddad trädgård! Här erbjuds en bekväm och trivsam boendemiljö som passar perfekt för en familj eller den som önskar bo med närhet till grönska och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll. Den här rymliga och luftiga bostaden erbjuder en boendemiljö som är trivsam. Det finns gott om plats för att skapa ett hem som passar dina behov och önskemål med en boarea på 80,5 kvadratmeter. Den underbara trädgården är ett av bostadens främsta kännetecken och erbjuder möjligheter till trivsamma utomhusaktiviteter. Stilrent renoverat kök från 2022 med ljusa kulörer och generösa arbetsytor, lyxig kyl/frys med inbyggd ismaskin, stora fönster som ger en härlig atmosfär för familjen att samla sig vid middagsbordet. Med en öppen planlösning har vi även ett rymligt vardagsrum som blir hjärtat i hemmet. I bostaden finns tre sovrum och ett badrum som gör vardagen smidig. Det finns även flera platsbyggda garderober. Sovrummen är rymliga och har utrymme för sängar, förvaring och eventuell inredning. Som pricken över i:et är sovrummen belägna så att det i princip inte finns någon insyn från omgivningen. Det finns både ett förråd i lägenheten och utanför. Brf Lärkan är en välskött förening beläget i vackra och lummiga Östra Torn. Området bjuder på härliga innergårdar med både grill och lekplatser men även en gemensamhetslokal vid en trevlig damm. Barnfamiljen skulle säkert uppskatta ett flertal välfungerande förskolor som finns i närheten. Förutom det finns det en busstation precis i närheten som tar dig till Lund C på 10 minuter. Med en liten promenad når du stadsdelen Brunnshög där även spårvagnen finns som tar dig till Lund C på cirka 10 minuter. På Brunnshög finns fikaställen, pizzeria, mathandel, gym och tandvård. För dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Bostaden ger möjlighet till att få bo i ett trivsamt boende med en härlig trädgård i ett område som är känt för sin barnvänlighet. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Fredriks väg 7, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Ons 29 maj kl 17:30

Fredriks väg 7

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
7 025 kr/mån
31 325 kr/m²

UNIK LÄGENHET PÅ NAFNES GÅRD I HJÄRUP FÖR DIG SOM FYLLT 55 Varmt välkommen till detta trivsamma boende om 83 kvm fördelat på tre rum och kök. E halv vägg är borttagen mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppen planlösning. Granit på köksön och övriga köksytor. Svarta maskiner. Lägenheten som ligger på första våningen är välgenomtänkt med öppna ytor som gör den ljus och luftig. Uteplats om 18 kvm med infälld belysning i trädäcket och vindskydd i form av glas. Terrassen ligger i öster vilket ger ett vindskydd när det blåser. Det finns dessutom ett inglasat uterum om 18 kvm med isolering i form av folie och matta ovanpå. Det är söderläge på uterummet. Det är sol från tidig morgon till sen kväll på terrass och uterum. I det helkaklade, påkostade badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare. Genomgående parkett i hela lägenheten. Till föreningen hör också en gemensamhetslokal för fester och möten, en övernattningslägenhet och tvättstuga. Trevlig utemiljö med sittgrupper och tillgång till grill. Möjlighet till egen P- plats med separat kö. Mycket goda kommunikationer till både Malmö och Lund. Från pågatågstationen tar det 5 minuter till Lund och 11 minuter till Malmö. Även bussar trafikerar samma sträckor.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Assarhusavägen 106, Södra Sandby, Lunds kommun
 • Imorgon kl 10:30

Assarhusavägen 106

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 575 000 kr
125 + 8 m²
5 rum
315 m² tomt

Med närhet till naturen och med bra gång- och cykelvägar till bl a Skrylleområdet finns detta fräscha och välplanerade soutteränggavelhus, vilket renoverats löpande och senast med bl a ett ombyggt och totalrenoverat kök 2020 med plats för många, ny luft/vattenvärmepump 2020 (energiklass D) och en ny elcentral 2020. Ett mycket praktiskt hus med 4 sovrum, 2 badrum med både badkar och duschplats och en lättskött hörnträdgård med en fin utemiljö från 2021 för soliga sommarkvällar. Ett barnvänligt boende med direkt närhet till förskolor och skolor med bra bilfria gång och cykelvägar. Garage (med fjärrstyrd port och bilparkeringsplats finns i gemensamma garage i närheten av huset. Välkomna på visning!

 • Plus
Gamla Lundavägen 33, Hjärup, Staffanstorps kommun

Gamla Lundavägen 33

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 800 000 kr
159 + 78 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera denna stora, unika renoverade 30-tals poolvilla med en lång och häftig historia! En bostad med charm, funktionalism och stora möjligheter. Villan har tidigare verkat som polisstation till i början av 50-talet (vilket fängelsecellerna i källaren vittnar om), distriktssköterskemottagning under tre decennier samt privatbostad på senare år. På entréplan finns stora härliga sällskapsytor, vackra rum i fil, välbevarade tidstypiska detaljer, 2 sovrum, WC, utgång till både fram och baksida samt rymligt kök/matplats. Ovanvåning med allrum med utgång till balkong, badrum, klädkammare och ett stort sovrum. Källarplan med bl.a pannrum, tvättstuga samt flera förvaringsrum. Bostaden har en flexibel planlösning och den nya ägaren kommer ha all möjlighet att skapa sitt eget drömboende efter sina egna behov. Underbar lättskött tomt om hela 1171 kvm med stora härliga gräsytor, fruktträd och två förråd. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun

Vipeholms allé 50

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 495 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/6
5 550 kr/mån
38 407 kr/m²

I denna nybyggda 3-rumslägenhet, med en yta på 91 kvadratmeter, finner du en modern och funktionell layout på gröna Vipeholm. När du kliver över tröskeln in till denna välplanerade lägenhet möts du omedelbart av en atmosfär av subtil lyx. Det första intrycket är en smakfull balans mellan modern design och tidlös finess. Väggarna omfamnar dig med neutrala färger som skapar en känsla av rymd tillsammans med det genomgående parkettgolvet. Köket är en äkta pärla, utrustat med finare tillval som gör det till en storslagen plats i ditt hem. Köket har en djup mörkblå färg som genast fångar din uppmärksamhet och ger rummet en elegant och exklusiv känsla. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en känsla av rymlighet och du kan enkelt socialisera dig med gästerna eller familjemedlemmar. Från vardagsrummet når du balkongen, där du får plats med både matplats och loungehörna i härligt söderläge. Möjligheten finns även att omvandla denna trerumslägenhet till en fyrarumslägenhet om så önskas, vilket ger dig ännu mer utrymme och flexibilitet att anpassa ditt boende efter dina behov. Detta är en lägenhet som behöver upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Östanbäcksvägen 8, Södra Sandby, Lunds kommun

Östanbäcksvägen 8

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
110,5 + 7 m²
4 rum
7 627 kr/mån

1-plans friliggande bostadsrättshus uppfört 1992 med villakänsla! Ett lättskött boende där bostaden har bl a två stycken dusch/badrum, ett stort trevligt kök med gott om plats och ett fint burspråk, en praktisk groventré/tvättstuga + ett stort ljust och trevligt sällskapsrum om 28 kvm med utgång till ett uterum om ca 20 kvm (nytt tak och golv) och trädgårdstomten med ett söderläge. Trädgårdstomten är en privat oas, en helt inhägnad med häckar, gräsytor, bärbuskar (hallon och björnbär), fruktträd (äpple) och perenna växter. Ett uterum förlänger sommaren! I månadsavgiften ingår en garageplats, vatten, sopor och kabeltv grundutbud. Ett förråd är vidbyggt med huset och även en garageplats i en intilliggande gemensam garagelänga. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
7 000 000 kr
3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Visar alla 24