Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Soneklint

Joakim Soneklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Gässlingavägen 7C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 350 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 137 kr/mån
30 719 kr/m²

Nu finns en av de välplanerade treorna till salu på Klosters Fälad. Denna lägenhet är i mycket fint skick med både kök och badrum renoverade. Den fantastiskt trevliga inglasade balkongen ligger i denna lägenhet utanför vardagsrummet vilket många uppskattar. Balkongen har perfekt västerläge in mot bilfria grönytor. Rymliga sovrum med bra förvaring, kök med matplats för 4-6 personer samt ett ljust härligt vardagsrum. Det helkaklade badrummet renoverades av fackman 2018 och rymmer även egen kombimaskin tvätt/tork. Stabil bra bostadsrättsföreningen med ett av Lunds snabbaste och billigaste bredband. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rudeboksvägen 840, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rudeboksvägen 840

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 475 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 457 kr/mån
28 947 kr/m²

Nu finns en välplanerad marktrea med såväl uteplats i sydväst som sval skön balkong i öst till salu på Gunnesbo. Lägenhet med generösa ytor. Köket har tex en matplats som rymmer 8-10 personer. Badrummet totalrenoverades av fackman 2020 och är stilrent helkaklat med bra duschhörna. I hallen finns en praktisk egen tvättstuga. Mycket bra pendlingsmöjligheter via Gunnesbo station endast ca 2 minuters promenadväg från lägenheten. Här finns avgångar mot Malmö/Köpenhamn samt även mot Landskrona/Helsingborg. Bredband och egen p-plats ingår i avgiften. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fågelhundsvägen 55, Norra Nöbbelöv, Lunds kommun

Fågelhundsvägen 55

Lägenhet
Norra Nöbbelöv, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
5 941 kr/mån
25 608 kr/m²

Nu finns en av de välplanerade marktreorna till salu på Fågelhundsvägen. Här har du en härlig uteplats, i en upphöjd hörna utan direktkontakt med grannar, och ett inglasat uterum i riktigt bra västerläge. Lägenheten har ett kök med matplats för 6-8 personer, ett lättmöblerat vardagsrum och två rymliga sovrum. Här finns både ett stort badrum och en separat gästtoalett. Lägenheten är nymålad i vitt. Badrummet kommer med största sannolikhet bli renoverat av föreningen i samband med stambyte de kommande åren. Bussen till Lunds centrum stannar precis utanför huset och Gunnesbo station ligger ca 5 minuters promenad bort. ICA-butik, tandläkare och vårdcentral vid Nöbbelövs torg ca 400 m bort. Två förskolor i närområdet samt bara 300 m bilfri gång/cykelväg till skola F-6. Låter detta intressant är du välkommen att återkomma för en förhandsvisning. Välkomna!

Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
7 000 000 kr
3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Visar alla 4