Mäklare Joakim Soneklint

Joakim Soneklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sofiaparken 4 B, Sofiaparken, Lunds kommun

Sofiaparken 4 B

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

2 275 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 680 kr/mån

37 603 kr/m²

Nu finns en ljus tvåa i mycket fint skick till salu i lugna grönskande Sofiaparken. Lägenheten är renoverad i både kök och badrum samt har fina golv och ljusa moderna färger. Balkong i söderläge in mot parken. Helglasad balkongdörr samt husets översta våning ger maximalt ljus i denna trivsamma lägenhet. Stabil förening med snabbt, 1000 Mbit, bredband inkluderat i månadsavgiften. Välkommen på visning!

  • Balkong
Sallabacken 3, null, Eslövs kommun

Sallabacken 3

Villa
Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv

2 875 000 kr

121 m²

4 rum

1 048 m² tomt

Nu finns ett trevligt enplanshus i gott skick till salu i Hurva. Öppen modern planlösning, stor matplats samt vardagsrum med effektiv braskamin. Tre rymliga sovrum. Helkaklat badrum. Effektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump. Härlig lite kuperad trädgård med stora gräsytor och fint trädäck. Välkommen på visning!

Gamlegårdsvägen 5, Värpinge, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gamlegårdsvägen 5

Villa
Värpinge, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

7 700 000 kr

153 m²

6 rum

872 m² tomt

Nu finns ett av de få husen till salu i gemytliga Värpinge by i Lund, endast 3 km från centrum. Här finner du ett stort välplanerat hus i underbart bilfritt läge med mycket grönska. Tomt i söder och en härlig trädgård med fruktträd och stensatt uteplats invid husets södervägg. Bra planlösning med idag tre till fyra sovrum, stort vardagsrum i vinkel samt allrum på ovanvåningen. Badrum på båda plan. Köket har plats för en stor matplats. I vardagsrummet finns en fin braskamin med skorstensfläkt. Garage med vidbyggt isolerat och uppvärmt förråd. Huset har en del invändiga moderniseringsbehov men är i grunden i gott skick enligt utförd förhandsbesiktning. Protokoll från förhandsbesiktningen går att få av mäklaren i samband med visning. I närområdet finns härliga promenadstråk bla längs Höjeå och Källby dammar samt i vackra Rinnebäcksravinen. Värpinge golfbana alldeles i närområdet. Bra bussförbindelser med hållplats mindre än 3 minuter bort. Välkommen på visning!

Sandvägen 49B, GENARP, Lunds kommun
  • Lör 3 jun kl 11:00

Sandvägen 49B

Villa
GENARP, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 950 000 kr

179 m²

1 845 m² tomt

Nu är Sandvägen 49 B till salu. En underbar trädgårdstomt med naturen och skogen som närmaste granne. Ett av Genarps allra bästa lägen. Då det är en sk skafttomt har den inge kontakt alls med områdets bilvägar. Huset är tvådelat och består av en äldre del från 1940 hopbyggd med ett trähus från 1989. Den äldre byggnaden har ett stort moderniseringsbehov. Den nyare delen har ett helt nytt vitt HTH-kök, nymålade väggar i vitt samt delvis nya ljusa laminatgolv. Detta kan bli ett drömboende för många olika spekulanttyper. Den stora ytan och de många rummen ger stora möjligheter. Då det är två tydliga huskroppar ökar det möjligheten att i den ena ha tex ett generationsboende, inhysa en hyresgäst eller ha någon form av verksamhet. Husen har en effektiv värmepump Luft/Vatten. Välkommen på visning!

  • Plus
Kranvägen 11, Veberöd, Lunds kommun

Kranvägen 11

Övrigt
Veberöd, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

7 000 000 kr

3 094 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en gediget byggd enplansfastighet för kontor och verkstad. Fastigheten ligger mycket smidigt till i Veberöd bara något hundratal meter från väg 11. Kontorsdelen består av sex kontorsrum, konferensrum, reception, teknikrum, kök, badrum samt wc. Verkstadsdelen består av två rymliga verkstadslokaler samt bra lagerutrymmen. Tomten är på över 3000 kvm så här finns goda möjligheter att expandera och bygga ut. Fastigheten är byggs 2006 och i mycket gott skick. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklaren för bokning av visningstid. Välkomna!

Dag hammarskjölds väg 1B, Tuna, Lunds kommun

Dag hammarskjölds väg 1B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

1 250 000 kr

106,1 m²

3 rum

8 344 kr/mån

11 781 kr/m²

Konditori/Bageri Baktankens lokaler är nu till försäljning på Dag Hammarskjölds väg. Lokalerna består av butik/cafélokal och bageri i markplan samt mindre personalutrymmen i källaren. Butikslokalen är i gott skick med bla vackert stengolv. Lokalen innanför butiken är anpassad till den bageriverksamhet som har funnits här sedan huset byggdes för över 60 år sedan. Självklart skulle man kunna ha någon annan form av verksamhet här om lokalerna byggs om och anpassas efter det. Ta en kontakt med föreningen i så fall för att höra vad de tycker är ok eller ej. Säljaren är intresserad att om intresse finns överlåta inventarier mot särskild ersättning men det är i första hand bostadsrättslokalen som överlåtes. Välkommen på visning!

Visar alla 6