Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Persson

Anna Persson

Om mig

Jag började som mäklare 2008 och har samlat på mig en gedigen kunskap om mina fokusområden, Lund & Dalby. Mina yrkesår har gett mig en bra erfarenhet om bostadsmarknaden och dess nyanser med uppgångar och nergångar under åren. Att lyssna och förstå varje unika kunds situation & önskemål och utifrån det kunna anpassa varje försäljning på ett unikt sätt, är en av de absolut viktigaste delarna i processen. Att skapa en personlig trygghet för kunder. Här är min erfarenhet en stor styrka!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogslyckevägen 26, Dalby, Lunds kommun

Skogslyckevägen 26

Villa
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 350 000 kr
190 m²
5.5 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna stora enplansvilla som erbjuder fyra rymliga sovrum och generösa sociala ytor som är perfekta för familjens sammankomster och umgänge! Köket har en öppen planlösning mot matplatsen som har utrymme för ett stort sällskap under middagarna. Ett välkomnande inslag i hemmet är den mysiga kaminen som skapar en atmosfär av värme och gemenskap under kyliga kvällar. Utsikten mot skogen från vardagsrummet är verkligen magnifik och ger en fantastisk bakgrund för att njuta av olika årstider och naturens skönhet. Att bo granne med skogen ger också möjligheten att njuta av dess lugnande atmosfär och naturupplevelser varje dag. Belägen intill kanten av den vackra skogen, bjuder villan på en fridfull och naturskön miljö med direkt tillgång till vandringsleder och naturupplevelser i den angränsande Skrylleskogen. Att bo granne med skogen innebär att man kan njuta av dess skönhet och lugnande atmosfär varje dag. En trädgård i söderläge förgyller utomhusupplevelsen och bjuder in till soliga dagar och härliga trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns en härlig uteplats under tak där man kan njuta av frisk luft och naturskön utsikt, oavsett väderförhållanden. Dalbacka är ett barnvänligt område som präglas av en stark granngemenskap och en känsla av samhörighet. Här trivs familjer med sina små och kan njuta av en trygg och säker miljö där barnen kan leka fritt och utforska sin omgivning. Med närheten till lekplatser, grönområden och möjligheter till gemensamma aktiviteter, erbjuder Dalbacka en idealisk plats för barn att växa upp och för föräldrar att känna sig del av en sammanhållen gemenskap. Denna villa erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet, med en perfekt balans mellan komfort och naturskönhet! Välkommen på visning!

Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Rudeboksvägen 16, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Rudeboksvägen 16

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 295 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 619 kr/mån
27 160 kr/m²

Ett boende där inga extrakostnader tillkommer! Välkommen till en välplanerad fyra med egen entré i markplan med en mindre uteplats och övrig bostad belägen på andra våningen med en stor balkong i västerläge. Denna bostad erbjuder en mindre uteplats vid entrén med utrymme för en grill och matbord för två. Bostaden har en stor hall i entréplan och en trappa som leder vidare upp där ett kök öppnar upp sig med fönster i öster mot morgonsolen. Vardagsrummet har fönsterpartier i väster och utgång till den väl tilltagna balkongen. Från vardagsrummet och balkongen har man en fri vy åt väster och ingen insyn från intilliggande hus. Ett stort sovrum med utrymme för dubbelsäng samt två sovrum till belägna med anslutning från köket. Badrummet är rymligt med badkar och tvättmaskin. Brf Fornfyndet är en aktiv förening som installerat både solceller, elbildladdare och under 2024 arbetar man med att förbättra utemiljön. Gunnesbo är ett trevligt område i Lunds norra del. Här bor man med närhet till allt! Området har en mindre närlivsbutik mitt i området samt Stora Coop och Nova Centrum inom några minuters cykeltur. Insprängt på Gunnesbo finns flera grönområden, förskolor, f-9 skola samt många lekplatser. I områdets norra utkant finns ett trevligt strövområdet som heter Nöbbelövs mosse. Bra kommunikationer tack vare Gunnesbo tågstation och hållplatser för stadsbuss runt om på området. Med en cykeltur på ca 10-15 minuter når man centrala Lund. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun, bild 2
Tresädesgränden 17C, Dalby, Lunds kommun, bild 3

Tresädesgränden 17C

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 350 000 kr
107 m²
4 rum
6 813 kr/mån
31 308 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsparhus beläget på Tresädesgränden i natursköna Dalby! Här erbjuds du en modern och påkostad bostad med tekniska tillval utöver standard. Detta hem har verkligen allt för den moderna familjen som vill ha ett lättskött hem med områdets största trädgård i perfekt soligt söderläge, med privat läge och vy över skånka landsbygden. Redan vid första anblick märks de generösa fönsterpartierna som strålar in ljuset och ger en känsla av rymd. Den sociala ytan är perfekt för umgänge och har en otrolig fri utsikt över den vackra omgivningen då man vid molnfria dagar ser Öresundsbron. Det söderläge som bostaden har ger dig sol från morgon till kväll och skapar en behaglig atmosfär. Två ac har installerats, en i vardagsrummet och en i sovrummet, för att skapa ökad konformt då husen blir varma sommartid. I bostaden är det även installerat en mediautrustning, Homesystem, vilket ger dig ett smart hem som du smidigt kan styra via en app! Bostaden erbjuder två parkeringsplatser med direkt anslutning till entrén samt en elbilsladdare, vilket är perfekt för den miljömedvetna familjen. Med den moderna utrustningen, naturnära omgivningen och barnvänliga området blir detta verkligen en dröm för den som söker harmoni och bekvämlighet. Här finns gott om utrymme för lek och utforskande. På området finns flertalet lekplatser, en förskola och en F-6 skola. I närheten ligger även den nyanlagda parken , Tegelbruksparken, med utegym, grillplats, hundrastgård och lekplats med linbana. Till Dalby centrum är det endast ca 10 minuters promenad med allt vad det har att erbjuda samt busstorget med bra kommunikationer. Missa inte chansen att få ditt drömhem i detta smakfullt komponerade radhus som genomsyras av dova, behagliga toner och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här är det bara att flytta rakt in!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3