Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofia Madsen

Sofia Madsen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolrådsvägen 3, Mårtens Fälad, Lunds kommun

Skolrådsvägen 3

Radhus
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
5 500 000 kr
125 + 62 m²
5 rum
183 m² tomt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad med en insynsskyddad trädgård i solvänliga söder! Detta charmiga radhus i två plan samt källare är beläget i ett eftertraktat och barnvänligt bostadsområde, med närhet till ett flertal populära förskolor och skolor. Här erbjuds en trivsam boendemiljö som passar perfekt för en familj eller den som önskar bo med närhet till grönska och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll. Den här rymliga bostaden erbjuder en boendemiljö som är både generös och trivsam. Med en boarea på 125 kvm samt biarea på 62 kvm finns det gott om plats för att skapa ett hem som passar dina behov och önskemål. Liten och lättskött trädgård på baksidan, markis finns, som omgärdas av skyddande häckar och staket. Den underbara trädgården är ett av bostadens främsta kännetecken. På framsidan finner vi även en stensatt uteplats, designat av en trädgårdsarkitekt. Precis som resten av bostaden är köket ljust och luftigt som ger en härlig atmosfär för familjen att samla sig vid middagsbordet. På entréplan finner du inte bara det väldisponerade köket, utan även ett rymligt vardagsrum som blir hjärtat i hemmet. Härifrån når du även den lummiga trädgården. På andra våningen finner du fyra sovrum och ett badrum som gör vardagen smidig. Som pricken över i:et finner du även en stor balkong som sträcker sig längst hela bostadens södra sida. Sovrummen är rymliga och har utrymme för sängar, förvaring och eventuell inredning. I bostadens källarplan finner du stora utrymmen som bland annat kan nyttjas som tonårsrum, eget hemma gym eller gästrum. Tvättstugan som du finner här är ett praktiskt tillägg till bostaden, och är utrustat med en tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det möjligt att enkelt sköta tvätt. Radhuset är beläget i vackra och lummiga Mårtens Fälad. Med ett lagom cykelavstånd når du centrum och för dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Här finns garage i länga med installerad laddbox. Bostaden ger möjlighet till att få bo i ett trivsamt radhus med en underbar trädgård i ett område som är känt för sin barnvänlighet och närhet till allt du behöver. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Järnåkravägen 15D, Järnåkra, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Järnåkravägen 15D

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 395 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 2/4
2 601 kr/mån
39 652 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Vildgåsvägen 17B, Klosters Fälad, Lunds kommun

Vildgåsvägen 17B

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 655 kr/mån
29 527 kr/m²

En trappa upp nås denna stilrena och moderna bostad på populära Väster! Omringat av ett naturskönt område och ett stenkast till fantastiska Rinnebäcksravinen. Här erbjuds en väldisponerad trea med en härlig inglasad balkong. Passar perfekt för dig som önskar bo med närhet till grönska och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll. Denna bostad om 84.5 kvm erbjuder kvalitet, fantastisk ljusinsläpp från stora fönster samt trivsamma sällskapsytor. Bostaden har två rymliga sovrum, bra förvaring i form av ett flertal garderober men även bekvämligheter så som ett stort badrum. Som pricken över i:et har bostaden även egen tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det möjligt att enkelt sköta tvätt. Precis som resten av bostaden är köket ljust och luftigt som ger en härlig atmosfär för familjen att samla sig vid middagsbordet. Både köket och badrummet är stilrent renoverat 2016. Det finns det gott om plats för att skapa ett hem som passar dina behov och önskemål. Här finns det chans att förvärva en bostad med optimalt läge. Med en kort cykeltur når du Lunds centrum för stadens puls. Brf Klosters Fälad är en bra bostadsrättsföreningen med ett av Lunds snabbaste och billigaste bredband. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Stralsundsvägen 92, Östra Torn, Lunds kommun
  • Idag kl 12:00

Stralsundsvägen 92

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 695 000 kr
80,5 + 10 m²
4 rum
vån 1/3
6 588 kr/mån
33 478 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet på vackra Östra Torn med en insynsskyddad trädgård! Här erbjuds en bekväm och trivsam boendemiljö som passar perfekt för en familj eller den som önskar bo med närhet till grönska och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll. Den här rymliga och luftiga bostaden erbjuder en boendemiljö som är trivsam. Det finns gott om plats för att skapa ett hem som passar dina behov och önskemål med en boarea på 80,5 kvadratmeter. Den underbara trädgården är ett av bostadens främsta kännetecken och erbjuder möjligheter till trivsamma utomhusaktiviteter. Stilrent renoverat kök från 2022 med ljusa kulörer och generösa arbetsytor, lyxig kyl/frys med inbyggd ismaskin, stora fönster som ger en härlig atmosfär för familjen att samla sig vid middagsbordet. Med en öppen planlösning har vi även ett rymligt vardagsrum som blir hjärtat i hemmet. I bostaden finns tre sovrum och ett badrum som gör vardagen smidig. Det finns även flera platsbyggda garderober. Sovrummen är rymliga och har utrymme för sängar, förvaring och eventuell inredning. Som pricken över i:et är sovrummen belägna så att det i princip inte finns någon insyn från omgivningen. Det finns både ett förråd i lägenheten och utanför. Brf Lärkan är en välskött förening beläget i vackra och lummiga Östra Torn. Området bjuder på härliga innergårdar med både grill och lekplatser men även en gemensamhetslokal vid en trevlig damm. Barnfamiljen skulle säkert uppskatta ett flertal välfungerande förskolor som finns i närheten. Förutom det finns det en busstation precis i närheten som tar dig till Lund C på 10 minuter. Med en liten promenad når du stadsdelen Brunnshög där även spårvagnen finns som tar dig till Lund C på cirka 10 minuter. På Brunnshög finns fikaställen, pizzeria, mathandel, gym och tandvård. För dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Bostaden ger möjlighet till att få bo i ett trivsamt boende med en härlig trädgård i ett område som är känt för sin barnvänlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4