Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikael Österling

Mikael Österling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun
  • Imorgon
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Talltitevägen 29, Gamla Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Talltitevägen 29

Radhus
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
8 150 000 kr
175 + 25 m²
5 rum
641 m² tomt

Detta attraktiva kedjehus i atrium-stil med fantastiskt läge i Bjärred med bara ca 400m till stranden representerar en idealisk kombination av komfort, stil och funktionalitet, vilket gör det till ett attraktivt val för den som söker ett nytt hem i Bjärred. Här erbjuds ett helrenoverat kedjehus med moderna lösningar och gott om plats för hela familjen. Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning som förstärks av generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är rymligt och inbjuder till umgänge, medan den öppna planlösningen till det moderna och välutrustade köket bjuder in till delaktighet, perfekt för den matlagningsintresserade familjen. Det finns flera sovrum som erbjuder flexibilitet för både stora familjer och de som önskar extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Trädgården är en lugn oas som erbjuder privat avkoppling och utrymme för sociala tillställningar. En rymlig altan ger möjlighet till måltider utomhus och avslappning i solen. Den uppvärmda poolen erbjuder tid för att kunna njuta av exklusiv semesterkänsla hemma. Anmäl intresse för att boka din visningstid!

  • Premium
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Skånevägen 45

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 200 000 kr
175 + 15 m²
6 rum
404 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna villa som erbjuder en unik kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Denna vackra bostad välkomnar dig med sina bevarade detaljer samtidigt som moderna lösningar underlättar vardagen. Köket och matsalen är hjärtat i hemmet, där äldre charm möter modern funktionalitet. Här har du gott om plats för matlagning och umgänge både inne och ute i den skyddade uteplatsen i söderläge. På entréplan återfinns även stora sociala ytor i en tillbyggnad som med stora fönster badar rummet i naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för familj och vänner att samlas. Huset har genomgått en varsam renovering för att bevara dess ursprungliga charm samtidigt som det erbjuder gott om bekvämligheter. Boka din visning redan idag och välkommen hem till Skånevägen 45.

  • Premium
Nevisborg 47, Nevishög, Staffanstorps kommun

Nevisborg 47

Lägenhet
Nevishög, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 900 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 663 kr/mån
21 991 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på andra plan med bra läge i Staffanstorp. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med balkong i sydvästläge och bo nära bekvämligheter och promenadstråk. Lägenhetens rumsindelning är idag två sovrum, stort kök med matplats och större öppning mot vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I entréhallen återfinns badrum, klädvård och klädkammare/förråd. Till lägenheten hör en carport och förråd. Varmt välkommen att anmäl intresse och boka visning!

  • Balkong
Nummer ettavägen 9, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 11:00

Nummer ettavägen 9

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 250 000 kr
70 m²
3 rum
451 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga villa i östra Staffanstorp. Uppfört i början på 1900talet återfinns här mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats i omgångar. Här finns stora möjligheter att skapa ett hem att trivas i. Den vackra trädgården ger utrymme för lek, odling och avkoppling. Nummer Ettavägen är en återvändsgata med direkt närhet till goda kommunikationer till Malmö och Lund och nära service som erbjuds i Staffanstorp med till exempel affärer, skolor och grönområden. Boka din visningstid eller anmäl intresse via vår hemsida.

  • Plus

Visar alla 4