Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikael Österling

Mikael Österling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saturnusvägen 19, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Saturnusvägen 19, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Saturnusvägen 19, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Saturnusvägen 19

Villa
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 950 000 kr
191 m²
7 rum
644 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta fantastiska boende med en genomtänkt planlösning och en underbar utemiljö. På entréplan hittar du förutom ett välutrustat kök med matplats även ett ljust sällskapsrum som rymmer både matsal och vardagsrum, varifrån du även har direktutgång till den charmiga trädgården som ligger i ett soligt sydvästläge. Entréplan bjuder även på en tilltagen entréhall med gäst-WC och ett rymligt sovrum med eget badrum och klädkammare. På övre plan finns fyra sovrum och ett allrum med gott om plats samt en balkong med utsikt över takåsar i solnedgång. På övervåningen finns också ett stort badrum med badkar samt en klädkammare. Fastigheten är sista huset på en återvändsgata och har en carport med plats för två bilar bredvid varandra samt ett förråd och en trevlig stensatt uppfart. Tveka inte – anmäl ditt intresse för visning redan idag!

  • Premium
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Skånevägen 45

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 400 000 kr
175 + 15 m²
6 rum
404 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna villa som erbjuder en unik kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Denna vackra bostad välkomnar dig med sina bevarade detaljer samtidigt som moderna lösningar underlättar vardagen. Köket och matsalen är hjärtat i hemmet, där äldre charm möter modern funktionalitet. Här har du gott om plats för matlagning och umgänge både inne och ute i den skyddade uteplatsen i söderläge. På entréplan återfinns även stora sociala ytor i en tillbyggnad som med stora fönster badar rummet i naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för familj och vänner att samlas. Huset har genomgått en varsam renovering för att bevara dess ursprungliga charm samtidigt som det erbjuder gott om bekvämligheter. Boka din visning redan idag och välkommen hem till Skånevägen 45.

  • Premium
Nevisborg 47, Nevishög, Staffanstorps kommun

Nevisborg 47

Lägenhet
Nevishög, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 900 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 663 kr/mån
21 991 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på andra plan med bra läge i Staffanstorp. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med balkong i sydvästläge och bo nära bekvämligheter och promenadstråk. Lägenhetens rumsindelning är idag två sovrum, stort kök med matplats och större öppning mot vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I entréhallen återfinns badrum, klädvård och klädkammare/förråd. Till lägenheten hör en carport och förråd. Varmt välkommen att anmäl intresse och boka visning!

  • Balkong
Nummer Ettavägen 9, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Nummer Ettavägen 9

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 400 000 kr
70 m²
3 rum
451 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga villa i östra Staffanstorp. Uppfört i början på 1900talet återfinns här mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats i omgångar. Här finns stora möjligheter att skapa ett hem att trivas i. Den vackra trädgården ger utrymme för lek, odling och avkoppling. Nummer Ettavägen är en återvändsgata med direkt närhet till goda kommunikationer till Malmö och Lund och nära service som erbjuds i Staffanstorp med till exempel affärer, skolor och grönområden. Boka din visningstid eller anmäl intresse via vår hemsida.

  • Plus
Vikhems bygata 81, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 81

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 985 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
2 771 kr/mån
33 139 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna tvårumslägenhet på markplan. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende utan trappor med lättskött uteplats i söderläge. Här hittar du modern design och funktionell layout, med ett ljust och luftigt intryck. Modernt och välutrustat kök med gott om förvaringsutrymme. Tilltaget duschrum med gott om plats för klädvård. Här kan man bo bekvämt och stilfullt i en eftertraktat läge i direkt närhet till vackra Vendelparken med härliga grönytor för hela familjen samtidigt som det aldrig är långt till bekvämlighet och service. Anmäl dig till visning redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Skånevägen 79, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Skånevägen 79

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 750 000 kr
81 + 18 m²
4 rum
519 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna charmiga villa i Staffanstorp. Byggt i början på 1900talet återfinns mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats och byggts till. Här finns stora möjligheter till vidareutveckling och flera olika nyttjandeformer. Till exempel bör ytan i gamla uthuset kunna renoveras och göras om till boarea. Även planlösningen erbjuder möjligheter till alternativa lösningar för att omdisponera utnyttjandet vilket skulle ge utrymme för fler sovrum, hobbyrum eller ateljé med egna ingångar. Skånevägen 79 ligger i ett område med nära till det mesta. Staffanstorp erbjuder närhet till grönområden, skolor och goda kommunikationer med Malmö och Lund lättillgängliga. Anmäl intresse och boka din visningstid direkt via vår hemsida.

Visar alla 6