Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikael Österling

Mikael Österling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Studentvägen 7, BJärred - Löddesnäs, Lomma kommun
  • Imorgon

Studentvägen 7

Villa
BJärred - Löddesnäs, Lomma kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
5 700 000 kr
129 + 129 m²
5 rum
700 m² tomt

Denna trevliga enplansvilla med källare erbjuder en genomtänk planlösning med en boarea på 129 kvadratmeter och ett tillhörande biarea på ytterligare 129 kvadratmeter, perfekt för den moderna familjen som söker både rymd och flexibilitet. Byggd 1969 och genomgående uppdaterad för att möta dagens krav på komfort och stil. Det generösa vardagsrummet med matsal ger gott om plats för samvaro och avkoppling, med direkt närhet till det välutrustade köket som lockar till gemensamma matlagningsstunder. Med tre till fyra sovrum på entréplanet finns gott om plats för både den växande familjen och eventuella gäster. Den rymliga källaren erbjuder ytterligare möjligheter, från mysiga sällskapsytor till en praktisk tonårs- eller gästlägenhet, och gör detta hem till den perfekta basen för alla livets skeden. Beläget i det eftertraktade Bjärred, omgivet av grönska och med närhet till havet, erbjuder detta hem en perfekt kombination av stadsliv och natur. Med lugna och barnvänliga omgivningar samt närhet till bra skolor, är det här en plats där du kan känna dig hemma från första stund. Ta steget och låt Studentvägen 7 bli din nya adress i Bjärred! Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
Vikhemsvägen 43, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår
Vikhemsvägen 43, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 43, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 43

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
3 750 000 kr
131,2 m²
5 rum
6 345 kr/mån
28 582 kr/m²

Välkommen till Vikhemsvägen 43 – ditt nya drömboende i hjärtat av Vikhem, Staffanstorp! Detta stilfulla radhus erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charmig hemtrevnad. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta ett hem som passar både familjer och par som söker det lilla extra. Den öppna och ljusa interiören välkomnar dig från första stund, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Det stilrena köket är en kulinarisk oas, utrustat med högkvalitativ utrustning och gott om plats för den matälskande familjen. Den öppna planlösningen mot matsal och vardagsrum som flyter ut i utemiljön gör detta till det perfekta stället att umgås och skapa minnen med nära och kära. Övre plan disponeras idag med 3 sovrum och ett allrum men skulle vid behov kunna omdisponeras till 4 sovrum. Övre plan har förutom sovrummen gott om förvaring i två klädkammare samt en balkong med härligt solläge. Uteplatsen och trädgården erbjuder en fridfull oas för avkoppling och socialt umgänge under varma sommardagar och ljumma kvällar. Här kan du njuta av din morgonkaffe i lugn och ro, eller arrangera grillkvällar med vänner och familj i harmonisk miljö. På radhusets framsida finns både plats för sittgrupp och uppfart med plats för flera bilar. Med närhet till skolor, affärer och natur är Vikhemsvägen 43 mer än bara ett hem – det är en livsstil. Missa inte chansen till detta härliga radhus i populära Vikhem, Staffanstorp. Anmäl intresse och boka din visningstid redan idag.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nevisborg 47, Nevishög, Staffanstorps kommun

Nevisborg 47

Lägenhet
Nevishög, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 900 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 663 kr/mån
21 991 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på andra plan med bra läge i Staffanstorp. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med balkong i sydvästläge och bo nära bekvämligheter och promenadstråk. Lägenhetens rumsindelning är idag två sovrum, stort kök med matplats och större öppning mot vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I entréhallen återfinns badrum, klädvård och klädkammare/förråd. Till lägenheten hör en carport och förråd. Varmt välkommen att anmäl intresse och boka visning!

  • Balkong
Nummer Ettavägen 9, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Nummer Ettavägen 9

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 400 000 kr
70 m²
3 rum
362 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga villa i östra Staffanstorp. Uppfört i början på 1900talet återfinns här mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats i omgångar. Här finns stora möjligheter att skapa ett hem att trivas i. Den vackra trädgården ger utrymme för lek, odling och avkoppling. Nummer Ettavägen är en återvändsgata med direkt närhet till goda kommunikationer till Malmö och Lund och nära service som erbjuds i Staffanstorp med till exempel affärer, skolor och grönområden. Boka din visningstid eller anmäl intresse via vår hemsida.

  • Plus
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Skånevägen 45

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 650 000 kr
175 + 15 m²
6 rum
404 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna villa som erbjuder en unik kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Denna vackra bostad välkomnar dig med sina bevarade detaljer samtidigt som moderna lösningar underlättar vardagen. Köket och matsalen är hjärtat i hemmet, där äldre charm möter modern funktionalitet. Här har du gott om plats för matlagning och umgänge både inne och ute i den skyddade uteplatsen i söderläge. På entréplan återfinns även stora sociala ytor i en tillbyggnad som med stora fönster badar rummet i naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för familj och vänner att samlas. Huset har genomgått en varsam renovering för att bevara dess ursprungliga charm samtidigt som det erbjuder gott om bekvämligheter. Boka din visning redan idag och välkommen hem till Skånevägen 45.

  • Premium
Kavallerivägen 17-11, Staffanstorp/Grevie, Staffanstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kavallerivägen 17-11

Villa
Staffanstorp/Grevie, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
5 650 000 kr
161 + 15 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna exklusiva villa med ett lugnt och lantligt läge med alla moderniteter som förenklar vardagslivet. Njut av en härlig uteplats där du kan ta emot dagen med en kopp kaffe eller avsluta den med middagar under bar himmel. För de soliga dagarna är villans pool den perfekta platsen att svalka sig på, medan det intilliggande ”poolhuset” som ger skugga och komfort. Med härligt perfekta solläget kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll. Villan har nyrenoverat kök och har utrustats med solceller och elbilsladdare, Den öppna planlösningen med stora fönster skapar en ljus och välkomnande atmosfär för både familj och besökare. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya drömhem! Varmt välkommen att boka din visningstid!

Vikhems bygata 81, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 81

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 985 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
2 771 kr/mån
33 139 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna tvårumslägenhet på markplan. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende utan trappor med lättskött uteplats i söderläge. Här hittar du modern design och funktionell layout, med ett ljust och luftigt intryck. Modernt och välutrustat kök med gott om förvaringsutrymme. Tilltaget duschrum med gott om plats för klädvård. Här kan man bo bekvämt och stilfullt i en eftertraktat läge i direkt närhet till vackra Vendelparken med härliga grönytor för hela familjen samtidigt som det aldrig är långt till bekvämlighet och service. Anmäl dig till visning redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Slättharvsgången 2 F, Lomma, Lomma kommun

Slättharvsgången 2 F

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 675 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
4 995 kr/mån
31 105 kr/m²

Välkommen till Slättharvsgången 2 F, en bostadsrättslägenhet på 2 plan med hall och förvaringsmöjligheter på markplan. Lägenheten erbjuder praktisk planlösning med en hall i centrum som har både garderober samt klädkammare och från vilken man når båda sovrummen, vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med härlig utsikt över grönområde med promenadstråk. Fräscht kök med med trevlig utsikt och gott om plats för köksmöblemang. Ny kyl/frys från 2022, ny fläkt och spis 2023. Stilrent Badrum som helrenoverades 2017 och har badkar/dusch samt plats för ev. Tvättmaskin. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter samt tillhörande cykelförråd och förråd. Som medlem i föreningen har du också tillgång till ett gemensamt gym samt möjlighet att hyra övernattningslägenhet. Varmt välkommen att anmäla intresse och boka din visningstid.

  • Balkong
Skånevägen 79, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Skånevägen 79

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 750 000 kr
81 + 18 m²
4 rum
519 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna charmiga villa i Staffanstorp. Byggt i början på 1900talet återfinns mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats och byggts till. Här finns stora möjligheter till vidareutveckling och flera olika nyttjandeformer. Till exempel bör ytan i gamla uthuset kunna renoveras och göras om till boarea. Även planlösningen erbjuder möjligheter till alternativa lösningar för att omdisponera utnyttjandet vilket skulle ge utrymme för fler sovrum, hobbyrum eller ateljé med egna ingångar. Skånevägen 79 ligger i ett område med nära till det mesta. Staffanstorp erbjuder närhet till grönområden, skolor och goda kommunikationer med Malmö och Lund lättillgängliga. Anmäl intresse och boka din visningstid direkt via vår hemsida.

Visar alla 9