Mäklare Micael Hult

Micael Hult

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Soldat Bohms gata 8, Stångby, Lunds kommun

Soldat Bohms gata 8

Villa
Stångby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
8 500 000 kr
173 m²
6 rum
823 m² tomt

1- plansvilla från 2012 om hela 173 kvm yta, öppen rymlig planlösning med upp till 4,8 meter i tak, extremt låga driftskostnader om endast cirka 13000 kwh/år, garage/förråd om cirka 60 kvm samt härlig pool att svalka sig i under de varma sommarmånaderna. LÅTER DETTA INTRESSANT så finns nu tillfälle att förvärva denna mycket trevliga villa på bra läge i Stångby. En fribyggd kvalitetsvilla som måste ses på plats så varmt välkomna att boka in er på en visning. Så här skrev Götenehus om huset: Ljus både från ovan och sidorna. Prisma har en takljusgång genom husets tre delar. Du får himmelkontakt i såväl vardagsrummet som övriga delar av detta ljusa hus. Prisma är utvecklat i samarbete med ledande ljusexperter. Samvarodelen finns i husets centralkropp. Barnavdelningen är separerad från vuxendelen. friheten att välja väg till allrum, kök och hall är stor, eftersom rummen är sammankopplade i en rundgång.

  • Plus
Gladstonevägen 6, Nilstorp, Lunds kommun

Gladstonevägen 6

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
11 975 000 kr
200 + 120 m²
10 rum
1 070 m² tomt

Gladestonevägen 6 är ett perfekt boende om man vill kombinera sitt egna boende med uthyrningsverksamhet. Hela ovanvåningen är perfekt planerad med 6 uthyrningsrum, kök/matplats samt två badrum. Mycket bra Nilstorpsläge med fantastisk söderträdgård om hela 1070 kvm. Total yta inklusive uterum och källare = cirka 320 kvm. Detta är ett tillfälle för familj som är intresserad av att kombinera boendet med uthyrning, generationsboende eller kombinera boende med egen verksamhet. Välkommen på visning!

  • Plus
Assarhusavägen 264, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Mån 25 sep kl 17:00

Assarhusavägen 264

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 995 000 kr
130 m²
4 rum
203 m² tomt

Välplanerat och lättskött boende i 2-plans radhus byggt 1984 och renoverat under senare år med bl a smakfullt renoverat kök, 2 st helkaklade badrum och ett stort härligt sällskapsrum om ca 30 kvm med plats för många! Idag 3 sovrum med gott om förvaring med ett flertal garderober, men möjlighet finns att göra ytterligare rum vid behov. Ett trivsamt boende med närhet till bra cykel- och gångvägar till både Skrylleområdet, förskolor, skolor, lekplatser och kommunikation/bussförbindelser. Förråd om 10 kvm intill huset och garageplats i gemensam länga i närheten (samt även ett flertal bilparkeringsplatser). Energiklass D. Huset säljs med en friskrivningsklausul.

  • Plus

Visar alla 3