Mäklare Ilham Memic

Ilham Memic

Om mig

Söker du en fastighetsmäklare med lokal kännedom, passion för resultat och utmärkta kommunikationsfärdigheter? Grattis, du har hittat rätt! Med Malmö som bas har jag djup kännedom om området, ett starkt nätverk och en vinnarinstinkt från min idrottsliga bakgrund. Att sätta rekord är min drivkraft, och jag är redo att lyfta din bostadsaffär till nya höjder. Jag behärskar svenska, engelska, bosniska, kroatiska och serbiska, vilket gör mig till en perfekt länk för att nå olika köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Gulsparvsgatan 52, Söderkulla, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Södra Gulsparvsgatan 52

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/5
4 175 kr/mån
15 750 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Möllevångsgatan 30a, Möllevången, Malmö kommun
 • Idag kl 14:30
Möllevångsgatan 30a, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Möllevångsgatan 30a, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Möllevångsgatan 30a

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
28 m²
1 rum
vån 5/5
2 206 kr/mån
42 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskapade etta med 28 kvm, belägen på femte våningen av fem i en oslagbar citymiljö. Här erbjuds dig en kompakt och perfekt utformad bostad med ett nyrenoverat och stilrent kök samt en genomtänkt sällskapsyta med en praktisk och mysig sovkolv. Vården av hela bostaden har varit förstklassig, vilket resulterar i en mycket låg månatlig kostnad. Detta boende är en idealisk lösning för studenter, pendlare eller de som gör sin första flytt hemifrån. Denna bostad är belägen på bästa tänkbara plats med närhet till Pildammsparken, Triangeln och Möllevången. På Möllevångsgatan 30A har du förmånen att bo på en optimal plats med knappt tre minuters promenad till Triangelns station. Placeringen möjliggör för studenter att gå till Malmö Universitet eller ta en bussresa på cirka 10 minuter. Ge dig själv möjligheten att förvärva denna ljusa och trivsamma lägenhet innan tillfället går förlorat. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Hiss
Södra Gulsparvsgatan 52, Söderkulla, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Södra Gulsparvsgatan 52

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
900 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/5
4 201 kr/mån
15 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Grönalundsgatan 7B, Annetorp, Malmö kommun

Grönalundsgatan 7B

Lägenhet
Annetorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
3 879 kr/mån
26 696 kr/m²

Välkommen till Grönalundsgatan 7B, denna genomgående lägenhet är en pärla med en fantastisk balkong som bjuder in kvällssolen från väst. Med sina generösa 56 kvadratmeter och smarta planlösning är detta en tvårummare med både sovrum och toalett. Lägenheten är inte bara estetiskt tilltalande utan erbjuder även gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och fritt från trängsel. Köket är funktionellt där det finns plats för kreativ matlagning och social samvaro. Det optimala läget gör att du har närhet till skolor och förskolor samt bekvämt promenadavstånd till Limhamns centrum med dess mångsidiga utbud av affärer och restauranger. Dessutom är havet och stranden bara en kort avstånd bort. Varmt välkomna till visning och upptäck fördelarna med denna bekväma och stilfulla tvårummare!

 • Balkong
Vougts Väg 11, Rosengård, Malmö kommun
 • Idag kl 12:00

Vougts Väg 11

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
645 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/9
6 618 kr/mån
8 377 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rok-lägenhet med en imponerande boyta på 77 kvm, belägen på Vougts väg 11. Detta är inte bara en lägenhet, det är ett hem där komfort och elegans möter bekvämlighet och praktisk design. En hiss från markplan tar dig upp till våning 4, där du genast kommer att bli förtrollad av utsikten över omgivande grönskande parker och natur. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvarings och arbetsytor. Generös matplats med plats för flertalet gäster samt ett gediget sovrum som väntar er med utsikt över grönska. Här kan du vakna upp och starta dagen med en känsla av ro och fridfullhet. Denna lägenhet är idealisk för den moderna livsstilen, med ett stort och öppet kök som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna kocken. Här finns gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Matplatsen är rymlig och perfekt för att välkomna flera gäster. Detta är en bostad där detaljerna verkligen spelar roll. Vacker ekparkett i alla rum ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det helkaklade badrummet är en plats av ren lyx med sitt klinkergolv. För dig som är bilburen erbjuder den inre ringvägen snabb och enkel tillgång till resten av staden, medan den närliggande busshållplatsen gör det smidigt att ta sig runt med kollektivtrafik. Detta är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt hem. Välkommen till Vougts väg 11, där bekvämlighet och elegans möter grönskande natur och en livsstil i världsklass. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 5