Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ilham Memic

Ilham Memic

Om mig

Söker du en fastighetsmäklare med lokal kännedom, passion för resultat och utmärkta kommunikationsfärdigheter? Grattis, du har hittat rätt! Med Malmö som bas har jag djup kännedom om området, ett starkt nätverk och en vinnarinstinkt från min idrottsliga bakgrund. Att sätta rekord är min drivkraft, och jag är redo att lyfta din bostadsaffär till nya höjder. Jag behärskar svenska, engelska, bosniska, kroatiska och serbiska, vilket gör mig till en perfekt länk för att nå olika köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Duvhöksgatan 4b, Söderkulla, Malmö kommun

Duvhöksgatan 4b

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/8
2 439 kr/mån
24 868 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och hemtrevliga lägenhet med generösa fönster som fyller rummen med naturligt ljus. Här får du ett boende där trivsel står i fokus. Lägenheten välkomnar dig med en välplanerad och inbjudande hall, som leder till ett vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga vardagsrummet möts du av härligt ljus, perfekta ytor för sociala stunder och gott om plats för både soffa och matgrupp. Köket är trevligt, modernt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och rejäl köksbänk. Badrummet är stort och funktionellt med toalett, badkar och kommod. Det stora och rogivande sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder plats för garderob och plats för säng. HSB Brf Duvhöken är en välskött, lågt belånad och trevlig förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym och boulebana.

  • Balkong
  • Hiss
Tornfalksgatan 22, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 22

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 384 kr/mån
20 299 kr/m²

Nu saluförs denna hemtrevliga och renoverade trerumslägenhet på Tornfalksgatan 22. På tredje våningen välkomnas vi in i denna fina trerummare med härligt ljusinsläpp från två håll. Interiören är stilfull och modern med vita väggar, fina golv och attraktivt designade kök och badrum i fint skick, komplett med både dusch och badkar. Båda sovrummen är rymliga och funktionella, varav det ena för närvarande används som sovrum medan det andra fungerar som ett praktiskt kontorsrum. Den rymliga hallen erbjuder smarta förvaringslösningar. Den inglasade balkongen i soligt söderläge utgör bostadens hjärta, där många härliga timmar kan spenderas med utsikt åt två håll. Härifrån slipper vi insyn från grannar och befinner oss på ett bekvämt läge nära både butiker och ringvägens kommunikationsmöjligheter. Dessutom kan man njuta av den grönskande gården och det lugna området, med en mataffär belägen över gatan och en bekväm närhet till ringvägens påfart. Den välskötta föreningen utgör också en extra fördel för den som söker en trygg och trivsam boendemiljö. Ett förråd som befinner sig i källaren samt matförråd ingår i lägenheten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Vougts väg 1, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 1

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/7
7 221 kr/mån
7 083 kr/m²

Denna praktiska och familjära trerummare på Vougts väg 1 är nu tillgänglig för försäljning! Med sina generösa 84 kvadratmeter är denna lägenhet ett riktigt guldkorn. Köket är både rymligt och praktiskt med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Det större badrummet är perfekt för en familj, utrustat med både badkar och toalett för bekvämlighet. Matplatsen är riktigt trevlig och kan enkelt rymma både vänner och familj för middagar och umgänge. Dessutom har lägenheten två härliga sovrum och ett extra gäst-wc för extra komfort. Det här är verkligen ett hem där både funktionalitet och trivsel går hand i hand! Utöver detta har vi den fantastiska stora inglasade balkongen, som lockar med en fridfull utsikt över det grönskande landskapet och skapar en harmonisk start på dagen varje morgon. Placerad nära den inre ringvägen, ger läget enkel tillgång till stadens puls, medan närheten till busshållplatsen gör det smidigt att utforska staden med kollektivtrafik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Farmvägen 38C, Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 38C

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 596 kr/mån
19 752 kr/m²

Här presenteras en fantastisk möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet i det populära området Sorgenfri! Den här välkomnande bostaden erbjuder en smart planlösning med generösa och lättmöblerade ytor, vilket gör det möjligt för oss att skapa vår helt egen personliga fristad. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och utrymme för en matgrupp där vi kan njuta av måltider tillsammans med våra nära och kära. Köksmöblerna är delvis renoverade, bänkskivan är nyligen utbytt och inkluderar en diskho och en modern blandare. Kökets vitvaror är från 2022 och inkluderar en kyl och frys, induktionshäll och ugn från Electrolux samt en inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin från Bosch. Ny belysning blev även installerad. Dessutom har lägenheten genomgått en ommålning för att förhöja dess charm och fräschör. Lägenheten badar i härligt naturligt ljus genom stora fönster, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär som snabbt får oss att känna oss hemma. Det fina parkettgolvet ger en varm känsla, och det helkaklade badrummet är utrustat med badkar och generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten har också fått en ny elcentral och kablar under 2024. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive ett välutrustat gym och bastu, vilka är tillgängliga och betalda till årsslutet, samt en snickarverkstad, metallverkstad och övernattningsrum. Den grönskande innergården lockar med stora gräsytor, grillplatser och sittmöjligheter där vi kan njuta av utomhuslivet. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss, och det finns närliggande mataffärer och caféer. Dessutom har vi gångavstånd till Möllevången och Folkets park, som båda erbjuder ett rikt utbud av restauranger och nöjesliv. HSB Brf Godheten -Tomträtt -Avgiften höjdes med 3% 2024-01-01 -Belåningsgrad 1911 kr/kvm (årsredovisning 2021/22) -Gemensamt elavtal med IMD -Renoveringar senaste tiden, installation av porttelefoner, nya planteringar och uppdateringar av utemiljöerna. Varmt välkomna!

Vougts Väg 11, Rosengård, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00

Vougts Väg 11

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
600 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/9
6 618 kr/mån
7 792 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rok-lägenhet med en imponerande boyta på 77 kvm, belägen på Vougts väg 11. Detta är inte bara en lägenhet, det är ett hem där komfort och elegans möter bekvämlighet och praktisk design. En hiss från markplan tar dig upp till våning 4, där du genast kommer att bli förtrollad av utsikten över omgivande grönskande parker och natur. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvarings och arbetsytor. Generös matplats med plats för flertalet gäster samt ett gediget sovrum som väntar er med utsikt över grönska. Här kan du vakna upp och starta dagen med en känsla av ro och fridfullhet. Denna lägenhet är idealisk för den moderna livsstilen, med ett stort och öppet kök som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna kocken. Här finns gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Matplatsen är rymlig och perfekt för att välkomna flera gäster. Detta är en bostad där detaljerna verkligen spelar roll. Vacker ekparkett i alla rum ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det helkaklade badrummet är en plats av ren lyx med sitt klinkergolv. För dig som är bilburen erbjuder den inre ringvägen snabb och enkel tillgång till resten av staden, medan den närliggande busshållplatsen gör det smidigt att ta sig runt med kollektivtrafik. Detta är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt hem. Välkommen till Vougts väg 11, där bekvämlighet och elegans möter grönskande natur och en livsstil i världsklass. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Ormvråksgatan 1, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 1

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 233 kr/mån
18 571 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma trerummaren på Ormvråksgatan 1! Ett rymligt boende med bland annat ett fräscht kök, stort vardagsrum, två badrum varav ett är gäst WC. En stor fördel med lägenheten är den öppna planlösningen, vilket ger gott om naturligt ljus från både öst och väst. Området har närhet till livsmedel, skolor och goda bussförbindelser in till innerstaden. Den lugna inhägnande innergården bjuder på lekplatser såväl som grill och utemöblemang, perfekt för familjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gymnasistgatan 9B, Nydala, Malmö kommun

Gymnasistgatan 9B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 471 kr/mån
17 117 kr/m²

Nu saluförs en extraordinär möjlighet att förvärva denna välplanerade och renoverade trerummare på den fridfulla Gymnasistgatan! Denna bostad är inte bara ett hem, det är en investering i livskvalitet. Njut av den välkomnande atmosfären i detta perfekt arrangerade utrymme, komplett med ett stort och modernt kök från Ikea, ett fint helkaklat badrum och två generösa sovrum. Denna genomgående lägenhet genomsyras av ljus och luft med sina stora fönsterpartier som flödar in med naturligt solljus och skapar en inbjudande atmosfär. Dessutom kompletteras detta av den charmiga balkongen i västläge, vilket ger dig möjlighet att avsluta dagen på bästa sätt med mysiga kvällar badade i kvällssolens varma strålar. Här kan du verkligen koppla av och njuta av det bästa som vardagslivet har att erbjuda. Stig in i en värld av överflöd och bekvämlighet med tillägg som en lyxig jacuzzi, golvvärme i badrummet, varmgarage med tvättmöjligheter, möjlighet att hyra lägenhet i föreningen, lokal för barnkalas, bastu och gym precis under lägenheten i källaren samt tillgång till tvättstuga. Lägesmässigt befinner sig detta hem inom räckhåll för allt du behöver, med närservice som ICA supermarket och Mobilias köpcentrum bara en kort promenad bort. Dessutom ger den bekväma busskommunikationen utanför dörren på den angränsande Eriksfältsgatan enkel åtkomst till stadens pulserande centrum. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Balkong
Kungsörnsgatan 40, Söderkulla, Malmö kommun

Kungsörnsgatan 40

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 350 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
5 932 kr/mån
15 169 kr/m²

Vi är glada att presentera denna väldisponerade bostad på Kungsörnsgatan 40, nu till salu. Belägen på våning 3 av 3, välkomnas besökaren av en luftig och rymlig lägenhet. Den öppna planlösningen skapar en behaglig atmosfär där ljuset får fritt spelrum genom hela bostaden. Bostaden är i fint skick och erbjuder en smakfull interiör med välbevarade väggar och vackra golv. Detta gör det lätt att anpassa bostaden till olika inredningsstilar samtidigt som det finns utrymme för att införliva en personlig touch. Köket är en framträdande del av bostaden och imponerar med både stil och funktionalitet. Den lugna och hemtrevliga atmosfären i köket är omedelbart lockande. Det vackra golvet fortsätter att addera till dess charm, och den tilltalande bänkskivan utmärker sig med sin unika kulör. Här finner man alla nödvändiga bekvämligheter inklusive ugn, kyl, frys, diskmaskin, spishäll och spisfläkt. Dess generösa utrymme gör det möjligt att smidigt möblera med ett köksbord för fyra till sex personer. Balkongen utgör en tilltalande funktion med dess västliga läge, vilket erbjuder en underbar utsikt och möjligheten att avnjuta kvällssolen. Å andra sidan hälsar morgonsolen på från den motsatta riktningen och ger en positiv start på dagen. Denna optimala orientering ger en fantastisk möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol, vilket gör balkongen till en verklig tillgång för boendet. Lägesmässigt bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till det mesta. Här har du nära till livsmedelsbutiker, vårdcentral och Söderkullaskolan ligger endast ett stenkast bort. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig med enkelhet både till Malmös centrum samt till Hyllie och Emporia. Brf Fosietorp -Tomträtt (omförhandlat 2021) -Belåningsgrad på 2 522 kr/kvm (2022/2022) -Gemensamt elavtal -Avgifterna höjdes med 6% i juli 2023. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Södra gulsparvsgatan 74, Söderkulla, Malmö kommun

Södra gulsparvsgatan 74

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 116 kr/mån
21 583 kr/m²

Nu saluförs denna renoverade tvårumslägenhet om 60 kvm. Lägenheten är välplanerad och inrymmer en rymlig hall, ett stort vardagsrum med direkt tillgång till balkongen, ett fint renoverat kök med alla moderna bekvämligheter, ett smakfullt renoverat badrum och ett sovrum. Lägenheten är även försedd med generösa fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Läget är oslagbart. Med endast tio minuters promenad till Mobilia köpcentrum har du allt inom räckhåll, från shopping till restauranger och underhållning. För familjer med barn finns en lekplats i närheten. Dessutom finns motorvägen i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till Hyllie där det populära shoppingcentrumet Emporia ligger, eller att göra en snabb resa till Danmark närhelst du önskar det. Brf Silversmeden -Tomträtt (nytt avtal från 2021) -Renoveringar senaste året har varit att installera laddstolpar, nya gårdsmiljöer. -Kommande renoveringar som solceller ska installeras under 2024. -Belåningsgrad 2519 kr/kvm (Årsredovisning 2022/2023) -Gemensamt elavtal från 2021 -Avgiftshöjning 6% (2023-07-01) Välkomna på visning!

  • Balkong
Hyllie Boulevard 9D, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Boulevard 9D

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 850 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/7
5 021 kr/mån
42 308 kr/m²

Välkommen till Hyllie Boulevard 9D, en bostad med ett oslagbart läge som passar perfekt för pendlaren och den som vill ha allt inom räckhåll! Denna rymliga fyra-rumslägenhet sträcker sig över imponerande 91 kvadratmeter med sin genomtänkta planlösning och moderna design. Här finner du tre rymliga sovrum, ett generöst badrum och en extra gästtoalett samt en balkong med bästa västerläge. Denna bostad erbjuder en bekväm vardag och en placering som är svårslagen. Med modern standard och utmärkta förbindelser till både Malmö och Köpenhamn, är detta en bostad som uppfyller drömmar. Dessutom har du närheten till Emporia, ett av Skandinaviens största och mest exklusiva köpcentrum, som blir din granne. På bara några minuters promenad når du Hyllie tågstation, vilket ger dig smidig och snabb tillgång till centrala Malmö och Köpenhamn. Vidare har du enkel tillgång till motorvägen som tar dig till Danmark på minimal tid. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmannagatan 4B, Möllevången, Malmö kommun

Lantmannagatan 4B

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 429 kr/mån
26 795 kr/m²

Denna underbara lägenhet från 40-talet är belägen i hjärtat av centrala Malmö, nära Nobeltorget. Med energiska steg tar du dig upp till fjärde våningen och möts av generösa ljusflöden från stora fönster i olika riktningar. Den luftiga och genomgående ettan erbjuder en välplanerad layout med en praktisk halvrumslösning och ger dig tillgång till en gemensam balkong bara några steg ner i trapphuset. Lägenheten omfattar ett smakfullt kök med plats för matbord, en funktionell halva som passar perfekt för sängen, samt ett rymligt vardagsrum och ett stilrent badrum med moderna detaljer. Den höga takhöjden, de stora fönstren och lampstuckaturen ger bostaden en särskild charm och karaktär. På Lantmannagatan 4B bor du i en välskött förening i ett charmigt område intill Nobeltorget, med bekvämt gångavstånd till både Folkets park och Möllan. Här kan du uppskatta trendiga kvarter, utmärkta kommunikationsmöjligheter samt ett omfattande utbud av shopping, restauranger och caféer. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på visning!

Ormvråksgatan 19, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 19

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 450 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 4/8
6 061 kr/mån
16 201 kr/m²

Vi presenterar stolt denna välhållna och rymliga trerummare på Ormvråksgatan 19, som nu är tillgänglig för försäljning. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum och två sovrum, alla med direkt tillgång till den bekväma och östvända balkongen. En särskild fördel med lägenheten är dess genomgående planlösning som drar nytta av de bästa vädersträcken, med västvänd utsikt mot innergården och östvänd balkong. En annan positiv punkt är att lägenheten har två toaletter, varav en är rymlig med badkar och helkaklade väggar, medan den andra fungerar som gästtoalett. Köket är funktionellt utrustat med kylskåp, frys, spis och diskmaskin. Intill köket finns även ett mindre grovkök, som för närvarande används som kontorsrum. Boendet har ett utmärkt läge med närhet till skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentraler och grönområden. Pendlare kommer att uppskatta den enkla tillgängligheten till inre ringvägen, och det finns också bra bussförbindelser i närheten. Hyllie, med sitt shoppingcenter Emporia och utmärkta kommunikationer till städer som Köpenhamn, Lund och Malmö, ligger bara några minuter bort. Välkommen att utforska denna funktionella och välbelägna bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 17:45
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 795 000 kr
120 m²
6 rum
vån 3/7
9 171 kr/mån
39 958 kr/m²

Välkommen till Trådgränd 11A, där lyx och precision möts för att skapa ett fantastiskt boende i hjärtat av Hyllie. Detta imponerande townhouse sträcker sig över 120 kvadratmeter och bjuder in till en boendemiljö som är både elegant och praktisk. Bostadens stora wow-faktor är den magnifika takterrassen som sträcker sig över ca 42 kvadratmeter och är försedd med en underbar pergola, vilket erbjuder en spektakulär utsikt och skapar den perfekta miljön för mysiga grillkvällar i goda vänners sällskap. Det första som möter dig är bostadens generöst tilltagna första plan, vars varje detalj är noggrant utformad för att skapa en atmosfär av exklusivitet och komfort. Här finner du ett modernt kök, komplett med eleganta köksluckor i Malevik-ljus och en bänkskiva i champagnefärgad laminat. De rostfria vitvarorna, tillsammans med den påkostade induktionshällen och den helintegrerade diskmaskinen, gör matlagningen till en sann njutning. Det finns inga kompromisser när det gäller komfort och stil. I badrummet och tvättstugan möts du av en omsorgsfullt utvald inredning: från den eleganta kommoden i blond ek till den påkostade duschblandaren och de kvalitativa tvättmaskinerna och torktumlaren. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. På plan två möts du av fyra väl tilltagna sovrum målade i varmvita toner för att skapa en lugn och avslappnande atmosfär. På den tredje våningen återfinns allrummet med möjlighet till exempelvis mysig läshörna och det är även härifrån du når ut till bostadens magiska terrassen. Brf Nära erbjuder en exklusiv bostadsupplevelse där centralitet smälter samman med lugnet intill en pittoresk park längs Hyllie Boulevard. Med sin unika kombination av mångsidighet och närhet till både avkoppling och äventyr, är detta ett område som har blivit ett av Malmös mest eftertraktade bostadsval det senaste året. Med närheten till landsbygden och utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive buss, tåg, bil och cykel, erbjuder detta läge en attraktiv och framåtblickande boendemöjlighet för de som vill vara nära allt. Här är Emporias shopping och den omgivande grönskan från den nya stadsdelsparken Hyllievångsparken, med tema "framtidens park", lättillgänglig. För barnen finns Hyllievångsskolan och flera förskolor i närheten, med en ny internationell skola planerad tvärs över gatan från Brf Nära. Njut av en unik livsstil i föreningen med en egen hängande vinterträdgård som skapar en atmosfär av gemenskap och välbefinnande. Brf Nära är förutseende när det gäller hållbar mobilitet, med el-assisterade lånecyklar och prenumeration på Malmös lånecyklar som en del av erbjudandet. Här erbjuds omfattande faciliteter, inklusive cykelgarage och bekväma leveransskåp för paket i trapphusen. Det är här du kan skapa ditt drömliv och njuta av varje ögonblick i en bostad som är lika praktisk som den är vacker. Med Trådgränd 11A får du inte bara ett hem – du får en livsstil och möjlighet att göra en investering i framtiden. Missa inte chansen att uppleva denna unika möjlighet till ett liv i fulländning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Packhusgatan 21B, Limhamn, Malmö kommun

Packhusgatan 21B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/5
3 645 kr/mån
47 614 kr/m²

Här är din chans att äga en nyproducerad tvårumslägenhet på fjärde våningen, perfekt belägen mellan det rogivande havet och den pulserande stadskärnan. Med en rymlig balkong som bjuder på fantastiska vyer mot den lugna gården får du en plats att koppla av och njuta av ditt eget lilla paradis. Denna moderna bostad är optimalt planerad med en öppen och social layout som skapar en inbjudande atmosfär. De enhetliga parkettgolven och det smakfulla materialvalet ger en känsla av lyx och stil. I det nya bostadsområdet vid Limhamns kaj bor du bara 150 meter från stranden. Morgondoppet är nära till hands, precis som kvällspromenaden längs de gröna fälten och de vita stränderna vid Ribersborg. Restauranger och shopping i det charmiga centrumet i Gamla Limhamn är också inom bekvämt räckhåll. Med närheten till nya Glasbruksskolan och Limhamns centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Njut av strandlivet vid Ribersborgsstranden eller ta en omväg förbi Hylliekrokens golfbana. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rödkullastigen 11A, Nydala, Malmö kommun

Rödkullastigen 11A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 5/8
5 227 kr/mån
15 755 kr/m²

På femte våningen presenteras denna välplanerade och omsorgsfullt designade trerummare på Rödkullastigen 11A. Här finner du ett funktionellt kök komplett med kyl/frys och spis, samt ett rymligt vardagsrum som badas i naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna. Lägenhetens smarta planlösning är noggrant genomtänkt för att optimera varje kvadratmeter till fullo. De två sovrummen välkomnar också ljuset på ett behagligt sätt, vilket skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Från vardagsrummet leder en elegant dörr ut till den inbjudande inglasade balkongen, där du kan njuta av dina stunder i harmoni med omgivningen. Beläget nära byggnadens högsta punkt, erbjuder balkongen enastående utsikt över staden, inklusive de ikoniska landmärkena Turning Torso och Malmö Live, vilket förstärker upplevelsen av detta fantastiska boende. Dessutom erbjuder lägenheten en funktionell toalett med halvkaklade väggar och badkar, vilket kompletterar bekvämligheten och komforten i ditt nya hem. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15