Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isac Johansson

Isac Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågåkersvägen 28, Oxie, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Rågåkersvägen 28, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Rågåkersvägen 28, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Rågåkersvägen 28

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
178 m² tomt

Varmt välkommen in till detta trevliga radhus. Denna vackra bostad bjuder på öppna, ljusa och hemtrevliga kvadratmeter. Detta är en perfekt bostad för både större och mindre familjer. På bottenplan finner vi öppna och ljusa sällskapsytor där fantasin sätter gränserna på inredningen. Köket är stilrent och besitter fräcka detaljer däribland en köksö med installerad induktionshäll. På bottenvåningen finner vi utöver det öppna vardagsrummet och det fräscha köket en gästtoalett och ett praktiskt tvättrum. Från bottenplan når vi både trädäcket på baksidan och uterummet i anknytning till framsidans trädgård. På ovanvåningen finner vi 4 sovrum. Det större av dem är beläget med utsikt mot det lugna grannskapet på husets baksida. De tre ytterligare sovrummen, placerade i motsatt sida av huset, erbjuder bra storlek att nyttjas som både barnrum och hemmakontor. Möjligheter att förändra planlösningen för de som vill ha färre men större rum erbjuds dessutom. Allt i allo är detta en vacker bostad som är redo för inflytt men som besitter oändliga möjligheter för de som vill sätta sin personliga prägel på sitt hem. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med trevliga grannar. Med nära till Oxie centrum finner smida pendlingsmöjligheter till Malmö city och ett brett utbud av matbutiker och restauranger. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Premium
Daniel Hjorths väg 10, Husie, Malmö kommun
Daniel Hjorths väg 10, Husie, Malmö kommun, bild 2
Daniel Hjorths väg 10, Husie, Malmö kommun, bild 3

Daniel Hjorths väg 10

Villa
Husie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 795 000 kr
120 + 35 m²
4 rum
597 m² tomt

Varmt välkomna in i detta vackra enplanshus beläget på en av Husies lugnaste gator. När vi kliver in genom dörren möts vi av en öppen och inbjudande hall belagt med ett vackert parkettgolv i ek som sträcker sig i bostadens alla sällskapsytor och sovrum. Detta är ett väl omhändertaget hus som erbjuder ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. De tre sovrummen från den originella planlösningen är perfekt planerade för större familjer och för de som önskar kan man utan svårigheter öppna upp väggen emellan de två sovrummen vända mot husets lugna sida. Utöver dessa tre välplanerade sovrum finner vi bland annat ett stort kök med trevliga materialval, ett större helkaklat och fräscht badrum, gästtoalett, tvättstuga och garage. Bakom huset finner vi en välskött och stor trädgård med härlig grönska. I direkt anknytning till huset når vi en härlig altan med ett stort trädäck som erbjuder fantastisk sällskapsyta att nyttja med familj och vänner under årets soliga dagar. På gräsytan finns gott om plats för både studsmatta eller installation av pool. Trädgården är avgränsad med ett vackert buskage utan insyn från övriga grannar. Från både huset och trädgården nås det stora garaget med plats för både bilar och förvaring och utanför porten finns plats för två ytterligare bilar. Utöver härliga grannar erbjuder detta trygga område närhet till flertalet lekplatser och skolor/förskolor. Med närhet till flertalet busshållplatser och E6:an kan inte läget bli bättre för de som pendlar till arbete och skola. Detta är den perfekta bostaden för den som vill bo tryggt och ostört utan att mista smidigheten att nyttja vad storstaden Malmö och dess angränsade orter har att erbjuda. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Premium
Carl Flormansgatan 2, Bulltofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:30
Carl Flormansgatan 2, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Carl Flormansgatan 2, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Carl Flormansgatan 2

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/5
6 622 kr/mån
26 686 kr/m²

Välkommen upp tre våningar till denna hemtrevliga och fräscha 4 rummare med Bulltofta rekreationsområde som granne. Innanför dörren till denna trevliga bostad möts vi av den fina hallen med goda ytor för avhängning av ytterkläder. Vidare in i bostaden till vänster finner vi det stora och helkaklade badrummet utrustat med duschkabin, wc, tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. På andra sidan hallen har vi även gästtoaletten som är smart planerad för att erbjuda rymlighet utan att uppta yta från resterande lägenhet. Under den schyssta badrumstapeten finns original väggens målning som lätt kan tas fram om så önskas. Längs bostadens lugna sida finner vi de tre sovrummen, alla med stora fönster vända mot områdets gård som inte bara erbjuder en vacker utsikt utan dessutom ett trevligt ljusinsläpp. Det stora sovrummet som vi finner längst till vänster erbjuder goda ytor för en stor säng, skrivbord och nattduksbord. Detta sovrum är dessutom utrustat med stora garderober. De två sovrummen vidare in i bostaden erbjuder perfekt yta för ytterligare familjemedlemmar men kan även nyttjas till hobbyrum eller hemmakontor. Det stora vardagsrummet är verkligen det som sätter prägel på denna vackra bostad. Här finner vi stora ytor med utrymme för soffgrupp, tv-bord och all annan inredning där fantasin sätter gränserna. Med de stora fönsterna i vardagsrummet får vi ett härligt ljusinsläpp som ger bostaden en öppen känsla. Längs väggen finner vi det smart planerade köket som erbjuder goda ytor för matlagning och bra förvaringsmöjligheter, köket är dessutom utrustat med ny microvågsugn, kyl, frys och diskmaskin. Köket avgränsas även med det stilrena och stora bardiskbordet som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter och är perfekt att tillbringa middagar vid med familj och vänner. Från vardagsrummet nås även den inglasade och vackra balkongen som erbjuder vacker utsikt och perfekt för att nyttja under alla årets dagar. Utöver den vackra bostaden når vi Bulltofta Rekreationsområde med bara 5 minuters gång. Här erbjuds allt från frisbeegolf till fina motionsspår. I bostadsområdet finns ett stort parkeringshus perfekt när släkt och vänner kommer på besök och det inger även en smart lösning i väntan på parkeringsplatskön. Runt området finns ett brett utbud av mataffärer, butiker, restauranger förskolor och lekplatser. Här finner vi även bra förbindelser in till city, du kommer inte gå miste om något. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Backliljevägen 3, Skumparp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 18:00
Backliljevägen 3, Skumparp, Malmö kommun, bild 2
Backliljevägen 3, Skumparp, Malmö kommun, bild 3

Backliljevägen 3

Villa
Skumparp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
7 295 000 kr
156 + 80 m²
4 rum
693 m² tomt

Varmt välkommen in till denna fantastiska villa belägen i idylliska Skumparp. När vi kliver in genom dörren till detta inbjudande stenhus möts vi av en öppen och stilren känsla. Denna bostad är extremt välplanerad för att kunna behålla denna öppna känslan utan att det är på bekostnad av komfort eller funktionalitet. På bottenplan finner vi ett helkaklat badrum, stor klädkammare, spatiöst vardagsrum med trevliga sällskapsytor, stilrent kök, tvättrum och ett tillbyggt loungerum. Hela bottenvåningen är klädd i stora fönster som erbjuder ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. Vi finner även ett vackert parkettgolv som sträcker sig genom bostadens alla sällskapsytor och ett stilrent klinkergolv i kök, badrum, hall och tvättrum. Ovanvåningen erbjuder två stora sovrum, klädkammare och ett ytterligare fräscht och helkaklat badrum. I klädkammaren på ovanvåningen har dessutom ett centraldamsugarsystem installerats för att underlätta underhållet av denna vackra bostad. Kronan på denna fantastiska bostad finner vi i trädgården där vi först möts av ett stort trädäck med trevliga sällskapsytor. I trädgårdens östra hörn har vi en verkstadsbyggnad perfekt att nyttja för egen verksamhet eller hobby. I mitten av trädgården finner vi ett fantastiskt växthus med egen druvodling och braskamin. En perfekt yta att spendera tid med familj och vänner under alla årets dagar och väderlag. I det västra hörnet har vi ett garage som erbjuder plats för en bil. Utanför garaget finns plats för tre bilar med installerad bil-laddare. Framför garaget har vi en specialbeställd och tung grind. Utöver trädgårdens tillbyggnader finner vi vackra detaljer däribland ett maffigt apträd, häftig belysningsarmatur samt fina buskar och växter. Huset besitter högpresterande och energisparande funktioner däribland ny luft/vatten-anläggning från 2022 och solceller från samma årtal installerade på taket. Detta erbjuder en väldigt energismart lösning med låga kostnader för elförbrukning. Kort och gott är detta en fantastisk bostad som måste upplevas på plats. Tveka inte att höra av dig vid intresse.

  • Premium
Lönngatan 50C, Lönngården, Malmö kommun
Lönngatan 50C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 50C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 50C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2
2 881 kr/mån
24 268 kr/m²

Varmt välkomna in en trappa upp till denna ljusa och vackra lägenhet belägen i lugna och populära lönngården. I denna vackra 1 och en halvrummare finner vi ett fräscht kök, öppet vardagsrum samt ett stort sovrum vänt mot bostadens lugnaste del. Genom hela lägenheten har vi även ett slipat och vackert parkettgolv. Direkt innanför dörren möts vi av den vackra hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i bostaden möts vi av det fräscha köket som helrenoverades 2021. Köket erbjuder goda ytor för matlagning och är utrustat med fräsch kyl och frys. Till höger om köket möts vi av det stora och nyrenoverade sovrummet. Sovrummet flyttades från den originella planlösningen för ett bättre och lugnare läge. Här inne finner du lugn och ro med fönster ut mot den vackra bakgården. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp, tv-bord och ytterligare inredning där fantasin sätter gränserna. Badrummet är smart planerat för att erbjuda bra utrymme utan att ta upp yta från resterande lägenhet. Utöver ovan nämnda detaljer är dessutom lägenhetens alla väggar målade och spacklade. Utöver den vackra bostaden bor man dessutom med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Premium
Konsultgatan 7, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 7

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 6
6 018 kr/mån
21 497 kr/m²

Välkommen upp på 6e våningen till denna ljusa och genomgående trerummare belägen på populära södertorp. Denna bostad bjuder på fräscht kök och badrum, inglasad balkong, två stora sovrum, rymligt och ljust vardagsrum. Innanför dörren når vi det stora badrummet och gästtoaletten samt garderober med stora förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner vi köket som med kaklade väggar och smart planering som erbjuder goda matlagningsytor. Från köket har vi även fönster med utsikt över den fina bakgården och bidrar till ett fint ljusinsläpp. Utanför köket finner vi stor yta perfekt för ett matbord där man kan njuta av härliga middagar med familj och vänner. Till vänster efter hallen har vi två stora sovrum. Båda med stora fönster som inger ett vackert ljusinsläpp och bibehåller bostadens genomgående känsla. Det stora vardagsrummet har stor och ljus yta som ger plats för tv-bord, soffgrupp, bord och all annan inredning du kan tänka dig. Från vardagsrummet når vi dessutom den stora och vackra inglasade balkongen, perfekt för att spendera tid med familj och vänner under alla årets dagar. Här på Södertorp bor du på ett kanonläge med närhet till allt önskvärt. Vackra Pildammsparken med trevliga promenadstråk är ett stenkast bort, Mobilia med livsmedelsbutiker och service, Emporia shoppingcenter ett par minuter bort samt Hyllie tågstation med alla dess förbindelser. Kort och gott - ett riktigt superläge! Detta är en bostad du bara måste få uppleva. Tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6