Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Dahlberg

Johan Dahlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Lagmansgatan 6B

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 500 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/17
2 884 kr/mån
37 037 kr/m²

Nu saluförs äntligen en av de välplanerade tvåorna på populära Borgmästaregården! Här lockar en ljus och modern bostad med fräscha ytskikt och en härlig känsla! Här bor du med fräscht kök med diskmaskin, helkaklat badrum i ljusa toner. Bostaden bjuder även på ett mysigt sovrum mot lugnt läge samt vardagsrum med härlig inglasad balkong i anslutning. På trivsamma Borgmästaregården bor du med en grönskande omgivning med lummiga uteplatser och gemensamma grillplatser. Runt hörnet finner du Pildammsparken, Malmö stadion samt bra förbindelser till centrala Malmö. Här bor du med närhet till allt med livsmedelsbutiker, Mobilia, Hyllie och för pendlaren finner vi Triangelns station på kort cykelavstånd. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Saarisvägen 4C, Östervärn, Malmö kommun

Saarisvägen 4C

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/6
2 412 kr/mån
27 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och charmiga 2-rummare belägen i stabila BRF Malta. Bostadens 35 kvadratmeter bjuder på genomgående fräscha ytskikt i ljusa kulörer och vackra originalgolv. Addera dessutom smakfullt och praktiskt kök beläget i halvan. utöver det finner vi sedan ett renoverat badrum med tvättmaskin och goda sociala ytor. Läget är centralt med bra kommunikationsmöjligheter via Värnhemstorget alternativt Östervärns tåg- eller busstation. Malmö C når du på fyra minuter med tåget eller tio minuter med bussen som går utanför dörren. Det är nära till Värnhems utbud av kaféer, restauranger, gym, mataffärer och affärer. Välkommen på visning! Observera att bostaden enligt föreningens lägenhetsutdrag är registrerad som 1 rum och kök men disponeras över 2 rum och kök varför den annonseras så.

  • Hiss
Lantmannagatan 51, Lönngården, Malmö kommun

Lantmannagatan 51

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
895 000 kr
41,8 m²
2 rum
vån 1/4
3 500 kr/mån
21 411 kr/m²

Dags att saluföra denna renoverade bostad i charmig 30/40-talsanda! Här finner vi smarta kvadratmeter fördelat på 2 rum med välbevarade originaldetaljer såsom charmiga brädgolv och höga välvda takhörn. Både Kök och badrum är genomtänkt renoverat med smarta lösningar och stilren känsla som kombineras med bostadens charm. Lönngården är beläget i ett område med närhet till knutpunkterna Södervärn och Triangeln där möjligheterna till vidare färd väntar, perfekt för dig som pendlar! Även närhet till innerstaden med kortare cykelfärd. På Lönngatan bor du lugnt med närhet till både serviceutbud och grönområden. Välkommen på visning!

Visar alla 3