Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna  Ericsson

Johanna Ericsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karl Pers väg 7, V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Karl Pers väg 7, V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Karl Pers väg 7, V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Karl Pers väg 7

Villa
V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
7 995 000 kr
204 m²
8 rum
841 m² tomt

Med stolthet kan vi presentera ett fantastiskt hus som passar bra för dig som söker ett stort boende med hela sex sovrum. Huset byggdes 2004 av Myresjöhus och tillbyggnad gjord 2009. Generöst vardagsrum med plats för ett större matbord och soffgrupp där takhöjden går ända upp till nock. Kök med köksö renoverat 2016 i klassiska färger. Badrum renoverat 2017 i modern stil. Idag erbjudes sex sovrum och ett loft som används som gym men fungerar lika bra till hemmakontor eller gästrum. Groventré med tvättstuga och frånluftsvärmepump (2022) och bra med extraförvaring för ytterkläder. Stora fönsterpartier i vardagsrummet suddar ut känslan mellan inne och ute. På sommaren är detta till ett hem du verkligen trivs i! Gjuten pool, charmigt utekök, uteplatsen och orangeri är verkligen en tillgång under sommarhalvåret. Garage med dubbla laddstationer med plats för förvaring, samt p-plats för 4-6 bilar. Huset ligger på en lugn gata i familjevänliga Tygelsjö. Förskolor och skolor finns i närheten, nyöppnat Ica finns i byn samt bra kommunikation både till Malmö och Hyllie. Lekplats finns mindre än 100m från huset Detta är ett hem vi kan tala länge om, varmt välkomman att boka tid för visning!

  • Premium
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 36A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 083 kr/mån
23 204 kr/m²

Välkomna en halvtrappa upp till en inflyttningsklar lägenhet. Bostaden erbjuder ljusa väggar och nylagt golv. Fräscht kök om blev nyrenoverat 2021 och helkaklat badrum med dusch. Sovrum med förvaringsmöjligheter och plats för en dubbelsäng. Samtliga av bostadens fönster vetter mot den lugna och lummiga innergården. Välskött förening med stor innergård gör detta till ett trivsamt hem. Hör bor du med cykelavstånd till stadens centrum, goda kommunikationsmöjligheter och mataffär inom räckhåll. Detta är en bostad vi kan tala länge om. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Västra Varvsgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 795 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/5
6 163 kr/mån
47 438 kr/m²

Äntligen saluförs denna fyrarummare i populära Västra Hamnen! Här lockar en unik bostad med smakfulla materialval, genomgående ljusinsläpp, härlig balkong och rymliga rum. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt badrum med egna tvättmöjligheter samt tre bra sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. På Västra Varvsgatan 35 bor du på ett av Västra Hamnens bästa lägen – alldeles intill närservice i form av mataffärer, bageri och restauranger! Med en kort promenad når du Ribersborg och inom några minuter är man vid Malmö City med alla dess sevärdheter. Runt knuten fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3