Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Love Fält

Love Fält

Om mig

Malmötjej med ett stort kontaktnät och ett genuint intresse för människor. Mina två främsta egenskaper är att jag aldrig ger upp och att jag har en positiv inställning - allt går att lösa! Med stort engagemang, lyhördhet och fingertoppskänsla guidar jag dig igenom din bostadsaffär. Tillsammans lägger vi upp en lämplig strategi för att kunna nå bästa möjliga slutresultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baskemöllegatan 3A, Nobel, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Baskemöllegatan 3A

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 1/4
4 100 kr/mån
20 855 kr/m²

En halvtrappa upp i trevlig fastighet omgärdad av grönska finner vi denna underbara 40-tals pärla om 2 rum och kök som genomgått en totalrenovering 2005. Bostaden bjuder på ett genomgående ljusinsläpp och i kombination med väl tilltagen takhöjd skapas en oslagbar känsla av rymd. 57 välplanerade kvadratmeter fördelade över stort vardagsrum med härliga sociala ytor, fint kök med utrymme för matplats, fräscht badrum (2010) med dusch samt lättmöblerat sovrum. Föreningen har en mycket mysig och välskött innergård som får nyttjas av de boende! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Plus
Lindgatan 4A, Augustenborg, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00
Lindgatan 4A, Augustenborg, Malmö kommun, bild 2
Lindgatan 4A, Augustenborg, Malmö kommun, bild 3

Lindgatan 4A

Lägenhet
Augustenborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
2 328 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva detta charmiga och centrala boende på lugn gata med det myllrande Malmölivet runt hörnet. En smakfull och ljus bostad med stilrent kök som renoverats 2016, fräscht badrum, rymligt vardagsrum och mysigt sovrum. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig balkong i soligt västerläge! Området Augustenborg är en levande och dynamisk stadsdel med bykänsla varifrån man har närhet till det mesta. Möllevången med dess begivenheter ligger bara ett stenkast bort, även Triangeln samt gågata och övriga city ligger inom bekvämt cykelavstånd. Utbudet av restauranger, spännande butiker och det rika kulturlivet är några av de många positiva saker som utmärker denna stadsdel. Konstnärsateljéer, dans, teater, kulturhus och bibliotek, inget saknas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kristianstadsgatan 20, Möllevången, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00

Kristianstadsgatan 20

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/5
7 514 kr/mån
31 104 kr/m²

Varmt välkomna upp på våning fyra med hiss på Kristianstadsgatan 20. Här finner vi välplanerad och genomgående trerummare med fina attribut i sann 30-tals anda som väl tilltagen takhöjd, lamprosetter och brädgolv. Bostaden bjuder på stort och välkomnande kök med gott om utrymme för rejält matsalsmöblemang samt förvaring i tillhörande walk-in-skafferi. Fräscht renoverat badrum, två lättmöblerade gårdsvända sovrum samt stort vardagsrum med fint ljusinsläpp som nås från hallparti som enkelt kan möbleras som loungedel eller matplats men som idag rymmer större garderobsparti. Bra med förvaring i tillhörande förrådsutrymme. Föreningen har dessutom en mysig innergård som får nyttjas av de boende och en våning upp finner vi underbar takterrass med härlig utsikt! Här bor du i hjärtat av Malmö med gångavstånd till både Möllevångstorget, Triangeln och Folkets Park och dess rika utbud av restauranger, mysiga caféer och butiker. En kort promenad bort väntar både Citytunneln och Södervärns busstation. Här finns det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö! Vi ses på visning!

  • Plus
  • Hiss
Åhusgatan 4, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Åhusgatan 4

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/4
3 874 kr/mån
34 143 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta tvårummare en halvtrappa upp i trevlig fastighet belägen precis invid Karlskronaplan. Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd, takrosetter, fiskbensparkett och stora vackra fönster som sprider ett fint ljus i bostaden. Fint kök och badrum som renoverats i sobert utförande, socialt vardagsrum med bra sällskapsytor samt gott om förvaring i inbyggd klädkammare, garderober samt tillhörande förrådsutrymme. Ett charmigt och lättskött boende! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Torekovsgatan 2, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Torekovsgatan 2

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 636 kr/mån
21 846 kr/m²

En halvtrappa upp i trevlig fastighet belägen på lugn sidogata finner vi denna underbara 40-tals pärla om 2 rum och kök. Bostaden bjuder på ett genomgående ljusinsläpp och i kombination med väl tilltagen takhöjd skapas en oslagbar känsla av rymd. De välplanerade kvadratmeterna är fördelade över stort vardagsrum med härliga sociala ytor, fint kök med utrymme för matplats, lättmöblerat sovrum samt splitternytt badrum som renoverats av föreningen (2023/2024) i samband med stambyte i fastigheten. Tillhörande förvaring i inbyggda garderober samt både vinds- & källarförråd. Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Plus
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Osbygatan 11C

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 1/4
2 145 kr/mån
37 127 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta enrummare belägen i charmig 30-tals fastighet. Här njuter vi av compact-living när det är som bäst! Smart utformad kokvrå, smakfullt badrum som renoverats 2017 (kvalitetsdokument finns), stort rum med plats för sovalkov samt förvaring i garderob och dubbla förråd tillhörande bostaden. Addera dessutom vackra brädgolv, takrosett och en härlig takhöjd om 2.8m. I föreningen finns det tillgång till mysig innergård samt gym, festlokal och övernattningslägenhet. På populära Nobeltorget bor du med goda busskommunikationer in till centralen samt bra cykelvägar runt om i Malmö. I närheten finns även Enskifteshagen - en grön park där du kan njuta av solen på promenad eller picknick. På Nobeltorget finns både frisör, pizzerior, mataffär och minilivs. Kort promenadavstånd till kulturella Folkets Park, mysiga S:t Knut och färgsprakande Möllevångstorget med frukt - & grönsaksmarknad dagtid och rikt nöjesliv kvällstid. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

  • Premium
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Västra Varvsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 572 kr/mån
38 091 kr/m²

Varmt välkomna till Neptunigatan 75 där vi på första våningen i nyproducerad fastighet som stod klar för inflyttning i mitten av 2023 finner denna underbara tvårummare! Fastigheten är placerad på luftigt läge utan grannar tätt inpå. Bostaden bjuder på oslagbar planlösning med väl tilltagna sällskapsytor som i kombination med flertalet stora fönsterpartier skapar en ljus och luftig boendemiljö. Bostadens härliga spanskabalkong är belägen i soligt söderläge. Här är varje millimeter genomtänkt med smarta förvaringslösningar och kvalitativ inredning. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Bli den första att få bo i denna fantastiska bostad i växande område! Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Hiss
Nobelvägen 145A, Ellstorp, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Nobelvägen 145A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 604 kr/mån
25 776 kr/m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna charmiga 2,5:a med fina 30-tals attribut som vackra brädgolv, takrosetter och väl tilltagen takhöjd. Bostadens öppna ytor skapar en social bostad där ljuset får flöda fritt och skapar en härlig känsla av rymd. Två lättmöblerade sovrum varav ett med utgång till bostadens mysiga balkong, fint renoverat kök (2019) och badrum som renoverats av föreningen i samband med stambyte (2018). Stort vardagsrum i anslutning till halva samt bra med förvaring i inbyggd garderob. Ett hem att trivas i! På populära Ellstorp bor du på ett centralt läge nära till Värnhemstorget, köpcentrat Entré och ett stenkast från trevliga Ellstorpsparken. Genom Värnhemstorget får du direkt access till en av Malmös största knutpunkter med livsmedelsbutiker, nöjes och shoppingcenter samt utmärkta bussförbindelser som sträcker sig även till Lund och övriga kranskommuner. Längs med Östra Förstadsgatan, duggar Café- och restauranghaken tätt och växlas med trendiga småbutiker av varierande slag. Ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Uppsalagatan 11A, Dalaplan, Malmö kommun
  • Ons 8 maj kl 14:00

Uppsalagatan 11A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 554 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till Uppsalagatan 11A där vi finner denna kvadratsmarta bostad med vackra tidstypiska detaljer! Här har vi compact-living när det är som bäst - lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp i anslutning till rejäl halva, här ryms såväl säng som soffhörna och matsalsmöblemang. Rymligt badrum med dusch, fint separat kök med utrymme för matplats, gott om förvaring i garderob samt dubbla tillhörande förrådsutrymme. Ett lättskött och enkelt boende på attraktivt läge i staden. Föreningen har dessutom en lummig och mysig innergård med sittplatser och grillmöjligheter! Här bor du på perfekt läge i trevligt kvarter med absolut närhet till allt man behöver! Kulturmeckat Möllevången och Folkets park ligger precis runt knuten. På smågatorna runt om finner du många olika restauranger, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och pubar. Mycket bra kommunikationer med gångavstånd till såväl Södervärn som citytunneln vid Triangeln. Precis utanför porten går dessutom flertalet stadsbussar och över gatan ligger köpcentret Mobilia med alla dess butiker. Önskar du komma ut till fina parkmiljöer finns Pildammsparken en kort promenad bort. Kort och gott- ett riktigt superläge! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, null, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
5 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/8
7 107 kr/mån
61 173 kr/m²

Detta är den perfekta innerstadsbostaden för er som vill byta ut den stora villan och den generösa trädgården mot en mindre bostad, men med bibehållen livskvalitet i form av uteplatser, grönska och kanalutsikter, samtidigt som ni har gångavstånd till hav, parker, restauranger och kulturliv. En bostad med mycket trivsam planlösning. Materialval och inredningslista finns som bilaga. Solen, utsikterna och det bilfria läget. Här finns under sommartid sol på uteplatserna från tidig morgon till tidig kväll. Ingen annan markfyra på detta läge har lika många sommarsoltimmar som just denna. Extremt lugnt läge utan biltrafik i gatan, endast fotgängare och cyklister. Och sist men inte minst; direkt kanalläge och en vacker vy mot Malmöhus Slott från uteplatsen mot kanalen. Ni som ser fördelen med markplan bör känna till att det endast finns tre stycken fyror med uteplatser i dessa kvarter! Denna Riksbyggen-fastighet kommer inneha områdets finaste och grönaste innergård, som dessutom är försedd med två permanenta grillplatser samt garage under gården! Ta chansen att vara den första som flyttar in på Västra Älvgatan 10 under våren 2024!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vitemöllegatan 9A, Annelund, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:15
Vitemöllegatan 9A, Annelund, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 9A, Annelund, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 9A

Lägenhet
Annelund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 064 kr/mån
21 927 kr/m²

Upplev hemmakänsla i denna mysiga tvårummare på första plan, med Enskifteshagen precis runt husknuten. Stor inglasad balkong ger möjlighet till utomhusliv året runt, med tillräckligt med plats för utemöbler och grönskande växter som skapar en känsla av oas mitt i staden. Det charmiga köket bjuder på fina förvaringsmöjligheter samt plats för sittmöblemang vilket gör det till en fröjd att laga och avnjuta måltider i. Med generösa sällskapsytor i vardagsrummet finns gott om plats för att umgås och skapa minnen med nära och kära. Addera dessutom gott om plats för förvaring samt fräscht badrum med dusch. Missa inte chansen att komma på visning! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun, bild 2
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun, bild 3

Bassänggatan 3

Lägenhet
City, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
4 985 kr/mån
51 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad i fastighet som stod färdig 2020. Här finner vi fantastiska öppna sällskapsytor som tillsammans med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd skapar en underbar känsla av rymd. Bostadens eleganta Marbodal kök som uppgraderats med utrustning i toppklass smälter ihop med de öppna ytorna i vardagsrummet som enkelt möbleras med större matsalsmöblemang samt soffhörna. Den strategiskt placerade köksön agerar nav i mitten av rummet och bjuder in till sociala sammankomster och mingel. Härifrån nås dessutom bostadens stora balkong där vi gladeligen spenderar tid under varma sommarmånader. Vidare finner vi två välplanerade sovrum, badrum med egna tvättmöjligheter samt gästtoalett. Här har inget lämnats åt slumpen med genomtänkta tillval i såväl kök som badrum och påkostat parkettgolv genomgående i bostaden. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Ta chansen att få flytta in i denna fantastiska bostad i växande område! Läs gärna vidare på https://www.varvsstaden.se/ Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun, bild 2
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun, bild 3

Monbijougatan 20

Lägenhet
Folkets park, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
4 223 kr/mån
35 643 kr/m²

Nu har vi glädjen att få presentera denna väl tilltagna tvårummare i stabil förening i fastighet som stod klar 2014. Bostaden bjuder på hela 70 ljusa kvadratmeter som disponeras över stort vardagsrum med öppen planlösning mot kvalitativt Vedum kök i sobert utförande. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, stort sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter och mysig gårdsvänd uteplats. I fastigheten finns dessutom tillgång till garage som nås via hiss. Kort och gott ett hem att trivas i! Här bor man i trivsam förening med vacker innergård precis invid gröna Folketspark och färgsprakande Möllan. Gott om trevliga restauranger och caféer i närområdet och mysiga S:t Knut endast ett stenkast bort. Goda busskommunikationer och cykelvägar som leder direkt in till Malmö City. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 19:30
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 40C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 545 kr/mån
19 688 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna underbara 1,5:a belägen på första våningen i charmig 30-tals fastighet! Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd och takrosetter. Stort och inbjudande kök, fräscht badrum, spatiöst vardagsrum med fin utsikt från stora fönsterpartier samt praktisk halva och gott om inbyggd förvaring i garderob. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium
Saarisvägen 4B, Östervärn, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Saarisvägen 4B

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
57,6 m²
2 rum
vån 4/6
3 424 kr/mån
29 427 kr/m²

Välkommen till denna förstklassiga tvårumslägenhet, vars renovering är en symfoni av stil och genomtänkt design. De ljusa golven och de väl valda färgerna på ytskikten i kombination med den generösa takhöjden ger varje rum en känsla av fräschhet och rymd. I det välutrustade HTH-köket och det separata vardagsrummet möts modern elegans och funktion för en komplett och trivsam boendeupplevelse. Den generösa inglasade balkongen blickar ut över öppna gröna vyer och bjuder in till socialt umgänge och bostadens badrum är väl genomtänkt med fina detaljer och fräscha helkaklade väggar. En bostad som måste upplevas på plats! Kirseberg, en karakteristisk stadsdel i Malmö där historia möter nutid och skapar en unik atmosfär. Området erbjuder en mix av restauranger och kaféer och erbjuder ett flertal matbutiker inom gångavstånd. Kirseberg's närhet till Värnhem, en knutpunkt för kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i Malmö samt vidare till andra regioner och Köpenhamn! Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åhusgatan 4, Västra Sorgenfri, Malmö kommun

Åhusgatan 4

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/4
6 199 kr/mån
30 268 kr/m²

Varmt välkomna upp på våning två till denna välplanerade trerummare i mysigt 30-tals hus beläget precis invid Karskronaplan. Här samspelar vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd och fin fiskbensparkett ihop med ljusa ytskikt och moderna detaljer. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sociala utrymmen och möbleras enkelt med såväl större soffmöblemang som matsalsmöblemang. Fräscht badrum, två bra sovrum samt gott om garderobsförvaring och förvaring i dubbla tillhörande förrådsutrymmen. Kort och gott ett inflyttningsklart hem att trivas i! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Sivs gränd 3A, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Sivs gränd 3A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Sivs gränd 3A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Sivs gränd 3A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
4 202 kr/mån
39 909 kr/m²

Stig in i denna tvårummare (färdigställd 2021) och låt dig genast svepas med av dess oemotståndliga charm. Med en elegant spansk balkong som bjuder in till ljus och luft, är detta hemmet där du kan njuta av soliga morgnar och månbelysta kvällar. Inuti möts du av en smakfullt utformad layout som erbjuder gott om förvaring för att hålla dina saker organiserade och din tillvaro fri från trassel. Den genomtänkta designen ger bostaden en härlig loungekänsla, perfekt för avkoppling eller att bjuda in vänner till en kväll med goda samtal och skratt. Välkommen till din nya oas av harmoni och stil! Välkommen till Hyllie, här finner du ett rikt utbud av restauranger, kaféer och butiker. Utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till både stad och natur. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eslövsgatan 5 / Nobelvägen 58C, null, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00

Eslövsgatan 5 / Nobelvägen 58C

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 845 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
2 285 kr/mån
38 438 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta tvårummare en halvtrappa upp på insynsskyddat läge i trevlig fastighet omgärdad av grönska med härliga St: Knut runt hörnet. Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd, takrosetter, brädgolv och stora vackra fönster som sprider ett fint ljus i bostaden. Fint kök och wc samt duschrum som renoverats i sobert utförande, socialt vardagsrum med bra sällskapsytor samt gott om förvaring i garderober samt tillhörande förrådsutrymme. Ett charmigt och lättskött boende! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lönngatan 46D, Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 46D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 050 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
2 696 kr/mån
22 340 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta tvårummare belägen på våning tre i charmig 30-tals fastighet. Här njuter vi av väl tilltagen takhöjd i kombination med genomgående ljusa ytskikt som skapar en underbar känsla av rymd. Fint renoverat kök med plats för möblering med matplats, fräscht badrum med dusch, harmoniskt sovrum samt öppet och ljust vardagsrum med härliga sällskapsytor. Vackra original brädgolv samt fiskbensparkett. Föreningen har ett mysigt gemensamt allrum samt badrum med badkar och trevlig utemiljö med sittmöblemang och grillplats. Här bor man med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkommen på visning!

Nobelvägen 109A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 20:00

Nobelvägen 109A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 350 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 5/6
5 090 kr/mån
30 719 kr/m²

I Brf Lundagården, mycket populär förening med låg belåningsgrad och välskött ekonomi, finner vi i fastighet utrustad med hiss, denna trivsamma och välplanerade trerummare. Här bjuds ett rymligt vardagsrum med en intilliggande inglasad balkong som bjuder på en härlig utsikt över grön och välskött innergård samt solchanser under större delen av dagen. Till detta har vi ett modernt och välplanerat kök med utrymme för matplats, renoverat badrum samt två rymliga sovrum med gott om garderobsförvaring. Genomgående fräscha ytskikt och subtila färgval. En inflyttningsklar bostad som måste ses! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Föreningen har dessutom dubbla välskötta innergårdar med grönska, sittplatser, grill samt lekmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lantmannagatan 1, Nobel, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 19:00

Lantmannagatan 1

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
4 671 kr/mån
28 882 kr/m²

Varmt välkomna upp på våning 3 där vi finner denna underbara 30-tals pärla! Här samspelar vackra originaldetaljer som brädgolv, tackstuckatur och väl tilltagen takhöjd tillsammans med fint renoverat kök och fräscht badrum. Bostadens rymliga sociala ytor och genomgående ljusinsläpp bidrar till en ljus och luftig känsla i hemmets alla rum. Lägenheten ingår i en av Malmös gladaste föreningar Brf Glädjen som har lyxen att erbjuda sina medlemmar tillgång till vinkällare, spa med bastu och kanske Malmös finaste tvättstuga! På populära Nobeltorget bor du med goda busskommunikationer in till centralen samt bra cykelvägar runt om i Malmö. I närheten finns även Enskifteshagen - en grön park där du kan njuta av solen på promenad eller picknick. På Nobeltorget finns både frisör, pizzerior, mataffär och minilivs. Kort promenadavstånd till kulturella Folkets Park, mysiga S:t Knut och färgsprakande Möllevångstorget med frukt - & grönsaksmarknad dagtid och rikt nöjesliv kvällstid. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

  • Plus
Neptunigatan 48, Västra Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 48

Lägenhet
Västra Varvsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 495 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 378 kr/mån
84 217 kr/m²

Glöm ordinär nyproduktion. Tänk en arkitekt som äntligen fick svängrum. Tänk Malmös bästa läge. Känn rymden av en takhöjd på hela 3,4 meter. Se framför dig ett gigantiskt vardagsrumsfönster i industriell stil, som bjuder på en magisk Malmö-himmel, takvyer och Turning Torso i bakgrunden. Ute på den egna terrassen vidgas synfältet och man kan se solen i ett speglande hav, Öresundsbron i horisonten och mot öster finns Universitetet, Malmö Live och Centralstationen. Allt härligt bjuds för ögat längs den vackra och grönskande allégatan. Se säljarens video från takterrassen under knappen 'film'. Sommarsolen visar sig på terrassen mellan 17.00-21.30. Tidig morgonsol ingår också för den morgonpigge. Nuvarande ägare hälsar att 14 personer ätit och kalasat här ute under fantastiska sommarkvällar. Vill man vara fler är den gemensamma takterrassen några få meter bort. På entrésidans loftgång hittar man en vidunderligt skön bänk att nyttja under de stunder som gårdssidan föredras framför terrassen. Beroende av solens läge, temperaturen ute och havsvindarna kan man alltså hela tiden vara på bästa ställe när man önskar vara ute. Sovalkov finns. Det är onekligen praktiskt att få bort sängen lite. Arbetsplats. Perfekt plats för skrivbord ingår i en del av hallen. Kök. Ett lyxigt kök även om det skulle vara en betydligt större bostad. Extra skåpsförvaring med dubbla rader överskåp. Exklusiva maskiner i Black Steel-utförande. Köksbänk och stänkskydd i stenkomposit ’Beachclay’. Två ugnar, varav en som är en kombiugn/micro. Inbyggd diskmaskin. Bad. Golvvärme. Tvättmaskin. Torktumlare. Handdukstork. Takdusch. Stilrent. Beigefärgad klinkers som matchar den fina parketten utanför på ett ypperligt vis. Förvaring. Med en takhöjd på 3,4 meter slukar hallförvaring hur mycket som helst. Källarförråd tillhör och det är mycket stort i relation till bostadens storlek. Garage. Inte alla hus har möjlighet till en garageplats. Här finns den möjligheten. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Ellstorpsgatan 4C, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Ellstorpsgatan 4C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/4
4 419 kr/mån
22 869 kr/m²

Vi är nu glada att kunna till saluföra denna välplanerade trerummare belägen en halvtrappa upp i lummiga omgivningar med fönster som blickar ut över gröna vyer. Bostaden bjuder på fint genomgående ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Modernt kök med utrymme för matplats, fräscht badrum med dusch som renoverats av föreningen i samband med stambyte 2018. Två bra sovrum, stort vardagsrum med härliga sociala ytor och ytskikt i behagliga kulörer. Bra med förvaring i tillhörande vinds- & källarförråd. Helt enkelt ett hem att trivas i! På populära Ellstorp bor du på attraktivt område bland gröna omgivningar med närhet till stadens utbud av butiker, caféer och restauranger. Ett stenkast från bostaden ligger trevliga Ellstorpsparken som används flitigt av de boende i området. Ellstorp erbjuder cykelavstånd till city, Malmö Universitet och Centralstationen. På kort gångavstånd ligger knutpunkten Värnhem med dess goda pendlingsmöjligheter och rika utbud av restauranger och dagligvaruhandel. Från Värnhemstorget nås bland annat Lunds Universitet med enkelhet. För den som hellre pendlar med bil nås motorvägen på några enstaka minuter. Kort och gott - ett riktigt superläge! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lönngatan 8D, Sofielund, Malmö kommun

Lönngatan 8D

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 395 000 kr
112 m²
4 rum
7 528 kr/mån
30 313 kr/m²

Varmt välkomna till Lönngatan 8D där vi finner denna otroligt charmiga bostad med underbar radhuskänsla! Lägenheten nås från egen ingång via markplan och disponerar över två våningar varav den första utgör bostadens sociala del. Här finner vi fint kök som smälter samman med större yta som enkelt möbleras med matplats. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till mysig balkong samt fräscht badrum med egna tvättmöjligheter. Bostadens andra våning utgör hemmets privata del och bidrar med tre bra sovrum, gott om förvaring samt badrum och ytterligare en balkong med härlig utsikt. Utanför den egna entrén finner vi gröna omgivningar med föreningens välskötta grönytor, lekplats samt trevligt inglasat uterum som får hyras av föreningens medlemmar. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Sofielund i Malmö är en förtrollande mix av stadens livliga atmosfär och samtidigt en lugn och bekväm oas att kalla hem. Med närheten till stadens centrum, utmärkta kommunikationer och ett blomstrande serviceutbud kommer du att upptäcka att detta område har allt du behöver för att leva ett liv i harmoni och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli en del av Sofielunds unika gemenskap och hitta ditt drömhem här i detta spännande och attraktiva område i Malmö! Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Balkong
Flensburgsgatan 3B, Dalaplan, Malmö kommun

Flensburgsgatan 3B

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 800 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/4
5 970 kr/mån
28 571 kr/m²

På lugn sidogata i Dalaplans äldsta Brf anno 1929 finner vi denna underbara våning. Här ryms fantastiska originalattribut som härlig takhöjd, takrosetter, stora fönster och genomgående fiskbensparkett. Sällskapsytorna är väl tilltagna och känslan av rymd förstärks av genomgående ljusinsläpp från lägenhetens många fönster. I det spatiösa vardagsrummet står vacker öppen spis och stoltserar och utanför köksfönsterna blickar vi ut över charmig innergård. Bostaden rymmer två badrum, två bra sovrum samt gott om förvaring i inbyggda klädkammare. Missa inte möjligheten att förvärva denna drömbostad! Här bor du på perfekt läge i trevligt kvarter med absolut närhet till allt man behöver! Kulturmeckat Möllevången och Folkets park ligger precis runt knuten. På smågatorna runt om finner du många olika restauranger, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och pubar. Mycket bra kommunikationer med gångavstånd till såväl Södervärn som citytunneln vid Triangeln. Precis utanför porten går dessutom flertalet stadsbussar och över gatan ligger köpcentret Mobilia med alla dess butiker. Önskar du komma ut till fina parkmiljöer finns Pildammsparken en kort promenad bort. Kort och gott- ett riktigt superläge! Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 25