Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Thelander

Malin Thelander

Om mig

Att byta bostad är förmodligen den viktigaste och största affär du gör i livet. Med trygg och säker vägledning genom hela processen är min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär. Jag är en mäklare med stort engagemang, med noga förberedelser och som älskar utmaningar! Med hög tillgänglighet och ett ständigt fokus på just dina behov ser jag till att uppfylla dina mål. Jag brinner för mitt yrke och strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg. Du är välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun

Hospitalsgatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3
3 364 kr/mån
66 579 kr/m²

Med glädje presenteras denna charmiga tvåa i hjärtat av Gamla Väster på tredje våningen med hiss. Här möts ni av äldre charm med modern komfort och ni får njuta av tidsenliga attribut som generös takhöjd och fiskbensparkett. Genomtänkt och social planlösning tillsammans med harmoniska färgval. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, ger ett härligt ljusinsläpp. Trivsamt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg samt ett helkaklat badrum i klassiska färger med egna tvättmöjligheter. Trevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter som ligger i anknytning till vardagsrummet. Föreningen erbjuder en mysig innergård där du kan njuta av solen eller umgås med vänner på det möblerade soldäcket. Med detta cityläge, gör att nöjeslivet aldrig är långt borta. För pendlaren är läget perfekt då det endast tar 10 minuter att gå till centralstationen. En bostad vi kan prata mycket och länge om. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Kometgatan 4, Kristineberg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Kometgatan 4

Villa
Kristineberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 845 000 kr
151 m²
6 rum
369 m² tomt

Med glädje presenteras nu denna hemtrevliga och välskötta villa på 151 kvm. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här har ni utsikt mot den lummiga trädgården och uteplatsen. På entréplan finns även ett av sovrummen med bra storlek för stor säng och förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum samt stor tvättstuga. På övre plan finner vi resterande sovrum, stort allrum med fint ljusinsläpp och rymligt helkaklat badrum. Dessutom erbjuds det gott om förvaringsmöjligheter. Underbar lummig trädgård med häckar och staket. Här bor ni i ett fantastiskt familjärt område med närhet till lekplatser, grönska och skolor! En bostad vi kan tala mycket och länge om. Varmt välkomna på visning!

Kronetorps allé 31C, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Kronetorps allé 31C

Lägenhet
Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
6 691 kr/mån
22 722 kr/m²

Med glädje tillsaluförs nu ett modernt boende i absolut toppskick! På lugnt och trevligt läge är denna hörnlägenhet på Kronetorps allé 31C en utmärkt möjlighet. Bostaden disponeras över tre rum och kök, och har ett härligt ljusinsläpp med flertalet fönster. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med gott om plats för stort matbord och soffgrupp samt mediamöblemang. Balkongen ligger mot öppen yta. Stort helkaklat badrum med bl.a. kombinerad tvättmaskin/torktumlare. För den som önskar går det även att göra om till en fyra. Här kan du flytta in i en färdig lägenhet i populära Kronetorp. Lägenheten ligger i Kronetorps park, ett helt nytt bostadsområde. Här har du promenadavstånd till vårdcentral, tandläkare, idrottsanläggningar och Arlövs stora hundrastgård. Dessutom närhet till Burlövs tågstation och Burlöv Center. För den som behöver ta sig till Lund/Malmö men ändå känna lugnet är detta det perfekta läget. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3