Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Otto Gröön

Otto Gröön

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Med rötter från Kävlinge förvaltar jag modigt stadens våningar och fastigheter i centrum. Driven och tävlingsinriktad är orden som mina nära och kära beskriver mig med. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 2
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 3

Skvadronsgatan 20A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 750 000 kr
34 m²
2 rum
3 085 kr/mån
51 471 kr/m²

Denna fantastiska tvårumslägenhet är belägen i hjärtat av den charmiga Slottstaden, ett av Malmös mest eftertraktade områden. Med sina 34 kvadratmeter har denna lägenhet allt du behöver för att skapa ett hem att trivas i. Här möts du av en unik kombination av modern design och klassisk charm, perfekt för den som söker det lilla extra. Ljus och Luftig: Lägenheten är ljust och luftigt designad, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger ett behagligt inomhusklimat och en känsla av rymd. Praktisk Planlösning: Planlösningen är smart utformad för att maximera utrymmet och skapa optimal funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för umgänge och underlättar vardagen. Modernt Kök: Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilrena ytor. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet och laga fantastiska måltider för dig själv och dina nära och kära. Inbjudande Sovrum: Sovrummet är omsorgsfullt utformat för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn efter en lång dag.

  • Premium
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 11:00
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 58

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/7
3 647 kr/mån
49 924 kr/m²

Välkomna till denna charmiga lägenhet, bara ett stenkast från havet! Denna bostad öppnar sina dörrar till en harmonisk atmosfär med en öppen planlösning som smidigt förenar kök och vardagsrum. Här kan gemenskapen blomstra medan matlagningens dofter sprider glädje genom rummet. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och generöst med förvaring, vilket gör matlagningen till en njutning. Spotlights under köksskåpen kastar ljus över rymliga arbetsytor, vilket underlättar även under de mörkare årstiderna. Stora fönster flödar in med naturligt ljus och smyckar rummet med ljusa detaljer, skapandes en varm och inbjudande atmosfär som välkomnar dig hem. Den inglasade balkongen förlänger vardagsrummets utrymme och bjuder på en frisk bris och utsikt över grönskande områden, perfekt för middagar under de ljumma årstiderna. Sovrummet bjuder in till avkoppling med en bekväm dubbelsäng och en rymlig platsbyggd garderob, komplett med spegeldörrar för en touch av elegans. Vid ingången till lägenheten möts du av en praktiskt placerad yta som för närvarande fungerar som kontor, men som med lätthet kan omvandlas till en klädkammare eller walk-in closet. Ett elegant helkaklat badrum till vänster om ingången förhöjer inte bara estetiken utan gör även rengöringen enkel och bekväm. Dessutom är både tvättmaskin och torktumlare nyinstallerade i ett genomtänkt tvättutrymme för extra bekvämlighet. Denna bostadsförening erbjuder inte bara 100 bostadsrätter utan även 53 omsorgsfullt utformade lägenheter, vilket bidrar till en stabil hyresintäkt och stärker föreningens ekonomi. Välkomna till visning och låt denna lägenhet bli ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rådmansgatan 14, Triangeln, Malmö kommun
  • Idag kl 18:00
Rådmansgatan 14, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Rådmansgatan 14, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Rådmansgatan 14

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 13/19
2 403 kr/mån
60 455 kr/m²

Denna charmiga etta belägen på våning 13 i en modern byggnad från 2012, erbjuder enastående österläge och en överblick över Malmö. Med generöst naturligt ljusflöde är denna lägenhet idealisk för den som söker ett mysigt och funktionellt boende. Lägenheten är smart utformad för att maximera utrymmet, vilket gör den perfekt som en övernattningslägenhet eller som ett kompakt permanentboende. Det öppna köket är utrustat med moderna apparater och tillåter smidig matlagning och enkel servering. Tack vare sin plats på Triangeln har boendet enkel tillgång till ett brett utbud av bekvämligheter och tjänster. Shopping, restauranger och kollektivtrafik finns alla inom bekvämt räckhåll, vilket gör det till ett praktiskt val för stadslivet. Med sin eleganta design, optimala läge och bekvämligheter är denna etta på Triangeln ett utmärkt alternativ för den som söker en bekväm och funktionell bostad i hjärtat av Malmö.

  • Premium
  • Hiss
Korsörvägen 16A, null, Malmö kommun

Korsörvägen 16A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
6 339 kr/mån
30 692 kr/m²

Stig in i denna omsorgsfullt underhållna trea, där dess charm ligger i dess uppfriskande och välskötta skick. Vid första ögonkastet välkomnas du av ett vackert svart klinkergolv som sträcker sig genom både hall och kök, vilket skapar en sammanhållen och inbjudande atmosfär. De två sovrummen har nyligen fått nya färglager och erbjuder gott om plats. Ljuset strömmar harmoniskt in genom fönstren och fyller rummen med en känsla av ljus och rymd. Vardagsrummet är rymligt och flexibelt, vilket ger utrymme för både matplats och avslappningshörna. Planlösningen är genomtänkt och ger en naturlig rörelse genom hemmet. Den inglasade balkongen, som är söderläge och cirka sex kvadratmeter stor, erbjuder en trevlig plats för avkoppling och social samvaro. Köket är komplett utrustat med bekvämligheter såsom diskmaskin, ugn, spis, kyl och frys, vilket gör vardagen enklare. Denna bostad utmärker sig genom sitt välskötta skick och uppfriskande atmosfär, vilket gör den till ett lockande hem för den som söker både komfort och trivsel. Om du vill veta mer eller boka en visning är du varmt välkommen att kontakta mig.

  • Balkong
  • Hiss
Ribevägen 4A, null, Malmö kommun

Ribevägen 4A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
37 151 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och praktiskt boende i denna charmiga tvåa i Dammfri, Malmö. Belägen i ett lugnt och trivsamt område, erbjuder denna bostad en optimal layout med ett separat kök och välplanerade rum. Det genomtänkta utrymmet ger en harmonisk känsla och skapar en plats där du kan trivas. En av höjdpunkterna med denna bostad är den inglasade balkongen i söderläge, som nås genom sovrummet. Här kan du njuta av solen och lugnet året runt, perfekt för avkoppling eller sociala stunder med vänner och familj. Att bo i Dammfri innebär också att du har nära till det vackra grönområdet Pildammsparken. Med sina vidsträckta gröna ytor och vackra promenadvägar erbjuder parken en möjlighet till avkoppling och rekreation. Oavsett om det är en lugn promenad i naturen eller en picknick i det fria, finns det något för alla att njuta av här. Sammanfattningsvis erbjuder denna tvåa i Dammfri en bekväm och harmonisk livsstil med närhet till både stadens bekvämligheter och naturen i Pildammsparken. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Lorensborgsgatan 7A, Lorensborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Lorensborgsgatan 7A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 586 kr/mån
28 298 kr/m²

Drömmer du om ett hem där varje hörn andas elegans och komfort? Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade pärla i Lorensborg. Med 3 rymliga rum och ett kök som förenar modern design med klassisk charm, är detta en bostad som utstrålar stil och sofistikation. Välrenoverad Elegant Atmosfär: Varje detalj i denna lägenhet har noggrant planerats och utförts för att erbjuda den ultimata boendemiljön. Från de välbevarade golven till de smakfullt utformade detaljerna, är varje del av denna bostad en hyllning till god smak och kvalitet. Två Balkonger, Dubbel Njutning: Upplev det bästa av båda världar med en fransk balkong i syd och en rymlig balkong i öst. Här kan du njuta av soliga morgnar och lugna kvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin. Generös Förvaring och Ljusa Utrymmen: Vardagsrummet är en inbjudande plats där naturligt ljus strömmar in genom fönstren och skapar en känsla av luftighet och rymd. De två sovrummen är inte bara bekväma, de är också praktiska med varsitt klädkammare som ger gott om plats för att organisera dina kläder och tillbehör. Lorensborg är känt för sin charmiga atmosfär och sin närhet till allt som Malmö har att erbjuda. Här kan du promenera längs grönskande gator, utforska lokala butiker och restauranger, eller ta en kort cykeltur till stadens centrum för ännu mer underhållning och kultur. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Balkong
Kramersvägen 2A, Slottsstaden, Malmö kommun

Kramersvägen 2A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/4
2 472 kr/mån
45 625 kr/m²

I hjärtat av staden finner du denna välplanerade och kvadratsmarta etta, där varje kvadratmeter är perfekt utnyttjad. Denna idealiska bostad erbjuder ett strålande ljusflöde, ett särpräglat kök, ett praktiskt badrum, ett generöst vardagsrum som rymmer en soffgrupp, matplats och en sovalkov med plats för en stor säng. Denna lägenhet är den perfekta matchen för den som är på jakt efter en förstklassig övernattningsbostad eller en första egendom, centralt belägen med närhet till ett fantastiskt utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom erbjuder Triangeln utmärkta transportförbindelser, vilket gör det enkelt att resa till både Lund och Köpenhamn. En möjlighet som är för bra för att missas! Hör av er för en förhandsvisning!

Visar alla 7