Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Otto Gröön

Otto Gröön

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Med rötter från Kävlinge förvaltar jag modigt stadens våningar och fastigheter i centrum. Driven och tävlingsinriktad är orden som mina nära och kära beskriver mig med. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 34C, Dammfri, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 34C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 590 kr/mån
37 290 kr/m²

Det är lätt att förälska sig i de charmiga kvarteren i Dammfri, där grönskande parker och närheten till havet gör vardagen lite vackrare. På Köpenhamnsvägen 34C finner du denna fina tvårumslägenhet som med sina välplanerade 54 kvadratmeter bjuder på både stil och komfort. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett, och från balkongen i västerläge strömmar eftermiddagens sol in och skapar en varm och inbjudande atmosfär. I köket, som är fullt utrustat med diskmaskin, spis, ugn, kyl och frys, har du gott om arbetsyta för att förverkliga dina kulinariska ambitioner. Det rofyllda sovrummet med enstavsparkett och gott om plats för en dubbelsäng. Bostadens charmiga detaljer och genomgående ljusa färgval ger en känsla av rymd och harmoni. Området Dammfri är en sann pärla i Malmö, uppskattat för sina lugna gator och grönskande omgivningar. Här bor du med gångavstånd till Rönneholmsparken och Ribersborgsstranden, perfekta för promenader och picknickar vid havet. Trots sitt rofyllda läge är city bara några minuter bort med cykel eller buss, och närheten till Köpenhamnsvägen ger utmärkta förbindelser både inom Malmö och vidare till Köpenhamn. Vänligen kontakta mig för en förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
Sadelmakarebyn  2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Sadelmakarebyn  2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn  2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 2A

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
6 053 kr/mån
24 214 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder en välkomnande atmosfär och praktiskt utnyttjande av utrymmet. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med platsbyggda garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme för kläder och skor. Till vänster om hallen finns det första sovrummet, vilket har fönster i österläge och likaså platsbyggda garderober. Detta sovrum är perfekt för att skapa en avkopplande och lugn atmosfär. Rakt fram från hallen öppnar sig vardagsrummet, som imponerar med generösa ytor för både matplats och sällskapsdel. Här finns gott om plats för att bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Ett till sovrum, av bra storlek, ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder flexibilitet för familjer eller som gästrum. En balkong i nordvästligt läge nås från vardagsrummet och erbjuder en plats att njuta av solnedgångar och frisk luft efter en lång dag. Köket har genomgått en renovering och är utrustat med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin. Här finns även tillräckligt med plats för ett matbord, vilket skapar en perfekt miljö för avkopplande måltider och social samvaro. Ytterligare en balkong, belägen i sydöstligt läge, nås från köket och erbjuder en annan utomhusplats att njuta av soluppgångar och en kopp morgonkaffe. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en luftig och inbjudande atmosfär som är perfekt för både sociala tillställningar och avkopplande stunder. Med ett stenkast från stadens puls och nära till naturens lugn, erbjuder detta boende det bästa av två världar. Närheten till Köpenhamn gör det enkelt för den som jobbar eller vill roa sig på andra sidan bron. Vill man röra sig in mot Malmö stad så går bussen nästintill utanför dörren! Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Annestad är ett område som ligger i östra delen av Bunkeflostrand. Området ligger precis söder om Yttre Ringvägen och Limhamns kalkbrott. Det finns ett flertal förskolor och tre grundskolor i området. Grundskolorna i området är Ängslättskolan F-6, Sundsbroskolan F-6 och Gottorpskolan 6-9. Det finns även en friskola vid namn Ängsdals skola F-9. Skolan ligger i närheten av Brovallen. Ta chansen att bli en del av ett levande område med närhet till butiker, vårdcentral, kaféer och service. Missa inte denna unika möjlighet att investera i en bostad som erbjuder både komfort och stil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 58

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 250 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/7
3 647 kr/mån
49 242 kr/m²

Välkomna till denna charmiga lägenhet, bara ett stenkast från havet! Denna bostad öppnar sina dörrar till en harmonisk atmosfär med en öppen planlösning som smidigt förenar kök och vardagsrum. Här kan gemenskapen blomstra medan matlagningens dofter sprider glädje genom rummet. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och generöst med förvaring, vilket gör matlagningen till en njutning. Spotlights under köksskåpen kastar ljus över rymliga arbetsytor, vilket underlättar även under de mörkare årstiderna. Stora fönster flödar in med naturligt ljus och smyckar rummet med ljusa detaljer, skapandes en varm och inbjudande atmosfär som välkomnar dig hem. Den inglasade balkongen förlänger vardagsrummets utrymme och bjuder på en frisk bris och utsikt över grönskande områden, perfekt för middagar under de ljumma årstiderna. Sovrummet bjuder in till avkoppling med en bekväm dubbelsäng och en rymlig platsbyggd garderob, komplett med spegeldörrar för en touch av elegans. Vid ingången till lägenheten möts du av en praktiskt placerad yta som för närvarande fungerar som kontor, men som med lätthet kan omvandlas till en klädkammare eller walk-in closet. Ett elegant helkaklat badrum till vänster om ingången förhöjer inte bara estetiken utan gör även rengöringen enkel och bekväm. Dessutom är både tvättmaskin och torktumlare nyinstallerade i ett genomtänkt tvättutrymme för extra bekvämlighet. Denna bostadsförening erbjuder inte bara 100 bostadsrätter utan även 53 omsorgsfullt utformade lägenheter, vilket bidrar till en stabil hyresintäkt och stärker föreningens ekonomi. Välkomna till visning och låt denna lägenhet bli ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Mariedalsvägen 57C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 784 kr/mån
32 957 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet som erbjuder det bästa av stadsliv. Belägen i en välskött bostadsrättsförening där marken ägs gemensamt, garanteras en bekväm och enkel livsstil. Köket är helt nytt och välutrustat med alla nödvändiga vitvaror, inklusive en diskmaskin, för att underlätta vardagen. Varje kvadratmeter är smart utnyttjad för att skapa en funktionell matlagningsmiljö. Hallens grå klinkerplattor är både lättskötta och ger en modern touch. Den nya parketten skapar en enhetlig atmosfär genom hela lägenheten och ger en varm och inbjudande känsla. Sovrummet, med österläge, erbjuder en fridfull plats att återhämta sig och njuta av naturligt ljus. Det helt ny kaklade badrummet är både fräscht och stilrent, vilket ger en avkopplande atmosfär. Denna lägenhet kombinerar modern design med praktiska bekvämligheter och ett utmärkt läge, vilket skapar en perfekt plats att kalla hem. Varm välkomna på visning till er nya bostad!

  • Premium
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 2
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 3

Prunusgatan 22

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 350 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/3
9 865 kr/mån
12 273 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna charmiga fyrarummare som är belägen på ett lugnt läge i familjevänligt kvarter. Den spännande planlösningen i etage fördelar rummen på två våningsplan och erbjuder såväl ett enastående ljusinsläpp, rymliga rum, 3 sovrum samt mysiga ytor där ni kan skapa den trivsamma läshörnan eller hemmakontoret. Här erbjuds lyxen att ha ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Föreningens gemensamma trädgård med stora gräsytor bidrar till den trivsamma villakänslan och fri parkeringsplats finns på gårdsplanen. I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Detta är en bostad som måste besökas!

  • Premium
Rådmansgatan 15 G, Triangeln, Malmö kommun
Rådmansgatan 15 G, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Rådmansgatan 15 G, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Rådmansgatan 15 G

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
34 397 kr/m²

Välkommen till Rådmansgatan 15G, där charm möter bekvämlighet i hjärtat av Malmö. Denna underbara lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan välbevarat 40-tal och praktiskt boende. Det första som möter dig när du kliver in i denna hemtrevliga bostad är de vackra originaldetaljerna i hallen . Varje kvadratmeter i hallen speglar historia tack vare den välbevarade ölandsstenen som vilar på golvet. Den välplanerade planlösningen gör att utrymmet känns öppet och luftigt samtidigt som det finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Det rymliga vardagsrummet glänser med sina hörnfönster, som inte bara fyller rummet med naturligt ljus utan även ger en fantastisk utsikt över det lugna området utanför. Att bo på Rådmansgatan 15G innebär inte bara att ha en bekväm och stilfull bostad, utan också att få ta del av en fantastisk innergård. Här kan du njuta av lugnet och grönskan mitt i stan, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. Med sitt läge nära centrum har du alltid nära till stadens puls och dess utbud av restauranger, butiker och kulturella evenemang. Samtidigt kan du njuta av det lugna och trygga området runt Rådmansgatan. Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkomna!

  • Premium
Producentgatan 15, Lindeborg, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Producentgatan 15, Lindeborg, Malmö kommun, bild 2
Producentgatan 15, Lindeborg, Malmö kommun, bild 3

Producentgatan 15

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 549 kr/mån
27 785 kr/m²

Här har du chansen att förvärva en fantastisk trerummare på Producentgatan 15, en lägenhet som verkligen har allt man kan önska sig! Denna smakfullt renoverade bostad erbjuder ett modernt kök med uppdaterade vitvaror och stilrena materialval, vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås i. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummen är välplanerade och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är fräscht och stilrent, och det finns dessutom bra med förvaring i hela lägenheten, vilket gör det lätt att hålla ordning. Planlösningen är optimalt utformad för den lilla familjen, vilket skapar en trevlig och funktionell vardagsmiljö. En av de stora fördelarna med denna bostad är den inglasade 12,5 kvadratmeter stora balkongen i söderläge, där du kan njuta av solen större delen av dagen. Balkongen har ett generöst avstånd till nästa huskropp, vilket ger en härlig känsla av rymd och privatliv. Dessutom kan du blicka ut över den lugna innergården på andra sidan av lägenheten. Med gångavstånd till Hyllie, där du har nära till allt. Här finns tågstationen som snabbt tar dig över sundet, flera busshållplatser, shopping på Emporia, spännande evenemang på Malmö Arena och Malmömässan. Dessutom finns skolor och grönskande parker i närheten. Ett perfekt val för dig som söker både bekvämlighet och närhet till stadens puls! Välkommen till ett hem att trivas i – här finns allt för både familjen och paret som söker det lilla extra!

  • Premium
  • Balkong
Kronborgsvägen 12A, Pildammarna, Malmö kommun
Kronborgsvägen 12A, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Kronborgsvägen 12A, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 545 kr/mån
36 159 kr/m²

Denna fantastiska och nyligen renoverade lägenhet om tre rum och kök erbjuder allt du kan önska dig – och mer därtill. Belägen på fjärde våningen i ett femvåningshus får du här en underbar kombination av ljus, rymd och en utsikt som få andra kan erbjuda. Lägenheten genomgick en omfattande renovering under 2022–2023, där samtliga ytor förädlades och ett enhetligt parkettgolv lades in. Elektriska installationer har också uppdaterats för att underlätta vardagen med fler uttag och modern teknik. Köket är ett riktigt mästerverk – nyrenoverat och fullt utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytor. Perfekt för såväl vardagens enklare måltider som större middagsbjudningar. Badrummet håller även hög standard med snygga detaljer och bekvämligheter som förenklar din vardag. Hemmet har en optimal planlösning med rymliga rum och en genomtänkt design. Den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck ger en ljus och luftig atmosfär genom hela lägenheten. Som gavellägenhet får du dessutom extra avskildhet och minimal insyn – en oas av lugn mitt i staden. Utöver den fantastiska lägenheten erbjuder Kronborgsvägen 12A ett svårslaget läge. Här bor du med närhet till både grönområden och stadens puls. Kommunikationerna är utmärkta, med snabba och smidiga förbindelser till både stadskärnan och omkringliggande områden.

  • Premium
  • Hiss
Nummertrevägen 31, Kvarnby, Malmö kommun

Nummertrevägen 31

Villa
Kvarnby, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 995 000 kr
130 m²
4 rum
483 m² tomt

Välkommen till Nummertrevägen 31 i Kvarnby, Malmö – en pärla för den som söker ett hem där komfort och stil möts i en perfekt harmoni. Detta välskötta hus på 130 kvm strålar av charm med sin klassiska röda fasad och vita knutar, vilket ger ett tidlöst intryck. När du kliver in möts du av ett fräscht och inbjudande inre som genomsyras av ljus och rymd. Varje rum är noggrant underhållet och ger en känsla av att vara redo för nästa kapitel i ditt liv. Baksidan är en sann oas där du kan njuta av solens strålar hela dagen då den vetter mot sydväst. Här finns en stor altan med tak, perfekt för sommarens alla middagar. Den uppvärmda poolen bjuder in till härliga dopp, och för de lugnare stunderna finns en stilfull lounge area, idealisk för avkoppling och umgänge. Två praktiska förråd ger dig gott om förvaringsutrymme. Framsidan, som vetter mot öst, välkomnar dig med morgonsolen och erbjuder en trivsam entré till detta fantastiska hem. Nummertrevägen 31 är en unik möjlighet att förvärva ett hem där varje detalj är genomtänkt – en bostad där livet kan levas fullt ut.

  • Plus
Bruksparken 7, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksparken 7

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
4 379 kr/mån
31 172 kr/m²

Med glädje presenteras denna trivsamma och välplanerade trea i populära Bruksparken. En bostad som bjuder på en ljus och luftig hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Optimal planlösning med rymligt vardagsrum, två sovrum och stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Köket är modernt och stilrent med praktiska arbetsytor. Utöver detta får ni njuta av en härlig balkong som nås från vardagsrummet. Denna lägenhet är en del av detta välskötta och attraktiva område. Här finns grönområden, lekplatser och promenadstråk nära till hands, vilket gör det till en idealisk plats för både naturälskaren och den aktiva personen. Läget är även centralt med närhet till service, skolor och kommunikationer. Sammanfattningsvis erbjuder denna fräscha trea i Vellinge, en underbar möjlighet att skapa ditt drömboende i en välskött och harmonisk miljö. Här kan du njuta av modern komfort och praktisk design i en trivsam och eftertraktad del av Vellinge. Välkommen att ta steget in i ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Ribevägen 4A, null, Malmö kommun

Ribevägen 4A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
33 426 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och praktiskt boende i denna charmiga tvåa i Dammfri, Malmö. Belägen i ett lugnt och trivsamt område, erbjuder denna bostad en optimal layout med ett separat kök och välplanerade rum. Det genomtänkta utrymmet ger en harmonisk känsla och skapar en plats där du kan trivas. En av höjdpunkterna med denna bostad är den inglasade balkongen i söderläge, som nås genom sovrummet. Här kan du njuta av solen och lugnet året runt, perfekt för avkoppling eller sociala stunder med vänner och familj. Att bo i Dammfri innebär också att du har nära till det vackra grönområdet Pildammsparken. Med sina vidsträckta gröna ytor och vackra promenadvägar erbjuder parken en möjlighet till avkoppling och rekreation. Oavsett om det är en lugn promenad i naturen eller en picknick i det fria, finns det något för alla att njuta av här. Sammanfattningsvis erbjuder denna tvåa i Dammfri en bekväm och harmonisk livsstil med närhet till både stadens bekvämligheter och naturen i Pildammsparken. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong

Visar alla 11