Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Broqvist

Tobias Broqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nobelvägen 74A U1, Värnhem, Malmö kommun

Nobelvägen 74A U1

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 177 kr/mån
38 898 kr/m²

Varmt välkommen till den här välplanerade hörnlägenheten med charmiga originaldetaljer och fantastiskt ljusinsläpp. I sann trettiotalsanda finner du stuckatur, takrosetter och spegeldörrar, med genomgående parkettgolv och hög takhöjd. Lägg till burspråk och två stycken franska balkonger som grädde på moset. I hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Köket är fint renoverat och platsbyggd i charmig stil och fullt utrustat. Det finns gott om arbetsytor och förvaring samt utsikt över Zeniths koloniområde. Det stora burspråket ger rymd och är perfekt för en större matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymligt. I det ljusa sovrummet finns förvaring och plats för dubbelsäng. Det här är en lägenhet du vill uppleva!

  • Balkong
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun
  • Idag kl 17:30
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun, bild 2
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun, bild 3

Lektorsgången 5B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 6/8
3 235 kr/mån
21 398 kr/m²

Välkommen med hiss till sjätte våningen och den här fantastiskt fina ettan. Här behöver du inte göra någonting utan det är bara att flytta rakt in! Ifrån balkongen har du utsikt över Nydalaparkens grönskande område! Med närhet till Mobilia köpcentrum för restauranger, shopping och mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter som tar dig dit du behöver komma och har du bil är du snabbt ute på både inre och yttre Ringvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 675 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/6
5 269 kr/mån
48 355 kr/m²

Kontakta mäklare för visning på 0727 44 98 68 eller [email protected] Nu saluförs den här fina trean med det lilla extra. Det finns två badrum med golvvärme, egen tvättmöjlighet, hiss från markplan samt en balkong i söderläge med utsikt över Öresundsbron. I hallen finns det bra möjligheter att hänga av dig dina ytterskor och parkera dina skor. Det finns inbyggd förvaring och det är via hallen du når det första badrummet. Det öppna och sociala köket som smälter ihop med bostadens vardagsrum. Här får du plats med stort matbord, mediamöbler, soffgrupp och mer. Det är via köket du når bostadens balkong. Bostadens första sovrum används idag som ett arbetsrum men det fås plats med en säng och det finns inbyggd förvaring. Det andra sovrummet ligger vägg i vägg och här får du plats med dubbelsäng, det finns inbyggd förvaring och bostadens andra badrum ligger med ingång härifrån. Detta boende ligger på bra läge i Västra Hamnen - bara runt knuten ligger Masttorget med Ica Maxi och trevliga restauranger. Med en kort promenad nås havet och vi tar även oss snabbt till centralstationen, Malmö universitet samt City. Här finns det mesta och perfekt för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jörgen Ankersgatan 3a, Davidshall, Malmö kommun

Jörgen Ankersgatan 3a

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 595 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/6
6 100 kr/mån
45 495 kr/m²

Välplanerad fyra med balkong högt upp i huset! Varmt välkommen med hissen upp till fjärde våningen och den här välplanerade fyran med tre sovrum, stort badrum och gäst-WC. Kliv in i rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring. Det är ljusa väggar och enhetligt parkettgolv i alla rum förutom i köket där det ligger ett ljusare laminatparkettgolv. Tre sovrum som ligger i fil mot innergård och ett stort kök med plats för matbord för hela familjen. Bostadens vardagsrum är generöst och har plats för större soffgrupp och matplats, du når bostadens balkong via vardagsrummet. Som kronan på verket erbjuds även ett badrum med egna tvättmöjligheter samt en en gäst-WC. Varmt välkommen på visning! Davidshall är ett av Malmös mest populära områden med mängder av affärer, restauranger, skolor, förskolor och parker runt hörnet. Vill du känna stadspuls är det här ett av de få områdena i Malmö som du ska bo i!

  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 22, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 22

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 284 kr/mån
39 933 kr/m²

Välplanerad trea med uteplats i sydväst mot lugn gata. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Goda ytor för både matplats och soffgrupp. Sovrummen är rymliga med en bra förvaring klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Läge, läge, läge. Nära till vatten och härliga Dragörkajen. Ett stenkast från lägenheten ligger Limhamn Centrum med alla dess bekvämligheter. Vem vill inte flytta in i en helt ny lägenhet? Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Vitemöllegatan 16A, Annelund, Malmö kommun

Vitemöllegatan 16A

Lägenhet
Annelund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
3 083 kr/mån
25 541 kr/m²

Varmt välkommen till den här välplanerade lägenheten med stor balkong! På en lugn gata med närhet till allt vad Nobeltorget har att erbjuda samt goda kommunikationer in till stan hittar vi den här ettan på våning två. Det är en hall med möjligheter att hänga av sig ytterkläder och parkera dina skor. Köket är stort, bra förvaring- och arbetsmöjligheter. Vardagsrummet är utformat på ett så sätt att du kan placera säng och göra det till ett eget rum. Du får plats med soffgrupp, mediamöbler och förvaring. Du når även bostadens inglasade balkong via vardagsrummet. Ett helkaklat badrum är lägenheten sista rum och här finns det dusch, handfat, wc, handdukstork och spegelskåp. Brf Jämlikheten är en stabil och stor förening med god historik. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Amiralsgatan 34, S:t Knut, Malmö kommun

Amiralsgatan 34

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 495 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 362 kr/mån
47 230 kr/m²

Snart saluförs en av områdets finaste lägenheter i den stabila BF Amiralsgården. Här möts du av en totalrenoverad lägenhet som är moderniserad utan att förlora sin originalcharm. Det är en lägenheten som måste besökas - kontakta 0727 44 98 68 vid intresse! På populära S:t Knut får du ett superläge med närheten till hela Malmös stadskärna. Här bor du med närhet till både Triangelstationen och till Malmö Central tar du dig med buss på 8 minuter och knappa 15 min på cykel . Direkt utanför porten finns gott om restauranger med mat från världens alla hörn och mysiga caféer. Med en kort promenad bort väntar Triangelns köpcentrum, Citytunneln och nöjeslivet i Folkets Park! Denna bostad måste upplevas, det är en oas mitt i stan! Varmt välkomna!

Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:00
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 450 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/7
5 541 kr/mån
44 231 kr/m²

Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet på andra våningen! Här finner du en hemtrevlig trea! Peab har på ett gediget sätt låtit bygga Kv Vélo mitt i hjärtat av västra hamnen. Här slipper du välja mellan att bo i stan eller nära havet. Området Dockan erbjuder bland annat ett levande restaurangutbud, mataffär, gym, badplats och bra förbindelser för dig som behöver ta dig runt via kollektivtrafik. Här har du även närhet till City, Malmö C och Ribban - kort och gott allt du vill ha när du bosätter dig centralt! Bostaden erbjuder 78 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet för att maximera sociala tillställningar. Besök gärna https://peabbostad.se/projekt/skane/velo/ för mer information. PEAB beskriver projektet på följande sätt: Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Kontakta mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8