Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Broqvist

Tobias Broqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jörgen Ankersgatan 3a, Davidshall, Malmö kommun

Jörgen Ankersgatan 3a

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 395 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/6
6 100 kr/mån
43 515 kr/m²

Nu saluförs en fyrarummare på en av Malmös mest centrala och attraktiva adresser! Välplanerad fyra med balkong högt upp i huset! Varmt välkommen med hissen upp till fjärde våningen och den här välplanerade fyran med tre sovrum, stort badrum och gäst-WC. Kliv in i rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring. Det är ljusa väggar och enhetligt parkettgolv i alla rum förutom i köket där det ligger ett ljusare laminatparkettgolv. Tre sovrum som ligger i fil mot innergård och ett stort kök med plats för matbord för hela familjen. Bostadens vardagsrum är generöst och har plats för större soffgrupp och matplats, du når bostadens balkong via vardagsrummet. Som kronan på verket erbjuds även ett badrum med egna tvättmöjligheter samt en en gäst-WC. Varmt välkommen på visning! Davidshall är ett av Malmös mest populära områden med mängder av affärer, restauranger, skolor, förskolor och parker runt hörnet. Vill du känna stadspuls är det här ett av de få områdena i Malmö som du ska bo i!

  • Balkong
  • Hiss
Konsultgatan 8, Södertorp, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 14:15
Konsultgatan 8, Södertorp, Malmö kommun, bild 2
Konsultgatan 8, Södertorp, Malmö kommun, bild 3

Konsultgatan 8

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 525 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 634 kr/mån
24 597 kr/m²

Nu saluförs äntligen en av de härliga tvårummarna på populära Södertorp! Här lockar en ljus och trevlig bostad med hiss från entréplan och härlig inglasad balkong. Bostaden erbjuder helkaklat badrum, väl tilltaget sovrum, modernt kök med utmärkt balkong i anslutning samt solbadande vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Här på Södertorp bor du på ett kanonläge med närhet till allt önskvärt. Vackra Pildammsparken med trevliga promenadstråk är ett stenkast bort, Mobilia med livsmedelsbutiker och service, Emporia shoppingcenter ett par minuter bort samt Hyllie tågstation med alla dess förbindelser. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Föreningsgatan 79A, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 79A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
39,1 m²
1 rum
vån 1/4
2 546 kr/mån
40 793 kr/m²

Nu saluförs den här fina ettan med stort kök i den stabila föreningen BF Åsa u.p.a. Här bor du i en anrik fastighet med högt i tak, brädgolv, stuckaturer och mycket av originalcharmen kvar. Det finns bra förvaring i hallen och möjlighet att hänga av dig dina ytterkläder. I det stora köket finns det möjlighet att ha ett större matbord för middagsbjudningar med familj eller vänner. Allrummet är disponerat på ett sådant vis att du får plats med en säng, soffgrupp och mediamöbler på ett naturligt och bra sätt. Det är en genomgående lägenhet med gott om ljus från stora fönster. Föreningens innergård är en av Malmös både grönaste och finaste innergårdar! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kilian Zollsgatan 21A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 12:15
Kilian Zollsgatan 21A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Kilian Zollsgatan 21A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Kilian Zollsgatan 21A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 474 kr/mån
49 304 kr/m²

Varmt välkommen till den här fina trean på havsnära adress! Här bor du i en välplanerad lägenhet i riktigt bra skick. En gavellägenhet med fönster i tre riktningar, med balkongen åt väster vilket ger kvällssol. Den första känslan du får när du kliver in i lägenheten är ljusets flöde in från de många stora fönstren. I hallen finns goda möjligheter att hänga av sig ytterkläder samt extra förvaring i en inbyggd garderob. Köket är modernt och det är gott om arbetsytor, förvaring samt plats för matbord. Det stora vardagsrummet med vackert parkettgolv är rymligt med plats för både matgrupp och soffgrupp. Härifrån når du den vackra balkongen som vetter in mot den gröna innergården med lek- och grillplats. I lägenheten finns två sovrum med plats för säng, förvaring och skrivbord. I det mindre sovrummet finns ytterligare en inbyggd garderob. Bostadens två badrum är renoverade, där det större har, förutom toalett, dusch och tvättmaskin. Det här är en lägenhet som har allt du behöver och det är bara att flytta in. Ribersborg som område ger dig mysiga restauranger och fik samt promenadstråk och god närservice, allt inom gångavstånd. In till city tar du dig med en kort cykeltur och stranden ligger bara ett stenkast bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 27 okt kl 10:15
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 340 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/7
5 541 kr/mån
42 821 kr/m²

Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet på andra våningen! Här finner du en hemtrevlig trea! Peab har på ett gediget sätt låtit bygga Kv Vélo mitt i hjärtat av västra hamnen. Här slipper du välja mellan att bo i stan eller nära havet. Området Dockan erbjuder bland annat ett levande restaurangutbud, mataffär, gym, badplats och bra förbindelser för dig som behöver ta dig runt via kollektivtrafik. Här har du även närhet till City, Malmö C och Ribban - kort och gott allt du vill ha när du bosätter dig centralt! Bostaden erbjuder 78 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet för att maximera sociala tillställningar. Besök gärna https://peabbostad.se/projekt/skane/velo/ för mer information. PEAB beskriver projektet på följande sätt: Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Kontakta mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun, bild 2
Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun, bild 3

Lektorsgången 5B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 6/8
3 397 kr/mån
21 398 kr/m²

Välkommen med hiss till sjätte våningen och den här fantastiskt fina ettan. Här behöver du inte göra någonting utan det är bara att flytta rakt in! Ifrån balkongen har du utsikt över Nydalaparkens grönskande område! Flexibelt tillträde kan erbjudas. Med närhet till Mobilia köpcentrum för restauranger, shopping och mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter som tar dig dit du behöver komma och har du bil är du snabbt ute på både inre och yttre Ringvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/7
5 541 kr/mån
49 936 kr/m²

Genomgående trea högt upp i huset med fin utsikt från solig balkong! Nu finns den här helt nya tre-rummaren snart till försäljning. Lägenheten är genomgående, stor balkong i söderläge, två bra sovrum, stort badrum samt en gäst-WC. Här bor du bra, bekvämt och nära till centralstationen, Masttorgets hela utbud och Malmös stadskärna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vitemöllegatan 11A, Annelund, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Vitemöllegatan 11A, Annelund, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 11A, Annelund, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 11A

Lägenhet
Annelund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
4 407 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen till en av Vitemöllegatans trevligaste lägenheter med stora ytor och ljusa väggar. En genomgående lägenhet med stor inglasad balkong med fri utsikt, diskmaskin och gott om förvaring! På populära Nobel får du ett superläge med närheten till Folkets Park, Möllevången och Pildammsparken. Till Malmö Central tar du dig med buss från Nobeltorget på 9 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hallstorpsvägen 64, Virentofta, Malmö kommun

Hallstorpsvägen 64

Villa
Virentofta, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 895 000 kr
113 + 15 m²
5 rum
443 m² tomt

Nu saluförs äntligen huset på hörnet! Välplanerat hus med fantastisk trädgård i perfekt sydvästläge! Det här är ett bra planerat hus på områdets bästa läge. I entrén möts du av det vackra trägolvet som löper genom huset och det är bra förvaringsmöjligheter. Två av fastighetens tre sovrum nås via hallen. Det första rummet har parkettgolv, plats för dubbelsäng samt bra inbyggd förvaring. Det andra rummet är även det stort nog för dubbelsäng, har inbyggd förvaring och även ett vackert originalfönster. Köket och vardagsrummet smälter ihop i en semi-öppen planlösning som är perfekt för middagsbjudningar eller vardagsbestyr. Du får plats med ett stort matbord i anslutning till köket och mitt i vardagsrummet står den fina kaminen som värmer på vinterns mörkare dagar. Vardagsrummet har även en naturlig plats för soffgrupp och mediamöbler vilket underlättar planeringen. Du når fastighetens fantastiska trädgård via dörr härifrån. Det tredje sovrummet når vi via den fina glasdörren och här får du plats med förvaring och dubbelsäng. Från köket når vi tvättstugan, kontoret och garaget. Det finns även en utgång till trädgården här. Varmt välkommen till det här välplanerade, enkla och fina huset!

Visar alla 9