Mäklare Tobias Broqvist

Tobias Broqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 48 A, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 48 A

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/7
3 686 kr/mån
43 250 kr/m²

Välkommen till populära Köpenhamnsvägen och BRF Pukan! Här presenteras exklusivt renoverad två-rummare på 7e våningen disponerad över 60 kvm. Här bor du med välplanerade öppna ytor, tvättmöjligheter och generöst ljusinsläpp med balkong! Området Slottsstaden/erikslust bjuder på all tänkbar närservice med bl.a. Livsmedelsbutiker, restauranger, mysiga cafeér och gångstråk. Runt hörnan finner du även god busskommunikation inom Malmö. Inom gång/cykelavstånd finns även regionala kommunikationsmöjligheter i form av triangelns tågstation och citytunneln som tar dig med lätthet inom stadskärnan eller mot Hyllie för vidare avfärd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 000 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/6
4 582 kr/mån
52 632 kr/m²

Kontakta mäklare för visning på 07272 44 98 68 eller [email protected] Nu saluförs den här fina trean med det lilla extra. Det finns två badrum, egna tvättmöjlighet, hiss från markplan samt en balkong i söderläge med utsikt över Öresundsbron. I hallen finns det bra möjligheter att hänga av dig dina ytterskor och parkera dina skor. Det finns inbyggd förvaring och det är via hallen du når det första badrummet. Det öppna och sociala köket som smälter ihop med bostadens vardagsrum. Här får du plats med stort matbord, mediamöbler, soffgrupp och mer. Det är via köket du når bostadens balkong. Bostadens första sovrum används idag som ett arbetsrum men det fås plats med en säng och det finns inbyggd förvaring. Det andra sovrummet ligger vägg i vägg och här får du plats med dubbelsäng, det finns inbyggd förvaring och bostadens andra badrum ligger med ingång härifrån. Detta boende ligger på bra läge i Västra Hamnen - bara runt knuten ligger Masttorget med Ica Maxi och trevliga restauranger. Med en kort promenad nås havet och vi tar även oss snabbt till centralstationen, Malmö universitet samt City. Här finns det mesta och perfekt för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kilian Zollsgatan 31C, Ribersborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Kilian Zollsgatan 31C

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
4 142 kr/mån
40 242 kr/m²

Nu saluförs äntligen en av de attraktiva tvåorna i Brf Krageholm. Här bor du i en stabil förening med friköpt mark på läget mellan city och havet! Det är en charmig fyrtiotalslägenhet med högt i tak, generös takhöjd, bra planerad samt ett nyrenoverat kök! Ribersborg/Slottsstaden som område ger dig mysiga restauranger, promenadstråk och närservice, allt inom gångavstånd. In till city tar du dig med en kort cykeltur och stranden ligger bara ett stenkast bort. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 3