Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Sköld

Linda Sköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenvägen 77B, Slottsbrinken, Strängnäs kommun

Stenvägen 77B

Radhus
Slottsbrinken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 795 000 kr
103 m²
4 rum
178 m² tomt

Välkommen till Stenvägen 77B och detta trevliga tvåplansradhus med utmärkt läge mot skogen. Här kan du sitta på uteplatsen och njuta av fågelkvittret och de natursköna vyerna mot den angränsande skogen. Den stora altanen utgör också en härlig plats för trevliga grillmiddagar i kvällssolen. Tomten fortsätter en bit ut i naturmarken vilket ger möjlighet till odling och ytterligare plats för solstolen. Även på framsidan finns en mysig uteplats - perfekt för frukoststunden i morgonsolen. Det välplanerade huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med ett stort ljust kök med rejäl matplats och ett luftigt vardagsrum med fönsterpartier mot den omkringliggande naturen. En trappa upp finns den privata sfären med tre rymliga sovrum, varav det största har en stor klädkammare. Från ett av rummen nås den trevliga balkongen mot gården. Badrum finns på båda planen. Separat tvättstuga. Isolerat förråd på entrésidan. Garage i länga med motorvärmareuttag och litet kallförråd. På Stenvägen bor du i lugna barnvänliga kvarter med lekplats på gården och naturen runt knuten. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till förskolor, skolor, idrottsplats, golfbana och Mariefreds pittoreska stadskärna med restauranger, caféer, butiker och allt annat den charmiga småstadsidyllen har att erbjuda. Ca 10 minuter med bil till Läggesta station och därifrån tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Riavägen 4

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 200 000 kr
103 m²
4 rum
570 m² tomt

Välkommen till Riavägen 4 och denna välplanerad enplansvilla som genomgått omfattande renoveringar så sent som 2022-2023. Här erbjuds ett mycket stilfullt hem med genomgående smakfulla lösningar, läckra detaljer och påkostade materialval. Perfekt för dig som önskar det där lilla extra i din boendemiljö! Stort hemtrevligt vardagsrum med nyinstallerad braskamin och helt nya ytskikt. Det stora rummet utgör en härlig plats för trevlig samvaro med familj och vänner. Plats finns för både matgrupp och rejäl soffhörna. Braskaminen är centralt placerad vilket gör att lågornas sken sprider en varm och mysig känsla i hela rummet. I anslutning till vardagsrummet finns det väldisponerade köket med köksö och utgång till den soliga uteplatsen. Tre trevliga och rejäla sovrum. Synnerligen elegant badrum och lika fin gäst-wc, båda smakfullt renoverade 2022 med fingertoppskänsla för stil och finess. Rymlig tvättstuga med groventré - perfekt att använda som vardagsingång. Stor trevlig uteplats, delvis med tak, där sommarens grillkvällar och kräftskivor kan avnjutas i goda vänners lag. Lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor, vackert blommande perenner och två äppelträd. Thujahäcken ger en trevlig inramning av tomten. Sommarvatten för trädgårdsbevattning. Carport och förråd. Laddbox för elbil. Fiber. På Riavägen bor du i lugna naturnära kvarter med bara ett par minuters promenad till förskola, skola, matbutik, idrottsplats och ishall. Ett stenkast bort finns även en trevlig badplats med sandstrand och brygga. I närheten finns också många vackra promenadstråk i naturskön omgivning. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar; på knappa 10 minuter med bil nås Läggesta station och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Brostugevägen 20, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Brostugevägen 20

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 395 000 kr
156 + 10 m²
7 rum
713 m² tomt

Välkommen till Brostugevägen 20 och denna familjevänliga villa om 1½-plan i mycket gott skick i attraktiva och populära Marielundsviken! Här kommer ni till en bostad med optimal planlösning och genomgående fina ytskikt där entréplanets golv och väggar renoverades -14 då även övervåningen inreddes. Inbjudande vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en värmande täljstenskamin. Delvis öppet in mot det fullutrustade köket med vita släta köksluckor, två st sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt en tvättstuga/groventré finns på detta våningsplan. Upp till övervåningen välkomnas ni av det rymliga och luftiga allrummet med två takfönster för bästa möjliga ljusinsläpp. Perfekt som extra vardagsrum med plats för soffgrupp och skrivbord. Här finns även tre fina sovrum och ett duschrum. För bilen finns plats i garaget som är ca 20 kvm eller på den grusade infarten. Trevlig trädgårdstomt med gräsytor och trädäck som omger större delen av huset. Fiber indraget. På fastigheten finns även ett förråd för förvaring. Från villan har ni ett bekvämt promenadavstånd till Mälaren med badplats - perfekt att kunna svalka sig under de varma sommarmånaderna! På Brostugevägen 20 bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station som tar dig till Stockholms centralstation på ca 38 minuter, perfekt för Er som önskar pendla till jobbet. In till Mariefreds pittoreska stadskärna är du på ca 5 min med bil men det går självklart lika bra att cykla som att gå in till stadskärnan via upplyst gång- och cykelbana. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland.

Tågvägen 2B, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Tågvägen 2B, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Tågvägen 2B, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Tågvägen 2B

Radhus
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 495 000 kr
117 m²
5 rum
7 598 kr/mån
21 325 kr/m²

Välkommen till Tågvägen 2B och detta välplanerade bostadsrättsradhus i två plan beläget i barnvänliga Marielundsviken. Huset färdigställdes så sent som 2021 och erbjuder ett stilfullt hem med genomgående moderna och smakfulla materialval. Solcellerna på taket bidrar till att hålla driftskostnaderna nere. På entréplanet finns de generösa umgängesytorna med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning. Här finns gott om plats att umgås både till vardags och fest. En trappa upp finns den privata sfären med fyra rejäla sovrum. Stilrena badrum med kakel och klinker i sobert gråa toner finns på båda planen. Separat tvättstuga. Skyddad uteplats som du kan utforma till din egen oas där sommarens grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag. I anslutning till altanen finns ett praktiskt kallförråd. Parkeringsplats i carport med elbilsladdare. I familjeidyllen Marielundsviken bor du i trygga kvarter med närhet till såväl förskola och nyanlagd lekplats som till bad- och båtliv i Mälaren. För dig som pendlar till Stockholm är det bara ett stenkast till Läggesta station, varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Mariefreds charmiga stadskärna nås enkelt på cykel via den upplysta cykelbanan. Här finns ett trevligt utbud av butiker, restauranger och caféer, men också skolor, förskolor, idrottsplats, gym och golfbana. Varmt välkommen till ett smakfullt och lättskött boende som skänker trivsel för hela familjen!

  • Premium
Lingonvägen 31, null, Strängnäs kommun

Lingonvägen 31

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 795 000 kr
51 m²
3 rum
2 148 m² tomt

Välkommen till vackra Edsala och detta trevligt planerade hus beläget på lugna och natursköna Lingonvägen 31! Här bor du med naturen runt knuten och bara en kort promenad till den mysiga badplatsen med strand och brygga. På bekvämt cykelavstånd finns Mariefreds charmiga stadskärna med mataffärer, butiker, restauranger, caféer och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. Huset är vinterbonat och har nyttjats som åretruntbostad, men fungerar lika bra som bekvämt fritidshus. Trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med fungerande braskamin. Fräscht badrum som totalrenoverats 2019; här finns dusch, wc och tvättmaskin. Två sovrum. Ytskikten i kök/vardagsrum och det ena sovrummet har behov av renovering. Intill huset finns ett stort förråd som är delvis isolerat. Detta kan enkelt byggas om till gästhus om behov av extra sängplatser skulle finnas. Inbjudande tomt med plana gräsytor och partier av naturmark. Uteplats på den skyddade baksidan där man kan njuta av rofyllda stunder med fågelkvitter som bakgrundsmusik. Till Läggesta station tar bilresan ca 15 minuter och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 50 minuter. Varmt välkommen på visning! Vägbeskrivning: Då arbete med anläggning av kommunalt vatten och avlopp pågår i området är Lingonvägen tillfälligt avstängd. Fastigheten nås genom att köra Frönäsvägen förbi Lingonvägen ända bort till Bergsvägen. Följ Bergsvägen ett par hundra meter och sväng sedan vänster in på Gnejsvägen och följ pilarna fram till Lingonvägen 31.

Klostergatan 6, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Klostergatan 6

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 195 000 kr
37 m²
1 rum
1 966 kr/mån
32 297 kr/m²

Välkommen till Klostergatan 6 och denna välplanerade 1:a med mycket charm. Lägenheten är belägen högst upp i huset och erbjuder enastående vacker utsikt mot domkyrkan. Från den trevliga balkongen kan även Mälarens glittrande vatten avnjutas i eftermiddagssolen. Mysig köksdel med takfönster som skapar trevlig vindsvåningskänsla. Intill köket finns matplatsen med gott om utrymme för matbord. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för både säng och soffa. Härifrån nås den härliga balkongen där man kan sitta i vårsolen och njuta av utsikten. Helkaklat badrum med badkar. Vindsförråd ingår i avgiften. Välutrustad tvättstuga i källaren. Stabil och välskött förening med god ekonomi. På centralt belägna Klostergatan bor du med bekvämt gångavstånd till restauranger, butiker, caféer och övrig service. Runt knuten finns även trevliga promenadstråk längs Mälarens kant. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Hedlandet 1:32, Hedlandet, Strängnäs kommun

Hedlandet 1:32

Tomt
Hedlandet, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
950 000 kr
1 398 m² tomt

På natursköna och populära Hedlandet strax utanför småstadsidyllen Mariefred finns denna trevlig tomt om ca 1 400 kvm. Perfekt för dig som vill bygga ditt drömhus med grönskande natur runt knuten och cykelavstånd till badplats i Mälaren. Samtidigt är kommunikationerna mycket goda med bara några minuters bilväg till Läggesta station varifrån tågresan in till Stockholm tar ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information.

Källargränd 2, null, Strängnäs kommun
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 2
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 3

Källargränd 2

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
10 000 000 kr
218 m²
8 rum
153 m² tomt

Välkommen till detta ståndsmässiga sekelskifteshus i tre plan beläget i hjärtat av Mariefreds pittoreska stadskärna. Här bor du med närhet till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom restauranger, caféer, butiker och vackra gångstråk längs Mälarens kant. Det stilfulla huset erbjuder med sina 218 kvm gott om plats för den stora familjen. De spatiösa sociala ytorna gör att huset även passar perfekt för trevliga tillställningar med släkt och vänner. På entréplanet finns det synnerligen väl tilltagna köket där det är en fröjd för den matintresserade att stå och röra i grytorna. Årgångsvinerna kan med fördel förvaras i den läckra matkällaren under köket. Värmen från den praktfulla kakelugnen kan avnjutas från middagsbordet och adderar ytterligare till den trevliga atmosfären i rummet. Huset erbjuder även stora luftiga salonger och bibliotek med platsbyggda snickerier i tidsenlig anda. 5-6 sovrum, varav det största har magisk utsikt över pampiga Gripsholms slott och Mälarens glittrande vatten. Tre badrum; ett på varje våningsplan. Ljuvlig veranda med plats för både matbord och loungemöbler - en underbar plats för härliga stunder med kaffekoppen eller trevliga middagar i goda vänners lag. Den gemensamma innergården är vackert grönskande och utgör en undangömd oas mitt i den charmiga stadskärnan. Till fastigheten hör en parkeringsplats och ett rymligt isolerat förråd. 5 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter.

  • Premium
Forsavägen 13, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Forsavägen 13

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 995 000 kr
127 + 70 m²
5 rum
2 400 m² tomt

Välkommen till Forsavägen 13 och denna vackra familjevilla anno 1911 belägen på en underbar trädgårdstomt med fruktträd, syrener och generösa gräsytor där man kan skönja sjöns glittrande vatten mellan träden. Här har du din egen trädgårdsoas helt fri från insyn och med sol från morgon till kväll. Huset har under senare år smakfullt renoverats för att uppfylla nutidens krav på moderniteter, samtidigt finns den ursprungliga charmen och hemtrevliga atmosfären väl bevarad. Sjöutsikten kan avnjutas både inifrån huset och från det spatiösa trädäcket med spabad. På tomten finns även det fantastiska gästhuset som färdigställdes till nuvarande utförande för bara ett par år sedan, så här är allt nästan som nytt! Det påkostade gästhuset inrymmer två stora sovrum och ett stilfullt badrum med wc och dusch. Genomgående smakfulla materialval där den vitmålade liggande träpanelen och de massiva trägolvet för tankarna till New England. Huset fungerar utmärkt för de hemmaboende tonåringarna, den egna verksamheten eller för uthyrning. På Forsavägen bor du i trevliga villakvarter med bekvämt gångavstånd till skola, förskola, idrottsplats och mataffär. I närheten finns, förutom den fina badplatsen, även fantastiska strövområden i skog och vacker natur med utmärkta vandringsleder. Ca 10 minuters bilresa till Läggesta station varifrån tågresan till Stockholm tar ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

Vildkattens väg 13, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Vildkattens väg 13

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 395 000 kr
135 m²
5 rum
384 m² tomt

Med lugnt och Mälarnära läge i populära familjeidyllen Marielundsviken ligger detta smakfulla radhus i två välplanerade plan. Här bor du i trygga barnvänliga kvarter, bara ett stenkast från den gemensamma badplatsen med strand och brygga vilket skänker stor glädje under varma sommarlovsdagar. Även lekplats och förskola finns i området och för dig som pendlar till Stockholm finns Läggesta station på bekvämt gångavstånd. Från Läggesta går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Den upplysta cykelbanan leder in till Mariefreds pittoreska stadskärna med skolor, idrottsplats, golfbana, mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Det stilfulla huset erbjuder en tilltalande planlösning med allt den moderna familjen kan önska sig. Här finns generösa sociala ytor på entréplanet där den centralt placerade täljstenskaminen sprider skön trivsel och värme under kylslagna dagar. En trappa upp finns den privata sfären med tre rejäla sovrum och ett trevligt allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om behov skulle finnas. Från allrummet nås den stora läckra takterrassen varifrån Mälarens glittrande vatten kan skönjas mellan träden - här finns gott om plats för både loungemöbler och solsängar. Helkaklade badrum finns på båda planen; det ena med dusch och det andra med hörnbadkar. Separat tvättstuga. Lättskött trädgårdstomt med trevliga uteplatser både på den stora soliga entrésidan och den helt insynsskyddade baksidan med kvällssol. Här kan sommarens grillkvällar och kräftskivor avnjutas på det stora trädäcket. Plana gräsytor med plats för studsmatta och kubbspel finns på båda sidor om huset. Två trädgårdsförråd. Carport med elbilsladdare. Varmt välkommen på visning!

Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun
  • Lör 4 maj
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 2C

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
12 700 000 kr
5 rum
167 m² tomt

Med unikt läge vid Mälarens kant och i hjärtat av den anrika småstadsidyllen ligger den nyproducerade villa i två plan. Fastigheten präglas av den omedelbara närheten till vattnet och den hänförande sjöutsikten som kan avnjutas från husets alla sällskapsytor. Mälaren finns bara ett par meter från tomtgränsen så här kan du betrakta båtarnas färd mot gästhamnen från första parkett! Huset färdigställdes så sent som sommaren 2022 och erbjuder ett synnerligen smakfullt boende med utmärkt planlösning, ljus färgsättning och påkostade materialval. Generösa sociala ytor på entréplanet med öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härligt utrymme för trevlig samvaro med familj och vänner där den fantastiska sjökontakten kan upplevas både från matsalsbordet och soffgruppen. Huset inrymmer därutöver ett litet allrum, fyra sovrum och två stilrena badrum. Stenlagd uteplats med utrymme för matgrupp och loungemöbler - även här har man utsikt över Mälarens glittrande vatten. Direkt utanför tomten finns både båtbryggorna och den mysiga strandpromenaden. Även stadskärnans utbud av restauranger, butiker och caféer finns precis runt knuten. Här har man nära till allt! Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Brogatan 8B, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Brogatan 8B, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Brogatan 8B, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Brogatan 8B

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
9 200 000 kr
180 + 20 m²
8 rum
1 750 m² tomt

Välkommen till fantastiska Brogatan 8B och detta unika läge vid Mälarens kant! Här kan drömmen om egen strandtomt, fri sjöutsikt och egen brygga gå i uppfyllelse! De hänförande vyerna över Mälarens glittrande vatten kan avnjutas både inifrån husets generösa sällskapsytor och från den vackert böljande trädgården som sluttar försiktigt ner mot vattenlinjen och bryggan. Vid den rejäla bryggan har du självklart båten förtöjd vilket ger dig utmärkt uppsikt även inifrån huset - perfekt när det är busväder och man inte vill gå ut för att titta till båten. Det inbjudande trädäcket med tak erbjuder, förutom magisk sjöutsikt, även härlig kvällssol, vilket gör det till en svårslagen plats för sommarens grillkvällar och höstens kräftskivor. Vill man ha ännu mer sjökontakt kan man duka upp middagen på bryggan och avsluta dagen med ett uppfriskande kvällsdopp i solnedgången. Det rymliga huset erbjuder ett stor hemtrevligt kök och spatiösa sällskapsytor mot vattnet. Här kan man sitta vid matsalsbordet och njuta av vyerna över fjärden - lika vackert oavsett årstid! Två helkaklade badrum samt en fantastisk relaxavdelning med bastu och dusch - här kan avkopplande stunder avnjutas med de vackra vyerna som vilsamt sällskap. Separat tvättstuga, även den med sjöutsikt! Huset erbjuder idag fyra sovrum, men ett femte rum kan enkelt skapas om behov skulle finnas. Bergvärme. Vidbyggt varmgarage som du kan nå inifrån husets praktiska groventré. På Brogatan 8B bor du med närhet till förskola, skola, matbutik, restauranger och trevliga Gula Industrihuset med bl. a. mysiga butiker och populära Printz bageri. Ca 10 minuters bilresa bort finns Mariefreds pittoreska stadskärna och på 15 minuter når du Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
Palmtorp 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Palmtorp 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 595 000 kr
188 + 100 m²
7 548 m² tomt

Välkommen till Palmtorp 1 och denna lantliga villadröm som med sina generösa ytor och ljuvliga charm erbjuder ett fantastiskt boende med gott om plats för den stora familjen. Här bor du lugnt och idylliskt med vidsträckta vyer över åkrar och ängar - lika vackert oavsett årstid! Runt knuten finns skog och natur som inbjuder till kojbyggen och kreativa lekar för barnen. Samtidigt ligger Mariefreds anrika stadskärna med skolor, förskolor, idrottsplats, golfbana, butiker, caféer och restauranger bara ett par kilometer bort. Boningshuset har anor från 1800-talet och erbjuder med dess tidstypiska detaljer och genuina känsla ett hem med charm och karaktär utöver det vanliga. Underbart lantkök med köksö, där vedspisen i gjutjärn och de synliga takbalkarna bidrar till den ombonade atmosfären. Det rymliga skafferiet är lika praktiskt som charmigt. Middagen dukas med fördel upp i den vackra glasverandan som utgör husets matsal - här kan man njuta av lågornas sken från kakelugnen och de vackra vyerna över trädgården och det omkringliggande landskapet. Här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är ljust och luftigt och inrymmer även det en gedigen eldstad. Förutom de generösa sociala ytorna erbjuder huset även fyra trevliga sovrum, ett separat arbetsrum/bibliotek, två stilrena badrum, rymlig tvättstuga och hall samt ett mysigt loft för övernattande gäster. Spatiöst trädäck i soligt söderläge med uppvärmd pool där lata sommardagar kan tillbringas vid poolkanten. Här trivs man lika bra ensam i solstolen med en god bok som vid trevliga grillmiddagar i goda vänners lag. Inbjudande och noggrant anlagd trädgårdstomt med fruktträd och vackra perenner som blommar rikligt hela säsongen - här står alltid något i blom från tidig vår till sen höst. De generösa gräsytorna bjuder in till kubbspel, bollekar och midsommarens femkamp. Stort växthus och rejäla trädgårdsland för egen odling. Fastigheten erbjuder även ett stort parti naturmark utanför staketet som kan nyttjas för odling i lite större skala om så skulle önskas. Här ges goda möjligheter för den som vill vara självförsörjande på frukt och grönt. På tomten finns även en stor lada med väl tilltagna ytor att disponera efter eget önskemål. Perfekt för snickeriverksamheten, sensommarkvällarnas kräftskivor eller barnens kalas. Jordkällaren med rustikt lertegelgolv utgör en perfekt plats för årgångsvinerna och äppelmusten från trädgårdens skörd. Garage och trädgårdsförråd. Cirka 5 minuters bilresa till Mariefreds stadskärna och till Läggesta station tar du dig på 10 minuter med bil eller buss (två minuters promenad från huset till busshållplatsen). Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan in till Stockholm ca 45 minuter. Trevliga Stallarholmen nås med en kort biltur på bara 5 minuter. Varmt välkommen på visning!

Nygatan 8C, Mariefred, Strängnäs kommun

Nygatan 8C

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 795 000 kr
185 + 15 m²
6 rum
272 m² tomt

På en attraktiv hörntomt mitt i Mariefreds charmiga stadskärna ligger detta smakfulla townhouse i tre välplanerade plan. Här bor du med gångavstånd till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom mataffärer, caféer, restauranger och butiker. I närheten finns även skolor, förskolor, golfbana och vackra promenadstråk längs Mälarens kant. Läggesta station nås med några minuters bil- eller bussresa från huset och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Busshållplats finns precis runt hörnet. Det rymliga gavelhuset erbjuder med sina 185 kvm gott om plats för den stora familjen. Förutom entréplanets generösa sociala ytor inrymmer huset fyra sovrum och hela tre badrum; ett på varje våning. Den helt insynsskyddade trädgårdstomten utgör din egen grönskande oas med vackert blommande perenner och lättskött och lagom stor gräsmatta. Här kan man sitta ostört i solstolen och njuta av en god bok och ändå vara mitt i stan! Trädgården inrymmer också flera mysiga platser för fikastunden, både i sol och skugga. Det stora trädäcket är försett med tak och blir till ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret. Här kan midsommarlunchens långbord dukas upp även när det regnar. Två trädgårdsförråd och egen parkeringsplats på tomten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Stora Koltorp 6, Mariefred, Strängnäs kommun

Stora Koltorp 6

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 195 000 kr
87 m²
5 rum
2 174 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll belägen endast ca 4 km från Mariefreds pittoreska stadskärna. Här bor du med utsikt över ängar och hagar vilket gör det till en rofylld plats hela året. Den smakfulla villan är gediget byggd med stil och finess in i minsta detalj. Energieffektiv och välisolerad konstruktion ger låga driftskostnader. Huset uppfördes 2019 och är fortfarande nästan som nytt. Bara att flytta in och börja trivas! Den stilfulla arkitekturen skapar ett hem med rymd och elegans utöver det vanliga - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I de sociala delarna är taket öppet upp till nock vilket tillsammans med de stora fönsterpartierna ger en mycket ljus och luftig atmosfär med nästintill sakral känsla. Här är det en fröjd att slå sig ner i en fåtölj intill braskaminen och blicka ut över de vackra natursköna omgivningarna. Härligt öppen planlösning mellan sällskapsytorna och köket, där den väldisponerade köksdelen erbjuder smakfulla snickerier i behaglig grön ton, bänkytor i sten och all sedvanlig maskinell utrustning man kan önska sig. Ytterligare umgängesyta finns en trappa upp där det trevliga allrummet har en mycket inbjudande vy ner mot entréplanets sällskapsdel och vidare ut mot ängarna. Den synnerligen välplanerade villan inrymmer även tre charmiga sovrum och ett stilrent badrum med tvättavdelning. Genomgående högkvalitativa materialval med smakfull och noggrant utvald utformning. Stort trädäck i vinkel runt huset där sommarens midsommarluncher och grillkvällar kan avnjutas med fågelkvitter och den grönskande naturen som inramning. Plan trädgårdstomt med fruktträd och generösa gräsytor som bjuder in till kubbspel och bollekar. Till Mariefreds anrika stadskärna med skolor, förskolor, butiker, caféer och restauranger tar cykelturen bara ca en kvart. Väljer du bilen når du stadskärnan på ca 5 minuter. Dryga 10 minuter bort med bil finns Läggesta station, varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. För den hästintresserade finns Ekelunds stuteri och ridskola på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen på visning!

Gamens väg 2, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Gamens väg 2

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 195 000 kr
178 + 34 m²
6 rum
707 m² tomt

Elegant och välplanerad familjevilla med sjönära läge i barnvänliga familjeidyllen Marielundsviken. Här bor du endast ett par hundra meter från samfällighetens gemensamma badplats med strand och brygga, samtidigt som Mariefreds charmiga stadskärna finns på bekvämt cykelavstånd. Den stilfulla villan har en mycket tilltalande arkitektur med en touch av New England och erbjuder med sina 178 kvm gott om plats för den stora familjen. Spatiösa sociala ytor på entréplanet där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet skapar en luftig känsla med härlig rymd - här är det lätt att trivas! Den smakfulla braskaminen är som ett smycke i rummet och kan tack vare den centrala placeringen avnjutas från både middagsbordet och soffhörnan. Ytterligare sällskapsyta finns i det stora allrummet en trappa upp - perfekt som mysigt tv-rum för familjens filmkvällar eller som umgängesyta för barnen och deras kompisar. Fyra rymliga sovrum, varav det ena har utgång till den stora terrassen med vy mot Mälarens glittrande vatten. Två helkaklade badrum, varav det ena med dusch och det andra med ett härligt hörnbadkar. Separat tvättstuga med ingång till det isolerade garaget - mycket praktiskt när man vill gå torrskodd till bilen när det regnar ute. Trevlig trädgårdstomt med generösa gräsytor för kubbspel och bollekar. Stort soligt trädäck med plats för både matgrupp, loungemöbler och solsängar. Här kan midsommarlunchens långbord dukas upp för familj och vänner! Bekvämt gångavstånd till både förskola och Läggesta tågstation. Tåget till Stockholm tar endast ca 38 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Plus

Visar alla 16