Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Sköld

Linda Sköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun
 • Mån 24 jun
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Rådjursvägen 30

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 404 kr/mån
28 208 kr/m²

Ljus och välplanerad 2:a med attraktivt läge på populära Rådjursvägen i Marielundsviken. Här bor du i lugna kvarter med kort promenadavstånd till badplats, båtbryggor och härliga promenadstråk. Du har även bekvämt gångavstånd till Läggesta station, varifrån tågresan in till Stockholm tar ca 38 minuter. Mariefreds pittoreska stadskärna nås på ca fem minuter med bil, men det går lika bra att gå eller cykla längs den fina upplysta cykelbanan. Mariefred erbjuder ett trevligt utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, golfklubb, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Den smakfulla lägenheten har en social och öppen planlösning mellan det trevliga köket och vardagsrummet, vilket skapar generösa sällskapsytor att umgås och trivas på. Stilrent badrum med eleganta duschväggar med svart spröjs. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk för klädvård. Stort sovrum med väl tilltagen klädkammare. Under sommarhalvåret utgör den rymliga balkongen extra sällskapsyta - här kan trevliga stunder avnjutas i kvällssolen! Förråd i separat byggnad ingår i avgiften. Bilplats med eluttag för motorvärmare (100 kr/mån). Föreningen har fyra laddplatser för elbilar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hertig Karls allé 14, Mariefred, Strängnäs kommun
Hertig Karls allé 14, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Hertig Karls allé 14, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Hertig Karls allé 14

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
11 750 000 kr
190 + 181 m²
7 rum
1 048 m² tomt

Med unikt läge längs Mälarens kant och med hänförande utsikt över inloppet till Mariefred ligger denna ståndsmässiga 30-talsvilla med gott om plats för den stora familjen. Här bor du med fantastisk sjökontakt där du kan njuta av Mälarens glittrande vatten både inifrån husets spatiösa sociala ytor och från den södervända trädgården. Trädgårdsgrinden tar dig ut till den mysiga strandpromenaden där du efter bara någon minuts promenad längs bryggorna når Mariefreds anrika stadskärna med butiker, caféer, restauranger och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. På bekvämt gångavstånd finns även förskolor, skolor, idrottsplats och golfbana. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar med dryga 5 minuters bil- eller bussresa till Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Den ståtliga familjevillan erbjuder med sina generösa ytor om totalt nästan 400 kvm, fördelade på två plan samt källare och inredningsbar vind, en storslagen bostad där det är lätt att trivas för hela familjen. På entréplanet finns ett charmigt kök som öppnats upp mot den stora matsalen och vardagsrummet vilket ger en social och luftig yta som präglas av den fantastiska kontakten med Mälaren från de stora spröjsade fönsterpartierna. Även det övre planet erbjuder generösa sällskapsytor där segelbåtarnas färd in mot gästhamnen kan avnjutas från första parkett. Huset inrymmer idag fyra trevliga sovrum, men ett femte rum kan enkelt skapas om så skulle önskas. Två helkaklade badrum med dusch samt en separat gäst-wc. Källarplanet inrymmer en stor väldisponerad tvättstuga med gott om plats för klädvård. Här finns också flera rymliga förråd som skapar värdefullt förvaringsutrymme samt ett stort rum som idag används som biorum för familjens filmkvällar. Högst upp i huset finns den oinredda vinden med vidsträckta vyer över Mälaren och stadskärnans takåsar. Inbjudande trädgårdstomt som badar i sol hela dagen. Här finns generösa gräsytor, vackert blommande perenner och gott om plats för egen odling. Byggrätt finns för att uppföra komplementbyggnad om ca 60 kvm. Möjlighet till båtplats vid de intilliggande bryggorna. Varmt välkommen till en fantastisk bostad belägen på en av Mariefreds allra attraktivaste adresser och som ytterst sällan erbjuds till försäljning!

 • Premium
Kyrkvägen 9B, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Kyrkvägen 9B

Tomt
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 450 000 kr
3 353 m² tomt

Stor tomt om hela 3 353 kvm med milsvidd utsikt över åkrar och ängar. Perfekt för dig som vill bygga ditt drömboende i lantlig miljö! Gångavstånd till förskola, skola, idrottshall, matbutik mm i Åkers Styckebruk och cykelavstånd till Mariefreds pittoreska stadskärna. För dig som pendlar till Stockholm är kommunikationerna mycket goda. På ca 5 minuters bilresa (eller ca 20 minuter på cykel) nås Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen till Stockholm tar resan ca 45 minuter. Den stora tomten är plan och lättbyggd. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp finns och anslutningsavgiften är betald. När det gäller el betalas anslutningen av köparen. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Löpargränd 4D, null, Strängnäs kommun

Löpargränd 4D

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 795 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 650 kr/mån
41 744 kr/m²

Ljus och smakfull 1,5:a med mycket charm och med trevlig uteplats mot den lugna innergården. Här bor du med närhet till allt den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda såsom butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Runt knuten finns även golfbana, idrottsplats och vackra promenadstråk längs Mälaren. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar med busshållplats precis utanför huset varifrån bussen tar dig till Läggesta tågstation på dryga 5 minuter. Från Läggesta tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Den trevligt planerade lägenheten erbjuder en öppen och luftig planlösning mellan det påkostade köket och vardagsrummet, vilket skapar generösa sällskapsytor för trevlig samvaro med familj och vänner. Mysig sovalkov som enkelt kan avskärmas med draperi för att skapa avskildhet. Stilfullt helkaklat badrum med tvättavdelning. Den trevliga uteplatsen med lugnt läge mot gården utgör under sommarhalvåret en fin plats för kaffestunden. Utvändigt förråd vid entrén ingår i avgiften. Den grönskande gemensamma innergården ramas in av föreningens byggnader och skapar en lugn grönskande oas. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Rådjursvägen 19

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 674 kr/mån
27 099 kr/m²

I populära och Mälarnära Marielundsviken finner ni denna smakfulla 4:a med stort trädäck i utmärkt solläge. Här kan sköna sommardagar spenderas i solstolen och när man känner för ett avsvalkande dopp är det bara att promenera till badplatsen med strand och bryggor. För den trädgårdsintresserade finns plats för egen odling på den lilla ytan intill trädäcket. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån man har direktacces ut till altanen - perfekt om man vill duka upp middagen utomhus i kvällssolen. Badrum med bubbelbadkar och tvättavdelning. Tre fina sovrum. Parkering med eluttag finns precis utanför huset och praktiskt förråd som tillhör lägenheten finns i separat byggnad. På Rådjursvägen bor du i lugna kvarter med kort promenadavstånd till badplats, båtbryggor och härliga promenadstråk. Här har du även bekvämt gångavstånd till Läggesta station, varifrån tåget in till Stockholm tar ca 38 minuter. Mariefreds stadskärna nås på ca fem minuter med bil, men det går lika bra att gå eller cykla längs den fina upplysta cykelbanan. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, golfklubb, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Ekhovsvägen 45D, null, Strängnäs kommun
 • Lör 29 jun

Ekhovsvägen 45D

Radhus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 695 000 kr
106 m²
135 m² tomt

I populära och barnvänliga Ekhov ligger detta trevliga radhus i två välplanerade plan. Här bor du i lugna kvarter med naturen runt knuten och förskolor och skolor bara ett stenkast bort längs fina gång- och cykelvägar. Även Mariefreds charmiga stadskärna med mysiga butiker, caféer och restauranger finns på kort gångavstånd. Den lilla skogsstigen tar dig till den nyanlagda lekplatsen åt ena hållet och till idrottsplatsen åt andra hållet - perfekt för leksugna barn! Huset inrymmer bl.a. ett stort och luftigt kök med ny glasdörr ut till det stora soliga trädäcket - perfekt när man vill duka upp middagen utomhus. Rymligt vardagsrum och tre sovrum. Nyrenoverat badrum (2021) med smakfulla materialval. Gäst-wc och separat tvättstuga. Det stora soliga trädäcket utgör en extra sällskapsyta under sommarhalvåret. Här kan man njuta av avkopplande stunder i solstolen och trevliga grillkvällar i goda vänners lag. Isolerat förråd vid entrén. Garageplats i länga samt egen öppen parkeringsplats ingår i samfällighetsavgiften. Fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Stavtorp 9

Fritidshus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
4 052 m² tomt

Välkommen till Stavtorp 9 och detta sommarparadis där du kan njuta av rofyllda semesterdagar i vacker naturskön miljö. Den stora grönskande tomten om dryga 4 000 kvm utgör din egen lummigt grönskande oas där avkopplande stunder kan avnjutas i solstolen med fågelkvitter som bakgrundsmusik. De generösa gräsytorna bjuder in till kubbspel och bollekar för hela familjen. För den trädgårdsintresserade finns också gott om plats för egen odling. Tomten erbjuder även stora partier naturmark - perfekt för kojbyggen och kreativ lek. Det välplanerade huset är vinterbonat, så här kan man njuta av den fridfulla tillvaron året om. Huset erbjuder stora ytor för umgänge med nära och kära - perfekt när vädret inte tillåter utomhusaktiviteter. Den gedigna braskaminen sprider härlig värme och trivsel i hela huset. I köket finns förutom sedvanlig modern utrustning även en vedspis i gjutjärn som också den skänker skön värme under kylslagna försommarkvällar. I badrummet med kakel och klinker finns duschkabin och tvättmaskin. Innanför badrummet finns en separat alkov med mulltoa. Huset inrymmer idag ett sovrum, men det stora vardagsrummet i vinkel kan enkelt delas av om behov av ytterligare sovrum skulle finnas. Det stora uterummet med infravärme förlänger säsongen och utgör en trevlig plats för sommarkalas och kräftskivor i goda vänners lag. Inbäddad i ljuvlig grönska finns den charmiga gäststugan, som även den är vinterbonad - perfekt för tonårsbarnen eller övernattande gäster. På tomten finns även ett stort garage, vedbod och utedass. Goda kommunikationer med bara ett par minuters bilresa till Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun
 • Mån 24 jun
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun, bild 2
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun, bild 3

Violavägen 43

Radhus
Slottsbrinken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
220 m² tomt

Välkommen till Violavägen 43 och detta trevliga friköpta parhus med attraktivt läge i familjeidyllen Slottsbrinken! Här bor du i lugna trygga kvarter med uteplats mot skogen och natursköna omgivningar runt knuten, samtidigt finns Mariefreds charmiga stadskärna med butiker, caféer och restauranger på bekvämt gångavstånd. Även förskolor, skolor, idrottsplats och golfbana finns ett stenkast bort. Det välplanerade huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med ett stort hemtrevligt kök och ett väl tilltaget vardagsrum. Ytterligare sällskapsyta finns en trappa upp i det trevliga allrummet - perfekt för mysiga filmkvällar i tv-soffan. På entréplanet finns ett helt nyrenoverat badrum färdigställt 2024 med mycket stilfulla materialval; snyggt kakel och klinker med skön golvvärme, duschväggar i glas och smakfull badrumsinredning i nordisk design. På övre plan finns ett helkaklat badrum med badkar. Separat tvättstuga med groventré. Huset inrymmer idag tre rejäla sovrum, men allrummet kan enkelt delas av om behov av ett fjärde sovrum skulle finnas. Samtliga sovrum har naturskön utsikt mot skogen vilket skapar en lugn och inbjudande atmosfär i rummen. Ljuvlig uteplats med mycket sol och skyddat läge mot skog och natur. Här kan man sitta i solstolen och njuta av fågelkvittret! Det stora trädäcket utgör även en trevlig plats för sommarens grillkvällar och kräftskivor. Lättskött trädgårdstomt med lagom stora gräsytor och en rikligt blommande syrénhäck som ramar in tomten mot grannen. På tomten finns två trädgårdsförråd. Garage i gemensam länga. För dig som pendlar till Stockholm nås Läggesta station på knappa tio minuter med bilen och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Lingonvägen 31, null, Strängnäs kommun

Lingonvägen 31

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 695 000 kr
51 m²
3 rum
2 148 m² tomt

Välkommen till vackra Edsala och detta trevligt planerade hus beläget på lugna och natursköna Lingonvägen 31! Här bor du med naturen runt knuten och bara en kort promenad till den mysiga badplatsen med strand och brygga. På bekvämt cykelavstånd finns Mariefreds charmiga stadskärna med mataffärer, butiker, restauranger, caféer och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. Huset är vinterbonat och har nyttjats som åretruntbostad, men fungerar lika bra som bekvämt fritidshus. Trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med fungerande braskamin. Fräscht badrum som totalrenoverats 2019; här finns dusch, wc och tvättmaskin. Två sovrum. Ytskikten i kök/vardagsrum och det ena sovrummet har behov av renovering. Intill huset finns ett stort förråd som är delvis isolerat. Detta kan enkelt byggas om till gästhus om behov av extra sängplatser skulle finnas. Inbjudande tomt med plana gräsytor och partier av naturmark. Uteplats på den skyddade baksidan där man kan njuta av rofyllda stunder med fågelkvitter som bakgrundsmusik. Till Läggesta station tar bilresan ca 15 minuter och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 50 minuter. Varmt välkommen på visning! Vägbeskrivning: Då arbete med anläggning av kommunalt vatten och avlopp pågår i området är Lingonvägen tillfälligt avstängd. Fastigheten nås genom att köra Frönäsvägen förbi Lingonvägen ända bort till Bergsvägen. Följ Bergsvägen ett par hundra meter och sväng sedan vänster in på Gnejsvägen och följ pilarna fram till Lingonvägen 31.

Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Riavägen 4

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 200 000 kr
103 m²
4 rum
570 m² tomt

Välkommen till Riavägen 4 och denna välplanerad enplansvilla som genomgått omfattande renoveringar så sent som 2022-2023. Här erbjuds ett mycket stilfullt hem med genomgående smakfulla lösningar, läckra detaljer och påkostade materialval. Perfekt för dig som önskar det där lilla extra i din boendemiljö! Stort hemtrevligt vardagsrum med nyinstallerad braskamin och helt nya ytskikt. Det stora rummet utgör en härlig plats för trevlig samvaro med familj och vänner. Plats finns för både matgrupp och rejäl soffhörna. Braskaminen är centralt placerad vilket gör att lågornas sken sprider en varm och mysig känsla i hela rummet. I anslutning till vardagsrummet finns det väldisponerade köket med köksö och utgång till den soliga uteplatsen. Tre trevliga och rejäla sovrum. Synnerligen elegant badrum och lika fin gäst-wc, båda smakfullt renoverade 2022 med fingertoppskänsla för stil och finess. Rymlig tvättstuga med groventré - perfekt att använda som vardagsingång. Stor trevlig uteplats, delvis med tak, där sommarens grillkvällar och kräftskivor kan avnjutas i goda vänners lag. Lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor, vackert blommande perenner och två äppelträd. Thujahäcken ger en trevlig inramning av tomten. Sommarvatten för trädgårdsbevattning. Carport och förråd. Laddbox för elbil. Fiber. På Riavägen bor du i lugna naturnära kvarter med bara ett par minuters promenad till förskola, skola, matbutik, idrottsplats och ishall. Ett stenkast bort finns även en trevlig badplats med sandstrand och brygga. I närheten finns också många vackra promenadstråk i naturskön omgivning. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar; på knappa 10 minuter med bil nås Läggesta station och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Slottsfogdevägen 44, null, Strängnäs kommun

Slottsfogdevägen 44

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
6 395 000 kr
138 m²
5 rum
416 m² tomt

Smakfull familjevilla med naturskönt och Mälarnära läge! Här bor du med kort badrocksavstånd till badbryggor och egen båtplats vid den gemensamma småbåtshamnen. Perfekt om du vill börja sommardagen med ett uppfriskande morgondopp och en efterföljande båtutflykt till något av Mälarens smultronställen. Den vackra stigen genom ekbacken leder ut till strandpromenaden som på några minuter tar dig längs bryggorna in till stadskärnan med skolor, förskolor, butiker, caféer, restauranger och allt annat den charmiga småstadsidyllen har att erbjuda. Det stilfulla huset färdigställdes 2017 och erbjuder en tilltalande arkitektur som för tankarna till New England. Smakfullt och välutrustat kök där den stora köksön utgör en naturlig samlingspunkt både till vardags och fest. Pardörrar leder ut till den soliga uteplatsen - perfekt när man vill duka upp middagen utomhus. Trevligt vardagsrum i vinkel med plats för både soffhörna och matsalsbord. Fyra fina sovrum, varav det stora master bedroom utgör en trevlig föräldraavdelning. Två helkaklade badrum med stilrena materialval; det ena med dusch och det andra med badkar. Separat tvättstuga. Den soliga trädgården utgör din helt insynsskyddade oas med rofylld vy mot den vackert grönskande ekbacken. Det stora trädäcket utgör en härlig plats för midsommarlunchens långbord och trevliga grillmiddagar i kvällssolen. En del av uteplatsen är under tak vilket gör att man kan fortsätta måltiden utomhus även om det kommer en regnskur. Garage med automatiska portar. Ca 7 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Varmt välkommen till ett smakfullt och bekvämt boende som erbjuder livskvalitet för hela familjen!

Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun
Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Kärnbogatan 8I

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 850 000 kr
174 m²
7 rum
104 m² tomt

Elegant townhouse med soliga uteplatser samt både garage och carport! Med centralt läge i hjärtat av Mariefreds anrika stadskärna ligger detta synnerligen stilfulla townhouse i tre välplanerade plan om totalt ca 174 kvm. Här bor du med kort gångavstånd till förskolor, skolor, butiker, caféer, restauranger och allt annat den trygga småstadsidyllen har att erbjuda. Runt knuten finns även Gripsholms golfklubb, idrottsplats, småbåtshamn med möjlighet till båtplats och vackra promenadstråk längs Mälarens kant. För den som gillar att ta ett uppfriskande morgondopp är det bara att lägga handduken över axeln och gå ner till bryggan. Mycket goda kommunikationer för pendling till Stockholm; busshållplats finns precis runt hörnet varifrån bussen tar dig till Läggesta station på ett par minuter. Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen till Stockholm tar resan knappa 50 minuter. Till huset hör både ett stort varmbonat garage samt egen carportplats med elbilsladdare. Huset har energiklass C. Husets attraktiva gavelläge erbjuder flera soliga uteplatser mot den lugna grönskande innergården, som en liten oas i stadskärnan. På det stora skyddade trädäcket på kortsidan av huset kan sommarens grillkvällar och kräftskivor avnjutas i goda vänners lag. Här finns också ett spabad för avkopplande stunder året om. Även på den södervända entrésidan finns en härlig uteplats för trevliga utomhusmåltider i solen. Den gemensamma innergården utgör en vacker dold oas, där bland annat magnolia, fruktträd och syren står i praktfull blom under försommaren. På Kärnbogatan 8i erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med stil och elegans utöver det vanliga. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Vackra spröjsade fönster med djupa fönsternischer, ljusa trägolv, platsbyggda snickerier och gedigna materialval kännetecknar detta smakfulla boende. På entréplanet finns generösa sociala ytor med gott om plats för stora sällskap när tillfället så kräver. En trappa upp erbjuder mellanvåningens allrum trevliga vyer över stadskärnans takåsar, kyrktornet och slottets tinnar och torn. Mellanplanet inrymmer även tre trevliga sovrum och en exklusiv walk-in-closet. Stilrena badrum finns både på entré- och mellanplanet. Högst upp i huset finns det tredje planet där det charmiga snedtaket med takfönster skapar en tilltalande vindsvåningskänsla. På detta plan finns såväl ett mysigt allrum som ett inbjudande sovrum med bra förvaringslösningar. Våningen fungerar utmärkt som tonårsavdelning, eller varför inte en rofylld föräldravåning. Varmt välkommen till ett smakfullt och optimalt beläget boende som erbjuder livskvalitet för hela familjen! Kontakta gärna mäklaren för visning och mer information!

 • Premium
Nygatan 16, null, Strängnäs kommun

Nygatan 16

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 795 000 kr
94 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 082 kr/mån
51 011 kr/m²

Välkommen till Nygatan 16 och denna vackra vindsvåning om 94 kvm. Här erbjuds ett unikt boende med svårslagen charm och utmärkt läge i den anrika stadskärna. Den lummigt grönskande trädgården utgör en ljuvlig oas där du har din egen plats för fikastunden i solen. Precis runt knuten finns butiker, caféer, restauranger och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. Ett stenkast bort finns även majestätiska Gripsholms slott, golfbana och fina promenadstråk längs Mälarens kant. För dig som pendlar finns busshållplats precis runt hörnet. Bussen tar dig till Läggesta station på ett par minuter och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Den smakfulla våningen ligger högst upp i det ståndsmässig sekelskifteshuset och upptar hela det övre planet. Här erbjuds spatiösa sällskapsytor med ljus och rymd utöver det vanliga, där det luftiga vardagsrummet är bostadens nav och hjärta. Generös takhöjd, synliga takbalkar och mysiga fönsterkupor är några av de kvaliteter som bidrar till bostadens synnerligen inbjudande atmosfär. Den stilfullt designade braskaminen sprider ytterligare trivsel och skapar ett vackert sken över rummet. Det ombonade köket utgör med sin påtagliga charm en trevlig plats för härliga middagar i goda vänners lag. Två inbjudande sovrum där det blyinfattade fönstret mellan rummen utgör en av flera fina detaljer. Utöver de båda större rummen finns även ett mindre rum som idag används som walk in closet, men som även fungerar utmärkt som kontor eller barnrum för de allra minsta. Helkaklat badrum med badkar på tassar. Utöver den egna uteplatsen i trädgården disponeras tillsammans med en av grannarna även en rymlig balkong där man kan njuta av utsikten över stadskärnans takåsar. Den inbjudande trädgården har ett mycket lugnt och skyddat läge helt utan insyn. Här finns äppelträd, generösa gräsytor och vackert blommande perenner. Varje lägenhet disponerar en egen plats för utemöbler där trevliga middagar kan avnjutas i sommarvärmen. Skulle det komma en regnskur kan man slå sig ner i det vackra orangeriet och fortsätta att njuta av trädgården utan att bli blöt. På gården finns även ett trevligt gästhus, en gemensam tvättstuga och bastu. Här finns också en förrådslänga där varje lägenhet har ett eget förråd. Stabil och välskött förening med mycket låg belåning. Varmt välkommen till Nygatan 16 - här kan drömmen om en vindsvåning med trädgård gå i uppfyllelse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bergsvägen 9, Kalkudden, Strängnäs kommun
Bergsvägen 9, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Bergsvägen 9, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Bergsvägen 9

Fritidshus
Kalkudden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 850 000 kr
60 m²
4 rum
1 643 m² tomt

Charmigt och välskött fritidshus på populära Kalkudden med gångavstånd till badplats - perfekt när man vill ta ett avsvalkande dopp efter en varm fotbollsmatch på den stora gräsmattan. Här bor du även med cykelavstånd till Mariefreds pittoreska stadskärna med restauranger, butiker, caféer och mysiga glasskiosker vid småbåtshamnen. Du välkomnas in i huset via den charmiga punschverandan som utgör ett fantastiskt sommarrum för trevlig samvaro. Även det trivsamma köket erbjuder mycket charm med massivt trägolv, gedigen vedspis och rustik murstock i lertegel. Här finns även all modern utrustning man kan önska sig. Vardagsrummet med öppen spis är stort och luftigt och har stora fönsterdörrar ut mot terrassen. Huset inrymmer även tre mysiga sovrum och ett fräscht badrum med wc, dusch och tvättmaskin. Huset är vinterbonat och kan med fördel användas året om. Fiber. Stort trädäck med skyddat läge där midsommarlunchens långbord kan dukas upp i solen innan den traditionsenliga midsommardansen tar vid. Plats för egen midsommarstång finns på den generösa gräsmattan på den nedre delen av tomten. För övernattande gäster erbjuder gäststugan trevliga sovplatser, perfekt även för tonårsbarnen som vill ha lite eget utrymme. Läggesta station nås på ca 15 minuter med bil och därifrån tar tågresan till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 50 minuter. För den som så önskar kan stugan lämnas över med kort tillträde - perfekt för dig som vill fira midsommar i denna sommaridyll! Välkommen på visning!

 • Premium
Brostugevägen 20, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Brostugevägen 20

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 395 000 kr
156 + 10 m²
7 rum
713 m² tomt

Välkommen till Brostugevägen 20 och denna familjevänliga villa om 1½-plan i mycket gott skick i attraktiva och populära Marielundsviken! Här kommer ni till en bostad med optimal planlösning och genomgående fina ytskikt där entréplanets golv och väggar renoverades -14 då även övervåningen inreddes. Inbjudande vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en värmande täljstenskamin. Delvis öppet in mot det fullutrustade köket med vita släta köksluckor, två st sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt en tvättstuga/groventré finns på detta våningsplan. Upp till övervåningen välkomnas ni av det rymliga och luftiga allrummet med två takfönster för bästa möjliga ljusinsläpp. Perfekt som extra vardagsrum med plats för soffgrupp och skrivbord. Här finns även tre fina sovrum och ett duschrum. För bilen finns plats i garaget som är ca 20 kvm eller på den grusade infarten. Trevlig trädgårdstomt med gräsytor och trädäck som omger större delen av huset. Fiber indraget. På fastigheten finns även ett förråd för förvaring. Från villan har ni ett bekvämt promenadavstånd till Mälaren med badplats - perfekt att kunna svalka sig under de varma sommarmånaderna! På Brostugevägen 20 bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station som tar dig till Stockholms centralstation på ca 38 minuter, perfekt för Er som önskar pendla till jobbet. In till Mariefreds pittoreska stadskärna är du på ca 5 min med bil men det går självklart lika bra att cykla som att gå in till stadskärnan via upplyst gång- och cykelbana. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland.

Hedlandet 1:32, Hedlandet, Strängnäs kommun

Hedlandet 1:32

Tomt
Hedlandet, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
950 000 kr
1 398 m² tomt

På natursköna och populära Hedlandet strax utanför småstadsidyllen Mariefred finns denna trevlig tomt om ca 1 400 kvm. Perfekt för dig som vill bygga ditt drömhus med grönskande natur runt knuten och cykelavstånd till badplats i Mälaren. Samtidigt är kommunikationerna mycket goda med bara några minuters bilväg till Läggesta station varifrån tågresan in till Stockholm tar ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information.

Källargränd 2, null, Strängnäs kommun
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 2
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 3

Källargränd 2

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
10 000 000 kr
218 m²
8 rum
153 m² tomt

Välkommen till detta ståndsmässiga sekelskifteshus i tre plan beläget i hjärtat av Mariefreds pittoreska stadskärna. Här bor du med närhet till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom restauranger, caféer, butiker och vackra gångstråk längs Mälarens kant. Det stilfulla huset erbjuder med sina 218 kvm gott om plats för den stora familjen. De spatiösa sociala ytorna gör att huset även passar perfekt för trevliga tillställningar med släkt och vänner. På entréplanet finns det synnerligen väl tilltagna köket där det är en fröjd för den matintresserade att stå och röra i grytorna. Årgångsvinerna kan med fördel förvaras i den läckra matkällaren under köket. Värmen från den praktfulla kakelugnen kan avnjutas från middagsbordet och adderar ytterligare till den trevliga atmosfären i rummet. Huset erbjuder även stora luftiga salonger och bibliotek med platsbyggda snickerier i tidsenlig anda. 5-6 sovrum, varav det största har magisk utsikt över pampiga Gripsholms slott och Mälarens glittrande vatten. Tre badrum; ett på varje våningsplan. Ljuvlig veranda med plats för både matbord och loungemöbler - en underbar plats för härliga stunder med kaffekoppen eller trevliga middagar i goda vänners lag. Den gemensamma innergården är vackert grönskande och utgör en undangömd oas mitt i den charmiga stadskärnan. Till fastigheten hör en parkeringsplats och ett rymligt isolerat förråd. 5 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter.

 • Premium
Forsavägen 13, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Forsavägen 13

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 995 000 kr
127 + 70 m²
5 rum
2 400 m² tomt

Välkommen till Forsavägen 13 och denna vackra familjevilla anno 1911 belägen på en underbar trädgårdstomt med fruktträd, syrener och generösa gräsytor där man kan skönja sjöns glittrande vatten mellan träden. Här har du din egen trädgårdsoas helt fri från insyn och med sol från morgon till kväll. Huset har under senare år smakfullt renoverats för att uppfylla nutidens krav på moderniteter, samtidigt finns den ursprungliga charmen och hemtrevliga atmosfären väl bevarad. Sjöutsikten kan avnjutas både inifrån huset och från det spatiösa trädäcket med spabad. På tomten finns även det fantastiska gästhuset som färdigställdes till nuvarande utförande för bara ett par år sedan, så här är allt nästan som nytt! Det påkostade gästhuset inrymmer två stora sovrum och ett stilfullt badrum med wc och dusch. Genomgående smakfulla materialval där den vitmålade liggande träpanelen och de massiva trägolvet för tankarna till New England. Huset fungerar utmärkt för de hemmaboende tonåringarna, den egna verksamheten eller för uthyrning. På Forsavägen bor du i trevliga villakvarter med bekvämt gångavstånd till skola, förskola, idrottsplats och mataffär. I närheten finns, förutom den fina badplatsen, även fantastiska strövområden i skog och vacker natur med utmärkta vandringsleder. Ca 10 minuters bilresa till Läggesta station varifrån tågresan till Stockholm tar ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

Vildkattens väg 13, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Vildkattens väg 13

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 395 000 kr
135 m²
5 rum
384 m² tomt

Med lugnt och Mälarnära läge i populära familjeidyllen Marielundsviken ligger detta smakfulla radhus i två välplanerade plan. Här bor du i trygga barnvänliga kvarter, bara ett stenkast från den gemensamma badplatsen med strand och brygga vilket skänker stor glädje under varma sommarlovsdagar. Även lekplats och förskola finns i området och för dig som pendlar till Stockholm finns Läggesta station på bekvämt gångavstånd. Från Läggesta går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Den upplysta cykelbanan leder in till Mariefreds pittoreska stadskärna med skolor, idrottsplats, golfbana, mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Det stilfulla huset erbjuder en tilltalande planlösning med allt den moderna familjen kan önska sig. Här finns generösa sociala ytor på entréplanet där den centralt placerade täljstenskaminen sprider skön trivsel och värme under kylslagna dagar. En trappa upp finns den privata sfären med tre rejäla sovrum och ett trevligt allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om behov skulle finnas. Från allrummet nås den stora läckra takterrassen varifrån Mälarens glittrande vatten kan skönjas mellan träden - här finns gott om plats för både loungemöbler och solsängar. Helkaklade badrum finns på båda planen; det ena med dusch och det andra med hörnbadkar. Separat tvättstuga. Lättskött trädgårdstomt med trevliga uteplatser både på den stora soliga entrésidan och den helt insynsskyddade baksidan med kvällssol. Här kan sommarens grillkvällar och kräftskivor avnjutas på det stora trädäcket. Plana gräsytor med plats för studsmatta och kubbspel finns på båda sidor om huset. Två trädgårdsförråd. Carport med elbilsladdare. Varmt välkommen på visning!

Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 2C

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
12 700 000 kr
5 rum
167 m² tomt

Med unikt läge vid Mälarens kant och i hjärtat av den anrika småstadsidyllen ligger den nyproducerade villa i två plan. Fastigheten präglas av den omedelbara närheten till vattnet och den hänförande sjöutsikten som kan avnjutas från husets alla sällskapsytor. Mälaren finns bara ett par meter från tomtgränsen så här kan du betrakta båtarnas färd mot gästhamnen från första parkett! Huset färdigställdes så sent som sommaren 2022 och erbjuder ett synnerligen smakfullt boende med utmärkt planlösning, ljus färgsättning och påkostade materialval. Generösa sociala ytor på entréplanet med öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härligt utrymme för trevlig samvaro med familj och vänner där den fantastiska sjökontakten kan upplevas både från matsalsbordet och soffgruppen. Huset inrymmer därutöver ett litet allrum, fyra sovrum och två stilrena badrum. Stenlagd uteplats med utrymme för matgrupp och loungemöbler - även här har man utsikt över Mälarens glittrande vatten. Direkt utanför tomten finns både båtbryggorna och den mysiga strandpromenaden. Även stadskärnans utbud av restauranger, butiker och caféer finns precis runt knuten. Här har man nära till allt! Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

 • Premium
 • Energieffektiv
Palmtorp 1, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Mån 24 jun kl 18:30

Palmtorp 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 595 000 kr
188 + 100 m²
7 548 m² tomt

Välkommen till Palmtorp 1 och denna lantliga villadröm som med sina generösa ytor och ljuvliga charm erbjuder ett fantastiskt boende med gott om plats för den stora familjen. Här bor du lugnt och idylliskt med vidsträckta vyer över åkrar och ängar - lika vackert oavsett årstid! Runt knuten finns skog och natur som inbjuder till kojbyggen och kreativa lekar för barnen. Samtidigt ligger Mariefreds anrika stadskärna med skolor, förskolor, idrottsplats, golfbana, butiker, caféer och restauranger bara ett par kilometer bort. Boningshuset har anor från 1800-talet och erbjuder med dess tidstypiska detaljer och genuina känsla ett hem med charm och karaktär utöver det vanliga. Underbart lantkök med köksö, där vedspisen i gjutjärn och de synliga takbalkarna bidrar till den ombonade atmosfären. Det rymliga skafferiet är lika praktiskt som charmigt. Middagen dukas med fördel upp i den vackra glasverandan som utgör husets matsal - här kan man njuta av lågornas sken från kakelugnen och de vackra vyerna över trädgården och det omkringliggande landskapet. Här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är ljust och luftigt och inrymmer även det en gedigen eldstad. Förutom de generösa sociala ytorna erbjuder huset även fyra trevliga sovrum, ett separat arbetsrum/bibliotek, två stilrena badrum, rymlig tvättstuga och hall samt ett mysigt loft för övernattande gäster. Spatiöst trädäck i soligt söderläge med uppvärmd pool där lata sommardagar kan tillbringas vid poolkanten. Här trivs man lika bra ensam i solstolen med en god bok som vid trevliga grillmiddagar i goda vänners lag. Inbjudande och noggrant anlagd trädgårdstomt med fruktträd och vackra perenner som blommar rikligt hela säsongen - här står alltid något i blom från tidig vår till sen höst. De generösa gräsytorna bjuder in till kubbspel, bollekar och midsommarens femkamp. Stort växthus och rejäla trädgårdsland för egen odling. Fastigheten erbjuder även ett stort parti naturmark utanför staketet som kan nyttjas för odling i lite större skala om så skulle önskas. Här ges goda möjligheter för den som vill vara självförsörjande på frukt och grönt. På tomten finns även en stor lada med väl tilltagna ytor att disponera efter eget önskemål. Perfekt för snickeriverksamheten, sensommarkvällarnas kräftskivor eller barnens kalas. Jordkällaren med rustikt lertegelgolv utgör en perfekt plats för årgångsvinerna och äppelmusten från trädgårdens skörd. Garage och trädgårdsförråd. Cirka 5 minuters bilresa till Mariefreds stadskärna och till Läggesta station tar du dig på 10 minuter med bil eller buss (två minuters promenad från huset till busshållplatsen). Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan in till Stockholm ca 45 minuter. Trevliga Stallarholmen nås med en kort biltur på bara 5 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Nygatan 8C, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Fre 28 jun

Nygatan 8C

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 795 000 kr
185 + 15 m²
6 rum
272 m² tomt

På en attraktiv hörntomt mitt i Mariefreds charmiga stadskärna ligger detta smakfulla townhouse i tre välplanerade plan. Här bor du med gångavstånd till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom mataffärer, caféer, restauranger och butiker. I närheten finns även skolor, förskolor, golfbana och vackra promenadstråk längs Mälarens kant. Läggesta station nås med några minuters bil- eller bussresa från huset och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Busshållplats finns precis runt hörnet. Det rymliga gavelhuset erbjuder med sina 185 kvm gott om plats för den stora familjen. Förutom entréplanets generösa sociala ytor inrymmer huset fyra sovrum och hela tre badrum; ett på varje våning. Den helt insynsskyddade trädgårdstomten utgör din egen grönskande oas med vackert blommande perenner och lättskött och lagom stor gräsmatta. Här kan man sitta ostört i solstolen och njuta av en god bok och ändå vara mitt i stan! Trädgården inrymmer också flera mysiga platser för fikastunden, både i sol och skugga. Det stora trädäcket är försett med tak och blir till ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret. Här kan midsommarlunchens långbord dukas upp även när det regnar. Två trädgårdsförråd och egen parkeringsplats på tomten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stora Koltorp 6, Mariefred, Strängnäs kommun

Stora Koltorp 6

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 195 000 kr
87 m²
5 rum
2 174 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll belägen endast ca 4 km från Mariefreds pittoreska stadskärna. Här bor du med utsikt över ängar och hagar vilket gör det till en rofylld plats hela året. Den smakfulla villan är gediget byggd med stil och finess in i minsta detalj. Energieffektiv och välisolerad konstruktion ger låga driftskostnader. Huset uppfördes 2019 och är fortfarande nästan som nytt. Bara att flytta in och börja trivas! Den stilfulla arkitekturen skapar ett hem med rymd och elegans utöver det vanliga - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I de sociala delarna är taket öppet upp till nock vilket tillsammans med de stora fönsterpartierna ger en mycket ljus och luftig atmosfär med nästintill sakral känsla. Här är det en fröjd att slå sig ner i en fåtölj intill braskaminen och blicka ut över de vackra natursköna omgivningarna. Härligt öppen planlösning mellan sällskapsytorna och köket, där den väldisponerade köksdelen erbjuder smakfulla snickerier i behaglig grön ton, bänkytor i sten och all sedvanlig maskinell utrustning man kan önska sig. Ytterligare umgängesyta finns en trappa upp där det trevliga allrummet har en mycket inbjudande vy ner mot entréplanets sällskapsdel och vidare ut mot ängarna. Den synnerligen välplanerade villan inrymmer även tre charmiga sovrum och ett stilrent badrum med tvättavdelning. Genomgående högkvalitativa materialval med smakfull och noggrant utvald utformning. Stort trädäck i vinkel runt huset där sommarens midsommarluncher och grillkvällar kan avnjutas med fågelkvitter och den grönskande naturen som inramning. Plan trädgårdstomt med fruktträd och generösa gräsytor som bjuder in till kubbspel och bollekar. Till Mariefreds anrika stadskärna med skolor, förskolor, butiker, caféer och restauranger tar cykelturen bara ca en kvart. Väljer du bilen når du stadskärnan på ca 5 minuter. Dryga 10 minuter bort med bil finns Läggesta station, varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. För den hästintresserade finns Ekelunds stuteri och ridskola på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen på visning!

Gamens väg 2, Marielundsviken, Strängnäs kommun
 • Lör 29 jun

Gamens väg 2

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 195 000 kr
178 + 34 m²
6 rum
707 m² tomt

Elegant och välplanerad familjevilla med sjönära läge i barnvänliga familjeidyllen Marielundsviken. Här bor du endast ett par hundra meter från samfällighetens gemensamma badplats med strand och brygga, samtidigt som Mariefreds charmiga stadskärna finns på bekvämt cykelavstånd. Den stilfulla villan har en mycket tilltalande arkitektur med en touch av New England och erbjuder med sina 178 kvm gott om plats för den stora familjen. Spatiösa sociala ytor på entréplanet där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet skapar en luftig känsla med härlig rymd - här är det lätt att trivas! Den smakfulla braskaminen är som ett smycke i rummet och kan tack vare den centrala placeringen avnjutas från både middagsbordet och soffhörnan. Ytterligare sällskapsyta finns i det stora allrummet en trappa upp - perfekt som mysigt tv-rum för familjens filmkvällar eller som umgängesyta för barnen och deras kompisar. Fyra rymliga sovrum, varav det ena har utgång till den stora terrassen med vy mot Mälarens glittrande vatten. Två helkaklade badrum, varav det ena med dusch och det andra med ett härligt hörnbadkar. Separat tvättstuga med ingång till det isolerade garaget - mycket praktiskt när man vill gå torrskodd till bilen när det regnar ute. Trevlig trädgårdstomt med generösa gräsytor för kubbspel och bollekar. Stort soligt trädäck med plats för både matgrupp, loungemöbler och solsängar. Här kan midsommarlunchens långbord dukas upp för familj och vänner! Bekvämt gångavstånd till både förskola och Läggesta tågstation. Tåget till Stockholm tar endast ca 38 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

 • Plus

Visar alla 24