Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fatbursvägen 11, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Sön 11 aug
Fatbursvägen 11, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Fatbursvägen 11, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Fatbursvägen 11

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 995 000 kr
118 + 117 m²
7 rum
950 m² tomt

Spatiös familjevilla om totalt ca 230 kvm fördelade på fyra välplanerade och smakfullt renoverade etage. Här finns gott om plats för den stora familjen! Den stilrena arkitekturen skapar luftiga ytor med generöst ljusinsläpp och trevligt flöde mellan etagen där öppna halvtrappor förbinder de fyra nivåerna. Under de senaste åren har huset genomgått en omfattande renovering vilket har skapat ett synnerligen smakfull hem där känslan av stil och elegans följer som en röd tråd genom hela huset. På entréplanet finns de generösa sociala ytorna med ett stort påkostat kök med köksö och charmigt skafferi. I social och öppen planlösning med köket finns matplats och vardagsrum där familj och vänner kan umgås och trivas tillsammans. Ytterligare umgängesyta finns i det stora nedre allrummet - perfekt för barnen och deras kompisar. Huset erbjuder även två exklusiva badrum, varav det största utgör din egen stämningsfulla spaavdelning med bastu, dusch, badkar och plats för relax. Därutöver finns en separat gäst-wc och en riktigt rymlig tvättstuga med dubbla tvättmaskiner. Huset inrymmer idag fem rejäla sovrum, men fler kan enkelt skapas om behov skulle finnas. Det stora uterummet blir som ett extra vardagsrum från tidig vår till sen höst. Här kan kräftskivor och kalas dukas upp oavsett väder. Den inbjudande poolen skänker stor glädje för både stora och små under ljuvligt varma sommardagar. På tomten finns även en gäststuga och ett stort garage. Lättskött trädgårdstomt med vackert blommande perenner och plana gräsytor för kubbspel och bollekar - varför inte avsluta fotbollsmatchen med ett avsvalkande dopp i poolen! På Fatbursvägen bor du i lugna villakvarter med naturen runt knuten och förskolor och skolor bara ett stenkast bort längs fina gång- och cykelvägar. Även Mariefreds charmiga stadskärna med mysiga butiker, caféer, restauranger och glasskiosker i småbåtshamnen finns på kort gångavstånd. Den lilla skogsstigen tar dig till den nyanlagda lekplatsen åt ena hållet och till idrottsplatsen med fotbollsplaner och ishockeyrink åt andra hållet - perfekt för leksugna barn! Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med busshållplats några minuters promenad från huset varifrån bussen tar dig till Läggesta station på dryga 10 minuter. Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen till Stockholm tar resan knappa 50 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Rådjursvägen 30

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 404 kr/mån
26 321 kr/m²

Ljus och välplanerad 2:a med attraktivt läge på populära Rådjursvägen i Marielundsviken. Här bor du i lugna kvarter med kort promenadavstånd till badplats, båtbryggor och härliga promenadstråk. Du har även bekvämt gångavstånd till Läggesta station, varifrån tågresan in till Stockholm tar ca 38 minuter. Mariefreds pittoreska stadskärna nås på ca fem minuter med bil, men det går lika bra att gå eller cykla längs den fina upplysta cykelbanan. Mariefred erbjuder ett trevligt utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, golfklubb, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Den smakfulla lägenheten har en social och öppen planlösning mellan det trevliga köket och vardagsrummet, vilket skapar generösa sällskapsytor att umgås och trivas på. Stilrent badrum med eleganta duschväggar med svart spröjs. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk för klädvård. Stort sovrum med väl tilltagen klädkammare. Under sommarhalvåret utgör den rymliga balkongen extra sällskapsyta - här kan trevliga stunder avnjutas i kvällssolen! Förråd i separat byggnad ingår i avgiften. Bilplats med eluttag för motorvärmare (100 kr/mån). Föreningen har fyra laddplatser för elbilar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nygatan 16, null, Strängnäs kommun
Nygatan 16, null, Strängnäs kommun, bild 2
Nygatan 16, null, Strängnäs kommun, bild 3

Nygatan 16

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 495 000 kr
94 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 082 kr/mån
47 819 kr/m²

NYTT ACCEPTERAT PRIS! Här kan drömmen om en vindsvåning med trädgård gå i uppfyllelse! Välkommen till Nygatan 16 och denna vackra vindsvåning om 94 kvm. Här erbjuds ett unikt boende med svårslagen charm och utmärkt läge i den anrika stadskärna. Den lummigt grönskande trädgården utgör en ljuvlig oas där du har din egen plats för fikastunden i solen. Precis runt knuten finns butiker, caféer, restauranger och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. Ett stenkast bort finns även majestätiska Gripsholms slott, golfbana och fina promenadstråk längs Mälarens kant. För dig som pendlar finns busshållplats precis runt hörnet. Bussen tar dig till Läggesta station på ett par minuter och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Den smakfulla våningen ligger högst upp i det ståndsmässig sekelskifteshuset och upptar hela det övre planet. Här erbjuds spatiösa sällskapsytor med ljus och rymd utöver det vanliga, där det luftiga vardagsrummet är bostadens nav och hjärta. Generös takhöjd, synliga takbalkar och mysiga fönsterkupor är några av de kvaliteter som bidrar till bostadens synnerligen inbjudande atmosfär. Den stilfullt designade braskaminen sprider ytterligare trivsel och skapar ett vackert sken över rummet. Det ombonade köket utgör med sin påtagliga charm en trevlig plats för härliga middagar i goda vänners lag. Två inbjudande sovrum där det blyinfattade fönstret mellan rummen utgör en av flera fina detaljer. Utöver de båda större rummen finns även ett mindre rum som idag används som walk in closet, men som även fungerar utmärkt som kontor eller barnrum för de allra minsta. Helkaklat badrum med badkar på tassar. Utöver den egna uteplatsen i trädgården disponeras tillsammans med en av grannarna även en rymlig balkong där man kan njuta av utsikten över stadskärnans takåsar. Den inbjudande trädgården har ett mycket lugnt och skyddat läge helt utan insyn. Här finns äppelträd, generösa gräsytor och vackert blommande perenner. Varje lägenhet disponerar en egen plats för utemöbler där trevliga middagar kan avnjutas i sommarvärmen. Skulle det komma en regnskur kan man slå sig ner i det vackra orangeriet och fortsätta att njuta av trädgården utan att bli blöt. På gården finns även ett trevligt gästhus, en gemensam tvättstuga och bastu. Här finns också en förrådslänga där varje lägenhet har ett eget förråd. Stabil och välskött förening med mycket låg belåning. Varmt välkommen till Nygatan 16 - här kan drömmen om en vindsvåning med trädgård gå i uppfyllelse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Stavtorp 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Stavtorp 9

Fritidshus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
4 052 m² tomt

Välkommen till Stavtorp 9 och detta sommarparadis där du kan njuta av rofyllda semesterdagar i vacker naturskön miljö. Den stora grönskande tomten om dryga 4 000 kvm utgör din egen lummigt grönskande oas där avkopplande stunder kan avnjutas i solstolen med fågelkvitter som bakgrundsmusik. De generösa gräsytorna bjuder in till kubbspel och bollekar för hela familjen. För den trädgårdsintresserade finns också gott om plats för egen odling. Tomten erbjuder även stora partier naturmark - perfekt för kojbyggen och kreativ lek. Det välplanerade huset är vinterbonat, så här kan man njuta av den fridfulla tillvaron året om. Huset erbjuder stora ytor för umgänge med nära och kära - perfekt när vädret inte tillåter utomhusaktiviteter. Den gedigna braskaminen sprider härlig värme och trivsel i hela huset. I köket finns förutom sedvanlig modern utrustning även en vedspis i gjutjärn som också den skänker skön värme under kylslagna försommarkvällar. I badrummet med kakel och klinker finns duschkabin och tvättmaskin. Innanför badrummet finns en separat alkov med mulltoa. Huset inrymmer idag ett sovrum, men det stora vardagsrummet i vinkel kan enkelt delas av om behov av ytterligare sovrum skulle finnas. Det stora uterummet med infravärme förlänger säsongen och utgör en trevlig plats för sommarkalas och kräftskivor i goda vänners lag. Inbäddad i ljuvlig grönska finns den charmiga gäststugan, som även den är vinterbonad - perfekt för tonårsbarnen eller övernattande gäster. På tomten finns även ett stort garage, vedbod och utedass. Goda kommunikationer med bara ett par minuters bilresa till Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun, bild 2
Violavägen 43, Slottsbrinken, Strängnäs kommun, bild 3

Violavägen 43

Radhus
Slottsbrinken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 695 000 kr
122 m²
5 rum
220 m² tomt

Välkommen till Violavägen 43 och detta trevliga friköpta parhus med attraktivt läge i familjeidyllen Slottsbrinken! Här bor du i lugna trygga kvarter med uteplats mot skogen och natursköna omgivningar runt knuten, samtidigt finns Mariefreds charmiga stadskärna med butiker, caféer och restauranger på bekvämt gångavstånd. Även förskolor, skolor, idrottsplats och golfbana finns ett stenkast bort. Det välplanerade huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med ett stort hemtrevligt kök och ett väl tilltaget vardagsrum. Ytterligare sällskapsyta finns en trappa upp i det trevliga allrummet - perfekt för mysiga filmkvällar i tv-soffan. På entréplanet finns ett helt nyrenoverat badrum färdigställt 2024 med mycket stilfulla materialval; snyggt kakel och klinker med skön golvvärme, duschväggar i glas och smakfull badrumsinredning i nordisk design. På övre plan finns ett helkaklat badrum med badkar. Separat tvättstuga med groventré. Huset inrymmer idag tre rejäla sovrum, men allrummet kan enkelt delas av om behov av ett fjärde sovrum skulle finnas. Samtliga sovrum har naturskön utsikt mot skogen vilket skapar en lugn och inbjudande atmosfär i rummen. Ljuvlig uteplats med mycket sol och skyddat läge mot skog och natur. Här kan man sitta i solstolen och njuta av fågelkvittret! Det stora trädäcket utgör även en trevlig plats för sommarens grillkvällar och kräftskivor. Lättskött trädgårdstomt med lagom stora gräsytor och en rikligt blommande syrénhäck som ramar in tomten mot grannen. På tomten finns två trädgårdsförråd. Garage i gemensam länga. För dig som pendlar till Stockholm nås Läggesta station på knappa tio minuter med bilen och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun
Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Kärnbogatan 8I, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Kärnbogatan 8I

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 850 000 kr
174 m²
7 rum
104 m² tomt

Elegant townhouse med soliga uteplatser samt både garage och carport! Med centralt läge i hjärtat av Mariefreds anrika stadskärna ligger detta synnerligen stilfulla townhouse i tre välplanerade plan om totalt ca 174 kvm. Här bor du med kort gångavstånd till förskolor, skolor, butiker, caféer, restauranger och allt annat den trygga småstadsidyllen har att erbjuda. Runt knuten finns även Gripsholms golfklubb, idrottsplats, småbåtshamn med möjlighet till båtplats och vackra promenadstråk längs Mälarens kant. För den som gillar att ta ett uppfriskande morgondopp är det bara att lägga handduken över axeln och gå ner till bryggan. Mycket goda kommunikationer för pendling till Stockholm; busshållplats finns precis runt hörnet varifrån bussen tar dig till Läggesta station på ett par minuter. Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen till Stockholm tar resan knappa 50 minuter. Till huset hör både ett stort varmbonat garage samt egen carportplats med elbilsladdare. Huset har energiklass C. Husets attraktiva gavelläge erbjuder flera soliga uteplatser mot den lugna grönskande innergården, som en liten oas i stadskärnan. På det stora skyddade trädäcket på kortsidan av huset kan sommarens grillkvällar och kräftskivor avnjutas i goda vänners lag. Här finns också ett spabad för avkopplande stunder året om. Även på den södervända entrésidan finns en härlig uteplats för trevliga utomhusmåltider i solen. Den gemensamma innergården utgör en vacker dold oas, där bland annat magnolia, fruktträd och syren står i praktfull blom under försommaren. På Kärnbogatan 8i erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med stil och elegans utöver det vanliga. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Vackra spröjsade fönster med djupa fönsternischer, ljusa trägolv, platsbyggda snickerier och gedigna materialval kännetecknar detta smakfulla boende. På entréplanet finns generösa sociala ytor med gott om plats för stora sällskap när tillfället så kräver. En trappa upp erbjuder mellanvåningens allrum trevliga vyer över stadskärnans takåsar, kyrktornet och slottets tinnar och torn. Mellanplanet inrymmer även tre trevliga sovrum och en exklusiv walk-in-closet. Stilrena badrum finns både på entré- och mellanplanet. Högst upp i huset finns det tredje planet där det charmiga snedtaket med takfönster skapar en tilltalande vindsvåningskänsla. På detta plan finns såväl ett mysigt allrum som ett inbjudande sovrum med bra förvaringslösningar. Våningen fungerar utmärkt som tonårsavdelning, eller varför inte en rofylld föräldravåning. Varmt välkommen till ett smakfullt och optimalt beläget boende som erbjuder livskvalitet för hela familjen! Kontakta gärna mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
Älgvägen 18, Kalkudden, Strängnäs kommun
Älgvägen 18, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Älgvägen 18, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Älgvägen 18

Fritidshus
Kalkudden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 975 000 kr
70 m²
3 rum
2 062 m² tomt

I ett mysigt och rofullt läge, som sista hus på den lilla grusvägen, finner ni denna charmiga villa som fungerar lika bra som vinterbonat fritidshus. Huset totalrenoverades för några år sedan och är idag i toppskick. Två rejäla sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, wc och dusch. Kök i modern stil med varmluftugn, induktionshäll samt diskmaskin. Tilltalande öppen planlösning med härliga sociala ytor mellan matrumsdel och vardagsrum, där mysiga braskaminen står centralt placerad. Genomgående ljusa färger och smakfulla materialval. Härligt insynsskyddat trädäck i bra solläge med plats för både matbord och loungemöbler. Nybyggt förråd och charmigt vinterbonat gästhus. Stor härlig tomt med gräsytor för familjeaktiviteter samt en hel del naturmark, med svampskog runt hörnet. Gångavstånd till fina badstränder och båtbryggor samt kort resa till Mariefreds pittoreska stadskärna med restauranger, caféer, butiker och övrig service. Drygt 10 minuter till Läggesta station, för vidare resa till Stockholm el Eskilstuna. Tåg till Stockholm tar knappt 40 minuter. Kommunalt V/A kommer inom kort till området. Välkomna på visning!

  • Premium
Liljekonvaljstigen 51, Ringsö, Strängnäs kommun
Liljekonvaljstigen 51, Ringsö, Strängnäs kommun, bild 2
Liljekonvaljstigen 51, Ringsö, Strängnäs kommun, bild 3

Liljekonvaljstigen 51

Fritidshus
Ringsö, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 750 000 kr
52 + 25 m²
2 rum
1 557 m² tomt

En kort promenad från bryggan och Mälarens glittrande vatten, finner ni denna sommaridyll med riktig myskänsla. Utbyggd huvudbyggnad, Attefallshus med sovrum och superfin bastu samt gäststuga gör detta till en plats där flera generationer kan träffas. Sommarvatten och båtplats på både Ringsö och Näsbyviken (Selaön) ingår i samfällighetsavgiften. Gemensamt fiskevatten ingår för samtliga fastighetsägare. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Planskiss kommer inom kort. Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid! Så här beskriver säljarna sin tid på ön: "Nu lämnar vår familj Ringsö efter många fina år och roliga kvällar med vänner. Våra barn var små när vi kom till ön och vi var så lyckliga över alla möjligheter som fanns. På norra badstranden tillbringade vi de första somrarna i skuggan av björken när hettan slog till. När vinden låg på åt andra hållet tog vi flakmoppen eller promenerade bort till södra badstranden och badade i timmar. På den obebyggda delen av ön har vi strövat och plockat blåbär, hallon och svamp. Ett annat nöje vi haft i alla år är att ta båten ut och lägga nät. Smaken av pinfärsk gös och rökt aborre efter härliga och spännande morgnar när näten halades upp kommer vi aldrig glömma. Det är livskvalitet. Vi började bo på 30 kvm i det lilla 70-talshuset men snart blev det trångt och friggeboden och den takade altanen räckte inte till för hela familjen och kompisar. Vi anlitade en lokal snickare som byggde ut huset åt oss till 52 kvm. Vi satsade på ett stort fint allrum där många kan rymmas. När familjen växte med flickvänner byggde vår snickare ett Attefallshus efter våra ritningar och på lösvirke. Det är rejält isolerat och vi valde också att satsa på en stor bastu där två kan sova på lavarna med madrasser. Det blev ett elaggregat i bastun, men basturummet rymmer en vedeldad kamin. Golvet är förstärkt som förberedelse. De finns två till nybyggda hus, en snickarbod som kan utvecklas till ett ”sovhus”. Det andra är ett hus med toalett och en ny tvättmaskin. Det är gott om plats. Nu ser vi fram emot att lämna över våra fina hus och tomt till nya Ringsöbor som vill uppleva alla härliga årstider. Skridskoåkning på fjärden, skidor över isen, många bad på ön eller på klippor ute i fjärden och allt annat som hör avkoppling till."

  • Premium
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Riavägen 4, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Riavägen 4

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 200 000 kr
103 m²
4 rum
570 m² tomt

Välkommen till Riavägen 4 och denna välplanerad enplansvilla som genomgått omfattande renoveringar så sent som 2022-2023. Här erbjuds ett mycket stilfullt hem med genomgående smakfulla lösningar, läckra detaljer och påkostade materialval. Perfekt för dig som önskar det där lilla extra i din boendemiljö! Stort hemtrevligt vardagsrum med nyinstallerad braskamin och helt nya ytskikt. Det stora rummet utgör en härlig plats för trevlig samvaro med familj och vänner. Plats finns för både matgrupp och rejäl soffhörna. Braskaminen är centralt placerad vilket gör att lågornas sken sprider en varm och mysig känsla i hela rummet. I anslutning till vardagsrummet finns det väldisponerade köket med köksö och utgång till den soliga uteplatsen. Tre trevliga och rejäla sovrum. Synnerligen elegant badrum och lika fin gäst-wc, båda smakfullt renoverade 2022 med fingertoppskänsla för stil och finess. Rymlig tvättstuga med groventré - perfekt att använda som vardagsingång. Stor trevlig uteplats, delvis med tak, där sommarens grillkvällar och kräftskivor kan avnjutas i goda vänners lag. Lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor, vackert blommande perenner och två äppelträd. Thujahäcken ger en trevlig inramning av tomten. Sommarvatten för trädgårdsbevattning. Carport och förråd. Laddbox för elbil. Fiber. På Riavägen bor du i lugna naturnära kvarter med bara ett par minuters promenad till förskola, skola, matbutik, idrottsplats och ishall. Ett stenkast bort finns även en trevlig badplats med sandstrand och brygga. I närheten finns också många vackra promenadstråk i naturskön omgivning. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar; på knappa 10 minuter med bil nås Läggesta station och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Östra Viggeby 13, Östra Viggeby, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår
Östra Viggeby 13, Östra Viggeby, Strängnäs kommun, bild 2
Östra Viggeby 13, Östra Viggeby, Strängnäs kommun, bild 3

Östra Viggeby 13

Fritidshus
Östra Viggeby, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
1 369 m² tomt

I ett högt, lugnt och avskilt läge, i utkanten av mysiga Mariefred, finner ni detta charmiga fritidsboende med flertalet stugor. En härlig kuperad miljö med en underbar tomt med fruktträd, trädgårdsdamm och med en altan i perfekt solläge med utsikt över åkrar och ängar. Stugan med kök och storstuga har anor från sent 1700-tal med vackra inredningsdetaljer samt braskamin. Tak med enkupigt lertegel. Separat sovstuga med två sovrum samt wc (separett) och handfat. Sedumtak. Uthus med förråd och vedeldad bastu samt dusch. Mysig gäststuga med plats för dubbelsäng samt sovalkov. Välskött fastighet med massor av charm och historisk känsla! Cykelavstånd till fin badplats samt Mariefreds pittoreska stadskärna med stort utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter. Kompletterande planskiss kommer inom kort. Välkomna på visning!

  • Premium
Löpargränd 4D, null, Strängnäs kommun

Löpargränd 4D

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 795 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 650 kr/mån
41 744 kr/m²

Ljus och smakfull 1,5:a med mycket charm och med trevlig uteplats mot den lugna innergården. Här bor du med närhet till allt den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda såsom butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Runt knuten finns även golfbana, idrottsplats och vackra promenadstråk längs Mälaren. Smidiga kommunikationer för dig som pendlar med busshållplats precis utanför huset varifrån bussen tar dig till Läggesta tågstation på dryga 5 minuter. Från Läggesta tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Den trevligt planerade lägenheten erbjuder en öppen och luftig planlösning mellan det påkostade köket och vardagsrummet, vilket skapar generösa sällskapsytor för trevlig samvaro med familj och vänner. Mysig sovalkov som enkelt kan avskärmas med draperi för att skapa avskildhet. Stilfullt helkaklat badrum med tvättavdelning. Den trevliga uteplatsen med lugnt läge mot gården utgör under sommarhalvåret en fin plats för kaffestunden. Utvändigt förråd vid entrén ingår i avgiften. Den grönskande gemensamma innergården ramas in av föreningens byggnader och skapar en lugn grönskande oas. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Vildsvinsvägen 10A, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Vildsvinsvägen 10A, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Vildsvinsvägen 10A, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Vildsvinsvägen 10A

Radhus
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
7 298 kr/mån
29 872 kr/m²

Högkvalitativt boende med ett av områdets bästa lägen med uteplats i soligt söderläge endast 17 min från Södertälje och 37 min från Stockholm med tåg! Välkommen till Vildsvinsvägen 10A och detta smakfulla parhus med genomgående stilfulla materialval och ett energieffektivt hus som erbjuder solpaneler på tak och genererar ca 6 050 kWh per år. Bostadsrättsparhus på 117 km fördelat i två plan med tilltalande planlösning, trevlig gräsmatta på bostadens baksida, kallförråd om ca 4 kvm samt indraget fiber. På entréplanet välkomnas ni av en social, öppen yta mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier för bästa tänkbara ljusinsläpp, snyggt helkaklat duschrum och en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepanna. Övervåning med fyra st sovrum samt ett tjusigt helkaklat badrum med badkar. Två bilplatser intill entrén med laddstolpe för el/hybridbil. På ett bekvämt promenadavstånd nås Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation och ca 17 min till Södertälje Syd. För er som pendlar med bil nås E20 på bara någon minut! I området finns lekplatser, förskola, badplats vid Mälaren och fin natur att motionera i. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Promenadavstånd till Läggesta station som tar dig till Stockholms centralstation på ca 38 minuter och Södertälje Syd på ca 17 min. Välkommen till er kommande drömbostad!

  • Premium
  • Uteplats
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Rådjursvägen 19, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Rådjursvägen 19

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 674 kr/mån
27 099 kr/m²

I populära och Mälarnära Marielundsviken finner ni denna smakfulla 4:a med stort trädäck i utmärkt solläge. Här kan sköna sommardagar spenderas i solstolen och när man känner för ett avsvalkande dopp är det bara att promenera till badplatsen med strand och bryggor. För den trädgårdsintresserade finns plats för egen odling på den lilla ytan intill trädäcket. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån man har direktacces ut till altanen - perfekt om man vill duka upp middagen utomhus i kvällssolen. Badrum med bubbelbadkar och tvättavdelning. Tre fina sovrum. Parkering med eluttag finns precis utanför huset och praktiskt förråd som tillhör lägenheten finns i separat byggnad. På Rådjursvägen bor du i lugna kvarter med kort promenadavstånd till badplats, båtbryggor och härliga promenadstråk. Här har du även bekvämt gångavstånd till Läggesta station, varifrån tåget in till Stockholm tar ca 38 minuter. Mariefreds stadskärna nås på ca fem minuter med bil, men det går lika bra att gå eller cykla längs den fina upplysta cykelbanan. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, golfklubb, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lingonvägen 31, null, Strängnäs kommun

Lingonvägen 31

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 695 000 kr
51 m²
3 rum
2 148 m² tomt

Välkommen till vackra Edsala och detta trevligt planerade hus beläget på lugna och natursköna Lingonvägen 31! Här bor du med naturen runt knuten och bara en kort promenad till den mysiga badplatsen med strand och brygga. På bekvämt cykelavstånd finns Mariefreds charmiga stadskärna med mataffärer, butiker, restauranger, caféer och allt annat den pittoreska småstadsidyllen har att erbjuda. Huset är vinterbonat och har nyttjats som åretruntbostad, men fungerar lika bra som bekvämt fritidshus. Trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med fungerande braskamin. Fräscht badrum som totalrenoverats 2019; här finns dusch, wc och tvättmaskin. Två sovrum. Ytskikten i kök/vardagsrum och det ena sovrummet har behov av renovering. Intill huset finns ett stort förråd som är delvis isolerat. Detta kan enkelt byggas om till gästhus om behov av extra sängplatser skulle finnas. Inbjudande tomt med plana gräsytor och partier av naturmark. Uteplats på den skyddade baksidan där man kan njuta av rofyllda stunder med fågelkvitter som bakgrundsmusik. Till Läggesta station tar bilresan ca 15 minuter och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 50 minuter. Varmt välkommen på visning! Vägbeskrivning: Då arbete med anläggning av kommunalt vatten och avlopp pågår i området är Lingonvägen tillfälligt avstängd. Fastigheten nås genom att köra Frönäsvägen förbi Lingonvägen ända bort till Bergsvägen. Följ Bergsvägen ett par hundra meter och sväng sedan vänster in på Gnejsvägen och följ pilarna fram till Lingonvägen 31.

Gökstigen 227, Ringsö, Strängnäs kommun

Gökstigen 227

Fritidshus
Ringsö, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 790 000 kr
120 + 40 m²
4 rum
1 650 m² tomt

Modernt nybyggt fritidshus på hela 120 kvm med härlig altan samt separat relaxavdelning. Tre sovrum, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk öppen spis samt både badrum och separat wc. Vattenburen golvvärme med golvslingor i bjälklag i hela huset samt relaxhus, såpade massiva trägolv och 3-glas pvc fönster (EN 14351) i båda husen. Inbyggda högtalare i vardagsrum, toaletter och i bastun. Vattentoalett med delat reningsverk. Rakt igenom exklusiva materialval! Rymlig relaxavdelning på 40 kvm med supermodern mekanisk vedeldad bastu, där du själv bestämmer luftfuktigheten. Dusch och wc samt separat rum som kan användas som gästrum eller kontor, där det även finns ett mindre kök. Underbar stor altan i perfekt solläge med viss Mälarutsikt. Båtplats på både Ringsö och Näsbyviken (Selaön) ingår. Snabbt tillträde möjligt! Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

Signalvägen 10C, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Signalvägen 10C

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
2 850 000 kr
102 + 7 m²
4 rum
5 476 kr/mån
27 941 kr/m²

Välplanerat och smakfullt radhus med närhet till förskola och bad- och båtliv i populära Marielundsviken. Det stilfulla huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet, där det stora ljusa köket är husets samlingspunkt. Fina kökssnickerier från Marbodal och vitvaror från Siemens. Mysigt vardagsrum och helkaklat badrum med uppgraderad dusch och lyxiga svarta duschväggar. De privata ytorna finns en trappa upp med tre fina sovrum och det större badrummet med badkar, tvättmaskin, torktumlare och härlig handdukstork. Här bor du också med bekvämt gångavstånd till Läggesta station varifrån tåget går in till Stockholm på knappt 40 minuter - perfekt för dig som pendlar! En cykeltur på den upplysta cykelbanan tar dig snabbt in till Mariefreds pittoreska stadskärna med skolor, idrottsplats, golfbana, butiker, caféer, restauranger och allt annat den charmiga småstadsidyllen har att erbjuda. Lättskött tomt med områdets mysigaste uteplats i perfekt solläge. Trädgårdsförråd erbjuder bra förvaringsutrymme. . Parkeringsplats kan hyras för 250 kr/mån. Planskiss kommer inom kort. Varmt välkommen på visning!

Slottsfogdevägen 44, null, Strängnäs kommun

Slottsfogdevägen 44

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
6 395 000 kr
138 m²
5 rum
416 m² tomt

Smakfull familjevilla med naturskönt och Mälarnära läge! Här bor du med kort badrocksavstånd till badbryggor och egen båtplats vid den gemensamma småbåtshamnen. Perfekt om du vill börja sommardagen med ett uppfriskande morgondopp och en efterföljande båtutflykt till något av Mälarens smultronställen. Den vackra stigen genom ekbacken leder ut till strandpromenaden som på några minuter tar dig längs bryggorna in till stadskärnan med skolor, förskolor, butiker, caféer, restauranger och allt annat den charmiga småstadsidyllen har att erbjuda. Det stilfulla huset färdigställdes 2017 och erbjuder en tilltalande arkitektur som för tankarna till New England. Smakfullt och välutrustat kök där den stora köksön utgör en naturlig samlingspunkt både till vardags och fest. Pardörrar leder ut till den soliga uteplatsen - perfekt när man vill duka upp middagen utomhus. Trevligt vardagsrum i vinkel med plats för både soffhörna och matsalsbord. Fyra fina sovrum, varav det stora master bedroom utgör en trevlig föräldraavdelning. Två helkaklade badrum med stilrena materialval; det ena med dusch och det andra med badkar. Separat tvättstuga. Den soliga trädgården utgör din helt insynsskyddade oas med rofylld vy mot den vackert grönskande ekbacken. Det stora trädäcket utgör en härlig plats för midsommarlunchens långbord och trevliga grillmiddagar i kvällssolen. En del av uteplatsen är under tak vilket gör att man kan fortsätta måltiden utomhus även om det kommer en regnskur. Garage med automatiska portar. Ca 7 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Varmt välkommen till ett smakfullt och bekvämt boende som erbjuder livskvalitet för hela familjen!

Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Revirvägen 5F

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 864 kr/mån
25 694 kr/m²

I trevliga Marielundsviken finns denna härliga 3:a i insynsskyddat underbart läge mot skogsparti. Välplanerad planlösning med två sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stort badrum med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin/torktumlare. I tillägg till garderober i sovrum, finns även en klädkammare i hallen. Trivsam balkong mot skogsparti. Praktisk kallförråd samt elstolpe för elbil. Lugn och skön miljö med skogspartier samt härliga promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten. Badplats och båtbrygga finns en kort promenad bort. Tågstationen finns en kilometer bort, där ni tar er till Stockholm på knappt 40 min och Eskilstuna på 20. Kort cykelväg till Mariefreds pittoreska stadskärna med mysiga restauranger, caféer och butiker. Där finns även gym, golfbana och idrottsplats. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Marielundsvägen 5, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Marielundsvägen 5

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
4 995 000 kr
134 + 9 m²
5 rum
308 m² tomt

Välkommen till Marielundsvägen 5 och detta optimalt planerade kedjehus i attraktiva och barnvänliga Marielundsviken. Fastigheten är belägen med en idyllisk omgivning med närhet till grönskande natur och promenadstråk samt station för Östra Södermanlands Järnvägs ånglokstrafik. Energieffektivt hus med solceller på tak och laddbox för elbilen. Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende i lugna villakvarter med bad- och båtplats runt knuten. Huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med mysig eldstad i vardagsrum och en trappa upp finns den privata sfären med tre sovrum, allrum samt bastu i badrum. På båda våningsplanen finns helkaklade badrum. Bostaden har dessutom bra förvaringsutrymmen med bl.a. två walk-in closet i huset utöver det isolerade förrådet på 9 kvm på husets baksida. Inbjudande och insynsskyddad baksida med utsikt mot herrgård och grönytor där sommarens grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag. Intill huset har ni plats för bilen i carporten och på den asfalterade infarten. Altan på husets framsida ligger i soligt söderläge. Fiber finns indraget till huset. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. För den golfintresserade har ni på ett bekvämt avstånd till Gripsholms Golfbana som erbjuder 18-hållsbana och range. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Promenadavstånd till Läggesta station med direkttåg till Stockholm, Arlanda och Uppsala där Stockholms centralstation nås på ca 38 minuter.

Hedlandet 1:32, Hedlandet, Strängnäs kommun

Hedlandet 1:32

Tomt
Hedlandet, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
950 000 kr
1 398 m² tomt

På natursköna och populära Hedlandet strax utanför småstadsidyllen Mariefred finns denna trevlig tomt om ca 1 400 kvm. Perfekt för dig som vill bygga ditt drömhus med grönskande natur runt knuten och cykelavstånd till badplats i Mälaren. Samtidigt är kommunikationerna mycket goda med bara några minuters bilväg till Läggesta station varifrån tågresan in till Stockholm tar ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information.

Källargränd 2, null, Strängnäs kommun
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 2
Källargränd 2, null, Strängnäs kommun, bild 3

Källargränd 2

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
10 000 000 kr
218 m²
8 rum
153 m² tomt

Välkommen till detta ståndsmässiga sekelskifteshus i tre plan beläget i hjärtat av Mariefreds pittoreska stadskärna. Här bor du med närhet till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom restauranger, caféer, butiker och vackra gångstråk längs Mälarens kant. Det stilfulla huset erbjuder med sina 218 kvm gott om plats för den stora familjen. De spatiösa sociala ytorna gör att huset även passar perfekt för trevliga tillställningar med släkt och vänner. På entréplanet finns det synnerligen väl tilltagna köket där det är en fröjd för den matintresserade att stå och röra i grytorna. Årgångsvinerna kan med fördel förvaras i den läckra matkällaren under köket. Värmen från den praktfulla kakelugnen kan avnjutas från middagsbordet och adderar ytterligare till den trevliga atmosfären i rummet. Huset erbjuder även stora luftiga salonger och bibliotek med platsbyggda snickerier i tidsenlig anda. 5-6 sovrum, varav det största har magisk utsikt över pampiga Gripsholms slott och Mälarens glittrande vatten. Tre badrum; ett på varje våningsplan. Ljuvlig veranda med plats för både matbord och loungemöbler - en underbar plats för härliga stunder med kaffekoppen eller trevliga middagar i goda vänners lag. Den gemensamma innergården är vackert grönskande och utgör en undangömd oas mitt i den charmiga stadskärnan. Till fastigheten hör en parkeringsplats och ett rymligt isolerat förråd. 5 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan till Stockholm ca 45 minuter.

  • Premium
Vildkattens väg 13, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Vildkattens väg 13

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 395 000 kr
135 m²
5 rum
384 m² tomt

Med lugnt och Mälarnära läge i populära familjeidyllen Marielundsviken ligger detta smakfulla radhus i två välplanerade plan. Här bor du i trygga barnvänliga kvarter, bara ett stenkast från den gemensamma badplatsen med strand och brygga vilket skänker stor glädje under varma sommarlovsdagar. Även lekplats och förskola finns i området och för dig som pendlar till Stockholm finns Läggesta station på bekvämt gångavstånd. Från Läggesta går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Den upplysta cykelbanan leder in till Mariefreds pittoreska stadskärna med skolor, idrottsplats, golfbana, mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Det stilfulla huset erbjuder en tilltalande planlösning med allt den moderna familjen kan önska sig. Här finns generösa sociala ytor på entréplanet där den centralt placerade täljstenskaminen sprider skön trivsel och värme under kylslagna dagar. En trappa upp finns den privata sfären med tre rejäla sovrum och ett trevligt allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om behov skulle finnas. Från allrummet nås den stora läckra takterrassen varifrån Mälarens glittrande vatten kan skönjas mellan träden - här finns gott om plats för både loungemöbler och solsängar. Helkaklade badrum finns på båda planen; det ena med dusch och det andra med hörnbadkar. Separat tvättstuga. Lättskött trädgårdstomt med trevliga uteplatser både på den stora soliga entrésidan och den helt insynsskyddade baksidan med kvällssol. Här kan sommarens grillkvällar och kräftskivor avnjutas på det stora trädäcket. Plana gräsytor med plats för studsmatta och kubbspel finns på båda sidor om huset. Två trädgårdsförråd. Carport med elbilsladdare. Varmt välkommen på visning!

Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 2C, null, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 2C

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
12 700 000 kr
5 rum
167 m² tomt

Med unikt läge vid Mälarens kant och i hjärtat av den anrika småstadsidyllen ligger den nyproducerade villa i två plan. Fastigheten präglas av den omedelbara närheten till vattnet och den hänförande sjöutsikten som kan avnjutas från husets alla sällskapsytor. Mälaren finns bara ett par meter från tomtgränsen så här kan du betrakta båtarnas färd mot gästhamnen från första parkett! Huset färdigställdes så sent som sommaren 2022 och erbjuder ett synnerligen smakfullt boende med utmärkt planlösning, ljus färgsättning och påkostade materialval. Generösa sociala ytor på entréplanet med öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härligt utrymme för trevlig samvaro med familj och vänner där den fantastiska sjökontakten kan upplevas både från matsalsbordet och soffgruppen. Huset inrymmer därutöver ett litet allrum, fyra sovrum och två stilrena badrum. Stenlagd uteplats med utrymme för matgrupp och loungemöbler - även här har man utsikt över Mälarens glittrande vatten. Direkt utanför tomten finns både båtbryggorna och den mysiga strandpromenaden. Även stadskärnans utbud av restauranger, butiker och caféer finns precis runt knuten. Här har man nära till allt! Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Palmtorp 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Palmtorp 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 595 000 kr
188 + 100 m²
7 548 m² tomt

Välkommen till Palmtorp 1 och denna lantliga villadröm som med sina generösa ytor och ljuvliga charm erbjuder ett fantastiskt boende med gott om plats för den stora familjen. Här bor du lugnt och idylliskt med vidsträckta vyer över åkrar och ängar - lika vackert oavsett årstid! Runt knuten finns skog och natur som inbjuder till kojbyggen och kreativa lekar för barnen. Samtidigt ligger Mariefreds anrika stadskärna med skolor, förskolor, idrottsplats, golfbana, butiker, caféer och restauranger bara ett par kilometer bort. Boningshuset har anor från 1800-talet och erbjuder med dess tidstypiska detaljer och genuina känsla ett hem med charm och karaktär utöver det vanliga. Underbart lantkök med köksö, där vedspisen i gjutjärn och de synliga takbalkarna bidrar till den ombonade atmosfären. Det rymliga skafferiet är lika praktiskt som charmigt. Middagen dukas med fördel upp i den vackra glasverandan som utgör husets matsal - här kan man njuta av lågornas sken från kakelugnen och de vackra vyerna över trädgården och det omkringliggande landskapet. Här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är ljust och luftigt och inrymmer även det en gedigen eldstad. Förutom de generösa sociala ytorna erbjuder huset även fyra trevliga sovrum, ett separat arbetsrum/bibliotek, två stilrena badrum, rymlig tvättstuga och hall samt ett mysigt loft för övernattande gäster. Spatiöst trädäck i soligt söderläge med uppvärmd pool där lata sommardagar kan tillbringas vid poolkanten. Här trivs man lika bra ensam i solstolen med en god bok som vid trevliga grillmiddagar i goda vänners lag. Inbjudande och noggrant anlagd trädgårdstomt med fruktträd och vackra perenner som blommar rikligt hela säsongen - här står alltid något i blom från tidig vår till sen höst. De generösa gräsytorna bjuder in till kubbspel, bollekar och midsommarens femkamp. Stort växthus och rejäla trädgårdsland för egen odling. Fastigheten erbjuder även ett stort parti naturmark utanför staketet som kan nyttjas för odling i lite större skala om så skulle önskas. Här ges goda möjligheter för den som vill vara självförsörjande på frukt och grönt. På tomten finns även en stor lada med väl tilltagna ytor att disponera efter eget önskemål. Perfekt för snickeriverksamheten, sensommarkvällarnas kräftskivor eller barnens kalas. Jordkällaren med rustikt lertegelgolv utgör en perfekt plats för årgångsvinerna och äppelmusten från trädgårdens skörd. Garage och trädgårdsförråd. Cirka 5 minuters bilresa till Mariefreds stadskärna och till Läggesta station tar du dig på 10 minuter med bil eller buss (två minuters promenad från huset till busshållplatsen). Från Läggesta tar tågresan in till Stockholm ca 38 minuter. Väljer du bilen hela vägen tar resan in till Stockholm ca 45 minuter. Trevliga Stallarholmen nås med en kort biltur på bara 5 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Nygatan 8C, Mariefred, Strängnäs kommun

Nygatan 8C

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
7 795 000 kr
185 + 15 m²
6 rum
272 m² tomt

På en attraktiv hörntomt mitt i Mariefreds charmiga stadskärna ligger detta smakfulla townhouse i tre välplanerade plan. Här bor du med gångavstånd till allt den anrika småstadsidyllen har att erbjuda såsom mataffärer, caféer, restauranger och butiker. I närheten finns även skolor, förskolor, golfbana och vackra promenadstråk längs Mälarens kant. Läggesta station nås med några minuters bil- eller bussresa från huset och därifrån går tåget in till Stockholm på ca 38 minuter. Busshållplats finns precis runt hörnet. Det rymliga gavelhuset erbjuder med sina 185 kvm gott om plats för den stora familjen. Förutom entréplanets generösa sociala ytor inrymmer huset fyra sovrum och hela tre badrum; ett på varje våning. Den helt insynsskyddade trädgårdstomten utgör din egen grönskande oas med vackert blommande perenner och lättskött och lagom stor gräsmatta. Här kan man sitta ostört i solstolen och njuta av en god bok och ändå vara mitt i stan! Trädgården inrymmer också flera mysiga platser för fikastunden, både i sol och skugga. Det stora trädäcket är försett med tak och blir till ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret. Här kan midsommarlunchens långbord dukas upp även när det regnar. Två trädgårdsförråd och egen parkeringsplats på tomten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 28