Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Thomas Östholm

Thomas Östholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 16:30
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Revirvägen 5F

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 864 kr/mån
25 694 kr/m²

I trevliga Marielundsviken finns denna härliga 3:a i insynsskyddat underbart läge mot skogsparti. Välplanerad planlösning med två sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stort badrum med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin/torktumlare. I tillägg till garderober i sovrum, finns även en klädkammare i hallen. Trivsam balkong mot skogsparti. Praktisk kallförråd samt elstolpe för elbil. Lugn och skön miljö med skogspartier samt härliga promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten. Badplats och båtbrygga finns en kort promenad bort. Tågstationen finns en kilometer bort, där ni tar er till Stockholm på knappt 40 min och Eskilstuna på 20. Kort cykelväg till Mariefreds pittoreska stadskärna med mysiga restauranger, caféer och butiker. Där finns även gym, golfbana och idrottsplats. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tornstigen 5, Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Tornstigen 5, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Tornstigen 5, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Tornstigen 5

Villa
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
6 950 000 kr
178 m²
5 rum
1 277 m² tomt

Fantastisk högt belägen enplansvilla i toppskick med ett lugnt insynsskyddat läge med närhet till förskolor, skolor samt kommunikationer. Genomgående exklusiva materialval och golvvärme i hela huset. Fyra rejäla sovrum, två underbara badrum, varav det ena med både dusch, badkar, dubbelhandfat och bastu och med utgång till solig altan med spabad. Rymligt vardagsrum/kök i öppen planlösning med tak till nock och separat tvättstuga. Helt insynsskyddad altan på nära 100kvm i härligt solläge med naturen som granne. Mysig gräsyta för familjeaktiviteter samt garage med plats för både bil och förvaring. Bakom garaget finns ett isolerat förråd som i dagsläget används som gym. Från tomten ser man Strängnäs stadskärna med Mälarens glittrande vatten i bakgrunden. Endast ca. 200 meter till Strängnäs resecentrum för tåg till Stockholm och Eskilstuna eller buss runt om i länet. Fastigheten är byggd och skött exemplariskt av nuvarande ägare. Missa inte detta tillfälle! Välkomna på visning!

  • Premium
Svanvägen 9C, null, Strängnäs kommun

Svanvägen 9C

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 990 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
3 193 kr/mån
30 152 kr/m²

I ett lugnt och naturnära läge, finner ni denna smakfulla 3:a med härlig uteplats i bra solläge. En genomgående ljus lägenhet med helkaklat badrum och moderna materialval. Två sovrum med gott om förvaring och praktiskt förråd intill entrén. Uteplats med utrymme för både matbord och loungemöbler. Populärt område med närhet till Strängnäs golfklubb och Larslunda idrottscenter (padelhall, gym, gymnastikhall och flera fotbollsplaner), där det även kommer finnas sporthall och badhus inom kort. En dryg kilometer till resecentrum, för tåg till Stockholm på ca. 45 min och Eskilstuna på ca. 15 min. Förskolor och skolor på promenadavstånd samt cykelavstånd till centrala Strängnäs. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Mastvägen 21, Logarn, Strängnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mastvägen 21

Villa
Logarn, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 190 000 kr
87 m²
3 rum
1 976 m² tomt

Högt beläget fritidshus med härlig utsikt över Mälarens glittrande vatten. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Två sovrum i bra storlek samt badrum med dusch, bastu samt tvättmaskin, under praktisk arbetsbänk med gott om skåp. Separat WC vid entrén. Gedigen altan med sol från sen förmiddag till solnedgång. Morgonkaffet kan åtnjutas på altanen vid entrén. Mysig gäststuga för vänner eller äldre barn med en liten egen veranda. Stor tomt i bra solläge med gräsytor för familjeaktiviteter. Garage med gott om plats för snickeri och förvaring samt förråd i samma byggnad. Bad och båtplats finns på kort promenadavstånd och båtplats ingår i samfälligheten. Till centrala Strängnäs tar det ca. 20 min och lanthandeln Aspö Café & Livs finns 5 minuter bort. Välkomna på visning!

Rådjursvägen 30, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj

Rådjursvägen 30

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 890 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 574 kr/mån
23 333 kr/m²

En kort promenad från tåget i Läggesta finner ni denna moderna 4:a med balkong i perfekt solläge. Tre sovrum med garderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till solig balkong. Badrum med dusch, wc, kommod samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Parkering med eluttag precis utanför huset och praktiskt förråd i separat byggnad. Här bor du bekvämt i ett populärt område med kort promenadavstånd till badplats, båtbryggor och härliga promenadstråk.. Mariefreds centrum nås på ca fem minuter med bil, men det går lika bra att gå eller cykla. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, golfklubb, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gulsippstigen 159, Ringsö, Strängnäs kommun

Gulsippstigen 159

Fritidshus
Ringsö, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
1 690 000 kr
60 m²
3 rum
1 435 m² tomt

I ett perfekt läge, med en härlig Mälarutsikt och kort promenad till badstrand, ges möjlighet att färdigställa detta unika timmerhus med 20 cm sågat timmer från norr om Dalälven. Mysig storstuga med härligt ljusinsläpp och tak till nock samt härlig braskamin. Trevligt kök och sovrum med plats för dubbelsäng. Trappa upp till mysigt och rymligt sovloft. Badrum med förbränningstoalett från Cinderella. Ca. 150 meter från trevlig badstrand. Helt nybyggt med små detaljer att färdigställa. Sommarvatten framdraget, men inte indraget i huset. Elen indragen och funktionell på nedre plan. Båtplats på både Ringsö och fastlandet (Näsbyviken) ingår. Gemensamt fiskevatten ingår till samtliga fastighetsägare. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Visar alla 6