Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Asplund

Linn Asplund

Om mig

Jag är en noggrann mäklare som älskar mitt jobb och som genuint vill att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när affären är klar. Jag är en av dem som förmedlar flest bostäder i Mölndals kommun därav har jag ett stort kontaktnät och en god lokalkännedom. Med Länsförsäkringars starka och heltäckande varumärke i ryggen har jag alla förutsättningar att göra din affär till den bästa och tryggaste affären. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lammevallsgatan 11M, Solängen, Mölndals kommun

Lammevallsgatan 11M

Radhus
Solängen, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
4 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
5 700 kr/mån
44 394 kr/m²

Varmt välkommen till Lammevallsgatan 11M och detta fina radhus om 99 kvm i två plan. Huset upplevs både rymligt och ljust. Entrén är rymlig och här finns gott om plats för avhängning och förvaring. Direkt till höger finner du ett av bostadens två badrum. Köket har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen som vetter i ett soligt väster. En våning upp finns tre bra sovrum, en klädkammare och ytterligare ett badrum med dusch. Golvvärme på hela entréplan. I trevliga Solängen bor du med promenadavstånd till det mesta. Både Safjället och Änggårdsbergen finns på kort avstånd för den som tycker om att vistas i naturen. Vidare finns det flertalet skolor och förskolor i närområdet. Nya Pedagogen park med dess härliga utbud ligger också det på promenadavstånd från bostaden. Till bostaden hör två parkeringar som ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

  • Uteplats
Åby Allé 37, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby Allé 37

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 695 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 448 kr/mån
53 366 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 37 och HSB Brf Hovslagaren som stod klar 2017. Här erbjuds en välplanerad tvåa om ca 50,5 kvm på våning 5 av 5. Lägenheten har högt till tak och ett härligt ljusinsläpp, rejäl balkong samt ett väl tilltaget badrum med kombimaskin och sist men inte minst öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. På taket finns det en bubbelpool som de boende i föreningen får använda. Här finns också en gemensam takterrass. Förråd i källaren finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Rullharvsgatan 5C, Bifrost, Mölndals kommun

Rullharvsgatan 5C

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 395 000 kr
71 m²
3 rum
4 579 kr/mån
33 732 kr/m²

Välkommen till Rullharvsgatan och denna fina trerummare på första plan. Här bor du på välplanerade och rymliga kvadratmeter med ett fräscht badrum med klinker och kakel. Hela lägenheten upplevs som ljus och fräsch. Två lättmöblerade sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett rymligt vardagsrum. Köket är stort och här kan möbleras med ett matbord för flera. Lägenheten erbjuder också en väl tilltagen balkong. Denna är dessutom inglasad så att den kan avvändas långt in på hösten. Bredband (250/250) ingår i avgiften. I föreningen finns det övernattningslägenhet samt gym som får användas av de boende mot en mindre kostnad. Parkering kostar 300 kr/månad och finns att få. Förråd tillhörande lägenheten finns! I föreningen finns det också flertalet tvättstugor och cykelförråd. I Bifrost bor du centralt med närhet till allt du kan önska såsom butiker, kommunikationer, gym, Sahlgrenska, Chalmers samt Centrala Göteborg. Hållplats finnes endast några 100 meter från huset där bland annat buss nummer 25 avgår och tar dig till Linnéstaden på endast 12 minuter och Sahlgrenska på ca 5 minuter likaså tar buss nummer 186 dig raka vägen till Korsvägen på endast 12 minuter. I Bifrost bor du som sagt väldigt centralt men ändå i ett lugnt område med både lägenheter och villor. Motionsslingor finns det gott om i närområdet då du bor nära både Safjället och Änggårdsbergen. Från Bifrost är det cirka 1,6 km till Mölndals Centrum och dess utbud av både butiker och caféer. Buss 753 går raka vägen till Chalmers och Heden. I närområdet finns det både skolor och förskolor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
Delbancogatan 11E, Enerbacken, Mölndals kommun
  • Imorgon kl 16:45

Delbancogatan 11E

Lägenhet
Enerbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 018 kr/mån
31 722 kr/m²

Välkommen till denna fina trea om 75 kvadratmeter, här bor du i en välplanerad lägenhet med renoverat badrum och kök. Bostaden erbjuder fina ytskikt, trevliga rum och en stor klädkammare. Här erbjuds även en inglasad balkong med härlig eftermiddagssol och utsikt mot områdets gröna ekdungar! Här har ni en lägenhet att trivas i! På Enerbacken bor du nära naturen men ändå centralt i en ekonomiskt stabil och populär förening. Promenadavstånd till shopping och mysiga kaféer i Kvarnbyn och Mölndals centrum, bra kommunikationer, flera fina badsjöar och vackra bokskogar samt Gunnebo Slott och Trädgårdar. Buss 753 stannar på Lövgatan 1-2 minuter bort och på ca 10 minuters promenad når du spårvagn 2 och 4. Med cykel når du centrala Göteborg på ca 20 minuter. Till lägenheten hör ett förråd på entréplan.

  • Plus
  • Balkong
Åby Allé 3, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby Allé 3

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 5/5
4 471 kr/mån
48 359 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 3 och Brf Vårvinden som stod klar 2018. Här erbjuds en välplanerad trerummare om ca 64 kvm längst upp i huset med två balkonger där du kan njuta av morgonsolen/lunchsolen på den ena och kvällssolen på den andra. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och sist men inte minst öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du också två välplanerade sovrum. Tillgång till garage finns, hissen går raka vägen ner. I källaren i huset finns också en tvättstuga. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5