Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Asplund

Linn Asplund

Om mig

Jag är en noggrann mäklare som älskar mitt jobb och som genuint vill att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när affären är klar. Jag är en av dem som förmedlar flest bostäder i Mölndals kommun därav har jag ett stort kontaktnät och en god lokalkännedom. Med Länsförsäkringars starka och heltäckande varumärke i ryggen har jag alla förutsättningar att göra din affär till den bästa och tryggaste affären. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åby Allé 3, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby Allé 3

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 195 000 kr
64 m²
3 rum
vån 5/5
4 471 kr/mån
49 922 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 3 och Brf Vårvinden som stod klar 2018. Här erbjuds en välplanerad trerummare om ca 64 kvm längst upp i huset med två balkonger där du kan njuta av morgonsolen på den ena och kvällssolen på den andra. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och sist men inte minst öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du också två välplanerade sovrum. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Vänortsgatan 7C, Bosgården, Mölndals kommun

Vänortsgatan 7C

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 195 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 208 kr/mån
38 174 kr/m²

Varmt välkommen till Vänortsgatan 7C och denna fina tvårummare två trappor upp. Här bor du i en bra lägenhet med ett stambytt badrum, ett fint kök i vitt, ett rymligt sovrum och sist men inte minst ett ljust vardagsrum med vackert golv i ek. Från vardagsrummet nås bostadens soliga balkong som vetter mot väst. Bor du på Vänortsgatan bor du centralt med närhet till kommunikationer, affärer, gym, skolor, sjukhus, servicebutik med mycket bra öppettider, Mölndals Centrum samt Göteborgs innerstad. Dessutom är det mycket smidigt att med bil ta sig till E6:an. För den hurtiga finns det också gott om motionsslingor i närheten uppe på Safjället. Några hundra meter från bostaden finns spårvagnshållplats där både 2:an och 4:an tar dig raka vägen in till Göteborg centrum på ca 10 minuter. Stabil och välskött förening! Till lägenheten hör två förråd. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
Åby allé 7, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby allé 7

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/7
4 702 kr/mån
48 359 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 7 och denna fina trerummare på våning 2 av 7. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och bredband! Stilrena materialval och hela två tilltagna balkonger i olika väderstreck är bara några av fördelarna med denna pärla! Lägenheten är öppen och väldisponerad där du välkomnas av en hall med gott om utrymme för förvaring i de inbyggda garderoberna, ett smakfullt inrett badrum med vita kakelväggar och ett mörkgrått klinkergolv, ett rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och utgång till en av de två balkongerna, ett stilrent kök med vita Marbodal-skåp, fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig och här finner du även den andra balkongen slutligen finns det dessutom två lättmöblerade sovrum varav det större av dem två erbjuder en klädkammare. Lägenheten har en stor klädkammare/förråd där det finns möjlighet att inreda/komplettera befintligt Elfasystem. Detta boende erbjuder en central och bekväm livsstil med närhet till allt du behöver, inklusive matbutiker, gym och kollektivtrafik. Om du uppskattar naturen finns både Safjället och Änggårdsberget i närheten med sina fina motionsspår. Åby Allé 7 är även nära flera skolor, förskolor, affärer och träningsanläggningar. Inom gångavstånd hittar du Mölndals centrum, som år 2018 fick en ny galleria med en mängd butiker och restauranger. Från Mölndal centrum har du snabb och enkel tillgång till spårvagnar, bussar och tåg som tar dig till Göteborgs centralstation på bara 10 minuter eller till Kungsbacka på 11 minuter. Dessutom går det Öresundståg från Mölndal som snabbt tar dig söderut. Tveka inte att kontakta ansvarige mäklare för ytterligare information och för att boka en visning.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/15
4 104 kr/mån
48 190 kr/m²

Varmt välkommen till Kvarnbygatan 11 och denna fina tvårummare om 58 kvm på våning 5. Hiss finns självklart. Balkongen vetter i ett soligt österläge. Vidare finns här en rejäl klädkammare, ett stilrent badrum med golvvärme och all maskinell utrustning du kan behöva. Köket är smakfullt och har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lättmöblerat sovrum som rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Tillträde är flexibelt. På Kvarnbygatan bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Från Kvarnbygatan är det ett stenkast till Mölndals Centrum där utbudet är stort och större blev det under 2018 då en helt ny galleria stod färdig med cirka 70 butiker. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Pendeltåget tar dig på 8 minuter till Göteborg Centralstation från Mölndals station. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station. Till bostaden hör ett förråd i källaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4