Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lisen Hammar

Lisen Hammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Delbancogatan 11E, Enerbacken, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Delbancogatan 11E

Lägenhet
Enerbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 018 kr/mån
31 722 kr/m²

Välkommen till denna fina trea om 75 kvadratmeter, här bor du i en välplanerad lägenhet med renoverat badrum och kök. Bostaden erbjuder fina ytskikt, trevliga rum och en stor klädkammare. Här erbjuds även en inglasad balkong med härlig eftermiddagssol och utsikt mot områdets gröna ekdungar! Här har ni en lägenhet att trivas i! På Enerbacken bor du nära naturen men ändå centralt i en ekonomiskt stabil och populär förening. Promenadavstånd till shopping och mysiga kaféer i Kvarnbyn och Mölndals centrum, bra kommunikationer, flera fina badsjöar och vackra bokskogar samt Gunnebo Slott och Trädgårdar. Buss 753 stannar på Lövgatan 1-2 minuter bort och på ca 10 minuters promenad når du spårvagn 2 och 4. Med cykel når du centrala Göteborg på ca 20 minuter.

  • Plus
  • Balkong
Annebergsvägen 31, Lindome, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår

Annebergsvägen 31

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 995 000 kr
114 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga och fina fastighet med ett lugnt och naturnära läge i utkanten av Lindome. Här njuter man av fåglarnas kvitter med solsken hela dagen, naturen in på husknuten men ändå på ett behagligt avstånd från samhället. Huset, som är om 114 kvadratmeter, rymmer idag två sovrum, kök med plats för köksbord, matsal, vardagsrum, två badrum, altan och uterum. Ytskikten är genomgående fina och nya golva är lagda i hela huset. På tomten till huset, som prunkar av grönska och drunknar i solljus precis hela dagen, finns idag en gäststuga, flera uteplatser och förrådsbyggnader. Det finns också ett växthus och gott om blomsterplanteringar. Det finns även en rejäl gräsmatta för barnens bollspel eller varför inte för studsmattan. Gott om plats för bilar på uppfarten!

Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 16:45
Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 10

Lägenhet
Hills Villastad, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 254 kr/mån
45 570 kr/m²

Välkommen till Splintvedsgatan 10 och denna stilrena trerummare från 2018 med stor inglasad balkong och en fantastiskt utsikt ner över Hills golfbana. Här bor du i en förstklassig lägenhet med närhet till stan såväl som naturen. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan det smakfullt inredda köket och vardagsrummet, ett fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen, två lättmöblerade sovrum med plats för både säng och tillhörande möblemang samt en rymlig hall med utrymme för avhängning. Lägenheten erbjuder även en härlig balkong som är fullt inglasad och går att öppna upp helt under varma dagar. Balkongen har sol hela eftermiddagen i sitt sydvästläge, och man kan sitta ute från tidig vår till sen höst. Här har du en härlig utsikt ner mot parken och dammen från samtliga rum och dessutom från balkongen. På Splintvedsgatan bor du med såväl naturen inpå knuten som närhet till centrala Göteborg. För den träningsintresserade bor du på behagligt promenadavstånd till Hills Golf & Sports Club som erbjuder en vacker golfbana i toppklass, gym samt padelbanor. Närmaste busshållplats ligger cirka 100 meter från bostaden och därifrån tar du dig till Linnéplatsen på cirka en halvtimme och Mölndals centrum på cirka 10 minuter. Har du bil tar det cirka 15 minuter till Göteborg och parkeringsplatser finns direkt utanför bostaden. Till bostaden hör ett rymligt förråd på suterrängplan. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gladiolusgatan 1A, Broslätt, Mölndals kommun

Gladiolusgatan 1A

Lägenhet
Broslätt, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 455 kr/mån
41 563 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga tvårummare med stor uteplats mot innergården. Här bor du på 48 välplanerade kvadratmeter med ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, trivsamt vardagsrum, helkaklat badrum och ett trevligt kök med gott om plats för förvaring och köksbord. Den stora uteplatsen når du från köket och här ryms både loungemöblemang, utematbord och krukor om så önskas. På Gladiolusgatan bor du med god närhet till allt du kan önska. På gångavstånd ligger Mölndals centrum som under 2018 slog upp dörrarna för en ny galleria med ett rejält utbud av både butiker och restauranger. Här avgår både buss, tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till både Kungsbacka, Göteborg och Frölunda. Med spårvagn 2 och 4 tar det cirka 20 minuter till Korsvägen. Det är även smidigt med kommunikationerna ett stenkast från din egna dörr, där buss 753 tar dig direkt in till centrala Göteborg på knappa halvtimmen

  • Uteplats

Visar alla 4