Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Hasselblad

Martin Hasselblad

Om mig

För mig är varje försäljning en stimulerande utmaning i att få så ett bra slutresultat som möjligt. Det innebär att man måste lägga stort fokus och mycket tid på varje del av försäljningen. Fastighetsförsäljningar handlar om kvalitet och inte om kvantitet och att som mäklare kunna jobba proaktivt under både den förberedande processen samt under budgivningen. Med mig får du en mäklare som är engagerad, envis, tävlingsinriktad och som har oerhört höga mål vid varje försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eklanda Bäck 78, Eklanda, Mölndals kommun

Eklanda Bäck 78

Lägenhet
Eklanda, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 847 kr/mån
49 904 kr/m²

Varmt välkommen till Eklanda, ett av Mölndals absolut populäraste områden, granne med Änggårdsbergen. Här bor du på 52 kvadratmeter. Köket i klassiska svart vita färger och så gott som alla ytor är gott skick. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum, väl tilltaget sovrum samt egen uteplats/trädgård!

  • Uteplats
Annebergsvägen 31, Lindome, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår

Annebergsvägen 31

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 995 000 kr
114 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga och fina fastighet med ett lugnt och naturnära läge i utkanten av Lindome. Här njuter man av fåglarnas kvitter med solsken hela dagen, naturen in på husknuten men ändå på ett behagligt avstånd från samhället. Huset, som är om 114 kvadratmeter, rymmer idag två sovrum, kök med plats för köksbord, matsal, vardagsrum, två badrum, altan och uterum. Ytskikten är genomgående fina och nya golva är lagda i hela huset. På tomten till huset, som prunkar av grönska och drunknar i solljus precis hela dagen, finns idag en gäststuga, flera uteplatser och förrådsbyggnader. Det finns också ett växthus och gott om blomsterplanteringar. Det finns även en rejäl gräsmatta för barnens bollspel eller varför inte för studsmattan. Gott om plats för bilar på uppfarten!

Visar alla 2