Mäklare Moa Metsma

Moa Metsma

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Broslättsgatan 13, Broslätt, Mölndals kommun
  • Tis 27 feb kl 18:15

Broslättsgatan 13

Lägenhet
Broslätt, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/7
5 049 kr/mån
46 772 kr/m²

Välkommen till denna vackra trerummare som stod klar för inflytt 2019! Bostaden erbjuder vackra ytskikt, ett stilrent och fullutrustat kök samt ett luftigt och helkaklat badrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. Vidare erbjuds också en rymlig inglasad balkong med eftermiddags-och kvällssol, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, till det största hör nämligen en fantastiskt stor walk-in-closet. Här får du inte bara en fantastiskt fin lägenhet utan du bor också i ett fantastiskt läge. Behöver du handla något är det bara att ta hissen rakt ner till butikerna i Mölndals Galleria, skulle du behöva åka längre så står din egen bil i privat p-husavdelning på plan 4. Mölndals Galleria erbjuder 65 butiker, caféer och restauranger och självklart även gym. Här bor du även nära kommunikationer, då både buss, spårvagn och tåg avgår från Mölndals Bro, ett stenkast från lägenheten. Föreningen erbjuder fin innergård med allt du kan önska, så som grillplats, växthus och trevliga sittgrupper. Självklart har även lägenheten ett eget förråd och det finns övernattningslägenhet att hyra. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ponnygatan 2D, Åby, Mölndals kommun
  • Tis 27 feb kl 17:00

Ponnygatan 2D

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 745 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
4 200 kr/mån
39 659 kr/m²

Varmt välkommen till Ponnygatan 2D samt denna kvadratsmarta tvårummare på markplan med upphöjd balkong! Här finner du allt du kan tänkas önska - bland annat ett stilrent badrum med kakel och klinker, ett charmigt kök samt ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Vidare erbjuds också ett väl tilltaget sovrum, massor av förvaring samt en balkong i soligt läge. På Ponnygatan 2D bor du nära flertalet skolor och dagis, affärer, restauranger samt träningsanläggningar. På gångavstånd ligger Mölndals centrum med Mölndal Galleria som under 2018 stod klart med flertalet butiker och restauranger. Här avgår också spårvagn, buss samt tåg som tar dig raka vägen till både Kungsbacka, Göteborg samt Frölunda. Även ett stenkast från bostaden finner du hållplatsen Ponnygatan där direktbussen 753 tar dig raka vägen till Heden i Göteborg på endast 27 minuter. Åker du till Mölndal Centrum tar detta dig enbart 4 minuter med buss 753. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källaren. I föreningen finns det flertalet barnvagnsförråd och cykelrum. Föreningen har ett nytt modernt tvätthus på gården med fyra tvättstationer som kan bokas dygnet runt via informationstavlorna i uppgångarna. Nybyggt miljöhus på parkeringen. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
Rektor Jönssons väg 41, Tulebo, Mölndals kommun

Rektor Jönssons väg 41

Lägenhet
Tulebo, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 896 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till Rektor Jönssons väg 41 och denna fina tvårummare om 55 kvm på andra plan. Detta trevliga område och förening stod klart under 2018. Bra material, välplanerat och en rymlig balkong i ett perfekt soligt läge får du bland annat här. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett fint kök från IKEA med all utrustning du kan önska samt ett rejält badrum med tvättmaskin och torktumlare. På Rektor Jönssons väg bor du i ett naturskönt område med sjön och skogen som närmsta granne. I området finns det flertalet både förskolor och skolor. I närheten av bostaden avgår buss för den som önskar åka kollektivt. Buss 761 avgår från hållplats Stretered och tar dig på ca 17 minuter till centrala Mölndal och på cirka 4 minuter till Kållered station där det avgår tåg som på ca 14 minuter tar dig till Göteborgs centralstation. Det är också mycket smidigt att ta sig till både Kungsbacka, Göteborg och Västra Frölunda med bil. I månadsavgiften till föreningen ingår det både en parkeringsplats, värme och vatten. Det finns också ett rymligt förråd tillhörande bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong

Visar alla 3