Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oskar Ahlen

Oskar Ahlen

Om mig

Välkommen till en fastighetsmäklare som är hungrig, trygg och lyhörd och som gör sitt yttersta för en lyckad bostadsaffär. Det viktigaste för mig är förtroende. Mitt mål är att mina kunder ska vara så nöjda att de kommer rekommendera mig till sina nära och kära när det är deras tur att sälja sin bostad. Jag är verksam i främst Norrköping men även Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Jag har också goda kunskaper om vår vackra skärgård från Arkösund och ner till Sankt Anna och Gryts skärgård.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelängsvägen 224, Snäckevarp, Valdemarsviks kommun

Gammelängsvägen 224

Fritidshus
Snäckevarp, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
122 m²
5 rum
1 712 m² tomt

Här välkomnas du till ett stort och vinterbonat fritidshus om 122 kvadratmeter. Huset är i fint skick och med öppen planlösning , 3 sovrum, 2 duschrum och stora sällskapsytor och gjutjärnskamin. Huset har nyttjats som permanentboende under många år. Fritidshuset är byggt på en trevlig och rogivande trädgårdstomt där du möts av stengärdsgård. Det finns friggebod, ett förråd och bod. En kort bil eller båtfärd från huset hittar du Fyrudden som en del av navet i Gryts Skärgård. Från Valdemarsvik är det endast en 25 minuter till Snäckevarp. Promenadavstånd och cykelavstånd havet med badplats och båtplats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rosendalsvägen 28, Svärtinge, Norrköpings kommun

Rosendalsvägen 28

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 675 000 kr
61 + 40 m²
3 rum
3 203 m² tomt

UNIKT I SVÄRTINGE MED STORT GARAGE Här erbjuds en unik fastighet i Svärtinge med en tomt om ca 3203 kvm, ett stort Mellbygarage med övervåning, gjuten skateboardpool som är förberedd för att göra om till en vanlig pool, bostadshus om ca 61 kvm och ett gästhus med duschrum, wc, tvättställ och varmvattenberedare. Här finns möjligheternas tomt för dig som vill bygga nytt hus eller bygga vidare på befintlig fastighet. Här bor man på landet, bara 10 minuter från Norrköping. I Svärtinge bor många barnfamiljer och flera aktiviteter att tillgå, som bl.a fotboll, scouterna, stall ca 10 minuters promenad från huset och bra svampskogar. ICA butik med bra sortiment och post-service, det finns pizzeria och ett hamburgarställe. Bilverkstad och en obemannad bensinstation. Billbäcks plantskola och cafe, ett av två caféer i Svärtinge. Lugnt och skönt område med närhet till naturen och sjön Glan med flera badplatser, det finns flera fiskesjöar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
S:t Olofsgatan 9, Centralt, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 250 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 146 kr/mån
29 762 kr/m²

MYSIG LÄGENHET PÅ SÖDER - LÅG AVGIFT Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet på S:t Olofsgatan 9. Här erbjuds en genomgående 1,5:a om 42 kvm med ett ljust och öppet vardagsrum, helkaklat duschrum, kök och sovrum med plats för en dubbelsäng. Här bor ni billigt i en bra förening med låg avgift om 2 146 kr/mån. Här bor ni i hjärtat av Söder med gångavstånd till matbutiker, restauranger, kommunikationer och Norrköping citykärna. Inom kort cykelavstånd når du Centralstationen men även vackra promenadstråk runt Strömmen eller varför inte i natursköna Vrinneviskogen! Välkommen att boka visning!

  • Plus
Pråmgatan 6, Lindö, Norrköpings kommun

Pråmgatan 6

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 950 000 kr
138 m²
6 rum
488 m² tomt

HITTA HEM MED RÄTTA LÄGET! - LINDÖ Med Lindö småbåtshamn endast några kvarter bort, finner ni detta trivsamma hus om 1 1/2 plan med en mysig inhägnad baksida. Huset är bra planerat med möjligheter att sätta sin egen stil. Här erbjuds ett öppet och luftigt vardagsrum i vinkel med matsalsdel och utgång till baksidan. På entréplan finner ni även ett kök med anslutning till rum med matbord, ett sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns två stora sovrum med möjlighet att dela av ena rummet till två rum. Här finns också ett duschrum med duschplats, wc och bastu. uteplats under tak med ingång till förråd och garage. Mysig inhägnad baksida med gräsmatta och buskar. På garageuppfarten finns det plats för två bilar. I barnvänliga Lindö har ni närhet till förskolor och skolor, promenadavstånd till småbåtshamnen och badplats. Besiktningsprotokoll kommer inom kort (Besiktning sker under slutet på v.27). Välkommen på visning!

Talgoxevägen 20 Tomt 216, Kårtorp, Norrköpings kommun

Talgoxevägen 20 Tomt 216

Fritidshus
Kårtorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
750 000 kr
35 m²
1 rum
1 288 m² tomt

OBS: Andelstomt, dvs inte friköpt tomt. Lummig och lättskött plan naturtomt om en yta på 1288 kvm att disponera. Charmigt fritidshus med högt skyddat läge. Inom ca 10 minuters promenad når man föreningens egen badplats i Ensjön. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp via förening. Stugan har ett sovrum, veranda och kök. Observera att det inte är en friköpt tomt utan en andelstomt. Andelstomter kan inte belånas med så kallade bolån. Endast SEB, Swedbank, Nordea och ev Sparbanken i Valdemarsvik hanterar denna upplåtelseform. Byggrätt ca 50 kvm om ej kommunalt avlopp och om 70 m², då behövs kommunalt va. I princip kan diverse inventarier ingå. Varmvattenberedare till diskvatten finns. Friskrivning: Fastigheten försäljes med friskrivningsklausul avseende ev. fel eller brister i fastigheten, även sk. dolda fel. Givetvis får en köpare noggrant undersöka fastigheten via besiktningsman för att förvissa sig om skicket. Välkommen till Talgoxevägen 20

Hösterum Fredbo 1, Söderköping, Söderköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 14:30

Hösterum Fredbo 1

Villa
Söderköping, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 350 000 kr
50 m²
3 rum
2 265 m² tomt

Välkommen till Hösterum Fredbo 1, här erbjuds ett gulligt hus om 3 rum och kök varav 2 sovrum. På fastigheten finns ett garage, gäststuga samt ett inglasat uterum och en nybyggd altan om ca 45 kvm. Huset har renoverats under senaste året med genomgående nya ytskikt, köket är ombyggt med ny ugn, häll, diskmaskin och köksbänk. Tvättmaskin, duschkabin och den stora altanen med härlig eftermiddag-/kvällssol är också nytt. Fiber finns indraget i fastigheten. Trevlig inhägnad tomt med stek och både gräsmatta, berg och träd. Hösterum har ca 10 km till S:t Anna och Sandens camping och badplats. I S:t Anna finns också Mon och Tyrislöt. Här finns flera småbåtshamnar intill havet. På väg 210 finns kollektivtrafik. Närmaste större stad är Söderköping med ca 18 km. Valdemarsvik är ca 27 km bort. Vi ses på visningen!

  • Plus
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 875 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 4/8
6 357 kr/mån
32 857 kr/m²

** 2 ÅR AVGIFTSFRITT ** Varmt välkommen till Kungsgatan 57 och denna ljusa och sociala lägenhet om 3 rum och kök! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, genomgående med vitpigmenterat parkettgolv. Från vardagsrummet finns en större balkong i sydostläge. Två bra sovrum varav ena med en rymlig klädkammare. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk gäst-wc. Till lägenheten tar ni er med enkelhet upp via hiss från markplan. Praktiskt cykelförråd finns även att tillgå. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och ett litet torg som en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast bort och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver. Det bästa av allt är att du kan flytta in i denna trea så snart du vill! På bekvämt gångavstånd finns Resecentrum, fina promenadstråk längs Strömmen, Campus, Folkparken, mataffärer samt citykärnan med dess butiker, restauranger och uteliv att nyttja! Bo utan avgift i 2 år: Om du köper en lägenhet i Färgeriet får du bo utan månadsavgift i två år. Det innebär att du får en hel del pengar över som du kan använda till andra saker i ditt liv. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering. Erbjudandet gäller aktuella lägenheter i Brf Färgeriet som marknadsförs via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Hela kostnaden tas av Skanska och belastar inte bostadsrättsföreningen. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Reenstiernagatan 90, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 90

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 350 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 5/8
4 266 kr/mån
20 149 kr/m²

NYTT PRIS - HÖRNLÄGENHET MED RUNTGÅENDE PLANLÖSNING! Välkommen till Reenstiernagatan 90, en lägenhet med nya ytskikt och en ljus och öppen planlösning. Du tar dig in till vardagsrummet både via hallen och köket, vilket ger en ljus och luftig känsla. Det finns en stor inglasad balkong med förmiddagssol och fri utsikt över parken. Stort sovrum med garderobsvägg och en stor möblerbar hall som idag också används som ett extra sovutrymme. Ett duschrum med kaklade väggar och kaklat golv och som är förberett för tvättmaskin. Brf Sandstugan är en välskött förening om hela 555 lägenheter. Här finns flera gemensamhetslokaler för medlemmarna, såsom gym, nyrenoverad spa-anläggning, föreningslokal och övernattningslägenhet. Tvättstuga finns i entréplan. Avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv samt den fasta kostnaden för elen ingår. Under hösten 2024 kommer även bredband att ingå! I Eneby Centrum bor du med närhet till både närservice och kommunikationer såväl som barnomsorg och skola. Närhet till flera grönområden och Hallbergaskogens motionsspår samt cykelavstånd till citykärnan, Ingelsta-området och Himmelstalundsfältet med möjlighet till bad, promenader och övriga aktiviteter. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åtvidabergsvägen 1, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Åtvidabergsvägen 1

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 200 000 kr
183 + 123 m²
7 rum
2 110 m² tomt

Välkomna till detta äldre men funktionella hus på Åtvidabergsvägen 1. Huset erbjuder en stor tomt med gott om plats för både bil- och lastbilsparkering. I fastigheten bedrivs en frisörsalong som är uthyrd. I huset finns också en lägenhet i två plan med möjlighet till generationsboende. På entréplan finner ni ett duschrum i entrén, kök med matplats, vardagsrum och två sovrum. En trappa upp finns ytterligare ett kök som används dagligen, tre sovrum och ett vardagsrum. Här finns också ett helkaklat duschrum. Del av källaren är tvättstuga och förråd. Den större delen av källaren är garage med gott om förvaringsutrymme för verktyg och fordon. Med en fri utsikt kan du njuta av den vackra omgivningen. Utöver det finns det ytterligare byggnader, såsom förrådsbyggnad, garage och ett tältgarage med plats för husbil eller båt. Fastigheten är belägen i Ringarum, ett attraktivt område att bo i med endast ca 18 min bilfärd till Söderköping. En perfekt möjlighet för dig som söker ett hus med många möjligheter och utrymmen att förverkliga dina drömmar. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Himmelstalundsvägen 38, Beckershov, Norrköpings kommun

Himmelstalundsvägen 38

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 328 kr/mån
24 189 kr/m²

Trevlig och välplanerad 1,5:a med balkong och låg avgift, perfekt för dig som önskar ditt förstaboende! Lägenheten bjuder på genomgående fräscha ytskikt och har en öppen planlösning med rymlig takhöjd. Fint renoverat kök med matplats och vardagsrum med utrymme för soffgrupp och skrivbord. Här finns även utgång till balkongen med morgonsol. Helkaklat duschrum med duschplats wc och tvättställ samt hall med avhängingsmöjligheter. Lägenheten har byggts om och uppfört ett sovrum med garderober. Här bor du med en låg månadsavgift där även elkostnaden är inkluderad! Lägenheten ligger i en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en låg belåning. Härlig innergård med möjlighet till grillkvällar vid en av föreningens välordnade uteplatser. Centrum når du enkelt till fots eller på cykel, dessutom går spårvagnen endast en kort promenad från bostaden. I området finns även en välsorterad matvarubutik, grundskola, närhet till fina grönområden så som Folkparken och Himmelstalundsfältet samt närhet till Campus som enbart ligger en promenad bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Plankgatan 52, Nordantill, Norrköpings kommun

Plankgatan 52

Lägenhet
Nordantill, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
4 180 kr/mån
33 936 kr/m²

NYTT PRIS - UNIKT BOENDE INTILL FOLKPARKEN! Varmt välkomna till Plankgatan 52, här ges en unik chans att få bosätta sig i en utav de charmiga lägenheterna i anrika Karl Johans skola. Totalt finns endast 13 lägenheter i fastigheten. Denna bostad om 2 rum och kök präglas av vackra tidstypiska detaljer i kombination med moderna inslag och materialval. Generös takhöjd om ca 3,3 meter samt eleganta fönsterpartier som bevarats och renoverats varsamt i samband med ombyggnationen 2015/16. Bostaden har utsikt över folkparken och ligger i direkt närhet till centralstation, campus och city med dess rikliga utbud av restauranger och butiker. Parkeringsmöjligheter finns i hela området (boendeparkering 250 kr/mån). Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Slottsgatan 90, Centralt, Norrköpings kommun

Slottsgatan 90

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 175 000 kr
27,2 m²
1 rum
vån 4/5
2 642 kr/mån
43 199 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en modern och välplanerad etta med stor balkong mot innergården endast ett stenkast från Strömmen & Centralstationen! Här bor ni bekvämt på våning fyra med hiss och service precis runt hörnet. Hela lägenheten genomsyrar hög standard med läckra materialval såsom enhetligt parkettgolv och ljusa väggar. Här disponeras kök från Ballingslöv med vacker granitbänkskiva, anslutande rum med utgång till den stora balkongen samt helkaklat duschrum med tvättmaskin kombinerad torktumlare. I hallen finner ni praktiskt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i form av flera garderober. BRF Mässingen är en privat bostadsrättförening om 66 lägenheter. Till månadsavgiften tillkommer endast elförbrukningen som förhandsdebiteras schablonmässigt och regleras årligen av föreningen. Här bor ni centralt intill de vackra promenadstråken vid Motala Ström och med gångavstånd till Industrilandskapet, Knäppingsborg, Campus, Folkparken och Norrköpings citykärna med shopping, restauranger och uteliv. Samtidigt ett stenkast från Centralstationen där ni når Stockholm strax över timmen eller Linköping inom 25 minuter, vilket är perfekt för dig som pendlar! En lägenhet och förening där du kan flytta in direkt och trivas på en gång, dessutom njuta av allt vad centrala Norrköping har att erbjuda! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

  • Balkong
  • Hiss
Västertryserum Ängeby 1, Tryserum, Valdemarsviks kommun

Västertryserum Ängeby 1

Villa
Tryserum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 475 000 kr
112 + 142 m²
6 rum
2 140 m² tomt

RYMLIGT BOENDE I VÄSTERTRYSERUM Välkommen till denna fantastiska 1-plansvilla med källare i Västertryserum. Med en imponerande yta fördelad över 112 kvadratmeter på huvudplanet och ytterligare 142 kvadratmeter i källaren, erbjuder denna bostad gott om utrymme för dig och din familj att trivas och växa. På entréplan finner ni ett vardagsrum i anslutning till matplats och kök, ett badrum samt tre sovrum. En trappa ner möts ni av ett stort utrymme med klinkergolv och en braskamin, vidare in finner ni ett hobbyrum och sovrum/förvaringsutrymme. I källaren finns också en wc, duschutrymme, förråd samt tvättstuga med uppgång till garaget. Från köket finns en altandörr ut till husets baksida med fri utsikt över fältet och skogen. Trädgården erbjuder en jämn och fin gräsmatta med vackra buskar och blommor. Här kan ni sitta i lugn och ro på baksidan och njuta av dagens alla soltimmar i söderläge. På framsidan parkerar du bilen på den grusbelagda uppfarten eller i garaget. Västertryserum erbjuder närhet till flera sjöar, bad och fiske. Sjön Vindommen är känd för sitt gösfiske och varje år anordnas simskola vid Skedshults badplats. I skogarna runt omkring finns gott om bär och svamp. Inom 15 minuters bilfärd når man de fina naturreservatet. Inom en timmes bilresa kan man vara i såväl Norrköping, Linköping eller Västervik. En dagsutflykt kan ta dig till bl a Kolmårdens Djurpark, Astrid Lindgrens värld och High Chaparral. Besiktningsprotokoll finns under dokument! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Körsbärsvägen 10, Skriketorp, Norrköpings kommun

Körsbärsvägen 10

Fritidshus
Skriketorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
900 000 kr
28 m²
1 rum
1 601 m² tomt

Letar ni efter enklarare fritidshus eller en friköpt tomt i ett naturnära område med fantastisk utsikt och minimal insyn, då har ni kommit rätt! Nu ges chansen att förvärva fastigheten Kvillinge-Skriketorp 3:54 med adress Körsbärsvägen 10. På fastigheten finns idag en mindre byggnad om 28 kvm med en storstuga och kokvrå. Tomten är kuperad med ett högt läge vilket ger ett insynsskyddat läge och mycket vacker utsikt över trädtopparna. Enligt detaljplan medges en byggrätt på största bruttoarea 250 m² per tomt. Högst två komplementbyggnader får uppföras om tillsammans 50 m² byggnadsarea. Särskild hänsyn ska tas till tomtens nivåförhållanden. Högsta antal våningar är två inklusive souterräng- eller vindsvåning. Kommunalt VA är betalt och indraget på fastigheten men ej inkopplat. Fiber finns indraget i huset. Varmt välkommen att boka visning!

Världens ände 84, Arkösund, Norrköpings kommun

Världens ände 84

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 100 000 kr
1 676 m² tomt

På Världens Ände i Arkösund finns nu denna obebyggda tomt till salu. Tomten ligger högt belägen, vilket medför möjligheter att bygga ett åretruntboende med eventuellt möjlighet till havsglimt och utan insyn från grannar. Anslutningsavgift för Kommunalt VA och el är betalt. Tomten ligger med närhet till Arkösunds hotel och allt vad Arkösund har att erbjuda. Bilväg hela vägen fram via återvändsgata. Du har endast några minuters gångavstånd till Arkösunds by med restauranger, caféer, livsmedelsaffär, bensinmack, båtservice, gästhamn, minigolf, Norrköpings Segelsällskap, tennis- och paddelbanor samt Arkösunds Hotell och Restaurang. Golfsentusiaster : Mauritzbergs slotts-, Bråvikens- och Söderköpings golfbanor inom bekvämt bilavstånd. I området finns dessutom vackra promenadstråk – perfekt för dig som älskar närhet till naturen och skärgården. Arkösund ligger bara ca 5 mil från Norrköping, 17 mil från Stockholm och till Östra Husby är det ca 2,8 mil, där ICA Supermarket, vårdcentral och apotek finns. Här i Arkösund är det lätt att trivas! Välkommen kontakta mäklaren vid intresse!

Visar alla 15