Mäklare Oskar Ahlen

Oskar Ahlen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mem Lotsgården 1, Mem, Norrköpings kommun

Mem Lotsgården 1

Villa
Mem, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

5 500 000 kr

202 m²

6 rum

1 434 m² tomt

ANOR FRÅN 1800-TALET OCH UTSIKT ÖVER SLÄTBAKEN Med anor från 1800-talet ligger detta hus på toppen av kullen där alla handelsfartyg som skulle in i Göta Kanal kunde se var lotsen fanns. Detta lotshus byggdes till invigningen av Göta Kanal år 1832. Huset helrenoverades 2006, då det också tilläggsisolerades. Man behöll dock mycket utav det gamla, bl a gamla dörrar, låga dörrposter, breda furuplank i golven och en fungerande kakelugn. Vid entrén finns en parkeringsplats för två bilar. Till fastigheten finns också en brygga med båtplats via arrende från Kanalbolaget som delas med grannen. En väska full med gamla papper med en historia om fastigheten får självklart övertas av nya ägaren. Här finns alla bekvämligheter med både fiber och gemensamt V/A via samfällighet. Mem är porten till Göta kanal från Östersjön. Här börjar kanaläventyret och båtfararen möter sin första sluss på kanalresan. Gästhamnen ligger i hamnbassängen innanför slussen. Det var här hela kanalbygget invigdes 1832 av kung Karl XIV Johan. Kanalmagasinet byggdes ursprungligen som festlokal till invigningen och här hölls även invigningsmåltiden med ingen mindre än hedersgästen Kung Karl XIV Johan på plats. Det vackra hamnmagasinet är bevarat och totalrestaurerat 1996 och inrymmer idag restaurang med fullständiga rättigheter, café, kiosk, souvenirbutik och vandrarhem med plats för övernattande gäster. Sommartid ordnas det bl.a. med musikunderhållning av olika slag. Här finns rum för den som behöver övernatta eller så kan man ta en fika i denna anrik miljö eller ute på terrassen och titta på båtarna som glider förbi på kanalen. Har man gäster med eget boende med sig i form av husbil eller husvagn kan de parkera på ställplatserna. Det finns fyra ställplatser med Slätbaksviken och Göta Kanal som närmsta granne vilket innebär att man behöver vara ute i god tid. Det är först till kvarn som gäller och det går inte att förboka platserna. Stegeborgs Egendom ligger ca 2 mil från Söderköping ca 20 min med bil från Mem. I den historiska miljön runt Stegeborgs Slott driver man en Hamnkrog, ett litet hotell med sommaröppet café, båthamn med gästhamn och säsongsplatser, vinterförvaring av båtar, en ställplats, en mindre camping och kiosk & Glasseria. På egendomen finns också ett flygfält där besökare kan landa gratis! Omgivningarna bjuder in till mysiga promenader i Slottsparken, bad på Notholmens badplats eller vandring. På egendomen passerar Östgötaleden, men det upprätthålles även egna vandringsleder. För den som vill ha en aktiv semester finns en 18-håls minigolfbana, kajaker och bastu att hyra. Området är en idyll med naturen in på knuten och lantliga promenadstråk. MÅSTE SES OCH UPPLEVAS PÅ PLATS!

Bergslagsgatan 65, Beckershov, Norrköpings kommun

Bergslagsgatan 65

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

1 600 000 kr

54 m²

2 rum

3 128 kr/mån

29 630 kr/m²

LJUS OCH FRÄSCHT RENOVERAD 2:A MED BALKONG Välkomna till Bergslagsgatan 65, här möts ni av en ljus, öppen och modern planlösning. Lägenheten är belägen på våning 3 med balkong i sydostläge och med utsikt över gården. Lägenheten är genomgående renoverad med smakfulla och moderna materialval. Entréhall med avhängingsmöjligheter och två stora skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med garderober och kök i öppen planlösning mellan vardagsrummet. Via vardagsrummet tar ni er ut till balkongen i sydostläge. Välskött förening där vatten, värme, bredband och fast avgift el och förbrukningselen ingår i månadsavgiften. I föreningen finns det tillgång till gym och bastu. Här bor du i ett centralt men ändå i ett lugnt område med goda kommunikationer och direkt närhet till grönområden och natur. Välkommen!

  • Balkong
Reenstiernagatan 8, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 8

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

1 350 000 kr

70 m²

2 rum

4 166 kr/mån

19 286 kr/m²

RYMLIG TVÅA OM 70 m² MED INGLASAD BALKONG! Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 70 kvm med fönster åt två håll. Här finns en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och klädkammare. Vidare in finner ni ett sovrum, badrum, rymligt vardagsrum och trevligt kök samt utgång till inglasad balkong. Välskött förening med solceller där fasta delen av elen ingår i avgiften. Brf Sandstugan är en välskött förening om hela 555 lägenheter och flera lokaler. Här finns flera gemensamhetslokaler för medlemmarna, såsom gym, spa-anläggning. Tvättstuga i entréplan. Bra avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv samt den fasta kostnaden för elen ingår! I Eneby Centrum bor ni med närhet till både närservice och kommunikationer såväl som barnomsorg och skola. Närhet till grönområden, spårvagnshållplats, Hallbergaskogens motionsspår och cykelavstånd till citykärnan, Ingelsta-området och Himmelstalundsfältet med möjlighet till bad, promenader och övriga aktiviteter. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Morängatan 29, Vilbergen, Norrköpings kommun

Morängatan 29

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

895 000 kr

36 m²

1 rum

2 698 kr/mån

24 861 kr/m²

Välkommen till en ljus och renoverad lägenhet om 36 kvm fördelad på 1 rum och kök belägen i välskötta Brf Opalen i populära Vilbergen! Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och duschrum, utbytta golv i alla rum samt genomgående ljusa väggar och spotlights i kök och vardagsrum som styrs via Plejd, här är det bara att flytta in! Praktisk planlösning med lättmöblerat rum som har fransk balkong, ett rymligt kök med plats för matbord, helkaklat duschrum och en klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Här bor ni bra och billigt i välskött Riksbyggenförening där bredband och den fasta delen för el ingår i den låga månadsavgiften. Lugnt och naturnära område med fina innergårdar och närhet till Vilbergen centrum, Vrinnevi och goda kommunikationer. Välkommen att boka visning!

Skolmästaregatan 4B, Hallberga, Norrköpings kommun

Skolmästaregatan 4B

Radhus
Hallberga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

4 150 000 kr

145 m²

5 rum

218 m² tomt

STORT RADHUS MED BRA LÄGE OCH GARAGE I LÄNGA! Varmt välkomna till Skolmästaregatan 4B, här erbjud ett radhus om totalt 218 m² hus i två plan med inredd källare. Övervåning med tre sovrum allrum och duschrum. Entréplan med ett ca 40 m² stort vardagsrum och kök som är öppet mot vardagsrummet. I källarplan finns gillestuga med öppen spis, duschrum, wc, tvättstuga och gott om förråd. I Hallberga bor du ett stenkast från 3:ans spårvagnslinje som tar dig till Resecentrum och övriga staden. Det är gångavstånd till flera skolor och förskolor. Ingelstaområdet med mataffärer och shopping ligger nära och det går fort att ta sig ut på E4:an med bil. I Hallberegaskogen finns promenad och motionsspår. Området är lugnt och mycket omtyckt. Välkommen att anmäla dig till visning!

Arkö 27, Arkösund, Norrköpings kommun

Arkö 27

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

1 795 000 kr

38 m²

3 rum

1 431 m² tomt

I Arkösunds skärgård finner ni detta fräscha fritidshus på ön Arkö. Ljust och stilfullt renoverat med kök, storstuga och två sovrum. Intill huset finns en väl tilltagen altan under tak samt en uppe på bergsknallen. Enskilt vatten via gemensam brunn och toa via separett toalett finns. Tillgång till bryggor med båtplats och badstegar via servitut. Ena bryggan vetter mot Arkösund och den andra mot norr. Promenadvägar och stigar på stora delar av ön där det bland annat finns gemensamt midsommarfirande. Här lever ni nära havet och naturen med vackra promenadstråk och med en båttur över sundet till Arkösunds by med restauranger, caféer, livsmedelsaffär, bensinmack, båtservice, gästhamn, minigolf, Norrköpings Segelsällskap, tennis- och paddelbanor samt Arkösunds Hotell och Restaurang. Arkösund ligger bara cirka 5 mil från Norrköping, 17 mil från Stockholm och till Östra Husby är det cirka 2,8 mil, där ICA Supermarket, vårdcentral och apotek finns. Här i Arkösund är det lätt att trivas! Varmt välkomna att anmäla intresse!

Världens ände 84, Arkösund, Norrköpings kommun

Världens ände 84

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 100 000 kr

1 676 m² tomt

På Världens Ände i Arkösund finns nu denna obebyggda tomt till salu. Tomten ligger högt belägen, vilket medför möjligheter att bygga ett åretruntboende med eventuellt möjlighet till havsglimt och utan insyn från grannar. Anslutningsavgift för Kommunalt VA och el är betalt. Tomten ligger med närhet till Arkösunds hotel och allt vad Arkösund har att erbjuda. Bilväg hela vägen fram via återvändsgata. Du har endast några minuters gångavstånd till Arkösunds by med restauranger, caféer, livsmedelsaffär, bensinmack, båtservice, gästhamn, minigolf, Norrköpings Segelsällskap, tennis- och paddelbanor samt Arkösunds Hotell och Restaurang. Golfsentusiaster : Mauritzbergs slotts-, Bråvikens- och Söderköpings golfbanor inom bekvämt bilavstånd. I området finns dessutom vackra promenadstråk – perfekt för dig som älskar närhet till naturen och skärgården. Arkösund ligger bara ca 5 mil från Norrköping, 17 mil från Stockholm och till Östra Husby är det ca 2,8 mil, där ICA Supermarket, vårdcentral och apotek finns. Här i Arkösund är det lätt att trivas! Välkommen kontakta mäklaren vid intresse!

Visar alla 7