Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oskar Ahlen

Oskar Ahlen

Om mig

Välkommen till en fastighetsmäklare som är hungrig, trygg och lyhörd och som gör sitt yttersta för en lyckad bostadsaffär. Det viktigaste för mig är förtroende. Mitt mål är att mina kunder ska vara så nöjda att de kommer rekommendera mig till sina nära och kära när det är deras tur att sälja sin bostad. Jag är verksam i främst Norrköping men även Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Jag har också goda kunskaper om vår vackra skärgård från Arkösund och ner till Sankt Anna och Gryts skärgård.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmtorpsvägen 20, Björkalund, Norrköpings kommun
  • Kommande

Holmtorpsvägen 20

Lägenhet
Björkalund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 860 kr/mån
30 488 kr/m²

Ljus hörnlägenhet med välplanerad planlösning i det nya bostadsområdet Björkalund. Praktiskt klinkergolv vid entrén som övergår till vitlaserad ekparkett. Helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp. Två rymliga sovrum med klädkammare samt vardagsrum med balkong. Köket går i ljusgrått och här finns integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, infälld induktionshäll och vid diskhon finns två fina ljusinsläpp. Brf Björkalund är byggt med miljötänk och här finns solceller för sänkta driftkostnader och en smidig lösning för källsortering och sophantering. Inom föreningen finns också en gemensam gästlägenhet. Bostadsområdet Björkalund växer fram strax intill Gamla Övägen, söder om Vrinnevisjukhuset. Norrköpings nya söderläge har det kallats och här bor du nära naturen men bara minuter från city. I Björkalund planeras förskola/skola och matbutiken Östenssons håller på att byggas och beräknas öppna hösten 2023. I närområdet finns dock redan all den service som behövs för att enkelt få ihop livspusslet. I Vilbergen Centrum finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, spelbutik, postombud, restauranger, gym, bowling och Norrköpings enda inomhusbangolf. I Vilbergen, Kättsätter och vid Vrinneviskogen finns dessutom flera populära förskolor, skolor och friskolor. Kollektivtrafik från Vrinnevisjukhuset och cykelbanor hela vägen till city.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Pampusvägen 22E, Lindö, Norrköpings kommun
  • Kommande

Pampusvägen 22E

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 500 kr/mån
41 447 kr/m²

MYSIG LÄGENHET MED HUSKÄNSLA OCH DUBBLA UTEPLATSER ! Välkommen till denna mysiga och väldisponerade lägenheten i omtyckta Lindö. Bostaden innehåller tre rum och kök med en ljus och öppen planlösning som ger ett luftigt och imponerande intryck. Del av Brf Jagaren 21 som färdigställdes 2017, med vacker arkitektur och kvalitativa materialval genomgående. Här kan du njuta av dubbla uteplatser i både söder- och västerläge. Modern öppen planlösning med vardagsrum, kök och matplats samt två sovrum och ett rymligt helkaklat duschrum med tvättdel. Underbart läge i trivsamma villakvarter med bara några minuters promenad till Lindö småbåtshamn. Egen parkeringsplats med laddmöjlighet finns! Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2