Mäklare Albin Niklasson

Albin Niklasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tärnvägen 10, Ösmo, Nynäshamns kommun
  • Sön 25 feb
Tärnvägen 10, Ösmo, Nynäshamns kommun, bild 2
Tärnvägen 10, Ösmo, Nynäshamns kommun, bild 3

Tärnvägen 10

Villa
Ösmo, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 395 000 kr
129 + 129 m²
8 rum
768 m² tomt

Välkommen till Tärnvägen 10 och denna minst sagt rymliga familjevilla! Entréplanet är tillräcklig för att husera de flesta barnfamiljerna. Här finns ett stort vardagsrum och ett mycket väl tilltaget kök med matplats och braskamin. I våningsplanet finns också fyra sovrum, två badrum och gäst-wc. Det ena badrummet ligger i anslutning till- och nås enbart från det största sovrummet vilket skapar ett mycket trivsamt master bedroom. En trappa ner finns den inredda källaren. Hit finns en egen entré och därmed möjlighet att dela av hela eller delar av källaren för den som önskar ha verksamhet eller liknande i ett separat utrymme skiljt från bostaden. I källaren finns i dagsläget ett kontor och en walk in closet i det som tidigare varit allrum/vardagsrum. Intill groventrén finns ett rymligt garage med automatisk garageport, pannrum, duschrum samt två sovrum varav det ena med egen wc. Huset ligger på en plan trädgårdstomt på en lugn återvändsgata i barnvänliga Ösmo. Från bostaden är det gångavstånd till förskolor och skolor (F-9) samt ortens centrum. Här finns ICA-butik, simhall, sporthall, div restauranger och vårdcentral mm. I närheten finns även konstgräsplan samt elljusspår och Sörmlandsleden passerar förbi precis runt knuten. Från bostaden är det också bekvämt gångavstånd till stallet där Sorunda ridklubb bedriver verksamhet. Ösmo ligger ca 5 mil söder om Stockholm och det är enkelt att nå huvudstaden oavsett om det är med bil, buss eller tåg. Motorvägen mellan Nynäshamn och Stockholm erbjuder en mycket smidig och behaglig resa på ca 30 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
Centralgatan 6a, Centrum, Nynäshamns kommun

Centralgatan 6a

Lägenhet
Centrum, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 625 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 802 kr/mån
25 391 kr/m²

Ljus och trivsam trea med vindskaraktär mitt i Nynäshamns centrum. Lägenheten har stora fönster i två väderstreck och snedtak. I bostaden finns två sovrum, vardagsrum med utrymme för matplats, ett rymligt arbetskök och ett helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverades i samband med föreningens stambyte år 2015. Bostaden har en genomgående fin standard - bara att flytta in och trivas från första dagen! Det mesta som Nynäshamn har att erbjuda finns precis utanför porten. Bland annat finns caféer, ett varierat utbud av butiker och affärer, matvarubutik, apotek och systembolaget. Nedanför backen ligger Nynäshamns station som erbjuder goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Intill stationen ligger Nynäshamns gästhamn med flera fina restauranger, det populära fiskrökeriet och en underbar skärgårdsmiljö! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Bryggargatan 9B, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Bryggargatan 9B

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 550 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 142 kr/mån
36 905 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på nybyggda Bryggargatan 9. Bostaden ligger en trappa upp i huset med balkong mot morgon och förmiddagssolen i sydöst. I lägenheten finns en rymlig entréhall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Från hallen öppnar allrum och kök upp sig med en öppen planlösning. Hallförvaringen bestående av garderob och linneskåp går i samma utformning som köket. Detta tillsammans med de genomgående enhetliga parkettgolven ger hela bostaden ett stilrent och sobert intryck. Köket är försett med integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Bänkskivan är av sten med underlimmad diskho. I kök och allrum ryms idag både matplats och soffa samt tv. Från matplatsen nås den väl tilltagna balkongen. Intill allrummet ligger sovrummet. Till rummet finns två infällda skjutdörrar för att på bästa vis kunna möblera rummet med dubbelsäng. På den ena sidan dubbelsängen ryms idag ett hemmakontor. På andra sidan sängen finns en förvaringsdel med garderob och öppen klädförvaring. Badrummet nås från hallen. Här väggarna kaklade och golvet av klinker. Inredningen i badrummet ger en lyxig hotellkänsla där ljusa naturnära färger möter mörka trädetaljer. Duschhörnan är försedd med duschväggar i glas. I badrummet finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt ett skåp med förvaring. Detta är ett mycket kvalitativt boende med genomgående hög standard med påkostade materialval och stora fönster i ett av Nynäshamns snabbast växande kvarter. Från lägenheten är det gångavstånd till flera välsorterade matvarubutiker, goda kommunikationer (busshållplats och pendeltågsstation), vårdcentral och flera trevliga restauranger. Ca 10-15 minuters promenad bort ligger Nynäshamns centrum och gästhamn med butiker, caféer och mysiga uteställen och inte minst en underbar skärgårdsmiljö. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Lövtorpsvägen 22, null, Nynäshamns kommun

Lövtorpsvägen 22

Gård/Skog
Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 995 000 kr
5 ha tomt

Längst Lövtorpsvägen i Norra Sorunda ligger detta pittoreska lilla hus intill en böljande bäck med ungefär 5 ha mark. Här erbjuds en chans att skapa sin egna lilla hästgård endast 3 km från Runsten Equestrian. På fastigheten finns idag en bostadsbyggnad med två sovrum, kök och allrum samt ett enkelt garage och ett äldre stall som är i behov av att resas och riktas upp. Fastigheten består idag av ängar och gles skog. Bäcken som rinner genom fastigheten delar den i två där den större delen av marken ligger på motsatt sida sett från huset. För att ta sig dit finns två äldre överfarter. Då fastigheten är under avstyckning är det inte klarlagt hur stor fastigheten blir samt vilka servitut, gemensamhetsanläggningar och samfällighetsanläggningar som kommer belasta eller ligga till förmån för fastigheten. Fastigheten visas efter överenskommelse. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Åvägen 18b, Lidatorp, Nynäshamns kommun

Åvägen 18b

Lägenhet
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
995 000 kr
21 m²
1 rum
1 050 kr/mån
47 381 kr/m²

Fristående Attefallshus om 21 kvm med ett loft om ca 8 kvm. Runt huset finns en liten, mysig trädgård med gräsmatta och intill finns ett förråd om ca 5 kvm som hör till lägenheten. Invändigt finns ett allrum med kök, utgång till baksidan samt stege upp till loftet. Antingen kan loftet användas som sovloft eller till förvaring om man hellre sover nere i allrummet. Badrummet som ligger intill köket är stort och helkaklat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På Södertörns sydspets ligger Nynäshamns kommun som omges av ett fantastiskt skärgårdslandskap med underbara naturområden. Lidatorp är ett charmigt villaområde mellan tätorterna Nynäshamn och Ösmo med bra pendlingsavstånd till Stockholm. I detta barnvänliga och lugna område ges nu möjligheten att förvärva ett eget litet hus i bostadsrättsform. Njut av friheten av att bo i en villa, med en bostadsrätts trygghet och enkelhet. Brf Solcellen består av totalt sex stycken lägenheter fördelat på fyra byggnader, 2 stycken parhus och 2 stycken fristående Attefallshus. Varje lägenhet har en egen generös uteplats med grästäppa och bra solläge. Möjlighet finns att bygga altan eller göra en stensättning vid uteplatsen. Parkeringsplats ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Ekebyvägen 4, null, Nynäshamns kommun

Ekebyvägen 4

Villa
Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 995 000 kr
80 m²
4 rum
3 401 m² tomt

Välkommen till Ekebyvägen 4, denna charmiga "minigård" belägen intill böljande ängar och hästhagar. På tomten finns två byggnader. HUVUDBYGGNADEN är en 1,5-plansvilla uppförd år 1994 om ca 80 kvm. I huvudbyggnaden finns tre sovrum, kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt wc och dusch i båda planen. Huset är anslutet till fibernätet. GÄSTHUSET är en 1,5-plansvilla uppförd år 2018 om ca 68 kvm. I gästhuset finns tre sovrum, allrum i båda planen, helkaklade badrum i båda planen samt öppen planlösning mellan kök och allrum. För den som inte behöver bostadsutrymmet är gästhuset en utmärkt inkomstkälla då den lämpar sig bra för uthyrning. Allt som behövs för ett fristående hushåll finns i gästhuset. Huset är anslutet till fibernätet. Trädgården är plan, uppvuxen och härligt grönskande. Här finns en mångfald av växtlighet. Här växer bland annat björnbär, vindruvor, äppelträd, jordgubbar och hallon. Det finns även ett gammalt hönshus på gården där det förr bott ett 50-tal höns. Trots att tomten är uppvuxen finns det gott om plats kvar för den som vill odla för att kanske bli självförsörjande. Längst tomtgränsen rinner en porlande bäck där det finns kräftor. Vattnet kan även användas för att vattna i trädgården. Från fastigheten är det ca 2 km att promenera längst den slingrande grusvägen till samfällighetens badplats. Buss som trafikerar sträckan Ösmo/Västerhaninge stannar precis utanför huset. Det är ca 4,5 km till Segersängs båtklubb (i Landfjärden), ca 4 km till närmsta pendeltågsstation och endast 3 minuters körväg att ta sig ut på motorvägen som tar dig vidare till Stockholm på mindre än 30 minuter.

Visar alla 6