Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Izabelle Sundström

Izabelle Sundström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigyns väg 16A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00
Sigyns väg 16A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Sigyns väg 16A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Sigyns väg 16A

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
6 021 kr/mån
22 560 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna totalrenoverade 3a, endast 1 trappa upp, i den stabila och populära föreningen Brf Gröndal som ligger centralt belägen i Nynäshamn med bekvämt gångavstånd till det mesta man kan tänka sig för en enkel vardag. Här väntar ett kvalitativt boende där större delen av lägenheten totalrenoverades under 2021, förutom badrummet och den separata WC:n som renoverades 2011 genom föreningens omsorg då stambyte utfördes. Låt er njutas av ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med fenomenal utsikt över Nickstaviken som också utgör en vacker inredningsdetalj. Ett snyggt och användarvänligt kök med fina materialval, två sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter via garderober samt en praktiskt belägen och funktionell klädkammare som låter er skräddarsy den invändiga garderobsinredningen. Vidare finns en väl tilltagen hall med gott om plats för möblering, stambytt badrum och en praktisk separat WC som minskar trängseln under vardagsmorgnarna. Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv förutom i hallen där det ligger praktiskt golv i keramisk träkomposit och de ljusa väggarna gör det enkelt att sätta er egen prägel med textil och konst. Förråd som hör till lägenheten finns på källarplan, likaså tvättstuga. I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenhet, bastu, fritidslokal, hobbyrum och planteringslådor för den med gröna fingrar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 44A

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 178 kr/mån
24 729 kr/m²

Varmt välkommen till denna superfina gaveltvåa om 64,5 kvm i stabila Brf Björnen som ligger centralt belägen med närhet till både centrum, kommunikationer och trivsamma strövområden. Här väntar en stilren och harmonisk bostad som totalrenoverats 2019 och som genomsyras av fina materialval, härliga ljusflöden och effektiva förvaringslösningar i kombination med genomgående enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar. Bostadens planlösning erbjuder ett stilrent och användarvänligt kök med ljusa fronter som rymmer massor av goda förvaringsmöjligheter och med vitvaror från 2019, en inglasad och rejäl balkong med skjutbara glaspartier som ligger i soligt västerläge och inrymmer både stor loungesoffa och matgrupp som uppmuntrar till mysiga sammankomster med familj och vänner. Vidare erbjuds ett generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck, varav 2 fönster vetter ut mot balkongen och är utrustade med fjärrstyrda rullgardiner. Ett harmoniskt sovrum med oerhört effektiva förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum där stambyte gjorts genom föreningens omsorg och som har faciliteter så som takdusch, rejäl spegel och kommod, tvättmaskin och vädringsfönster. Här finns även golvvärme som säkerställer en god komfort. Hallen är välkomnande och har en direkt anslutande klädkammare som är rejält tilltagen och som tar hand om ytterkläderna och andra klädkollektioner i väntan på den rätta säsongen. Sammantaget är detta en inflyttningsklar och smakfullt renoverad bostad där du som köpare bara kan flytta in, börja bo och trivas i. Om det inte vore nog råder det fri parkering i föreningen och i avgiften ingår både TV och 500 Mbit/s bredband. En bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Imorgon kl 12:30
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Grönviksvägen 12A

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 355 kr/mån
23 545 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och väl omhändertagna 2-rumslägenhet om 55 m². Lägenheten ligger belägen högst upp i huset och har en stor inglasad balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Bostaden erbjuder ett sobert och renoverat kök i grå ton, en generös matplats med utgång till den inglasade balkongen samt ett lättmöblerat vardagsrum. Vidare finns ett rymligt sovrum med stor garderobsmöbel och en hall med flertalet inbyggda garderober med överskåp som erbjuder massor av bra förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat genom föreningens omsorg 2014/2015. Här bor man i trivsamma HSB Brf Klangen som är en omtyckt förening belägen i Nynäshamns norra del. Föreningen har genom åren utfört större och genomtänka renoveringar och underhåll så som stambyte, fönsterbyte, ny innergård, balkongrenovering och installation av solceller. Dessutom har föreningen en låg skuldsättning/m² samt individuell mätning och debitering av el vilket gör att du som boende inte behöver teckna eget abonnemang och därmed inte behöver betala någon elnätsavgift. Närområdet erbjuder flera matvarubutiker, service och goda kommunikationsmöjligheter via bussar och pendeltåg som ger en enkel vardag. Inom behöriga avstånd finner man även trevliga strövområden och den populära gästhamnen som erbjuder restauranger, fiskrökeri, minigolfbana, pendeltågsstation och vacker natur. Fina promenadstråk finns även längs strandvägen och i naturreservatet lövhagen i södra Nynäshamn. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Imorgon kl 14:30
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 70c

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 250 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 449 kr/mån
34 404 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga 3-rumslägenhet med en tilltalande uteplats på framsidan och en balkong på baksidan i de trevliga och populära ”Telikåkarna”. Här väntar en smakfullt renoverad bostad som erbjuder fina attribut så som vackra trägolv och stora spröjsade fönster som bidrar med härliga ljusflöden. Vidare finns ett fint kök i öppen och social planlösning med vardagsrummet, stilrent renoverat badrum med tvättmöjligheter och två rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter via klädkammare och via ett källarförråd. Dessutom är det fri parkering på gården. Här bor man i en mysig och hemtrevlig förening med ett trivsamt närområde som erbjuder matvarubutiker, goda kommunikationsmöjligheter via bussar och pendeltåg samt korta avstånd till skolor och förskolor som ger en enkel vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nynäsvägen 7, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 7

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 350 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
3 817 kr/mån
37 500 kr/m²

På Nynäsvägen 7 bor ni centralt, endast ett stenkast från all nödvändig service ni kan önska er. Härifrån är det kort gångavstånd till flertalet restauranger, matvarubutiker, Viaskolan (F-9), goda kommunikationer som tar er till Stockholm på mindre än en timme, samt den mysiga och välbesökta gästhamnen. Här bor ni bekvämt på markplan där ni välkomnas av en trevlig entré med tillhörande uteplats som ligger i härligt solläge. Inne i bostaden väntar en öppen planlösning, fint ljusflöde, ett användarvänligt kök, helkaklat badrum med golvvärme och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående mörka trägolv och ljusa väggar. Ett förråd finns och hör till lägenheten. Bara att flytta in!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5